- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.245
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.721
rica ederim tatlomEllerine sağlık bebişimben de herkesi tebrik ediyorum
Aaaaaa gerçekten mi hiç bakmadım züberlere daha dur bi bakayım sağ ol söylediğin içinrica ederim tatlomzüberler indirime girmiş yarın son galiba
6lı fıstıklı lokma ve 18 li karışık lokmacıklar aldım
yürüyüşü nasıl yapıcam diyodum almak bile yetti evde 5000 oldu şu an
Guzel menu ortim sporda iyiSabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates
4 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek
Ara
1 havuç
Akşam
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı yoğurtlu bakla
2 yemek kaşığı nohut
3 tane tavuk göğsü sote
2 litre su
10.000 adım yürüyüş
Hedef60kgolmak
Cherry Mom
Ortağımı, adını yazamadım
aslında kiloyla hiç ilgisi yok zorlamazsan kendini sakatlamazsın. Ashtanga yoganın başlangıç düzeyi hareketleri rahatça yapabilirsin form tutmana da yardımı dokunur.Ne demek, rica ederimm.Ben de yogaya başlamak istiyorum ama biraz korkuyorum yapamam diye. Hareketleri baya zor. Biraz daha kilo verip denemeye başlayacağım.
3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
Tamam canım. Hoşbuldum
UYE 3 mayıs 5 mayıs 8 mayıs @melita09 ------- ------- ------- yarimuhendis 5 5+6+7 1 Hedef60kgolmak 1+2 1+2 1+4+6 @olvidos ------- 6 ------ @karabiber01 1+4 +6 1 1 @monarosaa 2 ------ ------- @Mathildablue 1 6 6 @ummhnisa 6 6+7 ------- C Cagrihilal1 4+6 4+6 4+6 @hzlsel 2+4 2+4 2 @seyrulsefer 2 ------ ------- pacman ------- 4 4 @muhursuzpusula 1 1 ----- @Samara96 ------- ------ ------ redsonja87 ------ ------ ------
3 gün de spor yapanyarimuhendis Hedef60kgolmak @karabiber01 @Mathildablue C Cagrihilal1 @hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr
kollontai matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye hoşgeldiniz takımımıza
Ben üniversitede okurken bir dönem İngiltere’de eğitim almıştım. O dönem Türkiye’ye döndüğümde İngiltere’de aç kaldığım ve her gün kaldığım evden okula yürüyerek gittiğim için kilo vererek dönmüştüm. Türk yemeklerinin çeşitliliği gerçekten muazzam. Yanında kaldığım ailenin sabah kahvaltısı diye bana çıkardığı şeyleri görünce kibarca “ben sabahları biraz daha uyuyayım, siz en iyisi bana kahvaltı hazırlamayın hem siz de yorulmamış olursunuz” demiştimSüper ikimizde eksiyle başladık yeni haftayayeşil çay falan da içebilirsin bugün rahatlatır seni biraz
Canım ilk verdiğim kilolar hep ver al dukanlar düzensiz işlerle dolu iki yolda gitti, 3 sene önce 62 civarlarında falan hindistana gittim 1 yıla yakın kaldım sonrada Latin Amerika’da kaldım ve yoldayken bütün yeme düzenim değişti. Kalori hesabı yapmadım o süreçlerde lakin gün içinde çok yürüyordum ve düzenli spor yapıyordum. Beslenmemden eti çıkardım ve dönem dönem vegan besleniyorum. Aslında Meksika’dan Türkiye’ye 47 kilo döndüm eğer burada olmasam yine kilo almazdım. Türkiye’de yemekler çok yağlı ağır ve etli sürekli evde annemle kalınca da kilo aldım geri şimdi kendi evime çıktım ve sebzeye spora döndüm. Aslında çok kolay kilo alabildiğim için sürekli sağlıklı bi kiloyu koruyabileceğim ve bunu yaparken sıkılıp zorlanmayacağım sşeyleri takip ettim. Uzun oldu ama şükür bugün kontrolü sağlayabiliyorumProfil fotom Meksika’dan 48 falanken bi ara önce sonra yaparım olmazsa
Anladım kaptanım önceden yazılabiliyordu o yüzden bilmiyordum bu kuralı. Dünde misafir vardı gece yorgunluktan bayılmışım giremedim siteye. Daha dikkatli olurum.
