Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım yarın saat kaça kadar bildirim yapabiliyoruz ben büyük ihtimal 12 den sonra 1 gibi uyanırımbugün tartıldım çektim resmî bu geceden paylaşabilirim isterseniz Cherry Mom

Cok iyi hic tatlı yok resmen tebrik ediyorumspor az olmus ama zaten az yemişin.bende paylaşcam birazdan menümü
ben de 2 mil Leslie yapacağım şimdi ortim sonuncu olmayız ya herhalde inşallah
Sen -900desin daha napcan ortim masallah

Eklentiler

• IMG_20210513_220735.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 20
Cok iyi hic tatlı yok resmen tebrik ediyorumspor az olmus ama zaten az yemişin.bende paylaşcam birazdan menümü

Sen -900desin daha napcan ortim masallah
Bugün hiç modum yoktu ortim ya zar zor 2 mil yapabildimeve tatlı almadım hiç yoksa dayanamayıp yerdim kesin olsun ne kadar gitse kardır

Çok iyi ortim menün dünü telafi etmişsin ama yine de tatlıyı ihmal etmemişsin spor da çok güzel yarın güzel bir eksi göreceksin inşallah

Dayanmak zorundayım canııım

Reglin yakınsa o yüzdende olur canım iner şişim inşallah

Benim de aynı canım Bi çok bildirim gelmiyor
Neyse, tek olmadığıma sevindim
Ahh kuzum benim... Kafamda "Gelin olmuş gidiyorsun..." şarkısı çalıyor hahahahahah Mutlaka uğrarım topicine. Haber ver tımam mı... Menün de ok güzel...
Şu bildirimleriniz açık mı kızlar isterseniz tekrar bir aktif edin
Özellikle buradaki bildirimlerde sorun var galiba. Bir de kitap kulübüne üyeyim kk'da. Oradaki hepsi geliyor. .Sorun yok hiç. Bi kontrol edeyim yarın kaptancım.

Ya bitter ama o o da saglıklı beslenmeye dahil ben günde 1 kare hakkı veriyorum kendime
Ben de haftada üç dört gün züber veya bar yiyorum zaten tatlı niyetine bitter çikolatayı çok sevemedim ben sütlü çikolatacıyım ama o da diyette yenmiyor ben bugün hiç umudum yok ama göbek bölgesini toparlar belki diye korse giymeye başladım inşallah işe yarar

jübilene beniii çağır sevgilimm istersen ortinn olurum seninn bu davşan kim diye soran olursaa eski bir tanıdık dersin sevgiliim
gel gelll haziranda cnm

haarika bir menü yine canım benim seninle gurur duyuyorum
ay dambıl da var mutluluktan ağlııciiim

***5.Takım 726. Etap ***

Hedef54kg(57/
karabiber01 (69,3/
muhursuzpusula(79,6/
Ummhnisa (70,5/

Cagrihilal1 (69,8/
monarosaa (86/
Melita09 (74,25/
pacman (67,3/
olvidos(72,1/
hzlsel (88,6/
seyrulsefer (56,7/
mathildablue(56/)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
Yarımuhendis(56,7/) ) 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye
Redsonja87 (57,4/ ) 689.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 30.04.21 başlangıç kg 58.5 hedef kg 52
L O L (73,9/ mezun
Kendinin en iyi hali ol(62,1) 724.etap izin
matteroftime (59/ yeni üye başlangıç tarihi 06.05.21 başlangıç kg 59 hedef kg 53,1
kollantia (56,3) 611.etapta mezun olan üye geri döndü 05.05.21 başlangıç kg 57 hedef kg 47 ( bşlngç kg: 58,3)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…