Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur tabi etkisi neden olmasın :) Ne güzel arttırarak gidiyorsun sporda ben bir şu leslie ye alışamadım cok uzun sürelerinde sıkılıyorum

Olur tabi etkisi neden olmasın :) Ne güzel arttırarak gidiyorsun sporda ben bir şu leslie ye alışamadım cok uzun sürelerinde sıkılıyorum
Benim yapabildiğim uzun süreli ve sürekli tek spor oldu hareketleri yapabileceğim gibi çok zorlamıyor herhalde o yüzden kilom çok olduğu için güzel ter attırıyor ama Haziran ayında chloe bir denemek istiyorum
Menün gayet güzel ortim spor da aynı şekilde harika

Nice güzel yılları olsun canım
Tebrik ediyorum seni harika gidiyorsun maşallah bu sefer kararlısın bunu görebiliyorum çok seviniyorum adına
Evet kaptanım size layık olmaya çalışıyorum. Arkadaşlarla beraber emekleriniz göz ardı edilemez
Doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşları olsun inşallah tebrik ederim süpersin
Çok teşekkür ederim ortim

Bu arada alıntıyla cevap yazanlara nasıl özenirdim ne güzel yapıyorlar diye. Tek bir tuşa basmadığım için olmuyo muş. Zaman buldukça sizler gibi aktif olacam.. İnşallah

Tamam canim bu hafta elimden geldigin en iyisini yapmak biraz yapamadım bişey artık daha hirsliyim oğlumda iyilesyo çok sukur

Doyurucu bir menü olmuş canım ne güzel
Ortim bu menüde karbonhidrat biraz fazla olmamış mısuyu da en az 2 lt yapsan bence süper olur
Evet biraz öyle oldu bugün akşam artan yemekler falanda vardı o yüzden. Bugünü spor konusunda da es geçtim midem bulanıyordu. Sabah spor yapıcam inşallah onunla dengelemeye çalışırım. Suyu da midem bulandığı için çok içemedim

senin de 600 kalori olmuş kuzummm muhteşem su da çok iyi spor da var ohhh
Dün öğle yemeği yiyemedim, ondan azıcık olmuşş.

İki gündür sabahları Tibet’in 5 Kadim hareketini yapıyorum. Placebo mu emin değilim ama o kadar enerjiğim ki anltamam. Yemek de o kadar düşünmüyorum. Bu hareketler çakraları açıp insanı daha genç hissettiriyormuş. Hemen kitabını alıp okudum 3 gün önce. 2 gündür de başladım. Düzenli yapılınca insanları sağlıklı olduğu kiloya da ulaştırıyormuş. Baya faydalı, belki siz de göz atarsınız bebekler.

Holala ortim kusuruma bakma dün misafir vardı geç saate kadar oturduk sonra bayılmışım yorgunluktan :/ menümü de şimdi yazdım geldim
Sahurda kaçmış zaten keşke akşam paçanga böreği yada arada macaron olmasaymış. Kaçamak olduğunda en azından çeşit ve miktarı az tutmakta yarar var. Sanırım dün sende yapmadın spor su ne kadar içtin KB fazla olmuş su içersen ödem yapmaz atarsın rahatça afiyet olsun

Tibet’in 5 kadim hareketiyle ilgili internetten bişeyler bulabilir miyiz önerebileceğin birşey var mı? Kitabı okumadan baksak yapabilir miyiz sence, ona göre kitaba bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…