- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.921
YaptımHaydi son bir gayrettamamla hızlıca ortim ben de ip sipariş ettim yürüyüş ve leslie ye ilave/alternatif olur en azından. Bir de hassas tartı sipariş ettim
Az önce tadına baktım sadece azcukOhh köyler fitness antrenörü kuzenler iyisinhem canın sıkılmaz hem disiplinli çalışırsınız fıstık ezmesini çok yeme ama
Vallahi öyle şanslıyımOhhh ne kuzenler var ya
Tamam deniyim bi öyle yarın çıkıp maden suyu alim:dSağol ortim bugün karbonhidratı daha dengeli tükettimsoda iyi gelebilir canım ben hamilelik dönemimde doktor bana sürekli magnezyum içiriyordu bir de maden suyu içebilirsin demişti şimdilik dene maden suyunu etkisi oluyor mu bir bak sonra değerlerini ölçtürürsün
Kız hareketi değiştirirken kaçırırsınBiliyorum biliyorumyarın yapalım bakalım leslie bi yandan tv izlerim artık çok sıkılıyorım leslie yaparken çünkü
PörrfektooooBen sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş.Bana seni övecek yeni kelimeler üretmeme yardım ett.
Canım çok güzelKahvaltı: 40 gr lor peyniri, 20 gr siyah zeytin, domates, salatalık, maydanoz, 1 form etimek, yeşil çay
Öğle: 82 gr (Evet tamı tamına 82) gr tavuk ızgara, 1 bardak az tuzlu ayran, 3 tane zeytinyağlı sarma (1 dilim ekmek hakkımı böyle kullandım. Hatta sırf burada yedim diye akşamdan da çorba hakkımı kıstım, nolur nolmaz )
Akşam: 5-6 yk zeytinyağlı pırasa, bol salata
Spor: Sınavdan sonra roman okudum ödül olarak, uyuyakalmışım. Akşam da kendimde o gücü bulamadım.Ama yarın yapıcam söz.
Su: 2400 ml
Cherry Mom Hedef60kgolmak ummhnisa
Su biraz az olmuş ama onun dışında çok iyi ortim yeşil çay da içebilirsin iftardan sonra onun da olumlu etkisi oluyor10 mayıs
Sahur
Lorlu dereotlu omlet, domates ,salatalık, 1 kare şekersiz bitter çikolata
İftar
1,5 servis kasıgı Pazı kavurması , kuşkonmaz kavurması, salata, 1 kase yayla corbasi
Ara
Sütlü kahve , 10 erik, 2 çilek
Su: 1 lt suan sahura kadar içebilirim kadar
Spor: 10bin adım
hzlsel Cherry Mom Hedef60kgolmak ummhnisa
Ben bi baslayinca arka arkaya hepsini yapiyorum kardio tum vucudu calistiriyor zaten bolgesellerde cok yorucu olmuyorBende göbek üzerine yapmaya çalışıyorum 10 dkk video, bulup yapıyorum dinlenip başka 10 dakikalık video yapıyorum
Menu cok iyi ortim sporda superSabah
1 türk kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yeşil mercimekle hazırlanmış salata
1 kase yoğurt
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
2 yemek kaşığı dövme pilavı
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 litre su
30 dakka cardio
ummhnisa
C Cagrihilal1
Hedef60kgolmak
Cherry Mom
Şovv yapıyorsunnn
Çok iyi canım kaçamak isteklerimizi cuma cumartesiye öteleyelimmmCherry Mom ummhnisa Hedef60kgolmak
Cuma 56.7
Güncel 56.5
Fark -200 gr cık
Hedefime 56 demiştim Cuma ya kadar olacak sanırım. Tabi kaçamak olmazsa
1 saat 10 dk sporumu yaptım akşama menüyle beraber yazıcam.
İnşallah canım+500 var bende haftasonu da hareketsiz değildim aslında ama cumaya kadar bu gidecek eksiye geçilecek inşallahCherry Mom S seyrulsefer
Kabızlık çok etkiliyor Canım :/ umarım çözersinSelam kızlar. Kontrol tartısı bana +500 gr gösterdi. Düzenli wc cıkamıyorum ona bağlıyorum. Cunku sporuma da beslenmeme de dikkat ettim. Bakalım hafta ici belli olur durum :)
hzlsel Cherry Mom
Hu huuu harikasınnnn canımAz önce tartıldım. 56.8 olmuşumCumadan bu yana 600 gram gitmiş. İnşallah Cumaya kadar en azından bir 400 gram daha verebilirim de 1 kilo daha gitmiş olur. Esra kaptancım orticanımla bizi asıl takıma alana kadar biz hedef kilomuza ulaşacağız sanki bu gidişle
Cherry Mom kollontai
Şunu da şuraya koyayım da, her baktığımda vicdan azabım gibi “tut boğazını” desin bana.
