- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.881
Gayet güzel bence canımOrtim hava buz gibiydi yürüyüşe çıkamadım ben dr 25 dk cardio yaptım iftardan sonra da ip atlayacağım☺
ahaahah, yok ben yerken çok mutlu oluyorum acayip mutlu hem deYa ben de bir sürü güzel elbiseler bependim işte bi huyum var üzerimde görmeden rahat edemiyorum
Aynen cumaya umutluyum inşallah yeşil çaya abanıcam bu hafta
Sen yiyip yedikten sonra pişman oluyormuşsun ben yerken o çikolatayı bisküviyi çipnerken ağlıyordum
Yasaklar bitince çıkar kendin alırsın canımGayet güzel bence canım, ben de ip alacaktım ama karantinadan dolayı kargolar çok gecikiyor
Bazı anlarda ben de oluyorum canım ama bazı anlar psikolojimin çöktüğü anlara denk geliyor o zamanlar tırlatıyorumahaahah, yok ben yerken çok mutlu oluyorum acayip mutlu hem de
Ilki sabah 9 bucukKaçar saaat arayla tartıldın canım yoksa hep peşisıra mı
Ahaha olsun sen de o şekilde rahatlıyorsun demek kiYasaklar bitince çıkar kendin alırsın canım
Bazı anlarda ben de oluyorum canım ama bazı anlar psikolojimin çöktüğü anlara denk geliyor o zamanlar tırlatıyorum
Olur olur yani iple atlamak için daha fazla enerji harcarsın ama olmasa da olurAhaha olsun sen de o şekilde rahatlıyorsun demek kiyerimde zıplasam olur dimi elimde ip varmış gibi
Benim bacaklarim kalin oldugu icin bolgeselde bacak calisiyorum genelde belli yaptigim bisey yok youtube dan bakiyorum bir suru video var degisik degisik yapiyorum onlardan.Koklaadıklarımızı yazsakkk oooo neler var neler
Birde soğuk baklava çıkmış çok merak ediyorum tadını
Bende diyorum en azından bu bayramda gezme olmayacağı için fazla bozmayabiliriz
Hangi tatlıyı okusam canım çekmeye başladı şerbetli tatlılara bayılırım
Mesela hangisi
Sağol canım benim
Sporun çok güzel, canım bölgesel hareketler için hangi videoyu yapıyorsun
Bende deniyim ama kayısı cayı yok kayısı yesem onun yerine . İnsallah cumaya kadar toparlarız. Zaten hedefi yüksek tutmadım böyle olcagını bildigim icinMenülerin sporun gayet iyiydi canım ama wc durumu etkiliyor gerçekten benim geçen hafta öyleydi Çarşamba günü kayısı çayı içtim iki günde -700 gördüm bu hafta da sabahları kayısı yiyeceğim artık benim de sabitti inşallah cuma gününe toparlayacağız
İyi yapmışsın ortim ben de kayısı yiyeceğim sabahları etkisini görürüz inşallah ben bir de Demir ilacı kullanıyorum o daha da kötü yapıyorBende deniyim ama kayısı cayı yok kayısı yesem onun yerine . İnsallah cumaya kadar toparlarız. Zaten hedefi yüksek tutmadım böyle olcagını bildigim icin
Eline sağlıkPeki son 15 günlük yediklerini not almama ne demeli
Ay kuzum çok iyi oluyor ya benim bi tane pantolonum var belden hafif bol durmasını istiyorum onun için çabalıyorumce tatil için bir sürü elbise bakıyorum ama netten sipariş vermicem sanırım yasaklar bitsin gidip bizzat gmrerek alacağım
Valla bana da iyi geliyor.Evet +1 kiloyla günü selamlıyorumbu akşam spor yapıcam bu hafta regl haftam inşallah ondan ödem falan tutmuştur vucudum pacman canım yaptım tibet 5 hareketini niyet ettim Allah ım şifalanmaya vucudumu bedenimi dinçleştirmeye dedim3 er kez yaptım bilmem iyi geldi gibi biraz motive oldum. Gittim derse oturdum
Kahvaltılarımız benziyormuş zaten akşamları da ekmeksiz geçiririmEline sağlıkhayırlı olsun bakalım :))
Çok güzel canım tebrik ederim10 mayıs
Geç Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim eski kaşar
6 adet siyah zeytin
Domates, salatalık
1 çay bardağı şekersiz çay
Ara:
Minik bir nektarin
Öğle: yok
Akşam:
2 servis kaşığı et sote
yoğurtlu havuçlu brokoli salatası
Ara:
1 çay bardağı şekersiz çay
2 adet kuru kayısı
1 büyük kupa yeşil çay
Bol su, yatana kadar devam edeceğim
Spor Ortaya Karışık: 5600 adım yürüyüş, 1 mil leslie, 500 zıp (hayali iple)
Çok güzel canım tibetli şey de iyi olmuş09.05.2021
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
Yeşillik
Ara
1 türk kahvesi
3 ceviz
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Su: 2 lt
Spor: 20 dk bölgeselpacman yüzünden tibetli şeyi yaptım birde
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Bak bu alıntının en altında spor günlerinde yapılacakların min süreleri var mesela sen 5600 adım atmışsın 10000 olsaydı ekstra 100 puan daha alırdın veya 500 zıpın var 1000 olsa ekstra puan alırdın öyle yani ama sporların iyi yani yanlış anlaşılma olmasın
5.TAKIM MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI Güzel menü ve şahane sporlarınızı bekliyoruz kızlar :)) hayırlı olsunnnn
Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız.
Menulerdeki kaçamaklar ve ceza puanları bunlara karşılık gelen sporlarimiz aşağıdadır :)
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡30 p
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan chloe cardio dakika 5 puan aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan Squat 5 adet 1 puan Tabata - cardio dakika 5 puan
Ben yarım yarım yapınca 1 e tamamlanır diye düşünmüştümBak bu alıntının en altında spor günlerinde yapılacakların min süreleri var mesela sen 5600 adım atmışsın 10000 olsaydı ekstra 100 puan daha alırdın veya 500 zıpın var 1000 olsa ekstra puan alırdın öyle yani ama sporların iyi yani yanlış anlaşılma olmasınmatteroftime
10 mayıs
Sahur : 1 haşlanmıl yumurta,60gr peynir, 5 badem, salatalık domates,1 dilim tb ekmek
İftar : 1 kepçe çorba, 1 tabaktan az tavuk sote,salata,1 küçük parça karpuz,1dilim(30gr) pide
Ara: 1 elma
Su : 2 lt
Spor : 25dk cardio, 1500 ip (5 ve 6 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak matteroftime
Tamam olsun canım sıkıntı değilBen yarım yarım yapınca 1 e tamamlanır diye düşünmüştümNeyse artık sağlık olsun sonraki sefere 1 ini tam yaparım, çok sağol
Daha atlamadım çok su içmiştim unutmadan yazayım dedimdengeli bir menü olmuş canım protein, karbonhidrat, meyve. Sporun da çok iyi
Aynen cnm ben 500 ml su şişeleriyle yapıyorumKahvaltılarımız benziyormuş zaten akşamları da ekmeksiz geçiririmve bence leslie ve adımların hemen hemen her gün var leslie cidden baya etkili yarın leslieye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?