Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim bu sabah tartım 55.5, -800 cumaya göre mutlu oldum seninle de paylaşmak istedim senin nasıl geçiyor haftasonun ?
redsonja87
Ay süper, çok sevindim. Ben bugün tartılmadım. Ancak dün tartıldığımda -200 lerdeydim, dün akşam yemekte biraz kaçırdım ayarı o sebeple bu akşam yemeğinde daha az yiyerek dengelemeyi düşünüyorum. Yarın kontrol tartısı var bakalım, ak koyun kara koyun çıkacak ortaya.

Bu arada dün aklımdaydı fakat yorgunluktan yazamadım. 70li kilolardan 45 kiloya düşmen hem büyük kabiliyet hem de büyük cesaret. Nasıl başardın? Kalori kontrolü mü yaptın? Tüm dolabı baştan aşağı değiştirmek zorunda kalmışsındır. Tabii bir anda olmamış ancak çevren içinde büyük şok olmuştur herhalde seni o kadar zayıflamış görmek.

Süper ikimizde eksiyle başladık yeni haftaya yeşil çay falan da içebilirsin bugün rahatlatır seni biraz
Canım ilk verdiğim kilolar hep ver al dukanlar düzensiz işlerle dolu iki yolda gitti, 3 sene önce 62 civarlarında falan hindistana gittim 1 yıla yakın kaldım sonrada Latin Amerika’da kaldım ve yoldayken bütün yeme düzenim değişti. Kalori hesabı yapmadım o süreçlerde lakin gün içinde çok yürüyordum ve düzenli spor yapıyordum. Beslenmemden eti çıkardım ve dönem dönem vegan besleniyorum. Aslında Meksika’dan Türkiye’ye 47 kilo döndüm eğer burada olmasam yine kilo almazdım. Türkiye’de yemekler çok yağlı ağır ve etli sürekli evde annemle kalınca da kilo aldım geri şimdi kendi evime çıktım ve sebzeye spora döndüm. Aslında çok kolay kilo alabildiğim için sürekli sağlıklı bi kiloyu koruyabileceğim ve bunu yaparken sıkılıp zorlanmayacağım sşeyleri takip ettim. Uzun oldu ama şükür bugün kontrolü sağlayabiliyorum Profil fotom Meksika’dan 48 falanken bi ara önce sonra yaparım olmazsa
Anladım kaptanım önceden yazılabiliyordu o yüzden bilmiyordum bu kuralı. Dünde misafir vardı gece yorgunluktan bayılmışım giremedim siteye. Daha dikkatli olurum.
Kaptanım da söylemiş canım malesef düzeltemiyoruz. Sonra ki günler biraz daha erken paylaşırsan iyi olur
Tamam canım dikkat ederim

Tibet’in 5 kadim hareketiyle ilgili internetten bişeyler bulabilir miyiz önerebileceğin birşey var mı? Kitabı okumadan baksak yapabilir miyiz sence, ona göre kitaba bakayım
Tabii tabii çok detaylı videolar var. Ben yine de okumak istediğim içini kitabını almıştım. Zaten ince bi şeydi. Hemencik bitti. Sadece videoların bazılarında nefeslere dikkat etmiyorlar. O da çok önemli. Ona dikkat etmeni öneririm.

hıım

canım onlara çok güvenme en ufak sinirlenmede uçup gider kadimlik madimlik onlar kendini izole etmiş insanlara has şeyler
duam yetiyor bana

pacman bebeğim şu yoga işini biraz anlatır mısın bende çok enerjisiz bir insanım
Ay bu kadar ilginizi çekeceğini düşünmemiştim. Aslında tam olarak yoga değil. Hatta hareketleri kitapta 5 ayin olarak nitelendiriyorlar. Kitabı bir doktor yazmış. İsmini vermediği bir tanıdığı bu gençlik sırrını bulmak için Tibet’e gidiyor zamanında. Bu arada kitap 1930’larda yazılmış sanırım, baya eski yani.

Bu Tibet’e giden adam ordudan emekli ve 65 yaşlarında olmasına rağmen bastonlu ve yaşlı biri gibi görünüyor. Sonrasında Tibet’te dünyadan izole yaşayan bir grubun bu gençlik pınarı adlı hareketlerini bulmak için oraya gidiyor ve uyguluyor.

