Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok lezzetli bir menü olmuş bebekk. Off sporun da çok iyi. Bir gün bana da böylesi nasip olur mu?

Tavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Ama kilo alacam korkusuna yada artı gelecem korkusuna girilen depresyon iştahtan kesiyor bakın bu tüyoları hiçbi diyetisyende bulamazsınz kıymetimi bilin

tam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun

iyi o zaman evli misin cnm eşin alır belki

bana da ye diyorlardı kaçtım ayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm
Yok canım 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 1 litre süt 2 yk kakao pişiriyorum sonra altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolat sonra karıştırıp eritiyorum . 1 sb buzlu soğuk su içine buz atıyorum onu döküp hızlı hızlı çırpıyorum şekeri balı sana kalmış ben 1 yk şeker yada bal koyuyorum sonra 5-6 porsiyon çıkıyor günde 1 tane üzerine de bol hindistan cevizi

Benimki daha çok tek başına gözüme baka baka 1 pide filan bitirir onlar aslında irademizi sağlamlaştırmak için böyle yapıyorlar bizi düşündüklerindenböyle böyle gidecek bu kilolar inşallah eşlere rağmen

Şu anlık tatlısız gidiyorum bir sıkıntı yok aşırı düşkün değilim zaten, ama tarifi yazarsan güzel olur tatlı krizim gelirse yaparım hemen
Yazayım canım 1 litre süt 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 2 yk kakao pişiriyorum altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolata 1yk bal ( benimki çok çok az şekerli oluyor tadına bakıp kendi zevkine göre ayarla canım)
Sonra 1 sb soğuk buzlu su döküp hızlı hızlı karıştırıyorum sonra kaselere paylaştırıyorum soğuyunca buzdolabına üstüne bol hindistan cevizi kıvamınçok güzel oluyor

Ayy benimki de hiç yemez 1 kg baklava dolapta duruyor insan hiç mi yemez ya delircemm

Ahahaah süper tüyolar

Oh maşallah Neyseki biz pek dışarıdan söylemiyoruz, evde ona da sağlıklı yemekler yedirmeyi hedefliyorum, en azından olduğu kadar

Çok teşekkürler tarif için :). Soğuk suyu karışımın içine döküyorsun değil mi?

Sen gene yapıyorsun iyi bana yapması zor geliyor aman boşver tadı damağında kalacak diyorum hiç yapmıyorum
Ben de babam çok ısrar ederse yapıuorum yoksa ay canım çok çekti diyip yaotığım çok nadirdir
Hahahaha aynenben de bir eş veya adayı olmadığı için başka şeylere sinirlenip yiyorum üzülüyorum yiyorum falan ondan böyle oldum

Evet canım ama kıvamını ayarlayamam diyorsan 6-7 buz da atabilirsin

Çok lezzetli bir menü olmuş bebekk. Off sporun da çok iyi. Bir gün bana da böylesi nasip olur mu?
sağol canım istersen neden olmasın

hıım anladım canım eline sağlık

senin de 600 kalori olmuş kuzummm muhteşem su da çok iyi spor da var ohhh

Ayy benimki de hiç yemez 1 kg baklava dolapta duruyor insan hiç mi yemez ya delircemm
Seni çok iyi anlıyorum canım benimki de hiç yemiyor o yüzden evde de bulundurmuyorum canım çekse de olmadığı için elimin altında yiyemiyorum
Ben de çok nadir söylüyorum canım buradaki pideden kastım Ramazan pidesi sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama illa yanına makarna pilav tarzı şeyler istiyor ve tek başına bir tencereyi bitiriyor ve hala zapzayıf gel de çıldırma

Ben de tam tersi eşimle kavga edince yemeden içmeden kesiliyorum acaba kavga mı çıkarsam kilo vermem durdukça

Ben de tam tersi eşimle kavga edince yemeden içmeden kesiliyorum acaba kavga mı çıkarsam kilo vermem durdukça
Bende öyle biriyle küsersem direk iştahım gidiyor, ama bazı arkadaşlar depresyon yeme etkisi yapıyor bende yazmıştı onları genelleryerek yazdm,
Depresyonun hertürlüsğ iştahımı kesiyor canım depresyonum

Hee Ramazan pidesi mi beni mahveden şeylerden biri de bu ramazan pidesi zaten. Sıcak sıcak bir oturuşta yarım pide yerdim ama ben eşin gibi zayıf kalamadım malesef çok özeniyorum yiyip kilo almayan insanlara ahhh ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…