Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel olmuştur eminim, ben de bir öğle deneyeyim bunu
ben de yarın daha fazla dikkat edicem pazartesi tartı varmış

annem kesin yapardı şerbetli tatlı ben baklava sevmem ama şekerpareye bayılırım. Neyse ki kısıtlamadan dolayı görüşemeyeceğiz, en azından bayramda kaytarmam olmaz

Ahahaha dimi bence de koklayınca geçiyor ben de evde baklava varken kokluyorım ama anneme denk gelirsem kızıyor ye diyor o yüzden iyi denk getirmem gerekiyor haftaya da babamın en sevdiği tatlıdan yapacağım bayram gününe kadayıflı muhallebionu da koklayıp cumaya saklayacağım

Evet canım kontrol tartısı var pazartesi günü hafta sonu kaçamak yapanları ve artı çıkanları cumaya gazlamak için
Çok çok mantıklı bir kural, haftasonu uzun kalorili kahvaltı çok severim. Pazartesi tartı korkusundan bişeyler atıştırıp kalktım Kural olmasaydı aman daha 5 gün var diyip kaytarabilirdim

Çok çok mantıklı bir kural, haftasonu uzun kalorili kahvaltı çok severim. Pazartesi tartı korkusundan bişeyler atıştırıp kalktım Kural olmasaydı aman daha 5 gün var diyip kaytarabilirdim
Aynen öyle cuma günleri küçük kaçamaklar oluyor illaki ama büyük olmayınca sıkıntı da olmuyor. Ama pazartesine baya artı gelip cumaya kadar eksi görenler de oluyor Begonya2 umuz var depresyon kraliçesi depresyona girdiği gibi cumaya garanti eksi

Bitter çikolata var canım içinde 25 gr kadar 1 tk da bal koydum çok tatsızdı ama bence çok güzeldi tarif verebilirim
Şu anlık tatlısız gidiyorum bir sıkıntı yok aşırı düşkün değilim zaten, ama tarifi yazarsan güzel olur tatlı krizim gelirse yaparım hemen

Ben bugün supange fln yaptım şekersiz yoksa dolaptaki 1 kilo baklava beni yiyecek
tam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun

annem kesin yapardı şerbetli tatlı ben baklava sevmem ama şekerpareye bayılırım. Neyse ki kısıtlamadan dolayı görüşemeyeceğiz, en azından bayramda kaytarmam olmaz
iyi o zaman evli misin cnm eşin alır belki

bana da ye diyorlardı kaçtım ayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm

tam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun

iyi o zaman evli misin cnm eşin alır belki

bana da ye diyorlardı kaçtım ayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm
Evliyim, eşimi tembihliycem benim sevmediğim tatlılardan alsın

Selam yeni ortimm inşallah bu hafta beraber güzel eksiler görürüz tesekkür ederim canım insallah bu hafta da birinci biz oluruz
İnşallah canım ya
Güzel menü orticim gayet dengeli olmus canım 3 mil leslie kac adıma tekabül ediyor adımsayarla ölcüyormusun?
Elimden geldiğince dengelemeye çalıştım ama yine de biraz kaçırdım internette 3 mil için 6bin diyor canım ama ben 5400 ölçtüm bu ayı da 3 mil Leslie ile bitirip önümüzdeki ay 4 mile geçeceğim her ay bir mil arttırmayı planlıyorum bugün yapamadım ama 30 dk bölgesel yapacağım bir de inşallah etkisi olur

Evliyim, eşimi tembihliycem benim sevmediğim tatlılardan alsın
Benim geçen gün doğum günüm vardı bir hafta önceden tembihledim pasta yok diye Allahtan eşimin tatlıya düşkünlüğü yok dün dondurma aldık ben hemen bitiriverdim onunki hala dolapta duruyor gidip çaktırmadan yiyesim geliyor

İyi yapmışsın pasta bi de büyük olur bitirmeden rahat edemez insan tatlıya düşkün olmaması çok iyiymiş. Benimki magnumları götürüyor her gün. Bademliler benim hakkımdı onları da yiyor Dedim bari mutfakta ye bana göstermeden, içim nasıl gidiyor anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…