Birkaç yıl sonra tekrar Amerika’ya döndüğünde arkadaşı bu adamı tanıyamıyor. Çünkü eskisi gibi yaşlı görünmüyor ve dinç birisi.

Hareketler 5 tane. Günün istediğiniz saatinde uygulayabiliyorsunuz ama sabah yapmak daha iyiymiş sanırım. Ve en önemlisi asla ara vermemek. İlk hafta bu 5 hareketi 3’er kez yapıyorsunuz. Yani ilk hareket 3 kere yapılıp diğerine geçiliyor gibi. Sonraki hafta 5’er kez, diğer hafta 7’şer diye diye totalde 21 tekrara kadar çıkıp orada kalıyor. Bedendeki 7 enerji merkezinin (çakra) gençlikte olduğu gibi aynı hızda dönmesini sağlıyor bu hareketler. Ve o kadar çok kişinin olumlu yorumu var ki inanamazsınız. Düzenli yapan kişilerin çoğu beyaz saçlarının tekrar kendi renginde çıktıklarını söylüyorlar.

İlk yapılan zamanlarda (bu hareketler aynı zamanda detoks etkisi yaratıyor) terleme ve idrarda koku olabiliyormuş. Bu da vücudu temizlediğinin göstergesiymiş. Baya uzun oldu sanırım. Daha da yazabilirim ama sıkmayayım sizi. Ben denemeye başladım. Ne yalan söyleyeyim hoşuma da gitti. Sabah enerjik uyandım ve 1 saat hareketli müzikle dans ettim mutlu mutlu. Ki ben masanın başından kalkmaya bile üşenen bir insanım.

Birkaç haftaya tecrübelerimi de tekrar aktarırım size.

hıım

canım onlara çok güvenme en ufak sinirlenmede uçup gider kadimlik madimlik onlar kendini izole etmiş insanlara has şeyler
duam yetiyor bana
Dua da önemli tabii ki. Ben yine de enerjiye de inanan bir insanım. Dua etmek bile enerjiyle bağlantılı gibi geliyor bana. Şimdiye kadar gerçekten kalpten gelerek dua ettiğim (sesli olarak dua ettim çoğu kez) her şey gerçekleşti. Allah’ın hikmeti tabii ki ama manevi dünyanın da enerjiyle iç içe olduğunu düşünüyorum ben.

canım sonraki açıklamarınıda okudum tanıştırdığın için bu bilgilerle teşekkür ederim bakınayım biraz yoga ve meditasyon yapıyorum zaten şifasını aldım inşallah bunun da şifasını görürüz

Ne demek, rica ederimm. Ben de yogaya başlamak istiyorum ama biraz korkuyorum yapamam diye. Hareketleri baya zor. Biraz daha kilo verip denemeye başlayacağım.

3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE3 mayıs5 mayıs8 mayıs
melita09 ---------------------
yarimuhendis 55+6+71
Hedef60kgolmak 1+21+21+4+6
@olvidos-------6------
Deniz ve Kum 1+4 +611
M monarosaa 2-------------
Mathildablue 166
ummhnisa 66+7-------
C Cagrihilal1 4+64+64+6
hzlsel 2+42+42
S seyrulsefer 2-------------
pacman -------44
muhursuzpusula 11-----
Samara96 -------------------
redsonja87 ------------------

3 gün de spor yapan yarimuhendis Hedef60kgolmak Deniz ve Kum Mathildablue C Cagrihilal1 hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr

kollontai matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye hoşgeldiniz takımımıza

Saat 2den beri uygulamalı ödevim vardı onunla uğraşıyorum kod yazıuorum hata beriyor çalıştıramıyorum al başa geriburaya gelmeye bile fırsat bulamadım daha bir bölümü yeni bitti bir bölüm daha var sporumu da yapamadım henüz bi araya sıkıştırmam lazım
matteroftime sen nasılsın ortim bugün

Ellerine sağlık bebişim ben de herkesi tebrik ediyorum

kesinlikle canım
napıyorsun bakalıım nasılsın kuşşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…