Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Estağfurullah ne kusuru. Öncelikle hoşgeldin Kilolarımız yakın birbirine. Ben de takıma geçen hafta dahil oldum. Hem yeni üye sayılırım, hem de eski. Zira ilk geçen sene 59 kilo ile takıma gelmiştim. Yaklaşık 1.5-2 ayda 52 kiloya inerek mezun oldum. Ancak görüldüğü üzere 1 yıl sonunda verdiğim kiloları alarak geçen hafta takıma yeniden dahil oldum. 58.5 kilo ile başladım. Haftayı 1.1 kilo vererek 57.4 ile bitirdim. Bu hafta hedefim 57 kiloya inmek. 56 kilolara düşebilir miyim bilmiyorum, ama inşallah düşer ve sana destek olurum. Haftayı güzel kapatırız umarım

eline sağlık canım

Süper bmi düşük görünüyor senin. Boyun uzun sanırım :) sağlıklı bi beslenme düzeni oturtamıyoruz heralde ondan hep bu al ver işleri :/ bende 5 yıl önce geldim ilk kez takıma 71.6 idim 2 sene falan sürdü sanırım mezun olmam 50.4 ile mezun oldum. Haziranda Meksika’dan Türkiye’ye corona yüzünden zorunlu dönüş yaptım. 47 kilo idim, evde oturmaktan 58 e çıkınca soluğu burada aldım. Takımda olduğum ilk zamanlardan alışkanlık edindiğim tek şey düzenli spor son 4/5 aydık biraz salladım ama şimdi düzene oturtuyorum elimden geldiğince spor ve vejeteryan beslenme konusunda destek olurum yapcaz biz bu işi bak gör fit fit olucaz hep

olsun bir kere verdiysen yine verirsin bence aynen yazın bir yerlere gidebilme umudum var benim de bakalım en azından gardrobu yenilemek zorunda kalmayayım, biraz da kendimi iyi hissedeyim dedim
Aynen vereyim eksileyim de zamanı önemli değil kafaya çok takınca da zorlanıyor insan düşüncesi yiyip bitiriyor iyice zorlaştırıyor süreci
eline sağlık canım
Sağ ol canım güle güle konuşun

Mathildablue merhaba canım bu hafta ortakmışız güzel güzel kilolar vermeye devam edelim inşallah ortim bu arada birinciliğiniz de hayırlı uğurlu olsun darısı bu haftaya
Selam yeni ortimm inşallah bu hafta beraber güzel eksiler görürüz tesekkür ederim canım insallah bu hafta da birinci biz oluruz

Gayet güzel bi menü olmuş canım benim afiyet olsun sporun da var oh oh maşallah

Çok güzel ve dengeli bir menü, özellikle yoğurt içine kabak tavuk lezzetli olmuştur deneyeyim bende . Kabağı pişirdin mi çiğ mi koydun? Su ve spor da çok çok iyi canım tebrikler

Olsun canım benim de bu hafta hedefim 600 gram
Belki kendimizi de şaşırtırız haftanın sonunda, belli olmaz bu işler

Gayet güzel bi menü olmuş canım benim afiyet olsun sporun da var oh oh maşallah
Çok teşekkür ederim canım

Ben çiğ koydum canım ama inan hiç kabak tadı yok gelmiyor yoksa ben de yiyemezdim

Ayy şaşırtalım vallahi neden olmasın bugün vücudum şişmişti hissettim dünden fazla geldim ama şimdi bir yeşil çay sahurda da yeşil çay içerim bol limonlu gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…