- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.901
Magnezyumuna baktırdın mı hiç? Mg eksikliğinde de kabızlık durumu olabiliyormuş. Benim de öyle bir problemim var normalde. Magnezyum içtiğim günlerde bağırsaklarım feci çalışıyor.Selam kızlar. Kontrol tartısı bana +500 gr gösterdi. Düzenli wc cıkamıyorum ona bağlıyorum. Cunku sporuma da beslenmeme de dikkat ettim. Bakalım hafta ici belli olur durum :)
hzlsel Cherry Mom
Biliyorum biliyorumAynen cnm ben 500 ml su şişeleriyle yapıyorum
Ben sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş.Bugün menüm
Sahur 1 adet lor peynirli kırmızı biber tost, yeşil salata, 1 wasa ve yeşil çay
İftar et ızgara, 1 kase yayla çorbası ve salata
Ara 2 züber lokma, türk kahvesi
10.000 adım, 3 mil leslie , 2 lt su
pacman Cherry Mom @ummhnisa
Ayy elbiselere bayılırımyarimuhendis sana uydum cicim birsürü elbise sipariş verdim motivasyon olsun diye umarım işe yarar şu 60 ın altına düşeyim bi
Teşekkürler kaptanımHarikaaaasınnnnn
@muhursuzpusula saat 4 de liste yaparsan böyle olur herkesi uçurmuşun
Tabi olur canım kontrol tartısı fotoğrafsız ve geç bildirim yapabilirsin amacımız kendimizi takip etmek sadece ekip içinde
Çok iyi canım
Daha ne istiyorsun bence güzel sabitle başlamak
Bravo canım
Ooooyy oyyy oyyy maşallah maşallah 1. Olacak ortaklar belli oldu sanki
Tebrikler canım çok güzel eksi şimdiden ikimiz toplam 1,5 kg ya veda ettik hadi bakalım bu gazla Cuma’ya varırız artıkAz önce tartıldım. 56.8 olmuşumCumadan bu yana 600 gram gitmiş. İnşallah Cumaya kadar en azından bir 400 gram daha verebilirim de 1 kilo daha gitmiş olur. Esra kaptancım orticanımla bizi asıl takıma alana kadar biz hedef kilomuza ulaşacağız sanki bu gidişle
Cherry Mom kollontai
Şunu da şuraya koyayım da, her baktığımda vicdan azabım gibi “tut boğazını” desin bana.
Şifa olsun canım güzel menü10 mayıs
Sahur
Yok
İftar
5-6 çorba kaşığı mercimek çorbası
6-7 çorba kaşığı nohut yemeği
4 çatal domatesli makarna
Salata (sadece salatalık ve kıvırcıktan)
Su
Ara
3 tane kraker
Cherry Mom @ummhnisa kollontai
Spor
4.9 km yürüyüş, 6.710 adım
@hedef54kg
Ayy aynen canım çok bol olunca da daha kilolu görünüyorsun ahh ahh ,Ayy elbiselere bayılırımAma o kadar az giydim ki dışarda. Çünkü ya göbeğim pörtlüyor ya totom çıkıyor. Ya yanlarım bi şeyler oluyor derken... Hiç yakıştırmadım kendime. Zayıflayınca bissürü elbise ve etek ve şort giymek istiyorum..
Ayy ben yine rafine şekeri bırakıcam sabahları uyanamıyorummm :)Valla bana da iyi geliyor.Düzenli bir şey olmadığı için buraya yazmıyorum ama 2 gündür sabahları yarım saat kadar dans bile ediyorum. Normalde hiçbir güç beni yataktan kaldıramazdı.
Durduk yere hüzünlendim bakAyy aynen canım çok bol olunca da daha kilolu görünüyorsun ahh ahh ,
Bırak bırak cınım. Ben sanırım diyete başladığımdan beri rafine şeker hiç yemedim. Sabah 6'da uyanabiliyorum düşün.Ayy ben yine rafine şekeri bırakıcam sabahları uyanamıyorummm :)
Afiyet olsun tatlım, Çok az yemişsin bugün, cumaya epey kilo vereceksin sen anlaşıldı10 Mayıs
kahvaltı
1 muz
Ara
3 kupa filtre kahve
akşam
3 dilim Çavdarlı ekmek (üstüne ter
2 yk lor peynir
2 haş yumurta
1 kase sebze çorbası
toplam 610 kalori
Su 1 lt
Spor rest
Cherry Mom @ummhnisa redsonja87
Ayy bende ne güzel uyanıyordum ara vermem gerekti her şeye birsüre ama toparlancam inşallahDurduk yere hüzünlendim bakYazın giyerim belki... Hastanede nerede giyeceksem, pu şansıma edeyim
Bırak bırak cınım. Ben sanırım diyete başladığımdan beri rafine şeker hiç yemedim. Sabah 6'da uyanabiliyorum düşün.Çok zevkli bi şey aslında düzene oturtabilirsek. Baya vaktin oluyor.
