- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.201
Dün biraz kötüydüm canım midemi üşütmüşüm herhalde akşam sadece haşlanmış patates yedimAaa ben bunu kaçırmışım tebrik ederimHedef60kgolmak
Yaa naptın çabuk söyleee
Ödem mi tuttun acaba bende dün uyuyamadım düne göre artı çıkınca yarına bıraktım tartı işini
Tamam kaptanım öyle yaparım
aynen cnm %25 nedir oyy
Mükemmel bir oran canım yaaynen cnm %25 nedir oyybu sabah 55.5 dim yarın kaç olcak bakalım
Ne zamandan beri canım ? Arada sitede güncelleme olduğunda bazı anlık aksaklıklar yaşanıyor şuan bende de tam tersi bir durum var diğer tüm takımların bildirimleri gelmeye başladı 4. 6.9.ve 10.takım üyelerinden bildirimler varAy kaptanımCherry Mom bu toplu etiketlerde bildirim gelmiyor bana sizin. Bu sefer ummhnisa nınki de gelmedi. Neden böyle oluyor?
Ayyy burcuuuuuaynen cnm %25 nedir oyybu sabah 55.5 dim yarın kaç olcak bakalım
Teşekkür ederiz canımm10- 16 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 10 mayıs 12 mayıs Hedef60kgolmak 1+2 1+4+6 yarimuhendis 5+6 5 @olvidos 6 ------ @karabiber01 6 ----- M monarosaa 2+4 1 Mathildablue 1 1+5+6 ummhnisa 6 1+2 C Cagrihilal1 4+6 4+6 hzlsel 2 S seyrulsefer 2+6 ----- pacman ------ 1 @muhursuzpusula ----- ------ @redsonja87 ------ ------ matteroftime ------ 2 Kendinin en iyi hali ol 6 1 @melita09 ------- ------
İnşallah canımSabah o kadar az yedim ki bende gün içinde de en fazla Bi lokum atarım ağzıma o kadar akşamı da hafif geçireceğim inşallah yarına yüzümüz güler
Helal olsunnÇok iyi ortim sporun dengelemiş demekki inşallah yarın daha da güzel sonuçlar alırızhedefimi de tutturdum bugün de fazla yemeyip biraz spor yaparım artık
Birkaç gün sanırım kaptanım. Zaten her sayfaya baktığım için görüyorum bi şekilde ana... Yine de bildirim gelse daha iyi.Ne zamandan beri canım ? Arada sitede güncelleme olduğunda bazı anlık aksaklıklar yaşanıyor şuan bende de tam tersi bir durum var diğer tüm takımların bildirimleri gelmeye başladı 4. 6.9.ve 10.takım üyelerinden bildirimler vardedim noluyor
Bu akşamlık yeme canım tut kendini yarın yersin inşallah o 300 de gider yarınaHelal olsunnBende 300 gr daha eksi cıkarsam hedefi tutturuyorum bugün hic kaçamak yapmadım bile aksam yemeği yedim daha bisi yemeyi düsünmüyorum allahım sen bana mukayyet ol yarına kadar
Benim de pazartesiye göre +400 gram çıktı çok moralim bozuldu, bugün çekmedim foto inşallah yarın daha kötü olmazBen iyi ki bugünün tartısını çekmişim hedefim tutmadı ama fenalardayımmmmmmmmm yarını en minimum beslenip atlatayım hafta sonu detoks vakti vardırr spora da abanmacalar oh mis haftaya hedefim sabit kalmakbi an dedim ki keşke listede olsaydım bu kadar salmazdım
Hemen iç bir şeyler gider o ortim dert etmeBenim de pazartesiye göre +400 gram çıktı çok moralim bozuldu, bugün çekmedim foto inşallah yarın daha kötü olmaz
Dayanmak zorundayım canııımrica ederim kuşum
ayy iyi dayanıyorsun valla kokladım da alıncabravo cnm
Reglin yakınsa o yüzdende olur canım iner şişim inşallahReglim çok yakın canım ondandır inşAllah çünkü neler yedim yine de 64 ü hiç görmemiştim umarım çabuk inerim şiştiysem
Benim de aynı canım Bi çok bildirim gelmiyorAy kaptanımCherry Mom bu toplu etiketlerde bildirim gelmiyor bana sizin. Bu sefer ummhnisa nınki de gelmedi. Neden böyle oluyor?
Tutuyorum sadece içecek iciyorumBu akşamlık yeme canım tut kendini yarın yersin inşallah o 300 de gider yarınabenim evde kaçamak yaptıracak bir şey yok o yüzden kafam rahat inşallah yarına bugüne göre artı çıkmam günüm günümü tutmadığı için her şey mümkün
Tutuyorum sadece içecek iciyorum1000 ip atladım bide chloe programımı yapıcam o da 45 dk tutar . Chloe sonrası ben eksi cıkıyorum genelde merak etme sonuncu yapmıcam bizi
aynen cnmMükemmel bir oran canım yaçok güzel zayıflamışsın artık bundan sonra daha zor olan kiloyu koruma dönemine giriyorsun ama bu işi mükemmel kaptın sen o yüzden onun da üstesinden gelirsin
Eee buralar senden sorulurNe zamandan beri canım ? Arada sitede güncelleme olduğunda bazı anlık aksaklıklar yaşanıyor şuan bende de tam tersi bir durum var diğer tüm takımların bildirimleri gelmeye başladı 4. 6.9.ve 10.takım üyelerinden bildirimler vardedim noluyor
Ayyy burcuuuuuşahanesin yaaaa before after çok merak ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?