Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün biraz kötüydüm canım midemi üşütmüşüm herhalde akşam sadece haşlanmış patates yedim hatta patates yüzünden kilo alacağımı düşündüm spor bile yapamadım dün kalori olarak 1000 kalori civarında beslendim normalde de 1200 kalori civarı besleniyorum zaten ama sanırım benim için işin can alıcı noktası tuvalete çıkabilmekti

aynen cnm %25 nedir oyy bu sabah 55.5 dim yarın kaç olcak bakalım
Mükemmel bir oran canım ya çok güzel zayıflamışsın artık bundan sonra daha zor olan kiloyu koruma dönemine giriyorsun ama bu işi mükemmel kaptın sen o yüzden onun da üstesinden gelirsin

Ay kaptanım Cherry Mom bu toplu etiketlerde bildirim gelmiyor bana sizin. Bu sefer ummhnisa nınki de gelmedi. Neden böyle oluyor?
Ne zamandan beri canım ? Arada sitede güncelleme olduğunda bazı anlık aksaklıklar yaşanıyor şuan bende de tam tersi bir durum var diğer tüm takımların bildirimleri gelmeye başladı 4. 6.9.ve 10.takım üyelerinden bildirimler var dedim noluyor

Çok iyi ortim sporun dengelemiş demekki inşallah yarın daha da güzel sonuçlar alırız hedefimi de tutturdum bugün de fazla yemeyip biraz spor yaparım artık
Helal olsunnBende 300 gr daha eksi cıkarsam hedefi tutturuyorum bugün hic kaçamak yapmadım bile aksam yemeği yedim daha bisi yemeyi düsünmüyorum allahım sen bana mukayyet ol yarına kadar

Birkaç gün sanırım kaptanım. Zaten her sayfaya baktığım için görüyorum bi şekilde ana... Yine de bildirim gelse daha iyi.

Helal olsunnBende 300 gr daha eksi cıkarsam hedefi tutturuyorum bugün hic kaçamak yapmadım bile aksam yemeği yedim daha bisi yemeyi düsünmüyorum allahım sen bana mukayyet ol yarına kadar
Bu akşamlık yeme canım tut kendini yarın yersin inşallah o 300 de gider yarınabenim evde kaçamak yaptıracak bir şey yok o yüzden kafam rahat inşallah yarına bugüne göre artı çıkmam günüm günümü tutmadığı için her şey mümkün

Benim de pazartesiye göre +400 gram çıktı çok moralim bozuldu, bugün çekmedim foto inşallah yarın daha kötü olmaz

rica ederim kuşum

ayy iyi dayanıyorsun valla kokladım da alınca bravo cnm
Dayanmak zorundayım canııım
Reglim çok yakın canım ondandır inşAllah çünkü neler yedim yine de 64 ü hiç görmemiştim umarım çabuk inerim şiştiysem
Reglin yakınsa o yüzdende olur canım iner şişim inşallah
Ay kaptanım Cherry Mom bu toplu etiketlerde bildirim gelmiyor bana sizin. Bu sefer ummhnisa nınki de gelmedi. Neden böyle oluyor?
Benim de aynı canım Bi çok bildirim gelmiyor

Tutuyorum sadece içecek iciyorum 1000 ip atladım bide chloe programımı yapıcam o da 45 dk tutar . Chloe sonrası ben eksi cıkıyorum genelde merak etme sonuncu yapmıcam bizi

Tutuyorum sadece içecek iciyorum 1000 ip atladım bide chloe programımı yapıcam o da 45 dk tutar . Chloe sonrası ben eksi cıkıyorum genelde merak etme sonuncu yapmıcam bizi
ben de 2 mil Leslie yapacağım şimdi ortim sonuncu olmayız ya herhalde inşallah

Mükemmel bir oran canım ya çok güzel zayıflamışsın artık bundan sonra daha zor olan kiloyu koruma dönemine giriyorsun ama bu işi mükemmel kaptın sen o yüzden onun da üstesinden gelirsin
aynen cnm bi düzen belirlicem kendime haftada belli günler yaptığım gibi detoks şeklinde :)

Eee buralar senden sorulur

Ayyy burcuuuuu şahanesin yaaaa before after çok merak ettimmm
harikayım di miiii
before after haziran sonu yapmayı düşünüyorum kaptim göbüş basen biraz daha gitsin hehe leslie nin üstüne çıkmam lazım biraz
87 kiloydum 5 yıl önce, onunla yaparım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…