Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman kaptanım ben bu akşam bir tartılayım, kulağına çıtlatırım duruma göre eksideysem listeye dahil olurum. Şşşşttt bu bir sır

Ay evet şeker çikolata bile yok pacom yaa o kadar bayramdan uzak bir bayram benim için

İyi bayramlar kuzum
Valla biz de tatlı falan yapmadık. Biraz şeker çikolata aldık, o da adet yerini bulsun diye. Keşke bayram gibi bayram olsaydı da kaçamaklarımıza kızsaydık birbirimizin.

Canım sana diycem ama bende yediğim için börek olmasaydı iyiydi bakalım tartı bize ne diyecek
Bide sporu keşke 30 dk ya tamamlasaydın
Artık bugünden itibaren sıkı tutacağım canım spora da devam artık şu döngüyü kırmak istiyorum

Günaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Herkese mutlu huzurlu bayramlar.

Ortim afiyet şeker olsun. Kısırla bulgurlu çorbadan biri olsaydı daha mı iyi olurdu bilemedim. Bol eksiler ortim
Haklısın ortim ama kısıra dayanamadım tşkler inşallah canım seninde eksilerini bekliyorum
12.05
Sahur
Ceviz
Fındık

İftar
Kurufasulye
Salata
Azıcık pişi
Bir dilim çikolata kızım ağzıma tıktı

3lt su
72 mekik
Cherry Mom M monarosaa @hedef54kg ummhnisa
Güzel menü mekikde var.. canım azcık derken pişi, çikolata inşallah tartıya yansımamıştır

Günaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim
Canım rabbim selamete çıkarsın sıkıntını hayırlısıyla güzel eylesin

Bugün spor şart oldu bana hem enerjide verir aldım kabul ettim cezamı
Nasıl ya ne demek fiziksel şiddet, acize bak. Darp raporu almanı tavsiye ederim, elinde bulunsun şikayetçi olmak istersen diye, ki bence olmalısın da. Sen nasılsın peki iyi misin?
Canım şükür iyiyim, uyku ilacı alıp uyudum dün gece şimdi sakinim. Darp raporu alabileceğim bi iz yok vücudumda itti düştüm falan ama bi hasar yok vücudumda çok şükür pazartesi evden gidecek şimdi konuşmuyor uzak duruyor zaten, sonrası bi rahat nefes alacağım inşallah, insan kimin içinden ne çıkacağını bilemiyormuş gerçekten :/
Teşekkürler kaptanım şükür iyiyim, rapor alacağım bi hasar yok vücudumda. Redsonja da anlattım şimdi. Ayrı odalarda muhatap olmadan 3 gün daha kalacağız mecburen, sonrası ferahlık inşallah, evet yalnız yaşıyorum ama iyi komşularım var çıksam ses etsem yetişirler annem de geliyor önümüzdeki hafta zaten, daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…