- 31 Temmuz 2020
- 20.397
- 60.280
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #412.081
Benim gibi yapacağını söyledin ya o yüzdenAma diyetisyenimin listesi canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi yapacağını söyledin ya o yüzdenAma diyetisyenimin listesi canım![]()
Ne güzelAnammm inanmıyorum ben Gebze’yi çok seviyorum 20 yıl önce orda oturdum cuma pazarı, sokağında oturuyordum 2 yıl önce gebzeye eski dostlarıma gittim, bayramoğluna falan gittik
İyiyim kuzucuğuum. Bugün market falan işleri vardı. Çok giremedim buraya. Yemek falan da ancak bitti şimdi oturdum. Senden naber?
Cumadan sonra başlayacağım canım oruç bitsin de dedimBenim gibi yapacağını söyledin ya o yüzden![]()
Ben de bugün yarım dilim ekmek yiyecektim, boşluğuma geldi 1 dilim yedim. Haftaya dikkat edelim ikimiz deCumadan sonra başlayacağım canım oruç bitsin de dedimekmeği her gün tüketmemeye çalışacağım haftaya da diyetisyenimle son zaten daha başka diyetisyene gitmeyeceğim
![]()
HahahahAy ne güzel leslie yapacaktım yemekten sonra annem iki ayağımı pabuça soktu hadi gir yıkan gir yıkan banyoyu temizleyeceğim çabuk ol diye diye yıkattı beni leslie kaldı yaaaa![]()
Hepimize geliyorlar hic sormaYa az önce ne düşündüm biliyomusnz
Ben günlerdir - 300 200 arasıym iftara yakın
Şimdi sabah uyandığımda artıda oluyorum iftara kadar iniyor, yarında oruç yok kahvaltı edecez, eee ben eksiye inemicem
Geliyorlar bana![]()
Ben belirleyeceğim ortim haftanın hangi günleri ekmek yiyip yemeyeceğimiBen de bugün yarım dilim ekmek yiyecektim, boşluğuma geldi 1 dilim yedim. Haftaya dikkat edelim ikimiz de
HahahahNeyse ip atlamıştın sabah
![]()
bayram çiklatları da aldınız mıİyiyim kuzucuğuum. Bugün market falan işleri vardı. Çok giremedim buraya. Yemek falan da ancak bitti şimdi oturdum. Senden naber?![]()
hıım tamam canımCumadan sonra başlayacağım canım oruç bitsin de dedimekmeği her gün tüketmemeye çalışacağım haftaya da diyetisyenimle son zaten daha başka diyetisyene gitmeyeceğim
![]()
Canım yarın kaçamak yapmayı düşünenler için perşembe tartısı kabul edilecekmiş ama kaçamak yapmayacak olanlar cuma tartılıp bildirecekBiri beni aydinlatsin ne olur spor yapayim mi yapmayayim mi tarti gunu yarinmi ne yapacagiz kafamda deli sorular yarin tartilip cuma bi daha mi tartilacagiz ne yapacagiz
Yok canım laz böreği bilmeyizhıım tamam canımlaz böreği de yapılıyor mu orda bayrama
![]()
Yarın kilo bildirmeyeceksen sporunu yap canım ama yarın bayram diye kaçırırım diyorsan yarın kilo bildirimi yapacaksan bugün spor yapmaBiri beni aydinlatsin ne olur spor yapayim mi yapmayayim mi tarti gunu yarinmi ne yapacagiz kafamda deli sorular yarin tartilip cuma bi daha mi tartilacagiz ne yapacagiz
Güzel olmuş canım afiyrt olsun. Sporun da çok güzel oh mis12 mayıs:
Geç Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet (içinde az kurutulmuş domates ve zeytin var)
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek (üzerine biraz labne)
yarım avakado, 2 dilim peynir, yarım dilim hindi füme, 2 ç.b şekersiz çay
Ara: sade türk kahvesi
Akşam:
1 kase mercimek çorbası (içinde patates havuç yok)
Fırında köfte patates (susuz 4 köfte, 4-5 anne dilim patates)
birkaç kaşık yoğurt
Ara: birkaç üzüm, 1ç.b şekersiz çay, 2 kuru kayısı
Spor: 3 mil leslie
Su: 2 litre (suyu hala içiyorum)
yarimuhendis @ummhnisa
Hedef60kgolmak
Cherry Mom
kız yapma baklava yiyin baklava dururken muhallebi yiyen olur mu bilmemYok canım laz böreği bilmeyizonlar daha çok rize artvin tarafında çok yapılır
biz dr annem baklava açar ama bu bayramda yapmaya gerek duymadı yengem yapar ama yaptı mı hiç haberim yok ben sadece kadayıflı muhallebi yapacağım
ama kahvaltıyı düşünmek bile istemiyorum
![]()
Valla baklavanın varlığından emin olmam lazım yapmamak için bakalımkız yapma baklava yiyin baklava dururken muhallebi yiyen olur mu bilmem
ben kahvaltınızı düşünmek istiyorum![]()
![]()
Güzel ve dengeli bir menü, sahurda ekmek yememişsin süper12 mayıs
Sahur : 1 yumurtalı lorlu omlet,30gr peynir,2ceviz,salatalık domates
İftar : 3yk z.yağlı fasülye,2 köfte,salata,1dilim tb ekmek
Ara : elma ve 6 fındık
Su : 2lt
Spor : 1500 tane ip atlama(5nolu soor yapıldı)
Cherry Mom @ummhnisa
Hedef60kgolmak
matteroftime
Teşekkürler canımGüzel olmuş canım afiyrt olsun. Sporun da çok güzel oh mis![]()
Kaçamaklar başladıBen bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım
Evet sahurda beyaz ekmek vardı onu da yemedimGüzel ve dengeli bir menü, sahurda ekmek yememişsin süpersu ve spor da var
Teşekkürler canım![]()