Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bu wasakafam daha yeni dank etti benim kızlarda evde wasa wasa diye dolanıp duruyor beyaz yuvarlak birşey değilmi tadı güzel

Aynen ödem olsa bile çok motive oldum İnşallah bol eksilerimiz olur cumaya kadar İlk tartım diye biraz özendim sanırım kurallara da tam hakim değilim garanti olsun dedim Cumayı unutur muyum hiç
Ben de ilk seferde tartı fotosu için bi şüpheye düşmüştüm, merak etme Ay inşallah daha da veririz. Böyle gidersek bi derece gelir gibi takıma. ♥
Oooooo kuşum ne yaptın sen harikasın
Kaptanım nerelerdesin diye soracaktım da gördüm neden yazmadığını. Özledik senii. Teşekkür ederimm
Hoşbuldum canım tabi etiketlerim seni de geçen cuma 56.3 idim hedefim 55

Ooo tıp sınavlarda başarılar canım
Teşekkür ederimm
Regl bitti de yine de korkuyorum. Spor yaparım bugün inş, korkmaya gerek kalmaz o zaman.

Esas senin eksine ne demeli?! Yaa müthişsin bebişşş, tebrik ederim. İyi ki ortak olduk. Yoksa hiç denk gelemezdik çok üzülürdüm.

Evet bitti sınavım. İyi geçti çok şükür. Rahatım bi süre.

pacman hemşehrim sınavının iyi geçmesine çok sevindim ben de şimdi yürüyüşe çıkıyorum hadi sen de spora koş cumaya bomba birincilik sizi bekliyor gibi
Teşekkür ederim cınımss sana iyi sporlar. Ben yeni öğle yemeği yedim 1-2 saate yapıcam ama emin olabilirsin.

Cuma 56.3
Bugün 55.4
Fark -900
Harikaaaasınnnnn
Canım benim hedefim tutmuştu 56.0 cıktım cuma günü hedefim 57 idi
muhursuzpusula saat 4 de liste yaparsan böyle olur herkesi uçurmuşun
Tabi olur canım kontrol tartısı fotoğrafsız ve geç bildirim yapabilirsin amacımız kendimizi takip etmek sadece ekip içinde
Çok iyi canım
Günaydın herkese Ne güzel eksiler var tebrik ederim hepinizi ben yine bir pazartesi klasiği yaşıyorum ve sabitim
Daha ne istiyorsun bence güzel sabitle başlamak
Bende sabitim çok mutluyum şuan geçmişi okumakla meşgulüm
Bravo canım
Ooooyy oyyy oyyy maşallah maşallah 1. Olacak ortaklar belli oldu sanki

Kız kilo alacam korkusuna girilen depresyon iştah keser nasıl yicen korkudan
Aşkım yiyerek değil işte kafamı sürekli zorluyorum psikolojik olarak veremiyorum vereceğim varsa dave ben kilo alma korkusunu yaşaya yaşaya oturup yemek yediğimi bilirim bir yandan da ben bunları yemek istemiyorum niye yiyorum diye ağlıyordum

Seni çok iyi anlıyorum canım kilo verememe korkusu bende da yemek yeme dürtüsüne neden oluyor tartı da eksiyi görmedikçe mutsuz oluyorum ve yemek yiyesim geliyor bugün on kere tartılmışımdır nasıl sabit olabilirim gitmeliydi kilolar diye en son -100 gördüm ve tartıyı rahat bıraktım

Artı olmaktan iyidir kaptancım ama bir kere şu pazartesiye eksiyle başlayayım yahu

Ay bu wasakafam daha yeni dank etti benim kızlarda evde wasa wasa diye dolanıp duruyor beyaz yuvarlak birşey değilmi tadı güzel
Onlar eti gong dur cnm mısır patlağı

Evettt spor da yaparsan haarika olur bebişimmm
Aynen canım özel rica ettim o yüzden
Oh oh çok şükür canımcım

Bebekim bütün menülerim menü sayfasında
Aynen sen de uygulayabilirsin

Ooooyy oyyy oyyy maşallah maşallah 1. Olacak ortaklar belli oldu sanki
Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…