Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menün güzel bence sporda şahane yapılmış. Bugün de leslie yapalım birlikte benim aklımda 3mil var ama bakalım müsaitliğime göre yapıcam. Bayram temizliği yapıyorum oruçken hızlı da olmuyor ama 2 odayı bitirdim. En zor ve önemlisi mutfağı da bayram sonuna bıraktım
Kolay gelsin canım. Ben bu aralar bunalım takılıyorum 😞 ailevi sorunlarım var. Telefonum da yok PC de arızalı tablet hiç yok. O yüzden elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor namaz kılıp dua ediyorum bol bol. Çocuklardan Fırsat bulursam da ki bugün de buldum çok şükür spor yapıyorum.

Ben neden giremiyorum pek fazla bu hafta özellikle daha da azaldı girişlerim çünküü dünden beri günde yaklaşık 2 eğitim 1 toplantı şeklinde zoom görüşmeleri ve her biri yaklaşık 2 saat sürdü, birde işyeri herşeyi son dakikaya bıraktı bayramda tatil vs gibi dışarı çıkma durumu olmasa da bayramda da çalışıyoruz evden şuan ve baya yoğun şekilde. Son dakikaya bırakmamış olsalar rahat rahat yapılacak işleri hep son dakikada gönderiyolar söylüyorlar :KK75: ortime de hiç destek olamıyorum bu hafta menülere bakmak dışında :KK43: Cherry Mom Cherry Mom kaptanım beni bir süre ortilere yazmayın olur mu ? yarimuhendis yarimuhendis doğru düzgün yardımcı olamıyorum yazamıyorum rahat edemiyorum o yüzden
Kolaylıklar diliyorum canım yoğun günlerin ardından rahatlayacağın günler de gelecektir elbet sen beni hiç düşünme ben de aktif olamıyorum ramazanın sonunda uykusuzluk mahvetti beni bölük pörçük 4 5 saat uykum var her gün gerçi bitiyor mübarek ramazan normale dönerim inşallah

Kolay gelsin canım. Ben bu aralar bunalım takılıyorum 😞 ailevi sorunlarım var. Telefonum da yok PC de arızalı tablet hiç yok. O yüzden elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor namaz kılıp dua ediyorum bol bol. Çocuklardan Fırsat bulursam da ki bugün de buldum çok şükür spor yapıyorum.
Rabbim yuvana huzur versin en kısa sürede şu dünyada yaşanan herşey bizler için sakın unutma hepimizin tadı zaman zaman kaçıyor illaki bu sürecin de bir sonu var

Kolaylıklar diliyorum canım yoğun günlerin ardından rahatlayacağın günler de gelecektir elbet sen beni hiç düşünme ben de aktif olamıyorum ramazanın sonunda uykusuzluk mahvetti beni bölük pörçük 4 5 saat uykum var her gün gerçi bitiyor mübarek ramazan normale dönerim inşallah
Sağolasın canım çok teşekkür ederim :KK60::KK60: Ramazandan sonra normale dönersin bencede ;)

Ay hepsiyle ben de aşk yaşarım😍😍hepsini afyona gittiğimde öğrenip sevmiştim. Bi de tazecik yeni pişmişse sıcak sıcak öf anam öffffff😢😢
Ayy sorma canım bizde çoook severiz😊 ramazan öncesi görüştüğümüzde çok şaşırdılar hasta olacaksın yeter zayıflama falan diye baya kızdılardı. Şimdi de bunlarda ye bak diyet yok diye telefon ediyorlar 😂😂
Ay gelin gelin tüm takımla burda karantinaya girelim diyet kampı gibi olur müthiş😂😂
Ayy ben çok severim Karadenizi miss gibi havası insanı 🤩
Kaymaklı lokum mu :skandal::skandal:adresimi veriyorum hemen kargo bana gelsin yada ben size geliyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ver kuzum verr😘 ya da gel karşılıklı yanalım diyet bozmalık arkideş arıyorum yanıma 🙈
Ayy gerçekten Allah yardımcın olsun canım ucundan azcık ye 🤣

🤣🤣🤣İnşallah canım vücut alışık değil şaşırdığı içinde eksi oluyor genelde yine eksiyi görürsün umarım😅
Yedim valla yoksa aklımda kalacaktı 😂
İmtihanım büyük yarın yine spora abanacağım inşallah
Rabbim selamete çıkarsın canım. Üzülme inşallah herşey yoluna girer.

Bizim evde de tartı savaşları var🤣 tartımın hatalı ölçüm yaptığına karar verdim en sonunda koskoca 5 günde bu kiloda -100 mü gider ya çıldıracağım😖
Vücudun direnç noktasına gelmiştir canım, bedenimiz yüksek ağırlıklara alışık olunca düşük kilolara adapte olması için zaman tanımak gerek, hiç sıkma canını o direnç kırılınca şimdi gitmeyenler bir anda gider musmutlu olursun 😍💕

Vücudun direnç noktasına gelmiştir canım, bedenimiz yüksek ağırlıklara alışık olunca düşük kilolara adapte olması için zaman tanımak gerek, hiç sıkma canını o direnç kırılınca şimdi gitmeyenler bir anda gider musmutlu olursun 😍💕
Ayy inşallah canım ya tartıyı kırıp atasım geliyor🤣Kaç yıldır 90 üstüyüm en son herhalde 7 yıl önce 80li kilolardaydım😅 inşallah bir an önce direncim kırılır da kilo vermeye devam edebilirim 🥰

Bizim evde de tartı savaşları var🤣 tartımın hatalı ölçüm yaptığına karar verdim en sonunda koskoca 5 günde bu kiloda -100 mü gider ya çıldıracağım😖
Ya ben de hala 100 gram eksideyim😂retro çarptı bizi herhalde bak biraz streslendim veremiyorum😂artık cumaya ne olursa 😂😂

Rabbim yuvana huzur versin en kısa sürede şu dünyada yaşanan herşey bizler için sakın unutma hepimizin tadı zaman zaman kaçıyor illaki bu sürecin de bir sonu var
Amin canım hepimizinkine inşallah 😘❤️
Ayy sorma canım bizde çoook severiz😊 ramazan öncesi görüştüğümüzde çok şaşırdılar hasta olacaksın yeter zayıflama falan diye baya kızdılardı. Şimdi de bunlarda ye bak diyet yok diye telefon ediyorlar 😂😂

Ayy ben çok severim Karadenizi miss gibi havası insanı 🤩

Ver kuzum verr😘 ya da gel karşılıklı yanalım diyet bozmalık arkideş arıyorum yanıma 🙈

Yedim valla yoksa aklımda kalacaktı 😂
İmtihanım büyük yarın yine spora abanacağım inşallah

Rabbim selamete çıkarsın canım. Üzülme inşallah herşey yoluna girer.
Amin canım Allah razı olsun ❤️😘
Menün güzel canım sadece bana Sahur az geldi ama seni zorlamoyorsa sıkıntı yok
Bi önceki gün lahmacun yedim canım Cuma hedef tutmazsa üzülürüm.

Back
X