- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.221
Ne iyi gelir su mu, yeşil çay mı soda mıHemen iç bir şeyler gider o ortim dert etme
yarın öğlende olur 1 gibi sorun değilKaptanım yarın saat kaça kadar bildirim yapabiliyoruzben büyük ihtimal 12 den sonra 1 gibi uyanırım bugün tartıldım çektim resmî bu geceden paylaşabilirim isterseniz Cherry Mom
Cok iyi hic tatlı yok resmen tebrik ediyorum13 Mayıs
Kahvaltı
3 yk yulaf, 1 sb süt, yarım muz, 3 çilek
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
6 yk Tas Kebabı, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, salata
2.5 LT su
2 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa Mathildablue
Sen -900desin daha napcan ortimben de 2 mil Leslie yapacağım şimdi ortim sonuncu olmayız ya herhalde inşallah
Birkaç gün sanırım kaptanım. Zaten her sayfaya baktığım için görüyorum bi şekilde ana... Yine de bildirim gelse daha iyi.
Şu bildirimleriniz açık mı kızlar isterseniz tekrar bir aktif edinBenim de aynı canım Bi çok bildirim gelmiyor
Bugün hiç modum yoktu ortim ya zar zor 2 mil yapabildimCok iyi hic tatlı yok resmen tebrik ediyorumspor az olmus ama zaten az yemişin.bende paylaşcam birazdan menümü
Sen -900desin daha napcan ortimmasallah
Selam canım iyi Bayramlariyi bayramlar herkese
Tamam kaptancım yarın paylaşırım o haldeyarın öğlende olur 1 gibi sorun değil
Açıkmış şimdi kontrol ettim deŞu bildirimleriniz açık mı kızlar isterseniz tekrar bir aktif edin
Daha ben yemedim çok merak ediyorumHepiniz soğuk baklava dediniz yaa bazıların ız yedi bilebenim neyim eksik dedim bugün ben de aldım. Yarın dondurmayla yicem oh olsun açıyorum 2 haftalık balayını
Sen zoru başarmışsın ortim bayramda tatlı yememişinBugün hiç modum yoktu ortim ya zar zor 2 mil yapabildimeve tatlı almadım hiç yoksa dayanamayıp yerdim kesin olsun ne kadar gitse kardır
Çok iyi ortim menün dünü telafi etmişsin ama yine de tatlıyı ihmal etmemişsinKahvaltı
1.5 haşlama yumurta, 2 xl hindi füme, 37 gr hellim peyniri, yarım salatalık
Öğle
2 kasık yogurt, 2 kücük muz, 1 çilek, 1 kare bitter çikolata
Aksam
150 gr dana köfte, salata, 1 kepçe mercimek corbası
+ detoks suyu
su: 2lt
Spor: 1000 ip atlama,7500 adım, 48 dk kardiyo(chloe)
Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Neyse, tek olmadığıma sevindimDayanmak zorundayım canııım
Reglin yakınsa o yüzdende olur canım iner şişim inşallah
Benim de aynı canım Bi çok bildirim gelmiyor
Ahh kuzum benim... Kafamda "Gelin olmuş gidiyorsun..." şarkısı çalıyor hahahahahah Mutlaka uğrarım topicine. Haber ver tımam mı... Menün de ok güzel...Bugün menüm ve son menüm
Kahvaltı 1 yumurta ve 4 sucuk dilimli sucuklu yumurta,1/2 simit,1 dilim beyaz peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı çilek reçeli,şekersiz siyah çay
Ara türk kahvesi, 3 ceviz
Akşam köz patlıcan salatası, fırında tavuk but 2 adet
ara yeşil çay ,1 hurma
3 lt su
6.000 adım,2 mil leslie
Cherry Mom bütün emeklerin için teşekkürler
pacman davşanım senle orti olduğum için çok mutluyum
ummhnisa
Özellikle buradaki bildirimlerde sorun var galiba. Bir de kitap kulübüne üyeyim kk'da. Oradaki hepsi geliyor. .Sorun yok hiç. Bi kontrol edeyim yarın kaptancım.Şu bildirimleriniz açık mı kızlar isterseniz tekrar bir aktif edin
Ya bitter ama oÇok iyi ortim menün dünü telafi etmişsin ama yine de tatlıyı ihmal etmemişsinspor da çok güzel yarın güzel bir eksi göreceksin inşallah
Ben de haftada üç dört gün züber veya bar yiyorum zaten tatlı niyetine bitter çikolatayı çok sevemedim ben sütlü çikolatacıyım ama o da diyette yenmiyorYa bitter ama oo da saglıklı beslenmeye dahil ben günde 1 kare hakkı veriyorum kendime
jübilene beniii çağır sevgilimm istersen ortinn olurum seninn bu davşan kim diye soran olursaa eski bir tanıdık dersin sevgiliimNeyse, tek olmadığıma sevindim
Ahh kuzum benim... Kafamda "Gelin olmuş gidiyorsun..." şarkısı çalıyor hahahahahah Mutlaka uğrarım topicine. Haber ver tımam mı... Menün de ok güzel...
Özellikle buradaki bildirimlerde sorun var galiba. Bir de kitap kulübüne üyeyim kk'da. Oradaki hepsi geliyor. .Sorun yok hiç. Bi kontrol edeyim yarın kaptancım.
haarika bir menü yine canım benimCumadan Önce Son Akşam Yemeği
Kahvaltı: 40 gr lor, domates, salatalık, 3 yeşilzeytin (büyük, yaklaşık 20 gr toplamı), yeşil biber, 1 ader form etimek, kayısı çayı
Ara: 1 porsiyon yeşil erik
Öğle: 5-6 yk pırasa, sofradan birkaç kalorisi çok az olan ve sağlıklı şeyler (Yeşillik, domates, salatalık türü)
Ara: 1 hurma, 2 ceviz, türk kahvesi
Akşam: Yoğurt kürü gibi bi şey (170 gr yoğurt, 1 yk buğday ruşeymi, semizotu, 3 ceviz)
Su: 2400 ml
Spor: Tam saymadım ne kadar olduğunu ama bolca dans, 100 zıp, bir de dambılla birkaç kol hareketi.
Cherry Mom ummhnisa Hedef60kgolmak gitmeeee sana muhtacım......
İyi bayramlar canımHerkese iyi bayramlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?