Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur kaptanım elimden geldiğince yaparım sen bana detayları müsait olduğunda anlatırsın

Harikasın canım dönüyorum birazdan özelden teşekkür ederim
Cherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺
Birlikte yaparız
Depresyon işide bende kaptanım merak etme
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler
Hah tammdır hahahaha
Olur tabi kaptanım

Kaptanım ellerinize saglık o ne güzel cıvıl cıvıl ismimizi yazmışsınız teşekkür ederiz
Rica ederim canım sizin emeğiniz olduktan sonra süsleme bizde
Tamamdır kaptanım, bugün paylaşıcam zaten hedef listelerini
Sağol kuzum
+1 çıktım uf puf
Çok değil canım toparlarsın bu hafta içinde

Tamamdır kaptanım bekliyorum

ORTAKLAR
(7 Mayıs-14 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Gelelim cezamıza Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Eline sağlık canım Hayırlı olsun yeni ortaklarımız

İnşallah kaptancım bende o yüzden gelecek hafta dönmek istiyorum

Cherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺

Hemen hızlıca görevi devralmış

Depresyon işide bende kaptanım merak etme
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler
Kızlar hepiniz harikasınız ya lol senin görevde harika canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…