Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bundan sonra kilo veremiyorum diye yakınmayacağım dün -100 düm bugün -900tartımın resmini çektim her ihtimale karşı yarın ne olacağı belli olmaz Mathildablue
Harikasın ortim seni tebrik ediyorum ben bugün -200 gördüm düne rağmen, yarın daha iyi bir eksi bekliyorum bakalım insallah

Harikasın ortim seni tebrik ediyorum ben bugün -200 gördüm düne rağmen, yarın daha iyi bir eksi bekliyorum bakalım insallah
Çok iyi ortim sporun dengelemiş demekki inşallah yarın daha da güzel sonuçlar alırız hedefimi de tutturdum bugün de fazla yemeyip biraz spor yaparım artık

O zaman kaptanım ben bu akşam bir tartılayım, kulağına çıtlatırım duruma göre eksideysem listeye dahil olurum. Şşşşttt bu bir sır
Tmmdır canımcım
Hayirli bayramlar 5.takımin fit hatunlariEki Görüntüle 2848261
Ooo filizcimm teşekkür ederiz sanada iyi bayramlar
Sana artık Eylül demeyelim diye kendi adınla nick aldın değil mi
Eline sağlık kuzum
Samarayı artk listeden çıkarabiliriz
@olvidos gözüm üstünde
Günaydın herkese
Ramazan bayramımız mübarek olsun. Rabbim sağlıkla sevdiklerimizle tekrarına ulaştırsın bizleri
Amin inşallah canım sanada iyi bayramlar
Günaydın Bayramımız Mübarek Olsun
Seninde bayramın mübarek olsun kuzumm
Mesafelere rağmen yüreklerin bir olacağı sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim . Bayramınız mübarek olsun
Amin inşallah canım
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Herkese mutlu huzurlu bayramlar.
Sanada canımm iyi bayramlar
Don’t panic kaptanım. Şimdi 56.7 ama bugün dikkat edicem. Yarına 56 olur
Sabitsin öyle mi , tartı günü geldi yahu asıl şimdi panik oldum tüm hafta sabit geldinde yarına -700 nasıl olcek bekliyoruz sırrını
İyi bayramlar kızlar mutlu sağlıklı huzurlu sevdiklerimizlennice bayramlar dilerim
İyi bayramlar canım
Anladım canım dahada iyi olursun inşallah 3 günlük dünya kimsenin kahrını çekmemek lazım
Sağlıklı huzurlu barış dolu bayramlar hepimize
Amin inşallah
Bundan sonra kilo veremiyorum diye yakınmayacağım dün -100 düm bugün -900tartımın resmini çektim her ihtimale karşı yarın ne olacağı belli olmaz Mathildablue
Hahaha süpersinnnn
Sabah uyandım +2 olmuşum nasıl oldu bu kadar dün sabah +800 gr dım
Bak üstüki alıntı örnek olsun üzülme böyle oynak tartılara balım Gamzem
Hepinize mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum ballarım Aileleriniz ve sevdiklerinizle inşAllah bir sonraki bayramı neşe içinde birlikte kutlarsınız
İnşallah canım inşallah iyi bayramlar sanada
Ben, yarın tartı paylaşacağım
Herkesin bayramı, kutlu olsun canlarım
Seninde bayramın kutlu olsun Edacım

Evet canim nick kendi ismim oldu takimda hep karistiriyolardi oyuzden degisim yaptim

Ayyyy inanmıyoruuum çokk duygulandıım çoook
diğer kızları da çok tebrik ederiim

canım menülerim işte yaklaşık olarak aynı kalori makrolar vs yani ne yapıcam diye düşünmek istemezsen seç karıştır yapıştır tatlışım

bilmez miyiiz yonca evcimik'iiiii ben miniktim o çıktığında senin de dinlemen çok hoşuma gitti

Ay deliricem. Pazartesi tartısına göre +100 çıktım. O yüzden foto moto çekmedim. Bugünü çok hafif geçirir yarın öyle tartılırım. Tatlı matlı da yemiycem. Belki yarından sonra.
ayy çekseydin keşke yine de davşanım

Hayirli bayramlar 5.takımin fit hatunlari
sağol cnm sana da

eline sağlık canım

Ayy bal bu kaptan bal yine şiştim parmaklar kapanmıyor regl olup kurtulayım modundayım yine

Aaa ben bunu kaçırmışım tebrik ederim Hedef60kgolmak

Yaa naptın çabuk söyleee
Sabah uyandım +2 olmuşum nasıl oldu bu kadar dün sabah +800 gr dım
Ödem mi tuttun acaba bende dün uyuyamadım düne göre artı çıkınca yarına bıraktım tartı işini
Tamam kaptanım öyle yaparım

Eline sağlık kuzum
Hepiniz soğuk baklava dediniz yaa bazıların ız yedi bile benim neyim eksik dedim bugün ben de aldım. Yarın dondurmayla yicem oh olsun açıyorum 2 haftalık balayını
Afiyet olsun canım biz ailecek çok sevdik hatta dolapta duruyor ama yarın tartılacağım diye elimi sürmedim

Reglim çok yakın canım ondandır inşAllah çünkü neler yedim yine de 64 ü hiç görmemiştim umarım çabuk inerim şiştiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…