- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.581
Form kayısılıyı mı diyorsun canımKayısı çayı iç
1 gün ye 1 gün dikkat et gider inşaAllah
Ben sabitim
Evet kuzm 2 haftada 1 içebilirsinForm kayısılıyı mı diyorsun canım
Sagol canım size de tebriklerS seyrulseferMathildablue tebrikler kızlar, şahanesiniz
Biz de ikinci olmuşuzyarimuhendis bence fena iş çıkarmadık. Tebrik ediyorum ortican
Canım onun içinde rezene var benim rezeneye alerjim varEvet kuzm 2 haftada 1 içebilirsin
Yada sadece artı olduğun zamanlar
Aynen bence de iyi iş çıkardık ama birinciler çok çok iyiydiler hakettilerS seyrulseferMathildablue tebrikler kızlar, şahanesiniz
Biz de ikinci olmuşuzyarimuhendis bence fena iş çıkarmadık. Tebrik ediyorum ortican
Olur kaptanım elimden geldiğince yaparım sen bana detayları müsait olduğunda anlatırsın
Bomba bi kız olaraktan kabulümdür kaptanımsıkıntı değil her hafta değiştirirsek bile sorun olmaz benim için sen bana nasıl olması gerektiğini anlatırsın özelden o işi alırım ben zaten ne yalan söyliyeyim ortaklar listesini almayı düşünmüştüm ben de
Birlikte yaparızCherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺
Hah tammdır hahahahaDepresyon işide bende kaptanım merak etme
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler
Olur tabi kaptanım
Rica ederim canım sizin emeğiniz olduktan sonra süsleme bizdeKaptanım ellerinize saglık o ne güzel cıvıl cıvıl ismimizi yazmışsınızteşekkür ederiz
Sağol kuzumTamamdır kaptanım, bugün paylaşıcam zaten hedef listelerini
Çok değil canım toparlarsın bu hafta içinde+1 çıktım uf puf
Bu hafta geçeceksin beni
Tamamdır kaptanım bekliyorumHarikasın canım dönüyorum birazdan özelden teşekkür ederim
Birlikte yaparız
Hah tammdır hahahaha
Rica ederim canım sizin emeğiniz olduktan sonra süsleme bizde
Sağol kuzum
Çok değil canım toparlarsın bu hafta içinde
Uzunca 5 mesajı görünce şok oldun değil miTamamdır kaptanım bekliyorum
|
|
| S seyrulsefer |
C Cagrihilal1 |
|
|
|
| @olvidos |
M monarosaa |
|
|
|
|
|
ORTAKLAR
(7 Nisan-14 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Gelelim cezamıza
Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .
Hedef60kgolmak pacman @ummhnisa S seyrulsefer C Cagrihilal1 Deniz ve Kum hzlsel Mathildablue muhursuzpusula @olvidos M monarosaa melita09 redsonja87 kollontai yarimuhendis matteroftime
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
İnşallah kaptancım bende o yüzden gelecek hafta dönmek istiyorumHarikasın canım dönüyorum birazdan özelden teşekkür ederim
Birlikte yaparız
Hah tammdır hahahaha
Rica ederim canım sizin emeğiniz olduktan sonra süsleme bizde
Sağol kuzum
Çok değil canım toparlarsın bu hafta içinde
Aynen kaptanım kapanmada oldu diyet yapmasana arada yorum yazsa yine yeterliAy evet geçen aklıma geldi bak iyi yaşa ben unuttum sen etiket yaptın
İyidir umarız gerçi kızın şansına bahtına bak tam kapanmaya denk geldi
Kuru kayısı ılık suya ısla beklet canım, sahurda da iç kayısıyıda ye oda yarar inşaAllahCanım onun içinde rezene var benim rezeneye alerjim varalernatif olarak ne yapabilirim acaba ki
Cherry Mom bugün ortakları sen mi açıklayacaksın kaptanım öyle yazmışsın da☺☺
Hemen hızlıca görevi devralmış
Kızlar hepiniz harikasınız ya lol senin görevde harika canımDepresyon işide bende kaptanım merak etme
+ gelenlere aboowwww napacan nasıl yollican bu artıyı cumaya ne kaldı şurda nasıl verecen vs + stres yükleme iştahtan kesme, sonra gelsin eksikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?