Tamam canım dikkat ederim
Kolay gelsin ödevin önemli tabii ihmal etmeSaat 2den beri uygulamalı ödevim vardı onunla uğraşıyorum kod yazıuorum hata beriyor çalıştıramıyorum al başa geriburaya gelmeye bile fırsat bulamadım daha bir bölümü yeni bitti bir bölüm daha var sporumu da yapamadım henüz bi araya sıkıştırmam lazım
matteroftime sen nasılsın ortim bugün
Ders çalışıyorumkesinlikle canım
napıyorsun bakalıım nasılsın kuşşumm
Aaa indirim mirica ederim tatlomzüberler indirime girmiş yarın son galiba
6lı fıstıklı lokma ve 18 li karışık lokmacıklar aldım
yürüyüşü nasıl yapıcam diyodum almak bile yetti evde 5000 oldu şu an
Ben direkt en zor hareketlere odaklandım sanırım.aslında kiloyla hiç ilgisi yok zorlamazsan kendini sakatlamazsın. Ashtanga yoganın başlangıç düzeyi hareketleri rahatça yapabilirsin form tutmana da yardımı dokunur.
Tamam canım. Hoşbuldum
Var tabii.pacman çok teşekkür ederim canım hareketlere nasıl ulaşabilirim acaba google yada YouTube da var mıdır
Bi üstteki mesajında link de atacaktım ama zaten bulmuşsun hahahaha Ne demek rica ederimm
kızlar tebrik ediyorum3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 3 mayıs 5 mayıs 8 mayıs @melita09 ------- ------- ------- yarimuhendis 5 5+6+7 1 Hedef60kgolmak 1+2 1+2 1+4+6 @olvidos ------- 6 ------ @karabiber01 1+4 +6 1 1 @monarosaa 2 ------ ------- @Mathildablue 1 6 6 @ummhnisa 6 6+7 ------- C Cagrihilal1 4+6 4+6 4+6 @hzlsel 2+4 2+4 2 @seyrulsefer 2 ------ ------- pacman ------- 4 4 @muhursuzpusula 1 1 ----- @Samara96 ------- ------ ------ redsonja87 ------ ------ ------
3 gün de spor yapanyarimuhendis Hedef60kgolmak @karabiber01 @Mathildablue C Cagrihilal1 @hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr
kollontai matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye hoşgeldiniz takımımıza
Hee ben visual studio kullanıyorum python görmedikKolay gelsin ödevin önemli tabii ihmal etmeBen de normalde finans alanında çalışıyorum ama ufaktan python öğrenmeye başladım, bir siteden online eğitim satın aldım. Bakalım inşallah biraz öğrenebilirim.