Menüye yazman iyi fikirmiş, normalde belki de atlamayacaktın şimdi mecbur kaldınDaha atlamadım çok su içmiştim unutmadan yazayım dedimşimdi namaz kılıp atlayacağım inşallah yazdım bi kere menüye de kaçarım yok
İnsallah tutturursun ortimİyi yapmışsın ortim ben de kayısı yiyeceğim sabahları etkisini görürüz inşallah ben bir de Demir ilacı kullanıyorum o daha da kötü yapıyorbenim hedefe 900 gram var neredeyse 1 kilo inşallah tuttururum geçen hafta da sabit ile başlayıp 1 kilo verdim ona güveniyorum
Harika canım menu spor su hic bir sıkıntı yok10 Mayıs
Kahvaltı
Beyaz peynir, domates, salatalık, yulaftan krep, kiraz saplı çay
Ara
Züber, yeşil çay
Akşam
Sulu köfte, 4 yk bulgur pilavı, 1 yk yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
2 LT su
3 mil Leslie
Cherry Mom @ummhnisa @hedef54kg Mathildablue
Yok hic baktırmadım onla alakası olduğunu bilmiyordum. Ya şimdi yasaklar varken gitmedim öyle zorunlu durum dısında hastaneye. Bakalım gidersem baktırırım. Dahiliye mi bakıyor? Birde sade soda felan içsem denesem ordan anlaşılır mıMagnezyumuna baktırdın mı hiç? Mg eksikliğinde de kabızlık durumu olabiliyormuş. Benim de öyle bir problemim var normalde. Magnezyum içtiğim günlerde bağırsaklarım feci çalışıyor.Bi de üzerine kayısı çayı içiyorum hahahahah Ama doktoruna sorun önce tabii ki. Vitamin, mineral bile olsa her şeyin fazlası zarar.
Evet mesela fena üşeniyorum şu anfa hala atlamadım ama kalkıyorum yaklaşık 10 15 dk sürerMenüye yazman iyi fikirmiş, normalde belki de atlamayacaktın şimdi mecbur kaldın
Haydi son bir gayretEvet mesela fena üşeniyorum şu anfa hala atlamadım ama kalkıyorum yaklaşık 10 15 dk sürer
Ohh köyler fitness antrenörü kuzenler iyisinBenşm kuzenim fitness antrenörü bugğn köye geldiler yarın başlıyoruz dedi banadumbel halter ağırlık step tahtası spor salonunu buraya taşımış bi de bana frambuazlı fıstık ezmesi almış gelmiş böyle kuzeni ne yapmalı şimdi
Ohhh ne kuzenler var yaBenşm kuzenim fitness antrenörü bugğn köye geldiler yarın başlıyoruz dedi banadumbel halter ağırlık step tahtası spor salonunu buraya taşımış bi de bana frambuazlı fıstık ezmesi almış gelmiş böyle kuzeni ne yapmalı şimdi
Sağol ortim bugün karbonhidratı daha dengeli tükettimİnsallah tutturursun ortim
Harika canım menu spor su hic bir sıkıntı yok
Yok hic baktırmadım onla alakası olduğunu bilmiyordum. Ya şimdi yasaklar varken gitmedim öyle zorunlu durum dısında hastaneye. Bakalım gidersem baktırırım. Dahiliye mi bakıyor? Birde sade soda felan içsem denesem ordan anlaşılır mı
Bende göbek üzerine yapmaya çalışıyorum 10 dkk video, bulup yapıyorum dinlenip başka 10 dakikalık video yapıyorumBenim bacaklarim kalin oldugu icin bolgeselde bacak calisiyorum genelde belli yaptigim bisey yok youtube dan bakiyorum bir suru video var degisik degisik yapiyorum onlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?