- 29 Nisan 2016
- 2.878
- 11.265
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.861
Çok iyş canım bende 40 dk cardio yaptım bugün şimdi gidip tartılacağımCherry Mom ummhnisa @hedef54kg
Cuma 56.7
Güncel 56.5
Fark -200 gr cık
Hedefime 56 demiştim Cuma ya kadar olacak sanırım. Tabi kaçamak olmazsa
1 saat 10 dk sporumu yaptım akşama menüyle beraber yazıcam.
Çok tatlısın yaaa baskülün pili bitmez üzereyken öyle oluyor pilini değiştirebilirsin, canımVallaha ben bi tartildim +400 du
Sonra bi daha tartildim sabitti
Sonra bi daha tartildim eksiydi
Sonra bi daha tartildim artiydi bende karar veremedim ne kadarim benCherry Mom
Ay evet gong mısır patlağı bak, ilk başlarda dediklerinde anlamıyordum neyden bahsettikleri adı değişik oluncaOnlar eti gong dur cnm mısır patlağı
Evettt spor da yaparsan haarika olur bebişimmm
Aynen canım özel rica ettim o yüzden
Oh oh çok şükür canımcım
Bebekim bütün menülerim menü sayfasında
Aynen sen de uygulayabilirsin
Hadi inşallah
Koklaadıklarımızı yazsakkk oooo neler var nelerbabam da baklava almış kokladım hemen oruçkenneyse sonra canım çekmedi yarimuhendis bir de elmalı kurabiye kokladım koklayarak da insan doyuyor eheheh menüye yazmalı mı acaba şunu şunu kokladım diye
Birde soğuk baklava çıkmış çok merak ediyorum tadınıBen bugün supange fln yaptım şekersizyoksa dolaptaki 1 kilo baklava beni yiyecek
Bende diyorum en azından bu bayramda gezme olmayacağı için fazla bozmayabilirizannem kesin yapardı şerbetli tatlıben baklava sevmem ama şekerpareye bayılırım. Neyse ki kısıtlamadan dolayı görüşemeyeceğiz, en azından bayramda kaytarmam olmaz
Hangi tatlıyı okusam canım çekmeye başladı şerbetli tatlılara bayılırımAhahaha dimi bence de koklayınca geçiyor ben de evde baklava varken kokluyorım ama anneme denk gelirsem kızıyor ye diyor o yüzden iyi denk getirmem gerekiyorhaftaya da babamın en sevdiği tatlıdan yapacağım bayram gününe kadayıflı muhallebi onu da koklayıp cumaya saklayacağım
Mesela hangisiEvliyim, eşimi tembihliycem benim sevmediğim tatlılardan alsın
Sağol canım benimGünaydın
5. Takımın güzel anneleri ve anne adayları anneler günümüz kutlu olsun
Sporun çok güzel, canım bölgesel hareketler için hangi videoyu yapıyorsunSahur
1 elma
Iftar
1 kase mercimek corbasi
Salata
2 dilim ramazan pidesi
Su 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
40 dk bölgesel
Cherry Mom ummhnisa Deniz ve Kum
Peki son 15 günlük yediklerini not almama ne demeliBebekim bütün menülerim menü sayfasında
Aynen sen de uygulayabilirsin
Ay kuzum çok iyi oluyor ya benim bi tane pantolonum var belden hafif bol durmasını istiyorum onun için çabalıyorumyarimuhendis sana uydum cicim birsürü elbise sipariş verdim motivasyon olsun diye umarım işe yarar şu 60 ın altına düşeyim bi
Büyük ihtimalle cumartesi kuzum
Ay çok sıcak olucak yasaklardan sonra ben evde bi deneyim dedim çünkü kabinde deneyince hiç bir şey almıyorumPeki son 15 günlük yediklerini not almama ne demeli
