- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.481
Ben de pazartesi yapacağım ananasım yok çünküAyy bende yarın detoks suyu yapıcam bak sana da göstereyim sen ne koyuyorsun içine
Yengeç burcu mu yoksa canımBenim kocayla yine tartıştık kızlar ofbu kadar nazlanan bir eş asla bulmayın
aynen spor olarak major o cnmHedef60kgolmak leslie diyorsun zayıflama sırlarına öyle mi canım bugün bende yapayım çok sıkılıyorum leslie yaparken ama bakalım
sağol tatlımTebrikler canım harikasın
Yok canım başakBen de pazartesi yapacağım ananasım yok çünkü
Yengeç burcu mu yoksa canım
Başaklarda öyle oluyordu doğru ama zor oluyor gerçekten benimki de biraz hassas ben de tam tersi olunca hep gönül almam gerekiyorYok canım başak
Off inan bende gönül almaktan çok sıkıldım bizde 2 yıldır evliyiz fena evlendik pandemi patladı ilk başlarda her şey güzeldi ama şu an delirtiyor beniBaşaklarda öyle oluyordu doğru ama zor oluyor gerçekten benimki de biraz hassas ben de tam tersi olunca hep gönül almam gerekiyorikimiz de öğretmeniz marttan beri evde baş başayız düşün halimi
Aynen zaman geçtikçe bunalıyor insan evde çocuk da olmayınca sürekli birbirimizle uğraşıyoruz gibi bir şey valla canım Allah yardımcımız olsun bir an önce kapanma bitse de normal yaşantımıza dönsekOff inan bende gönül almaktan çok sıkıldım bizde 2 yıldır evliyiz fena evlendik pandemi patladı ilk başlarda her şey güzeldi ama şu an delirtiyor beni
Üzme kendini, diyeceğim ama üzülmemek elde olmaz tabii ki. Ama emin ol her ailede olur böyle şeyler.Benim kocayla yine tartıştık kızlar ofbu kadar nazlanan bir eş asla bulmayın
Kahvaltı gayet iyiydi ki.... Ortim cuma diye mi böyle yaptın?14 mayıs
Kahvaltı
2dlm tb ekmek
Yumurtasız menemen
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp peynir
Öğleden sonra
2tane avuç içi kadar poğaça
1 tane maraş çörwği
Sonrasında Bi Sade kahve
Su:1.5 lt
Spor yok
Cherry Mom pacman
Cuma için çook abartılı değil demişsin ama ben hep bu ayarda yiyorum bebeğim.Afiyet olsun canım
Cuma için çook abartılı değil menün
O sıcacık ekmekler bizi mahvetti zaten canım 1 parçayla kurtuldıysan ne güzel
Deme öyle demeeeee
Zaten çocuklar isyanda dışarıdan yemek istiyorlar sırf diyeti bozarım diye onlarda söylemiyorum aslında hep onları düşünüyorum sağlıklı beslensinler diye
Ben olsam direkt aile hekimliğine gider bi kan değerlerime baktırırdım. Eğer daha önceden böyle bir sorunun yoksa büyük ihtimal diyetle birlikte aldığın vitamin/mineraller de azaldı. Ona bağlı da saçın dökülüyor. Birçok vit/min eksikliği saç dökülmesi yapar. Kan tahliline göre takviye alırsın oldu bitti. Hastanede sürünmene bile değmez.Doktor bacılarım aşırı saçlarım dökülüyor randevu alamıyorum şu an hastanelerden önce saglık ocagına mı gideyim tahlil yaptırıp yoksa özel hastaneye mi bana bi yol gösterin moralim sıfırHedef60kgolmak pacman
Listeye alacağım dedim diye mi böyle abarttın ha kuzumBenim bugün çok çok çok kötü menüm, yazmaya korkuyorumGün menüsü gibi öyle söyleyeyim.
Benim kocayla yine tartıştık kızlar ofbu kadar nazlanan bir eş asla bulmayın
Ama sizde tam pandeminin göbeğine düşmüşsünüz canımOff inan bende gönül almaktan çok sıkıldım bizde 2 yıldır evliyiz fena evlendik pandemi patladı ilk başlarda her şey güzeldi ama şu an delirtiyor beni
Çayın yanına birşey getirmemiş mipacman bende öyle yapmaya karar verdim canım teşekkür ederim pazartesi sabahına randevu aldım umarım gerçekten bir eksiklik vardır ve ilaçla düzelir
Ayy canım inan ki evlilik çok tuhaf bir şey çogu zaman çok öfkeli olsan da seviyorsan affediyorsun. Küstüm ona diye bana çay getirmişaslında çok basit bir insanım ben
Ya sonra tatlıya bağlanıyorsa sıkıntı yok bütün gün bağır çağır kavga etmekten iyidir masumdur küsmek.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı
Ben hiç küsemem ki yüzüme baksın gülerimYa sonra tatlıya bağlanıyorsa sıkıntı yok bütün gün bağır çağır kavga etmekten iyidir masumdur küsmek
BendeeeeBen hiç küsemem ki yüzüme baksın gülerimböyle bi huyum var
Yok kuzm beni haftaya eklersin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?