Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar. Kontrol tartısı bana +500 gr gösterdi. Düzenli wc cıkamıyorum ona bağlıyorum. Cunku sporuma da beslenmeme de dikkat ettim. Bakalım hafta ici belli olur durum :)
hzlsel Cherry Mom
Magnezyumuna baktırdın mı hiç? Mg eksikliğinde de kabızlık durumu olabiliyormuş. Benim de öyle bir problemim var normalde. Magnezyum içtiğim günlerde bağırsaklarım feci çalışıyor. Bi de üzerine kayısı çayı içiyorum hahahahah Ama doktoruna sorun önce tabii ki. Vitamin, mineral bile olsa her şeyin fazlası zarar.

Ben sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş. Bana seni övecek yeni kelimeler üretmeme yardım ett.

yarimuhendis sana uydum cicim birsürü elbise sipariş verdim motivasyon olsun diye umarım işe yarar şu 60 ın altına düşeyim bi
Ayy elbiselere bayılırım Ama o kadar az giydim ki dışarda. Çünkü ya göbeğim pörtlüyor ya totom çıkıyor. Ya yanlarım bi şeyler oluyor derken... Hiç yakıştırmadım kendime. Zayıflayınca bissürü elbise ve etek ve şort giymek istiyorum..

Teşekkürler kaptanım
Tebrikler canım çok güzel eksi şimdiden ikimiz toplam 1,5 kg ya veda ettik hadi bakalım bu gazla Cuma’ya varırız artık

Ayy aynen canım çok bol olunca da daha kilolu görünüyorsun ahh ahh ,

Ayy aynen canım çok bol olunca da daha kilolu görünüyorsun ahh ahh ,
Durduk yere hüzünlendim bak Yazın giyerim belki... Hastanede nerede giyeceksem, pu şansıma edeyim
Ayy ben yine rafine şekeri bırakıcam sabahları uyanamıyorummm :)
Bırak bırak cınım. Ben sanırım diyete başladığımdan beri rafine şeker hiç yemedim. Sabah 6'da uyanabiliyorum düşün. Çok zevkli bi şey aslında düzene oturtabilirsek. Baya vaktin oluyor.

Ayy bende ne güzel uyanıyordum ara vermem gerekti her şeye birsüre ama toparlancam inşallah ayy giyersin ya yeterki keyfimiz yerinde olsun

İnsallah tutturursun ortim
Harika canım menu spor su hic bir sıkıntı yok
Yok hic baktırmadım onla alakası olduğunu bilmiyordum. Ya şimdi yasaklar varken gitmedim öyle zorunlu durum dısında hastaneye. Bakalım gidersem baktırırım. Dahiliye mi bakıyor? Birde sade soda felan içsem denesem ordan anlaşılır mı

Ohh köyler fitness antrenörü kuzenler iyisin hem canın sıkılmaz hem disiplinli çalışırsınız fıstık ezmesini çok yeme ama

Ohhh ne kuzenler var ya

Sağol ortim bugün karbonhidratı daha dengeli tükettim soda iyi gelebilir canım ben hamilelik dönemimde doktor bana sürekli magnezyum içiriyordu bir de maden suyu içebilirsin demişti şimdilik dene maden suyunu etkisi oluyor mu bir bak sonra değerlerini ölçtürürsün

Benim bacaklarim kalin oldugu icin bolgeselde bacak calisiyorum genelde belli yaptigim bisey yok youtube dan bakiyorum bir suru video var degisik degisik yapiyorum onlardan.
Bende göbek üzerine yapmaya çalışıyorum 10 dkk video, bulup yapıyorum dinlenip başka 10 dakikalık video yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…