Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haydi son bir gayret tamamla hızlıca ortim ben de ip sipariş ettim yürüyüş ve leslie ye ilave/alternatif olur en azından. Bir de hassas tartı sipariş ettim
Yaptımiyi yapmışsın ben ip atlayarak bacaklarımı inceltmiştim zaten çok etkili oluyor ip atlamak
Ohh köyler fitness antrenörü kuzenler iyisin hem canın sıkılmaz hem disiplinli çalışırsınız fıstık ezmesini çok yeme ama
Az önce tadına baktım sadece azcukevet ya birisiyle daha motive oluyor spor. Öğlen gibi yaparız dedi sonrasında halim kalırsa leslie yaparım belki
Ohhh ne kuzenler var ya
Vallahi öyle şanslıyımspor salonuna gideceğim zaman onun salonuna gitmeyi tercih ediyorum hem ilgileniyor hem diğer hocalar da kuzeni olduğumu öğrenince onlar da el atıyorlar

Tamam deniyim bi öyle yarın çıkıp maden suyu alim:d

Biliyorum biliyorumyarın yapalım bakalım leslie bi yandan tv izlerim artık çok sıkılıyorım leslie yaparken çünkü
Kız hareketi değiştirirken kaçırırsın

Ben sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş. Bana seni övecek yeni kelimeler üretmeme yardım ett.
Pörrfektoooo

Canım çok güzel ama 1 gün sporun oldu yanlış hatırlamıyosam daha 2 gün daha yap benim için cumaya kadar

Su biraz az olmuş ama onun dışında çok iyi ortim yeşil çay da içebilirsin iftardan sonra onun da olumlu etkisi oluyor

Menu cok iyi ortim sporda super sen tartildin mi bugun nasil durum benim ki bi arti bi eksi kafam karisti sabit olarak goruyorum

Mezuniyet kilom 74.0
Bu gün kilom 73.7
Fark - 300

Cherry Mom
Şovv yapıyorsunnn
Çok iyi canım kaçamak isteklerimizi cuma cumartesiye öteleyelimmm
+500 var bende haftasonu da hareketsiz değildim aslında ama cumaya kadar bu gidecek eksiye geçilecek inşallah Cherry Mom S seyrulsefer
İnşallah canım
Selam kızlar. Kontrol tartısı bana +500 gr gösterdi. Düzenli wc cıkamıyorum ona bağlıyorum. Cunku sporuma da beslenmeme de dikkat ettim. Bakalım hafta ici belli olur durum :)
hzlsel Cherry Mom
Kabızlık çok etkiliyor Canım :/ umarım çözersin
Hu huuu harikasınnnn canım
Bu arada kollontai de sende eski mezun olduğunuz için deneme süreniz cuma günü büyük ihtimalle seni listeye alırız canım
kollontai de bu cuma bildirimi yeni kurala göre yaparsa ( fotoğraflı / nick'li ve tarihli ) sonraki cumada onu alırız
Ilki sabah 9 bucuk
Digeri saat 1 sonra 1.5 oburude 2 dir heralde ama biz ilk tarti hep doğrudur tezinden yola cikarak beni kayitlara +400 olarak gecelim
Doğru normal zmAnlarda böyledir ama gece sahur yaptıysan sabah 9 buçukta onun şişkinliği kalmıştır muhtemelen sabit olabilirsin bence kaybımız yok

Afiyet olsun tatlım, Çok az yemişsin bugün, cumaya epey kilo vereceksin sen anlaşıldı
Valla karantina bitene kadar 52 olmaktı hedefim hızlı başladım umarım pat diye duvara toslamam bi yerde hani olmadı değil. işin esprisi bi yana erkek arkadaşımla kavga ettik tüm gün iştahım kaçtı akşama zorla yedirdi onları olmadı perşembe bi kavga daha Cuma’ya -500 daha
Kaptanım çok teşekkürler, ben ana listedeymiş gibi dikkat etmeye çalışıyorum lakin kendimi hazır hissedene kadar alt listede kalmayı tercih ediyorum. Çünkü 52 kilodan sonra çok zorlamam kendimi o zaman da bi faydam olmuyor takıma, duruma göre beraber karar veririz sonrasında isterseniz ama listeye girme düşüncesi bile heyecanlandırıp mutlu etti valla

l P
Ortim menün çok iyiymiş spor da var
Akşam evde yemek yoktu canım.telafi edicem inşallah

muscle cheff inki mi cnm merak ediyordum tadarsan haber ver
çok garip bişey kuzenin yaa

kızlar bu arada henüz onay gelmedi ama kaza olmaması için ileteteyim bayram sebebiyle perşembe günü çekilen tartı fotoğraflarıda kabul olacak ama sanmıyorum ki bizim takımda buna ihtiyaç olsun değilmi
perşembe günkü dualar da kabul olacak demiş gibi

Hahahahahah ben de keyfi kaçınca yemeden içmeden kesilenlerdenim. Keyfimiz yerinde olsun da kilo bir şekilde veriliyor nasıl olsa

Ayrıca bence listeye girmelisin. Kilolarımız az olduğu için verdiğimiz kilonun yüzdesi de çok oluyor ve hem takımlar arası yarışmada takıma desteğimiz artıyor hem de bireysel yarışmada şansımız artıyor. Ben geçen sene hiç beklemediğim bir şekilde takımlar arası yarışmada şampiyon olmuştum ve ister istemez motive ediyor insanı bu. Yani aksine takıma girince daha çok motive olursun kaldı ki iyi kilo veriyorsun sana şampiyonluk bile gelebilir. Kaçırma fırsatı

Ayy bende ne güzel uyanıyordum ara vermem gerekti her şeye birsüre ama toparlancam inşallah ayy giyersin ya yeterki keyfimiz yerinde olsun
Tabii keyfimiz yerinde olsun. Azıcık da fit olup düşman çatlatsak fena da olmaz ama.
Evet evet işin yoksa gitme tabii hastaneye. Biz ders için mecbur gittik birkaç defa. O ara baktıralım dedik. Biraz keyfi oldu.
Kız hareketi değiştirirken kaçırırsın

Pörrfektoooo

Canım çok güzel ama 1 gün sporun oldu yanlış hatırlamıyosam daha 2 gün daha yap benim için cumaya kadar
Pörfekto diyeyim bugün o zaman hahahaha.
Bebeğim senin için sabahın köründe 47 dk pilates yaptım bugün.

Haklısın aslında liste bi şekilde motive ediyor, düzen tutturamazsam diye çekiniyorum biraz bakalım iyi gidersem böyle senin sözünü dinlerim
Keyfim azicik bozuk şu sıralar, ayrıldık gibi bişey bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…