Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahaahah, yok ben yerken çok mutlu oluyorum acayip mutlu hem de

Benim bacaklarim kalin oldugu icin bolgeselde bacak calisiyorum genelde belli yaptigim bisey yok youtube dan bakiyorum bir suru video var degisik degisik yapiyorum onlardan.

Bende deniyim ama kayısı cayı yok kayısı yesem onun yerine . İnsallah cumaya kadar toparlarız. Zaten hedefi yüksek tutmadım böyle olcagını bildigim icin

Bende deniyim ama kayısı cayı yok kayısı yesem onun yerine . İnsallah cumaya kadar toparlarız. Zaten hedefi yüksek tutmadım böyle olcagını bildigim icin
İyi yapmışsın ortim ben de kayısı yiyeceğim sabahları etkisini görürüz inşallah ben bir de Demir ilacı kullanıyorum o daha da kötü yapıyor benim hedefe 900 gram var neredeyse 1 kilo inşallah tuttururum geçen hafta da sabit ile başlayıp 1 kilo verdim ona güveniyorum

Eline sağlık hayırlı olsun bakalım :))

Valla bana da iyi geliyor. Düzenli bir şey olmadığı için buraya yazmıyorum ama 2 gündür sabahları yarım saat kadar dans bile ediyorum. Normalde hiçbir güç beni yataktan kaldıramazdı.

Çok güzel canım tebrik ederimsporların da çok güzel. Ben şimdi sana spor listesini atacağım o listeden en az birini tamamla ki ekstra puan alabil

Bak bu alıntının en altında spor günlerinde yapılacakların min süreleri var mesela sen 5600 adım atmışsın 10000 olsaydı ekstra 100 puan daha alırdın veya 500 zıpın var 1000 olsa ekstra puan alırdın öyle yani ama sporların iyi yani yanlış anlaşılma olmasın matteroftime

Ben yarım yarım yapınca 1 e tamamlanır diye düşünmüştüm Neyse artık sağlık olsun sonraki sefere 1 ini tam yaparım, çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…