• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım. Ben bu aralar bunalım takılıyorum 😞 ailevi sorunlarım var. Telefonum da yok PC de arızalı tablet hiç yok. O yüzden elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor namaz kılıp dua ediyorum bol bol. Çocuklardan Fırsat bulursam da ki bugün de buldum çok şükür spor yapıyorum.
Canım herşey yoluna girer inşallah ♥️ üzüldüm şimdi :(

Begonya2 Begonya2 hemen müdahale edelim :ukala: 1 doz panik :-) 🤣🤣🤣
Yok yok kaptanım panik bana iyi gelmiyor😂😂bak geçen hafta paniksiz gittim hiç ummuyordum 900 gram gitmesini ama bu hafta of hedefimi tutturmam lazım dedim haftanın 2 günü sebepsiz artı çıktım😂😂
Kuşhan ın zayıflama kampları giibi olur hahahaha ne güzel olurdu he toplu sporlar falan Ozaman gelde spora eşlik etme işte :KK6:
Aynen öyle el mahkum olurdu😂

melita09 melita09 canım yazdığını okudum dönemedim ..
Şu zmanda değil komşuna akrabana bile güvenme hem bilip saklıyor olabilirler hemde büyük bir salgın sonucta hepimizde bilmeden hastalığı taşıyor ve yayıyor olabiliriz. O yüzden kimseyide bence suçlamamak lazım iş kendimizde bitiyor :( normalde belirtiler 4 5 günde çıkıyor diyorlar inşallah birşey yoktur canım Allah esirgesin diyelim tek iyi yanı bahçe diyorsun açık havada bulaş riski azalıyor sonuçta ,♥️ sakinn ol iyisin inşallah şimdi

Yarın da tartılacağım cuma da tartılacağım canım😂yarın için kendimden pek emin olamıyorum da😂sabah kahvaltı için kuzenimden yulaftan yapılmış sağlıklı pankek istedim yaparsa kahvaltıyı onunla geçiştirebilirim 😂😂
Hadi bakalım rasgele :halay: Ben de 3 mil leslie için enerji topluyorum, bugün temizlik yordu :-). 3mil leslie spor için yetiyor muydu ortim?

Ben de sonsuza kadar 88 kiloda kalacağım sanırım🤣 önümüzdeki hafta karbonhidrata ben de dikkat edeceğim ve mümkün olduğunca az yemeye çalışacağım bir de öyle deneyeyim bakalım etkisi olur belki
Bence bana gece yemek iyş gelmedi Sahur hergün yaptım bunun beni etkilediğini düşünüyorum. Bayramdan sonraki hafta dikkat edicem iyice dışarı da çıkarız daha rahat oluruz
Kimmm nasıl atom bombası göndermişler :oha::skandal::ruh::KK17: koliyi açmayın patlar :confused:
Ayy koli değil ben patlıycam sanırım kaptanım
Kaptanım bayram temizliği de spora sayılıyor mu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Valla cardio dan bile iyi spor hiç sayılmaz mı 3 gündür temizlik yapıyorum bitmiyor bitmiyorrrr
Sen zaten artı değil misin arım balım peteğim amannnn amannn n
Geçen hafta çarşamba da artıdaydım cuma biranda gitti kilo ama bu hafta nasıl olur bilemiyorum kaptanım. Yarın tartılıcam cuma da tartılıcam bakalım kutumuzdan ne çıkacak😂

Ya az önce ne düşündüm biliyomusnz
Ben günlerdir - 300 200 arasıym iftara yakın
Şimdi sabah uyandığımda artıda oluyorum iftara kadar iniyor, yarında oruç yok kahvaltı edecez, eee ben eksiye inemicem
Geliyorlar bana:cry:
Onu bende düşündüm canım nasıl olacak diye.
Bayram olmasa sabah Bi kahveyle geçiştirirdim de çoluk çocuk bayram kahvaltısı yaparız hemde erken yaparız daha uyku ödemim bile gitmemiş olacak :110:

Kız şurda kalmış cumaya 2 güüünnn daha - 100müsün abooowwwww
Yarın bayram kahvaltısıydı falandı filanda oda gider :skandal::skandal:
Artı gelirsin valla :süslü: yarimuhendis yarimuhendis
Yok yok yapmayın bana öyle ters tepiyorum ben😂😂
Hadi bakalım rasgele :halay: Ben de 3 mil leslie için enerji topluyorum, bugün temizlik yordu :-). 3mil leslie spor için yetiyor muydu ortim?
45 dk yeter ortim ben de iftardan önce 1500 tane ip atladım ama leslie yapacak enerjiyi bulamadım iftardan sonra yaparım sonra da girer duş alırım😂😂

Bu hafta bayram canım kilo vermememiz normal ben şekerpare yapacağım bayram tatlısı akşama ve yemeyi de düşünüyorum yalan yok bayramdan sonrada daha sıkı sporla devam edeceğim
Bayram haftasi diye kacamakta yapmadim bayrama kadar verip sonra stres olmayayim diye ama yok sporda yapıyorum ayni tempoda kaldim bu hafta yerimde sinirlerim bozuldu 😢

Back
X