Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ellerine sağlık canım

Eline sağlık. Güzel bir hafta olsun inşallah

Selam , evet ilk ortağım sensin çok memnun oldum ben de aybüke
İlk ortağın olarak uğurlu geleyim o zaman sana canımben 5 aydır bu takımdayım kilomu verdim ondan sonra kötü zamanlar geçirdim geri aldım ama yol yakınken geri döndüm şimdi vermeye başladım tekrardan sen benim gibi olma ver kilonu ve koru sonrası fena oluyor çünlükaç kiloydun boyun kaç onları bi öğrenebilir miyim gözden kaçırmışım herhalde eğer dün paylaştıysan canım

Uğurlu geliceksin bana eminim Benim de iştahım açık o nedenle ben de bu zamana kapar hep verip geri aldım. Ama bu sefer sizlerin desteğiyle daha istikrarlı olmayı hedefliyorum Boyum 160 kilom 59

Uğurlu geliceksin bana eminim Benim de iştahım açık o nedenle ben de bu zamana kapar hep verip geri aldım. Ama bu sefer sizlerin desteğiyle daha istikrarlı olmayı hedefliyorum Boyum 160 kilom 59
Hadi bakalım canım bi de ilk haftan çabucak gider zaten ödemlerin falanboyun da iyiymiş ya benim boyum 3 cm daha uzun olsaydı şu anda kilomda mutlu olurdum vermeye çalışmazdım herhalde

Hadi bakalım canım bi de ilk haftan çabucak gider zaten ödemlerin falanboyun da iyiymiş ya benim boyum 3 cm daha uzun olsaydı şu anda kilomda mutlu olurdum vermeye çalışmazdım herhalde
Aslında çok fazla kilom yok ama kıyafetlerim olmamaya başladı o yüzden başlamak istedim ben de. Elbiselerimin hepsi dar geliyor yakışmıyor. Kışın çok sorun değil de yazın ortaya çıkıyor her şey. O nedenle başlamak istedim bir an önce.

Evet ya sıkıntı ben kışın 53lerdeydim işte sıkıntılar girdi falan 2 ayda aldım kiloları daha yeni bu hafta adam akıllı eksiye geçtimşimdi yazın tatil planları da olunca el mahkumama kasmıyorum artık ne kadar sürede olursa olsun kafasındayım

kollontai Merhaba, bu hafta ortak olmuşuz. Bayram haftası olması sebebiyle bir miktar şanssızlıklar olabilir kendi adıma fakat en azından bu hafta +kg’lar almamayı umut ediyorum.
Merhaba canım bende şimdi gördüm inşallah ikimiz içinde uğurlu bi hafta olur. Ben evde aileden ve gelen gidenden tamamen uzak olacağım, o nedenle kaçamak ihtimalim yok pek elimden geldiğince sana destek olurum bende. cuma 56.3 idim bu hafta hedefim 55 umarım. Sende durumlar ne? Takımda yeniyim kusuruma bakma pek bilgim yok kimseyle ilgili

olsun bir kere verdiysen yine verirsin bence aynen yazın bir yerlere gidebilme umudum var benim de bakalım en azından gardrobu yenilemek zorunda kalmayayım, biraz da kendimi iyi hissedeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…