Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında iyi anlaşıyoruz severiz birbirimizi ona göre hep oğlu haksiz hep ben haklıyımdır o yüzden aramız mis🤣 ama yine de kayınvalide tabi😅 eşim sonradan olmuş🤣yaşlılar korkuyorlar o yüzden çok nadir gidiyoruz ben de gelelim diye ısrar etmiyorum tabi🤣🤣🤣

Neyse yine sahurda yersin bir şeyler biraz tutar seni🥰 ben aralıklı oruçtan dolayı yarın 13.00 e kadar bekleyeceğim gece aç yatmak zor oluyor🤣
Ay aranız iyiyse iyi o zaman ya 😂😂

Ay ben de normalde aralıklı oruç yapıyorum ama öyle saat beklemiyorum sabah kahvaltı saatimiz hemen hemen aynıdır mesela 11 de kahvaltı yaptıysam akşam için 7yi beklemem😂😂benim açlık sürem daha uzun oluyor o yüzden😂😂ama sabah saatini hiç şaşmam acıktığım gibi yerim😂

Gayet güzel ortim menün😍 ne güzel 10 bin adım da atmışsın şu kapanma bitse de ben de yürüyüşe başlasam çok özledim yürümeyi🥰
Market ayağına cıkıyorum dolaşıyorum öyle 8 bin felan oluyor geri kalanı iftardan sonra tamamlıyorum ev ici😆 bir şekilde kılıfına uyduruyoruz. Kapanma bitse de cidden rahatlasak bende sahili özledim 🥰
Bu arada dün 500 gr fazla cıkmıstım ya bugün 800 gr eksik cıktım dünden total -300😆 inanmak istiyorum ödem olmasıın

Ay aranız iyiyse iyi o zaman ya 😂😂

Ay ben de normalde aralıklı oruç yapıyorum ama öyle saat beklemiyorum sabah kahvaltı saatimiz hemen hemen aynıdır mesela 11 de kahvaltı yaptıysam akşam için 7yi beklemem😂😂benim açlık sürem daha uzun oluyor o yüzden😂😂ama sabah saatini hiç şaşmam acıktığım gibi yerim😂
Benim kahvaltı sarkıyor genelde 🤣 dersler varken zor oluyor sabah 8den 1 e kadar zorluyor sürekli sigara su modundayım😅 bu hafta tatil geç kalkıyorum zaten daha rahat ama gece geç yattığım için zorluyor aman açlık her türlü sıkıntı🤣 şu kiloları versek de azcık rahatlasak🤣🤣

Market ayağına cıkıyorum dolaşıyorum öyle 8 bin felan oluyor geri kalanı iftardan sonra tamamlıyorum ev ici😆 bir şekilde kılıfına uyduruyoruz. Kapanma bitse de cidden rahatlasak bende sahili özledim 🥰
Bu arada dün 500 gr fazla cıkmıstım ya bugün 800 gr eksik cıktım dünden total -300😆 inanmak istiyorum ödem olmasıın
Çok iyi ortim 👏🏻👏🏻👏🏻 Ben de -200 üm bugün inşallah cuma gününe kadar daha çok gider ben genelde duruyorum duruyorum cuma birden gidiyor yine öyle olur umarım🤣 nerede yaşıyorsun

Kahvaltı: 1 yumurtadan soğanlı omlet, 2 ceviz, domates, salatalık, maydonoz, 1 tane form etimek, kayısı çayı

Ara: 1 yeşil elma

Öğle: 100 gr köfte, 1 bardak az tuzlu ayran

Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 yk pırasa, salata, 2 tane de salata diliminin arasında peynirli bi şey yaptık, ondan yedim. Anlatamadım ama sağlıklı bi şey, problem yok. :KK70:

Spor: 47 (bkz tam 47 :KK70:) dk pilates
Su: 2400 ml

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
afiyet olsuuun :rolleyes: rulo yapıp dilimliyolar pinwheel gibi salatalık yassı dilimi arası peynirle ondan mı yaptınız 🤣
spor da var ooooh :21:

Oy bu gün çok yedim oyy :olamaz:
gelsin yarına eksiler o zaman :D :D :D

Benim kahvaltı sarkıyor genelde 🤣 dersler varken zor oluyor sabah 8den 1 e kadar zorluyor sürekli sigara su modundayım😅 bu hafta tatil geç kalkıyorum zaten daha rahat ama gece geç yattığım için zorluyor aman açlık her türlü sıkıntı🤣 şu kiloları versek de azcık rahatlasak🤣🤣
Ay evet ya bi rahata ersek kafamız rahat olsun artık bir şeyler yersek pişman olmasak😂😂

