- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.601
Sağol canımKızlar hepiniz harikasınız ya lol senin görevde harika canım
Ellerine sağlık canımORTAKLAR
(7 Mayıs-14 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Gelelim cezamıza
Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .
@hedef54kg @pacman ummhnisa S seyrulsefer @Cagrihilal1 @karabiber01 hzlsel Mathildablue @muhursuzpusula @olvidos @monarosaa @melita09 redsonja87 kollontai yarimuhendis matteroftime
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
İnşallah canım. Bu hafta bayram olmasaydı birinciliğe oynayalım derdim ama şimdi sonuncu olmayalım yeter diyorumS seyrulsefer canım bu hafta birlikteyiz inşallah güzel Bi hafta geçiririz
Eline sağlık. Güzel bir hafta olsun inşallahORTAKLAR
(7 Mayıs-14 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Gelelim cezamıza
Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır ör: emnis 7mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .
@hedef54kg @pacman ummhnisa S seyrulsefer @Cagrihilal1 @karabiber01 hzlsel Mathildablue @muhursuzpusula @olvidos @monarosaa @melita09 redsonja87 kollontai yarimuhendis matteroftime
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Olsun canım biz kilo verelim de az çok farketmezİnşallah canım. Bu hafta bayram olmasaydı birinciliğe oynayalım derdim ama şimdi sonuncu olmayalım yeter diyorum
Selam , evet ilk ortağım sensinredsonja87 ortaklığın için teşekkür ederim canım güzel bir hafta geçirdik
matteroftime merhaba canım bu hafta ortağız ben zeynep ilk ortağın ben oldum galiba
Ellerine sağlık canım
Rica ederim kızlar iyi bir hafta geçirelim hep beraberEline sağlık. Güzel bir hafta olsun inşallah
İlk ortağın olarak uğurlu geleyim o zaman sana canımSelam , evet ilk ortağım sensinçok memnun oldum ben de aybüke
Hadi inşallah canım dön tabiki uzattıkça zor gelir geri dönmek hazır fazla çok yokkenİnşallah kaptancım bende o yüzden gelecek hafta dönmek istiyorum
Uğurlu geliceksin bana eminimİlk ortağın olarak uğurlu geleyim o zaman sana canımben 5 aydır bu takımdayım kilomu verdim ondan sonra kötü zamanlar geçirdim geri aldım ama yol yakınken geri döndüm şimdi vermeye başladım tekrardan sen benim gibi olma ver kilonu ve koru sonrası fena oluyor çünlü kaç kiloydun boyun kaç onları bi öğrenebilir miyim gözden kaçırmışım herhalde eğer dün paylaştıysan canım
Hadi bakalım canım bi de ilk haftan çabucak gider zaten ödemlerin falanUğurlu geliceksin bana eminimBenim de iştahım açık o nedenle ben de bu zamana kapar hep verip geri aldım. Ama bu sefer sizlerin desteğiyle daha istikrarlı olmayı hedefliyorum Boyum 160 kilom 59
Ben teşekkür ederim Zeynepcimredsonja87 ortaklığın için teşekkür ederim canım güzel bir hafta geçirdik
matteroftime merhaba canım bu hafta ortağız ben zeynep ilk ortağın ben oldum galiba
Aslında çok fazla kilom yok ama kıyafetlerim olmamaya başladı o yüzden başlamak istedim ben de. Elbiselerimin hepsi dar geliyor yakışmıyor. Kışın çok sorun değil de yazın ortaya çıkıyor her şey. O nedenle başlamak istedim bir an önce.Hadi bakalım canım bi de ilk haftan çabucak gider zaten ödemlerin falanboyun da iyiymiş ya benim boyum 3 cm daha uzun olsaydı şu anda kilomda mutlu olurdum vermeye çalışmazdım herhalde
Teşekkür ederim bu haftan da geçen hafta gibi güzel geçsinBen teşekkür ederim Zeynepcimyeni görevinde de başarılar dilerim
Evet ya sıkıntı ben kışın 53lerdeydim işte sıkıntılar girdi falan 2 ayda aldım kiloları daha yeni bu hafta adam akıllı eksiye geçtimAslında çok fazla kilom yok ama kıyafetlerim olmamaya başladı o yüzden başlamak istedim ben de. Elbiselerimin hepsi dar geliyor yakışmıyor. Kışın çok sorun değil de yazın ortaya çıkıyor her şey. O nedenle başlamak istedim bir an önce.
Merhaba canım bende şimdi gördüm inşallah ikimiz içinde uğurlu bi hafta olur. Ben evde aileden ve gelen gidenden tamamen uzak olacağım, o nedenle kaçamak ihtimalim yok pek elimden geldiğince sana destek olurum bende.kollontai Merhaba, bu hafta ortak olmuşuz. Bayram haftası olması sebebiyle bir miktar şanssızlıklar olabilir kendi adıma fakat en azından bu hafta +kg’lar almamayı umut ediyorum.
olsun bir kere verdiysen yine verirsin benceEvet ya sıkıntı ben kışın 53lerdeydim işte sıkıntılar girdi falan 2 ayda aldım kiloları daha yeni bu hafta adam akıllı eksiye geçtimşimdi yazın tatil planları da olunca el mahkum ama kasmıyorum artık ne kadar sürede olursa olsun kafasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?