- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.141
Kaptanım takım niyeti bozmuşkızlar tartı öncesi akılllı uslu durun
Canım ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olağanüstü bi hafta. Artı çıksanda bence önemi yok. Bayramdan sonra telafi edersinZaten pazartesi eksideydin canım hala eksideysen hatta üstüne katladıysan yine de süper olur.
Benim bu hafta yine kötü geçiyor malesef menülerim de karbonhidrat biraz fazlaydı sanırım hala +400 üm ben bu 7lerden kurtulamıycam sanırım.
Eveeeet börekle açılışı yaptım12 mayıs
Sahur
2 kk bükme
2 kk katmer
Domates
2kk süzme peynir
İftar
1 tane karnıyarık
3yk pilav
1yk Rus salatası
Su:2lt
Spor:4 mil leslie
11000 adım
Cherry Mom S seyrulsefer @hedef54kg[/USER
[/QUOTE]
Ortim senin bu katmerlerin beni benden alıyo 😋azıcık bana da yolla bizde yapan yok çünkü
[QUOTE="seyrulsefer, post: 68144105, member: 494286"]
Sahur 3 kuru erik 2 küp peynir 3 zeytin 1 avuç tuzsuz fıstık 1 bardak yy süt
İftar 2 kepçe çorba 2 kepçe bezelye yemeği 1 kase salata 1 dilim peynirli börek
Ara 2 top kakaolu dondurma
2 lt su 20 dk Leslie
[USER=880372]@Emnis @ummhnisa @hedef54kg
Çok şanslısın canım. Bol oksijenli iyi gecelerBu da iyi geceler gönderisi olsun o zaman hepinize
Şanslısın kuzu iyigecelerBu da iyi geceler gönderisi olsun o zaman hepinize
Miiisssss gibi yaaa bende istiyorum böyle ortamBu da iyi geceler gönderisi olsun o zaman hepinize
Ben de öyle yapim ortimEvet bu sefer bırakmayacağım inşallah canım bu kadar kilo verdim emeklerim boşa gitmesin diye devam edeceğim ama yine de sinir oluyor insan
Ben de soğuk baklava hiç yemedim önümüzdeki ay kendime ödül vereceğim sırada bir deneyim soğuk baklavayıyarın da cuma da tartının resmini çekeceğim artık hangisi daha azsa onu paylaşırım ama büyük ihtimal cuma günü daha az çıkarım
Teşekkürler kaptanım. Tek korkutan yanı Asansörle beraber çıktık... Nasip bakalım...melita09 canım yazdığını okudum dönemedim ..
Şu zmanda değil komşuna akrabana bile güvenme hem bilip saklıyor olabilirler hemde büyük bir salgın sonucta hepimizde bilmeden hastalığı taşıyor ve yayıyor olabiliriz. O yüzden kimseyide bence suçlamamak lazım iş kendimizde bitiyornormalde belirtiler 4 5 günde çıkıyor diyorlar inşallah birşey yoktur canım Allah esirgesin diyelim tek iyi yanı bahçe diyorsun açık havada bulaş riski azalıyor sonuçta , sakinn ol iyisin inşallah şimdi
Ben de spor cezasını hakettim Esra kaptancım, utancımdan dün menü listesine bile yazamadımHımmm menülerde ki kaçamaklara ortaklar ceza verebilirmenü linkimizin 1.sayfasında redsonja87 kollontai spor cezası istiyor senden
Nasıl ya ne demek fiziksel şiddet, acize bak. Darp raporu almanı tavsiye ederim, elinde bulunsun şikayetçi olmak istersen diye, ki bence olmalısın da. Sen nasılsın peki iyi misin?Kaptanım benim evimde durumlar biraz karıştı. Bu gece erkek arkadaşımla yine tartıştık olay fiziki şiddete kadar geldi, evden ayrılmasını istedim kapanma bitince gideceğini söylüyor lakin enerjim sıfır. Zaten iştah galan kalmadı, ama spor vs motivasyonumda yok. Kendimi toparlayana kadar elimden geldiğince katılmak burada olmak istiyorum, iyi hissettiriyor, durumu açıkladım çünkü bazen diyete daİr bişey düşünecek durumda olmuyorum. Bana biraz zaman verirseniz sevinirim yine böyle kenardan kenardan takipteyim
Cherry Mom
Ben bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım
Sabah tartılsaydın canım ? Acılış falan diyince gidişatı iyi göremediimmmmCanım ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olağanüstü bi hafta. Artı çıksanda bence önemi yok. Bayramdan sonra telafi edersin
Eveeeet börekle açılışı yaptımdu bakalım fren patlayacak mı yarın ola hayrola
Allah'ım eşlerin yaptığı zulme katlamıyorken erkek arkadaş müsvettelerinin yaptılarına hiç katlanamıyorum bayram bayram AllahsızKaptanım benim evimde durumlar biraz karıştı. Bu gece erkek arkadaşımla yine tartıştık olay fiziki şiddete kadar geldi, evden ayrılmasını istedim kapanma bitince gideceğini söylüyor lakin enerjim sıfır. Zaten iştah galan kalmadı, ama spor vs motivasyonumda yok. Kendimi toparlayana kadar elimden geldiğince katılmak burada olmak istiyorum, iyi hissettiriyor, durumu açıkladım çünkü bazen diyete daİr bişey düşünecek durumda olmuyorum. Bana biraz zaman verirseniz sevinirim yine böyle kenardan kenardan takipteyim
Cherry Mom
İyi bayramlar canımmBen de spor cezasını hakettim Esra kaptancım, utancımdan dün menü listesine bile yazamadımo zaman şöyle yapalım ben youtube da 45 dk olan leslie videosunun 12.dakikasına kadar yapmıştım. Ben 12. Dakikadan itibaren devam edip 45 dakikayı tamamlayayım, kollontai de 45 dk Leslie yapsın, ehe
Bir de listeye bu cuma dahil olacağım ben değil mi? Bu hafta verdiğim daha doğrusu veremediğim kilolar hesap edilmeyecek. Zira bu hafta takıma çok faydam olamayacak gibi, ahhhh beni bu bayramlar bitirdi, hem de daha saat sabah 8 iken. Allahını seven beni tutmasın modundayım, Allahım affet. Ancak pzt gününden itibaren diyetisyen eşliğinde katı sıvı detoksuna başlayacağım için önümüzdeki hafta takıma daha da faydam olur.
Bu arada herkese iyi bayramlar kızlar, tatlıyı çikolatayı sarmayı böreği çok kaçırmayın. Doktorun dediğini yapın yaptığını yapmayın siz.
İyi Bayramlaaaaarrrrrrr
Günaydın kuzumGünaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim
Aminnn inşallah iyi bayramlar canımGünaydın kızlarHerkesin bayramı kutlu olsun kimimiz sevdikleriyle kimimiz gurbette umarım bu sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son bayram olsun
Günaydın ballı lokmalarııım (Kulaklıkta birdenbire “Abone” şarkısı çaldı da oradan arakladım bu lafı)
Bayramınız kutlu, mutlu huzurlu geçsin inşallah. Hepinizin güzel yanaklarından öperim.
Şekerleri, tatlıları çok kaçırmayın ha. Pp fotomla rüyanıza girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?