Doğru normal zmAnlarda böyledir ama gece sahur yaptıysan sabah 9 buçukta onun şişkinliği kalmıştır muhtemelen sabit olabilirsin bence kaybımız yokIlki sabah 9 bucuk
Digeri saat 1 sonra 1.5 oburude 2 dir heralde ama biz ilk tarti hep doğrudur tezinden yola cikarak beni kayitlara +400 olarak gecelim
Şovv yapıyorsunnn
Valla karantina bitene kadar 52 olmaktı hedefim hızlı başladım umarım pat diye duvara toslamam bi yerde hani olmadı değil.Afiyet olsun tatlım, Çok az yemişsin bugün, cumaya epey kilo vereceksin sen anlaşıldı
Kaptanım çok teşekkürler, ben ana listedeymiş gibi dikkat etmeye çalışıyorum lakin kendimi hazır hissedene kadar alt listede kalmayı tercih ediyorum. Çünkü 52 kilodan sonra çok zorlamam kendimiŞovv yapıyorsunnn
Çok iyi canım kaçamak isteklerimizi cuma cumartesiye öteleyelimmm
İnşallah canım
Kabızlık çok etkiliyor Canım :/ umarım çözersin
Hu huuu harikasınnnn canım
Bu aradakollontai de sende eski mezun olduğunuz için deneme süreniz cuma günü büyük ihtimalle seni listeye alırız canım
kollontai de bu cuma bildirimi yeni kurala göre yaparsa ( fotoğraflı / nick'li ve tarihli ) sonraki cumada onu alırız
Doğru normal zmAnlarda böyledir ama gece sahur yaptıysan sabah 9 buçukta onun şişkinliği kalmıştır muhtemelen sabit olabilirsin bence kaybımız yok
Ortim menün çok iyiymiş spor da var10 mayıs
Sahur
2kk pide
2kk süzme peynir
Domates
İftar
2yk barbunya pilaki
1 tane karnıyarık
Küçük Bi tabak yoğurtlu tavuklu salata
Su:2lt
Spor: 40dk cardio
3500 adım
Cherry Mom S seyrulsefer Hedef60kgolmak
Akşam evde yemek yoktu canım.telafi edicem inşallah10 Mayıs
Sahur
1 küçük kase leblebi 2 günkurusu 3 kuru erik 1 bardak yy tarçınlı süt
İftar
1 adet lahmacun 1 bardak ayran
2 lt su 30 dk Leslie 3 mil 40 dk cardio
Cherry Mom ummhnisa Hedef60kgolmak
Ben sabit geldim canım yarın inşallah oruç olacağım 11 gündür tutamadım 11 gün regl sürdüMenu cok iyi ortim sporda supersen tartildin mi bugun nasil durum benim ki bi arti bi eksi kafam karisti sabit olarak goruyorum
muscle cheff inki mi cnmBenşm kuzenim fitness antrenörü bugğn köye geldiler yarın başlıyoruz dedi banadumbel halter ağırlık step tahtası spor salonunu buraya taşımış bi de bana frambuazlı fıstık ezmesi almış gelmiş böyle kuzeni ne yapmalı şimdi
perşembe günkü dualar da kabul olacak demiş gibikızlar bu arada henüz onay gelmedi ama kaza olmaması için ileteteyim bayram sebebiyle perşembe günü çekilen tartı fotoğraflarıda kabul olacak ama sanmıyorum ki bizim takımda buna ihtiyaç olsun değilmi
Hahahahahah ben de keyfi kaçınca yemeden içmeden kesilenlerdenim. Keyfimiz yerinde olsun da kilo bir şekilde veriliyor nasıl olsaValla karantina bitene kadar 52 olmaktı hedefim hızlı başladım umarım pat diye duvara toslamam bi yerde hani olmadı değil.işin esprisi bi yana erkek arkadaşımla kavga ettik tüm gün iştahım kaçtı akşama zorla yedirdi onları olmadı perşembe bi kavga daha Cuma’ya -500 daha
Kaptanım çok teşekkürler, ben ana listedeymiş gibi dikkat etmeye çalışıyorum lakin kendimi hazır hissedene kadar alt listede kalmayı tercih ediyorum. Çünkü 52 kilodan sonra çok zorlamam kendimio zaman da bi faydam olmuyor takıma, duruma göre beraber karar veririz sonrasında isterseniz ama listeye girme düşüncesi bile heyecanlandırıp mutlu etti valla
Tabii keyfimiz yerinde olsun.Ayy bende ne güzel uyanıyordum ara vermem gerekti her şeye birsüre ama toparlancam inşallahayy giyersin ya yeterki keyfimiz yerinde olsun
Evet evet işin yoksa gitme tabii hastaneye. Biz ders için mecbur gittik birkaç defa. O ara baktıralım dedik. Biraz keyfi oldu.İnsallah tutturursun ortim
Harika canım menu spor su hic bir sıkıntı yok
Yok hic baktırmadım onla alakası olduğunu bilmiyordum. Ya şimdi yasaklar varken gitmedim öyle zorunlu durum dısında hastaneye. Bakalım gidersem baktırırım. Dahiliye mi bakıyor? Birde sade soda felan içsem denesem ordan anlaşılır mı
Pörfekto diyeyim bugün o zaman hahahaha.Kız hareketi değiştirirken kaçırırsın
Pörrfektoooo
Canım çok güzelama 1 gün sporun oldu yanlış hatırlamıyosam daha 2 gün daha yap benim için cumaya kadar
Haklısın aslında liste bi şekilde motive ediyor, düzen tutturamazsam diye çekiniyorum biraz bakalım iyi gidersem böyle senin sözünü dinlerimHahahahahah ben de keyfi kaçınca yemeden içmeden kesilenlerdenim. Keyfimiz yerinde olsun da kilo bir şekilde veriliyor nasıl olsa
Ayrıca bence listeye girmelisin. Kilolarımız az olduğu için verdiğimiz kilonun yüzdesi de çok oluyor ve hem takımlar arası yarışmada takıma desteğimiz artıyor hem de bireysel yarışmada şansımız artıyor. Ben geçen sene hiç beklemediğim bir şekilde takımlar arası yarışmada şampiyon olmuştum ve ister istemez motive ediyor insanı bu. Yani aksine takıma girince daha çok motive olursun kaldı ki iyi kilo veriyorsun sana şampiyonluk bile gelebilir. Kaçırma fırsatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?