• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumadan sonra başlayacağım canım oruç bitsin de dedim😂😂ekmeği her gün tüketmemeye çalışacağım haftaya da diyetisyenimle son zaten daha başka diyetisyene gitmeyeceğim😂😂
Ben de bugün yarım dilim ekmek yiyecektim, boşluğuma geldi 1 dilim yedim. Haftaya dikkat edelim ikimiz de :rolleyes:
Ay ne güzel leslie yapacaktım yemekten sonra annem iki ayağımı pabuça soktu hadi gir yıkan gir yıkan banyoyu temizleyeceğim çabuk ol diye diye yıkattı beni leslie kaldı yaaaa😂
Hahahah :-)Neyse ip atlamıştın sabah :rolleyes:

Ben de bugün yarım dilim ekmek yiyecektim, boşluğuma geldi 1 dilim yedim. Haftaya dikkat edelim ikimiz de :rolleyes:

Hahahah :-)Neyse ip atlamıştın sabah :rolleyes:
Ben belirleyeceğim ortim haftanın hangi günleri ekmek yiyip yemeyeceğimi😂😂

Artık uyku düzenimi de oturtmak için yarın sabah erkenden uyanmam lazım😂😂ve erken uyanıp çıkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım😂😂

İyiyim kuzucuğuum. Bugün market falan işleri vardı. Çok giremedim buraya. Yemek falan da ancak bitti şimdi oturdum. Senden naber? 🥰
bayram çiklatları da aldınız mı 😋
ben de iyiyim cnm babam da alışveriş yapmış 😊 ben de yarın şölen çiklat alıcam 😋 ortiliğimiz ne hızlı geçiyor değil mi 😿
canım perşembe yerim güzel şeyler diyorsan perşembe tartısı da kabul oluyormuş ;) di mi kaptim Cherry Mom Cherry Mom

Cumadan sonra başlayacağım canım oruç bitsin de dedim😂😂ekmeği her gün tüketmemeye çalışacağım haftaya da diyetisyenimle son zaten daha başka diyetisyene gitmeyeceğim😂😂
hıım tamam canım :KK66: laz böreği de yapılıyor mu orda bayrama :rolleyes:

Biri beni aydinlatsin ne olur spor yapayim mi yapmayayim mi tarti gunu yarinmi ne yapacagiz kafamda deli sorular yarin tartilip cuma bi daha mi tartilacagiz ne yapacagiz
Canım yarın kaçamak yapmayı düşünenler için perşembe tartısı kabul edilecekmiş ama kaçamak yapmayacak olanlar cuma tartılıp bildirecek

hıım tamam canım :KK66: laz böreği de yapılıyor mu orda bayrama :rolleyes:
Yok canım laz böreği bilmeyiz😂😂onlar daha çok rize artvin tarafında çok yapılır😂😂biz dr annem baklava açar ama bu bayramda yapmaya gerek duymadı yengem yapar ama yaptı mı hiç haberim yok ben sadece kadayıflı muhallebi yapacağım😂😂ama kahvaltıyı düşünmek bile istemiyorum😡😡😡😡

Biri beni aydinlatsin ne olur spor yapayim mi yapmayayim mi tarti gunu yarinmi ne yapacagiz kafamda deli sorular yarin tartilip cuma bi daha mi tartilacagiz ne yapacagiz
Yarın kilo bildirmeyeceksen sporunu yap canım ama yarın bayram diye kaçırırım diyorsan yarın kilo bildirimi yapacaksan bugün spor yapma

12 mayıs:

Geç Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet (içinde az kurutulmuş domates ve zeytin var)
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek (üzerine biraz labne)
yarım avakado, 2 dilim peynir, yarım dilim hindi füme, 2 ç.b şekersiz çay

Ara: sade türk kahvesi

Akşam:
1 kase mercimek çorbası (içinde patates havuç yok)
Fırında köfte patates (susuz 4 köfte, 4-5 anne dilim patates)
birkaç kaşık yoğurt

Ara: birkaç üzüm, 1ç.b şekersiz çay, 2 kuru kayısı

Spor: 3 mil leslie
Su: 2 litre (suyu hala içiyorum)

yarimuhendis yarimuhendis @ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom
Güzel olmuş canım afiyrt olsun. Sporun da çok güzel oh mis💃💃

Yok canım laz böreği bilmeyiz😂😂onlar daha çok rize artvin tarafında çok yapılır😂😂biz dr annem baklava açar ama bu bayramda yapmaya gerek duymadı yengem yapar ama yaptı mı hiç haberim yok ben sadece kadayıflı muhallebi yapacağım😂😂ama kahvaltıyı düşünmek bile istemiyorum😡😡😡😡
kız yapma baklava yiyin baklava dururken muhallebi yiyen olur mu bilmem 😂
ben kahvaltınızı düşünmek istiyorum :rolleyes: :D

kız yapma baklava yiyin baklava dururken muhallebi yiyen olur mu bilmem 😂
ben kahvaltınızı düşünmek istiyorum :rolleyes: :KK70:
Valla baklavanın varlığından emin olmam lazım yapmamak için bakalım😂😂ama babam diretiyor o çok seviyor çünkü😊

Kahvaltımızı gözümün önüne getiriyorum masanın en uzak noktasında oturup ana şeylerden uzak durmayı planlıyorum inşallah bi güç beni çekmez😂😂

12 mayıs
Sahur : 1 yumurtalı lorlu omlet,30gr peynir,2ceviz,salatalık domates
İftar : 3yk z.yağlı fasülye,2 köfte,salata,1dilim tb ekmek
Ara : elma ve 6 fındık
Su : 2lt
Spor : 1500 tane ip atlama(5nolu soor yapıldı)
Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak matteroftime matteroftime
Güzel ve dengeli bir menü, sahurda ekmek yememişsin süper 🤩 su ve spor da var 👏🏻
Güzel olmuş canım afiyrt olsun. Sporun da çok güzel oh mis💃💃
Teşekkürler canım 😍
Ben bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım
Kaçamaklar başladı 😂 bayramda baklavasız durabilecek misin 😂

Back
X