- 23 Mart 2016
- 30.945
- 92.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.161
İnşallah tatlımGünaydınlar herkeseeee mutlu bayramlarımız olsun inşallah
O zaman kaptanım ben bu akşam bir tartılayım, kulağına çıtlatırım duruma göre eksideysem listeye dahil olurum. Şşşşttt bu bir sır
Sabah tartılsaydın canım ? Acılış falan diyince gidişatı iyi göremediimmmm
Allah'ım eşlerin yaptığı zulme katlamıyorken erkek arkadaş müsvettelerinin yaptılarına hiç katlanamıyorum bayram bayram Allahsızcanım tabiki burası için nasıl istiyorsan öyle olsun sorun değil ama lütfen redsonjanın dediğini göz ardı etme git bir rapor al onun ruhu duymaz kenarda dursun yalnız mı yaşıyorsun ? Dikkat et kendine tatlım
İyi bayramlar canımm
Listeye yarın alacaktımama eksin olmazsa öbür hafta alırız sorun değil ne yapalım
Günaydın kuzum
Dualarımdasın iyi bayramlar
Valla biz de tatlı falan yapmadık. Biraz şeker çikolata aldık, o da adet yerini bulsun diye.Ay evet şeker çikolata bile yok pacom yaa o kadar bayramdan uzak bir bayram benim için
İyi bayramlar kuzum
Canım sana diycem ama bende yediğim için börek olmasaydı iyiydi bakalım tartı bize ne diyecek12 Mayıs
Sahur 3 kuru erik 2 küp peynir 3 zeytin 1 avuç tuzsuz fıstık 1 bardak yy süt
İftar 2 kepçe çorba 2 kepçe bezelye yemeği 1 kase salata 1 dilim peynirli börek
Ara 2 top kakaolu dondurma
2 lt su 20 dk Leslie
Cherry Mom ummhnisa @hedef54kg
Artık bugünden itibaren sıkı tutacağım canım spora da devam artık şu döngüyü kırmak istiyorumCanım ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olağanüstü bi hafta. Artı çıksanda bence önemi yok. Bayramdan sonra telafi edersin
Eveeeet börekle açılışı yaptımdu bakalım fren patlayacak mı yarın ola hayrola
Rabbim kolaylıklar versin. Hayır versin canımGünaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim
Gayet guzel menu ortim ne yaptin tartildin mi bugunSahur
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
1 domates
1 yağda yumurta
4 zeytin
İftar 1 dilim ekmek
3 tane baget
1 tabak salata
1 kase yoğurt
ummhnisa
C Cagrihilal1
@hedef54kg
Rabbim sıkıntını gidersin inşaAllahGünaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Canım Allah yar ve yardımcın olsun.Günaydın herkese
Don’t panic kaptanım. Şimdi 56.7 ama bugün dikkat edicem. Yarına 56 olur
Haklısın ortim ama kısıra dayanamadımOrtim afiyet şeker olsun. Kısırla bulgurlu çorbadan biri olsaydı daha mı iyi olurdu bilemedim. Bol eksiler ortim
Güzel menü mekikde var.. canım azcık derken pişi, çikolata inşallah tartıya yansımamıştır12.05
Sahur
Ceviz
Fındık
İftar
Kurufasulye
Salata
Azıcık pişi
Bir dilim çikolata kızım ağzıma tıktı
3lt su
72 mekik
Cherry Mom M monarosaa @hedef54kg ummhnisa
Canım rabbim selamete çıkarsın sıkıntını hayırlısıyla güzel eylesinGünaydın herkese
Sabah o kadar az yedim ki bende gün içinde de en fazla Bi lokum atarım ağzıma o kadar akşamı da hafif geçireceğim inşallah yarına yüzümüz gülerDon’t panic kaptanım. Şimdi 56.7 ama bugün dikkat edicem. Yarına 56 olur
Bugün spor şart oldu bana hem enerjide verir aldım kabul ettim cezamıBen de spor cezasını hakettim Esra kaptancım, utancımdan dün menü listesine bile yazamadımo zaman şöyle yapalım ben youtube da 45 dk olan leslie videosunun 12.dakikasına kadar yapmıştım. Ben 12. Dakikadan itibaren devam edip 45 dakikayı tamamlayayım, kollontai de 45 dk Leslie yapsın, ehe
Bir de listeye bu cuma dahil olacağım ben değil mi? Bu hafta verdiğim daha doğrusu veremediğim kilolar hesap edilmeyecek. Zira bu hafta takıma çok faydam olamayacak gibi, ahhhh beni bu bayramlar bitirdi, hem de daha saat sabah 8 iken. Allahını seven beni tutmasın modundayım, Allahım affet. Ancak pzt gününden itibaren diyetisyen eşliğinde katı sıvı detoksuna başlayacağım için önümüzdeki hafta takıma daha da faydam olur.
Bu arada herkese iyi bayramlar kızlar, tatlıyı çikolatayı sarmayı böreği çok kaçırmayın. Doktorun dediğini yapın yaptığını yapmayın siz.
İyi Bayramlaaaaarrrrrrr
Canım şükür iyiyim, uyku ilacı alıp uyudum dün gece şimdi sakinim. Darp raporu alabileceğim bi iz yok vücudumda itti düştüm falan ama bi hasar yok vücudumda çok şükürNasıl ya ne demek fiziksel şiddet, acize bak. Darp raporu almanı tavsiye ederim, elinde bulunsun şikayetçi olmak istersen diye, ki bence olmalısın da. Sen nasılsın peki iyi misin?
Teşekkürler kaptanım şükür iyiyim, rapor alacağım bi hasar yok vücudumda. Redsonja da anlattım şimdi. Ayrı odalarda muhatap olmadan 3 gün daha kalacağız mecburen, sonrası ferahlık inşallah, evet yalnız yaşıyorum ama iyi komşularım var çıksam ses etsem yetişirler annem de geliyor önümüzdeki hafta zaten, daha iyi olacak
Allah'ım eşlerin yaptığı zulme katlamıyorken erkek arkadaş müsvettelerinin yaptılarına hiç katlanamıyorum bayram bayram Allahsızcanım tabiki burası için nasıl istiyorsan öyle olsun sorun değil ama lütfen redsonjanın dediğini göz ardı etme git bir rapor al onun ruhu duymaz kenarda dursun yalnız mı yaşıyorsun ? Dikkat et kendine tatlım
İyi bayramlar canımm
Listeye yarın alacaktımama eksin olmazsa öbür hafta alırız sorun değil ne yapalım
Günaydın kuzum
Dualarımdasın iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?