Ay kuzum çok iyi oluyor ya benim bi tane pantolonum var belden hafif bol durmasını istiyorum onun için çabalıyorumce tatil için bir sürü elbise bakıyorum ama netten sipariş vermicem sanırım yasaklar bitsin gidip bizzat gmrerek alacağım
ortim gayet iyi bence daha cumaya kaç gün var menülerin güzel spor yapıyorsun, hiç endişelenme
Vallaha ben bi tartildim +400 du
Sonra bi daha tartildim sabitti
Sonra bi daha tartildim eksiydi
Sonra bi daha tartildim artiydi bende karar veremedim ne kadarim benCherry Mom
Ben de yerken inanılmaz bir iştahla yiyip sonrasında pişman olurumAşkım yiyerek değil işte kafamı sürekli zorluyorum psikolojik olarak veremiyorum vereceğim varsa dave ben kilo alma korkusunu yaşaya yaşaya oturup yemek yediğimi bilirim bir yandan da ben bunları yemek istemiyorum niye yiyorum diye ağlıyordum
Olsun bak sonuç iyi olmuş eksiyi görmüşsünSeni çok iyi anlıyorum canım kilo verememe korkusu bende da yemek yeme dürtüsüne neden oluyortartı da eksiyi görmedikçe mutsuz oluyorum ve yemek yiyesim geliyor bugün on kere tartılmışımdır nasıl sabit olabilirim gitmeliydi kilolar diye en son -100 gördüm ve tartıyı rahat bıraktım
Oooo harika gidiyorsunAz önce tartıldım. 56.8 olmuşumCumadan bu yana 600 gram gitmiş. İnşallah Cumaya kadar en azından bir 400 gram daha verebilirim de 1 kilo daha gitmiş olur. Esra kaptancım orticanımla bizi asıl takıma alana kadar biz hedef kilomuza ulaşacağız sanki bu gidişle
Cherry Mom kollontai
Şunu da şuraya koyayım da, her baktığımda vicdan azabım gibi “tut boğazını” desin bana.
Menülerin sporun gayet iyiydi canım ama wc durumu etkiliyor gerçekten benim geçen hafta öyleydi Çarşamba günü kayısı çayı içtim iki günde -700 gördüm bu hafta da sabahları kayısı yiyeceğim artık benim de sabitti inşallah cuma gününe toparlayacağızSelam kızlar. Kontrol tartısı bana +500 gr gösterdi. Düzenli wc cıkamıyorum ona bağlıyorum. Cunku sporuma da beslenmeme de dikkat ettim. Bakalım hafta ici belli olur durum :)
hzlsel Cherry Mom
Ortim hava buz gibiydi yürüyüşe çıkamadım ben dr 25 dk cardio yaptım iftardan sonra da ip atlayacağım☺yarimuhendis Ortim 5600 adım yürüyebildim az biliyorum. Kendimi 30 dk yoga için motive etmeye çalışıyorum ama yorgunum. Sende durumlar nasıl
Ya ben de bir sürü güzel elbiseler bependim işte bi huyum var üzerimde görmeden rahat edemiyorumAy çok sıcak olucak yasaklardan sonra ben evde bi deneyim dedim çünkü kabinde deneyince hiç bir şey almıyorum
Aynen cumaya umutluyum inşallah yeşil çaya abanıcam bu haftaortim gayet iyi bence daha cumaya kaç gün var menülerin güzel spor yapıyorsun, hiç endişelenme
Ben de yerken inanılmaz bir iştahla yiyip sonrasında pişman olurum. Yemek bize büyük bir haz ve moral veriyor demek ki. Hem yemek istiyoruz hem sağlıklı beslenmek ve kilo vermek istiyoruz çok zor.
Ay evet bugün hava gerçekten çok soğuktu, ben de dondum, dondummmm. Gölgeden kaçtım sürekli, yürürken güneş aradım adeta. Mayıs ayında ne bu böyle yahu, yaz gelmeyecek hiç sanırım.Ortim hava buz gibiydi yürüyüşe çıkamadım ben dr 25 dk cardio yaptım iftardan sonra da ip atlayacağım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?