Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olağanüstü bi hafta. Artı çıksanda bence önemi yok. Bayramdan sonra telafi edersin
Eveeeet börekle açılışı yaptım du bakalım fren patlayacak mı yarın ola hayrola

Ben de öyle yapim ortim ama umudum cuma gününe bugünden sonra

Kaptanım benim evimde durumlar biraz karıştı. Bu gece erkek arkadaşımla yine tartıştık olay fiziki şiddete kadar geldi, evden ayrılmasını istedim kapanma bitince gideceğini söylüyor lakin enerjim sıfır. Zaten iştah galan kalmadı, ama spor vs motivasyonumda yok. Kendimi toparlayana kadar elimden geldiğince katılmak burada olmak istiyorum, iyi hissettiriyor, durumu açıkladım çünkü bazen diyete daİr bişey düşünecek durumda olmuyorum. Bana biraz zaman verirseniz sevinirim yine böyle kenardan kenardan takipteyim

Cherry Mom

Teşekkürler kaptanım. Tek korkutan yanı Asansörle beraber çıktık... Nasip bakalım...

Hımmm menülerde ki kaçamaklara ortaklar ceza verebilir menü linkimizin 1.sayfasında redsonja87 kollontai spor cezası istiyor senden
Ben de spor cezasını hakettim Esra kaptancım, utancımdan dün menü listesine bile yazamadım o zaman şöyle yapalım ben youtube da 45 dk olan leslie videosunun 12.dakikasına kadar yapmıştım. Ben 12. Dakikadan itibaren devam edip 45 dakikayı tamamlayayım, kollontai de 45 dk Leslie yapsın, ehe

Bir de listeye bu cuma dahil olacağım ben değil mi? Bu hafta verdiğim daha doğrusu veremediğim kilolar hesap edilmeyecek. Zira bu hafta takıma çok faydam olamayacak gibi, ahhhh beni bu bayramlar bitirdi, hem de daha saat sabah 8 iken. Allahını seven beni tutmasın modundayım, Allahım affet. Ancak pzt gününden itibaren diyetisyen eşliğinde katı sıvı detoksuna başlayacağım için önümüzdeki hafta takıma daha da faydam olur.

Bu arada herkese iyi bayramlar kızlar, tatlıyı çikolatayı sarmayı böreği çok kaçırmayın. Doktorun dediğini yapın yaptığını yapmayın siz.

İyi Bayramlaaaaarrrrrrr

Nasıl ya ne demek fiziksel şiddet, acize bak. Darp raporu almanı tavsiye ederim, elinde bulunsun şikayetçi olmak istersen diye, ki bence olmalısın da. Sen nasılsın peki iyi misin?

Ben bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım

Sabah tartılsaydın canım ? Acılış falan diyince gidişatı iyi göremediimmmm
Allah'ım eşlerin yaptığı zulme katlamıyorken erkek arkadaş müsvettelerinin yaptılarına hiç katlanamıyorum bayram bayram Allahsız canım tabiki burası için nasıl istiyorsan öyle olsun sorun değil ama lütfen redsonjanın dediğini göz ardı etme git bir rapor al onun ruhu duymaz kenarda dursun yalnız mı yaşıyorsun ? Dikkat et kendine tatlım

İyi bayramlar canımm
Listeye yarın alacaktım ama eksin olmazsa öbür hafta alırız sorun değil ne yapalım
Günaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim
Günaydın kuzum
Dualarımdasın iyi bayramlar

Ay evet şeker çikolata bile yok pacom yaa o kadar bayramdan uzak bir bayram benim için

İyi bayramlar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…