- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.661
Sen gene yapıyorsun iyi bana yapması zor geliyorBen dümdüz muhallebi yapıyorum ya hiç değişik versiyonlarını denemedim
Çok lezzetli bir menü olmuş bebekk.Bugün menüm
sahur 1 dilim çavdar ekmeği üstüne 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ve 1 porsiyon çilek,light sütlü tarçınlı filtre kahve
iftar 1 kase brokoli çorbası, alabalık ızgara,yeşil salata
ara limonlu yeşil çay, 2 eti burçak
2 lt su
10.000 adım, 30 dk cardio,30 dk bölgesel
pacman kuşummmm Cherry Mom
Aynen öyle cuma günleri küçük kaçamaklar oluyor illaki ama büyük olmayınca sıkıntı da olmuyor. Ama pazartesine baya artı gelip cumaya kadar eksi görenler de oluyorBegonya2 umuz var depresyon kraliçesi depresyona girdiği gibi cumaya garanti eksi
Yok canım 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 1 litre süt 2 yk kakao pişiriyorum sonra altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolat sonra karıştırıp eritiyorum . 1 sb buzlu soğuk su içine buz atıyorum onu döküp hızlı hızlı çırpıyorum şekeri balı sana kalmış ben 1 yk şeker yada bal koyuyorum sonra 5-6 porsiyon çıkıyor günde 1 tane üzerine de bol hindistan cevizitam buğday unlu mu yaptın cnm? bitter çoklıtla bal da koymuşsun
iyi o zamanevli misin cnm eşin alır belki
bana da ye diyorlardı kaçtımayy o da güzel oluur sakızlı muhallebiyle de olur cnm
Benimki daha çok tek başına gözüme baka baka 1 pide filan bitirirİyi yapmışsın pasta bi de büyük olur bitirmeden rahat edemez insantatlıya düşkün olmaması çok iyiymiş. Benimki magnumları götürüyor her gün. Bademliler benim hakkımdı onları da yiyor Dedim bari mutfakta ye bana göstermeden, içim nasıl gidiyor anlatamam
Yazayım canım 1 litre süt 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 2 yk kakao pişiriyorum altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolata 1yk bal ( benimki çok çok az şekerli oluyor tadına bakıp kendi zevkine göre ayarla canım)Şu anlık tatlısız gidiyorum bir sıkıntı yok aşırı düşkün değilim zaten, ama tarifi yazarsan güzel olur tatlı krizim gelirse yaparım hemen
Ayy benimki de hiç yemez 1 kg baklava dolapta duruyor insan hiç mi yemez ya delircemmİyi yapmışsın pasta bi de büyük olur bitirmeden rahat edemez insantatlıya düşkün olmaması çok iyiymiş. Benimki magnumları götürüyor her gün. Bademliler benim hakkımdı onları da yiyor Dedim bari mutfakta ye bana göstermeden, içim nasıl gidiyor anlatamam
Ahahaah süper tüyolarTavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Ama kilo alacam korkusuna yada artı gelecem korkusuna girilen depresyon iştahtan kesiyorbakın bu tüyoları hiçbi diyetisyende bulamazsınz kıymetimi bilin
Oh maşallahBenimki daha çok tek başına gözüme baka baka 1 pide filan bitirironlar aslında irademizi sağlamlaştırmak için böyle yapıyorlar bizi düşündüklerinden böyle böyle gidecek bu kilolar inşallah eşlere rağmen
Çok teşekkürler tarif için :). Soğuk suyu karışımın içine döküyorsun değil mi?Yazayım canım 1 litre süt 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 2 yk kakao pişiriyorum altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolata 1yk bal ( benimki çok çok az şekerli oluyor tadına bakıp kendi zevkine göre ayarla canım)
Sonra 1 sb soğuk buzlu su döküp hızlı hızlı karıştırıyorum sonra kaselere paylaştırıyorum soğuyunca buzdolabına üstüne bol hindistan cevizi kıvamınçok güzel oluyor
Ben de babam çok ısrar ederse yapıuorum yoksa ay canım çok çekti diyip yaotığım çok nadirdirSen gene yapıyorsun iyi bana yapması zor geliyoraman boşver tadı damağında kalacak diyorum hiç yapmıyorum
Hahahaha aynenTavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Ama kilo alacam korkusuna yada artı gelecem korkusuna girilen depresyon iştahtan kesiyorbakın bu tüyoları hiçbi diyetisyende bulamazsınz kıymetimi bilin
Evet canım ama kıvamını ayarlayamam diyorsan 6-7 buz da atabilirsinAhahaah süper tüyolar
Oh maşallahNeyseki biz pek dışarıdan söylemiyoruz, evde ona da sağlıklı yemekler yedirmeyi hedefliyorum, en azından olduğu kadar
Çok teşekkürler tarif için :). Soğuk suyu karışımın içine döküyorsun değil mi?