Magnezyumuna baktırdın mı hiç? Mg eksikliğinde de kabızlık durumu olabiliyormuş. Benim de öyle bir problemim var normalde. Magnezyum içtiğim günlerde bağırsaklarım feci çalışıyor. :KK70: Bi de üzerine kayısı çayı içiyorum hahahahah Ama doktoruna sorun önce tabii ki. Vitamin, mineral bile olsa her şeyin fazlası zarar. :KK66:
Doktoruna sormuş işte o da sen :KK70::KK70:
Ben sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş. :KK70: Bana seni övecek yeni kelimeler üretmeme yardım ett. :KK70: :KK70:
Yeni kelime bul enter

Bunu mu demek istediniz ? "Darısı başıma" :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
10 mayıs pazartesi
Sahur
1 dilim ekmek ile yapılmış tost
Domates salatalık 5 zeytin
İftar
1 tabak kurufasülye
2 yk pilav
1 kase cacık
2 lt su
Spor 20 dk kardiyo
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ummhnisa ummhnisa
Süper bir menü olmuş ortim :KK60:
Ayıp bana yaa bu güzel kalplerim eksik kaldı :(
Burası cennetten bir köşe resmeeen, karantinayı burda geçirirdim valla geliyoorrrummm :KK25:

Katmer bükme kaymaklı lokum meyveli lokum sucuk yani anlayacağın afyon da ne meşhursa onu koymuş kargo ya bide sağolsun kendi tavukları var yumurta da göndermiş çocuklar için
Ay hepsiyle ben de aşk yaşarım😍😍hepsini afyona gittiğimde öğrenip sevmiştim. Bi de tazecik yeni pişmişse sıcak sıcak öf anam öffffff😢😢

Ben neden giremiyorum pek fazla bu hafta özellikle daha da azaldı girişlerim çünküü dünden beri günde yaklaşık 2 eğitim 1 toplantı şeklinde zoom görüşmeleri ve her biri yaklaşık 2 saat sürdü, birde işyeri herşeyi son dakikaya bıraktı bayramda tatil vs gibi dışarı çıkma durumu olmasa da bayramda da çalışıyoruz evden şuan ve baya yoğun şekilde. Son dakikaya bırakmamış olsalar rahat rahat yapılacak işleri hep son dakikada gönderiyolar söylüyorlar :KK75: ortime de hiç destek olamıyorum bu hafta menülere bakmak dışında :( Cherry Mom Cherry Mom kaptanım beni bir süre ortilere yazmayın olur mu ? yarimuhendis yarimuhendis doğru düzgün yardımcı olamıyorum yazamıyorum rahat edemiyorum o yüzden

Katmer bükme kaymaklı lokum meyveli lokum sucuk yani anlayacağın afyon da ne meşhursa onu koymuş kargo ya bide sağolsun kendi tavukları var yumurta da göndermiş çocuklar için
Kaymaklı lokum mu :skandal::skandal:adresimi veriyorum hemen kargo bana gelsin yada ben size geliyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben neden giremiyorum pek fazla bu hafta özellikle daha da azaldı girişlerim çünküü dünden beri günde yaklaşık 2 eğitim 1 toplantı şeklinde zoom görüşmeleri ve her biri yaklaşık 2 saat sürdü, birde işyeri herşeyi son dakikaya bıraktı bayramda tatil vs gibi dışarı çıkma durumu olmasa da bayramda da çalışıyoruz evden şuan ve baya yoğun şekilde. Son dakikaya bırakmamış olsalar rahat rahat yapılacak işleri hep son dakikada gönderiyolar söylüyorlar :KK75: ortime de hiç destek olamıyorum bu hafta menülere bakmak dışında :KK43: Cherry Mom Cherry Mom kaptanım beni bir süre ortilere yazmayın olur mu ? yarimuhendis yarimuhendis doğru düzgün yardımcı olamıyorum yazamıyorum rahat edemiyorum o yüzden
Tamamdır canım yeni hafta başlangıcında sana ortak vermeyiz nasıl rahat olacaksan öyle yaparız merak etme😘

Ayy gerçekten Allah yardımcın olsun canım ucundan azcık ye 🤣
Ahahagga 🤣🤣🤣 bişe dicem valla çok yiyince wcye güzel çıkıyorum bazen artı gelmiyor 🤣🤣 yarında öyle olur inşaAllah 🤣
🤣🤣🤣İnşallah canım vücut alışık değil şaşırdığı içinde eksi oluyor genelde yine eksiyi görürsün umarım😅

Back
X