- 23 Mart 2016
- 29.910
- 90.402
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #412.061
Kaymaklı lokum muadresimi veriyorum hemen kargo bana gelsin yada ben size geliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaymaklı lokum muadresimi veriyorum hemen kargo bana gelsin yada ben size geliyorum
![]()
Canım herşey yoluna girer inşallahKolay gelsin canım. Ben bu aralar bunalım takılıyorumailevi sorunlarım var. Telefonum da yok PC de arızalı tablet hiç yok. O yüzden elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor namaz kılıp dua ediyorum bol bol. Çocuklardan Fırsat bulursam da ki bugün de buldum çok şükür spor yapıyorum.
Yok yok kaptanım panik bana iyi gelmiyor
Aynen öyle el mahkum olurduKuşhan ın zayıflama kampları giibi olur hahahaha ne güzel olurdu he toplu sporlar falan Ozaman gelde spora eşlik etme işte![]()
Kaptanım bayram temizliği de spora sayılıyor mu![]()
kaçamağı duydummm ve geldimmmmmm edacımmmm Perşembe günü tartılarıda kabul olacak o yüzden bugün yeme yarın ye lütfen bayram tatlısı olsun yani arefe tatlısı olmasınn
![]()
Ortim moral bozma hiç nolurAma kaptanım moralim bozuluyor sinirim hopluyor böyle oluncasaldım çayıra mevlam kayıra diyince gidiveriyor
![]()
Yok yok ortim moralim bozulmadı aksine stres yapmayı bıraktım kafam rahat olunca hızlıca gidiyor kilolarımOrtim moral bozma hiç nolur![]()
Haha iyi o zamanYok yok ortim moralim bozulmadı aksine stres yapmayı bıraktım kafam rahat olunca hızlıca gidiyor kilolarımo yüzden saldık çayıra dedim
![]()
Yarın da tartılacağım cuma da tartılacağım canımHaha iyi o zamanSen yarın tartılacaksın dimi
![]()
Kaptanım bayram temizliği de spora sayılıyor mu![]()
![]()
![]()
Sen zaten artı değil misin arım balım peteğim amannnn amannn nYaa kızlar memleketten kargo geldi hepsi de diyet bozdurur bunların![]()
Kız şurda kalmış cumaya 2 güüünnn daha - 100müsün abooowwwww
Hadi bakalım rasgeleYarın da tartılacağım cuma da tartılacağım canımyarın için kendimden pek emin olamıyorum da
sabah kahvaltı için kuzenimden yulaftan yapılmış sağlıklı pankek istedim yaparsa kahvaltıyı onunla geçiştirebilirim
![]()
Bence bana gece yemek iyş gelmedi Sahur hergün yaptım bunun beni etkilediğini düşünüyorum. Bayramdan sonraki hafta dikkat edicem iyice dışarı da çıkarız daha rahat oluruzBen de sonsuza kadar 88 kiloda kalacağım sanırımönümüzdeki hafta karbonhidrata ben de dikkat edeceğim ve mümkün olduğunca az yemeye çalışacağım bir de öyle deneyeyim bakalım etkisi olur belki
Ayy koli değil ben patlıycam sanırım kaptanımKimmm nasıl atom bombası göndermişlerkoliyi açmayın patlar
![]()
Valla cardio dan bile iyi spor hiç sayılmaz mı 3 gündür temizlik yapıyorum bitmiyor bitmiyorrrrKaptanım bayram temizliği de spora sayılıyor mu![]()
![]()
![]()
Geçen hafta çarşamba da artıdaydım cuma biranda gitti kilo ama bu hafta nasıl olur bilemiyorum kaptanım. Yarın tartılıcam cuma da tartılıcam bakalım kutumuzdan ne çıkacakSen zaten artı değil misin arım balım peteğim amannnn amannn n
Onu bende düşündüm canım nasıl olacak diye.Ya az önce ne düşündüm biliyomusnz
Ben günlerdir - 300 200 arasıym iftara yakın
Şimdi sabah uyandığımda artıda oluyorum iftara kadar iniyor, yarında oruç yok kahvaltı edecez, eee ben eksiye inemicem
Geliyorlar bana![]()
Yok yok yapmayın bana öyle ters tepiyorum benKız şurda kalmış cumaya 2 güüünnn daha - 100müsün abooowwwww
Yarın bayram kahvaltısıydı falandı filanda oda gider
Artı gelirsin valla![]()
yarimuhendis
45 dk yeter ortim ben de iftardan önce 1500 tane ip atladım ama leslie yapacak enerjiyi bulamadım iftardan sonra yaparım sonra da girer duş alırımHadi bakalım rasgeleBen de 3 mil leslie için enerji topluyorum, bugün temizlik yordu
. 3mil leslie spor için yetiyor muydu ortim?
Bayram haftasi diye kacamakta yapmadim bayrama kadar verip sonra stres olmayayim diye ama yok sporda yapıyorum ayni tempoda kaldim bu hafta yerimde sinirlerim bozulduBu hafta bayram canım kilo vermememiz normal ben şekerpare yapacağım bayram tatlısı akşama ve yemeyi de düşünüyorum yalan yok bayramdan sonrada daha sıkı sporla devam edeceğim
Hayırlısı be gülümOnu bende düşündüm canım nasıl olacak diye.
Bayram olmasa sabah Bi kahveyle geçiştirirdim de çoluk çocuk bayram kahvaltısı yaparız hemde erken yaparız daha uyku ödemim bile gitmemiş olacak![]()