ziyan olucak güzelim baklavalarAyy benimki de hiç yemez 1 kg baklava dolapta duruyor insan hiç mi yemez ya delircemm
Ya ziyan olucak yada bana kilo olucakziyan olucak güzelim baklavalar
dert biter mi hiç, ahh ahBen de babam çok ısrar ederse yapıuorum yoksa ay canım çok çekti diyip yaotığım çok nadirdir
Hahahaha aynenben de bir eş veya adayı olmadığı için başka şeylere sinirlenip yiyorum üzülüyorum yiyorum falan ondan böyle oldum
sağol canımÇok lezzetli bir menü olmuş bebekk.Off sporun da çok iyi. Bir gün bana da böylesi nasip olur mu?
hıım anladım canımYok canım 1 çb nişaşta 1 yumurta sarısı 1 litre süt 2 yk kakao pişiriyorum sonra altını kapatıp 25-30 gr bitter çikolat sonra karıştırıp eritiyorum . 1 sb buzlu soğuk su içine buz atıyorum onu döküp hızlı hızlı çırpıyorum şekeri balı sana kalmış ben 1 yk şeker yada bal koyuyorum sonra 5-6 porsiyon çıkıyor günde 1 tane üzerine de bol hindistan cevizi
Sabah (9.30): 1 yumurtadan omlet, 20 gr siyah zeytin, domates, salatalık, yeşillik, 2 form etimek
Ara: Toplam 200 gram yeşil erik ve yeni dünya
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 120 gr haşlanmış tavuk, salata
Su: 2400 ml
Spor: 40 dk pilates
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Seni çok iyi anlıyorum canım benimki de hiç yemiyor o yüzden evde de bulundurmuyorum canım çekse de olmadığı için elimin altında yiyemiyorumAyy benimki de hiç yemez 1 kg baklava dolapta duruyor insan hiç mi yemez ya delircemm
Ben de çok nadir söylüyorum canım buradaki pideden kastım Ramazan pidesiAhahaah süper tüyolar
Oh maşallahNeyseki biz pek dışarıdan söylemiyoruz, evde ona da sağlıklı yemekler yedirmeyi hedefliyorum, en azından olduğu kadar
Çok teşekkürler tarif için :). Soğuk suyu karışımın içine döküyorsun değil mi?
Ben de tam tersi eşimle kavga edince yemeden içmeden kesiliyorum acaba kavga mı çıkarsam kilo vermem durdukçaTavsiye ederim ama türüne dikkat edin, mesela eşle kavga edilip girilen depresyon yemeye meyil ettiriyor,
Bende öyle biriyle küsersem direk iştahım gidiyor, ama bazı arkadaşlar depresyon yeme etkisi yapıyor bende yazmıştı onları genelleryerek yazdm,Ben de tam tersi eşimle kavga edince yemeden içmeden kesiliyorum acaba kavga mı çıkarsam kilo vermem durdukça
Hee Ramazan pidesi miSeni çok iyi anlıyorum canım benimki de hiç yemiyor o yüzden evde de bulundurmuyorum canım çekse de olmadığı için elimin altında yiyemiyorum
Ben de çok nadir söylüyorum canım buradaki pideden kastım Ramazan pidesisağlıklı beslemeye çalışıyorum ama illa yanına makarna pilav tarzı şeyler istiyor ve tek başına bir tencereyi bitiriyor ve hala zapzayıf gel de çıldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?