Ben de tam spordan geldim bir siteye bakayım dedim. 30 minute boosted fitness walk (leslie) tamamladım. Bugün hep aç geziyorum. Canım çok fena karbonhidrat istiyor. Kendimi zor tutuyorum, ama salataya az kinoa ile geçiştiricem akşam
Canım haftanın 3 günü pazartesi çarşamba cumartesi günleri takımın spor günü normalde pazartesi çarşamna katılım mecburi bi spor listemiz var onlardan istediğinş seçiyorsun ve ekstra spor puanı kazanıyorsunkızlar tebrik ediyorumyarimuhendis ortim 3 te 3 süpersin
Hedef60kgolmak hoşbuldum, tamamdır olur tabi :) Hedefimiz haftada 3 gün spor mu nasıl ilerliyor sistem
senin menüler farklı, lorlu yeşil mercimek de çok güzel geliyor kulağa. Sıraya koyup deniycem yoğurtlu tavuklu kabak ve lorlu mercimeği :) kolay gelsin inşallah çabucak biter, çok yorgun olmazsan 15 20 dakikalık workout yapabilirsin çok vakit de almazHee ben visual studio kullanıyorum python görmedik
Bu akşam ben de lorlu yeşil mercimek yiyeceğim ayran salatayla beraber
Sporunu yapmışsım müthiş ben de 6ya kadar bitirirsem ödevimi az biraz dinlenip bir şeyler yaparım inşallah
Tamamdır süper, elimden geldiğince spor yapmaya çalışıcam ben en azından kısa bir yürüyüş bile olsaCanım haftanın 3 günü pazartesi çarşamba cumartesi günleri takımın spor günü normalde pazartesi çarşamna katılım mecburi bi spor listemiz var onlardan istediğinş seçiyorsun ve ekstra spor puanı kazanıyorsuncumartesi günleri de hedefini tutturamayanlar için mecburi bi düzen olsun diye kaptanımız yaptı ama sen istediğin her fün spor yapabilirsin 3 günle sınırlandırmadan
Dene dene güzel oluyorlarsenin menüler farklı, lorlu yeşil mercimek de çok güzel geliyor kulağa. Sıraya koyup deniycem yoğurtlu tavuklu kabak ve lorlu mercimeği :) kolay gelsin inşallah çabucak biter, çok yorgun olmazsan 15 20 dakikalık workout yapabilirsin çok vakit de almaz
Kolay gelsin cnmDers çalışıyorumYarın genel cerrahi sınavım var. Biraz korkuyorum ama hallederim sanırım. O yüzden bugün spor yapamıycam bebiş, bilgin olsun olur mu Sen neler yapıyorsun?? Nasıl gidiyor
Aaa indirim miBen de bakayım hemencik. Daha alamadım onlardan bile...
Ben direkt en zor hareketlere odaklandım sanırım.Yarın sınavım var. Ondan sonra bi araştırayım olmazsa. Yoga son zamanlarda çok yapmak istediğim bi şey. Umarım başarabilirim.
Var tabii.
Bi üstteki mesajında link de atacaktım ama zaten bulmuşsun hahahaha Ne demek rica ederimmUmarım faydasını görürsün. Hiç yoktan güne hareket ederek başlamak bile iyi gelir insana.
muhendisim açıklamış cnmkızlar tebrik ediyorumyarimuhendis ortim 3 te 3 süpersin
Hedef60kgolmak hoşbuldum, tamamdır olur tabi :) Hedefimiz haftada 3 gün spor mu nasıl ilerliyor sistem
Haklısın Türk mutfağı çok zengin, hindistanı da Meksika gibi düşünebilirsin herşey aşırı acı ve baharatlı ister istemez metabolizman hızlanıyor. Kahvaltı zaten en özlediğim şeydi bir tek bizde varBen üniversitede okurken bir dönem İngiltere’de eğitim almıştım. O dönem Türkiye’ye döndüğümde İngiltere’de aç kaldığım ve her gün kaldığım evden okula yürüyerek gittiğim için kilo vererek dönmüştüm. Türk yemeklerinin çeşitliliği gerçekten muazzam. Yanında kaldığım ailenin sabah kahvaltısı diye bana çıkardığı şeyleri görünce kibarca “ben sabahları biraz daha uyuyayım, siz en iyisi bana kahvaltı hazırlamayın hem siz de yorulmamış olursunuz” demiştimBildiğin bir öğün yemekle duruyordum ki o da çoğu zaman marketten aldığım sandvich oluyordu.
O yüzden istemsiz verdiğin kiloların sebebini gayet iyi anlıyorum. Hareket ve sporda çok önemli elbette. Meksika yemekleri güzeldir aslında, bol acılı çok severimHindistan için yorum yapamayacağım. Hepsi bir yana hem Meksika hem de Hindistan senin için çok farklı deneyimler olmuştur. Fotoda da gayet fit gözüküyorsun. Sağlıksız bir 48 kilo zayıflığı yok fotoda. Sen kısa zamanda ineceksin zaten 52’ye bu gidişle. 2 günde 800 gram verebilmek kolay değil. Korumaya devam, belki sana bireysel birincilik bile gelebilir bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?