Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başaklarda öyle oluyordu doğru ama zor oluyor gerçekten benimki de biraz hassas ben de tam tersi olunca hep gönül almam gerekiyorikimiz de öğretmeniz marttan beri evde baş başayız düşün halimi
Off inan bende gönül almaktan çok sıkıldım bizde 2 yıldır evliyiz fena evlendik pandemi patladı ilk başlarda her şey güzeldi ama şu an delirtiyor beni

Off inan bende gönül almaktan çok sıkıldım bizde 2 yıldır evliyiz fena evlendik pandemi patladı ilk başlarda her şey güzeldi ama şu an delirtiyor beni
Aynen zaman geçtikçe bunalıyor insan evde çocuk da olmayınca sürekli birbirimizle uğraşıyoruz gibi bir şey valla canım Allah yardımcımız olsun bir an önce kapanma bitse de normal yaşantımıza dönsek

Benim kocayla yine tartıştık kızlar of bu kadar nazlanan bir eş asla bulmayın
Üzme kendini, diyeceğim ama üzülmemek elde olmaz tabii ki. Ama emin ol her ailede olur böyle şeyler. Pandemi yüzünden insanlar da iyi bunalıma girdi. Tabii ki bu demek değil ki birbirimize çatalım. Hiçbir bahane de olamaz zaten. Ama hayattaki en önemli şey kendinsin. Bunu unutma. :) Kavga etmiş olsanız bile kendini, sinirlerini harap etmene değmez hiçbir şey. Kendinin en iyi hali ol bebiş. Lav yu.
Kahvaltı gayet iyiydi ki.... Ortim cuma diye mi böyle yaptın? Poğaça lafını duyunca bile midem alev oldu şu an hahaha Akşam bi şey yemeyerek dengelemişsin ama kendine yazık. Aç bıraktın kendini. Hem de o glisemik indeksi everest dağında olan şeylere rağmen. Kendine bunu yapmaa, bize de. Bir de suyu 2 lt yapalım mı yarın? Ben hep 2400 içiyorum bana da yetişmek isteyebilirsin.
Cuma için çook abartılı değil demişsin ama ben hep bu ayarda yiyorum bebeğim. İnş diğer günler çok oldu demezsin bana hahaha Ki bugün öğle yemeği yiyemedim. Normalde bir de araya öğle yemeği patlatırım, ohh ziyafet çekerim kendime. Genellikle diyet listelerim var eski, onlara uymaya çalışıyorum. Her hafta bir tanesine. Ama %100 uyamıyorum tabii ki.

Aman diyim çocuklara alsan bile ye-me. Bak ben sıcacık ekmekten bile bir parçacık aldım. Gözümün önünde baklavalar yendi -ki en sevdiğim fıstıklı baklavadır, o da ondandı-. Annem kızartmalar mı yapmadı, Hatay börekleri mi pişirmedi. Çok zor oldu ama hep tuttum kendimi. Sen de tut bebiş, bu kilolar başka türlü gitmez. Çünkü her gün başka bir bahane yaratabiliriz istersek. Gece gece çenemin düşeceği varmış. Ay ne çok konuştum. Psikoloji mi okusam ne etsem hahaha
Ben olsam direkt aile hekimliğine gider bi kan değerlerime baktırırdım. Eğer daha önceden böyle bir sorunun yoksa büyük ihtimal diyetle birlikte aldığın vitamin/mineraller de azaldı. Ona bağlı da saçın dökülüyor. Birçok vit/min eksikliği saç dökülmesi yapar. Kan tahliline göre takviye alırsın oldu bitti. Hastanede sürünmene bile değmez.

Benim bugün çok çok çok kötü menüm, yazmaya korkuyorum Gün menüsü gibi öyle söyleyeyim.
Listeye alacağım dedim diye mi böyle abarttın ha kuzum menüyü yazmamazlık etme görelim mutlaka önümüzdeki 2 günüde biraz düşük kalorili geçirirsen hiç birşey olmaz canım olmul bitmiş artık göndrmeye bakacağız üzülme
Benim kocayla yine tartıştık kızlar of bu kadar nazlanan bir eş asla bulmayın

Ama sizde tam pandeminin göbeğine düşmüşsünüz canım sabırlar diliyorum umarım eşinde seni çok bunaltmadan nazın niyazın dozunu ayarlar :/

pacman bende öyle yapmaya karar verdim canım teşekkür ederim pazartesi sabahına randevu aldım umarım gerçekten bir eksiklik vardır ve ilaçla düzelir
Ayy canım inan ki evlilik çok tuhaf bir şey çogu zaman çok öfkeli olsan da seviyorsan affediyorsun. Küstüm ona diye bana çay getirmiş aslında çok basit bir insanım ben

Tebrikler 5.takımmmm

Tebrikler
Hedef60kgolmak
S seyrulsefer

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 726. ETAP
TAKIM DERECELERİ

1. (6. TAKIM) ==> % 1,026

2. (5. TAKIM) ==> %1,017

3. (4. TAKIM) ==> %0,958

BİREYSEL DERECELER

1. Zerosima ==> %2.955==>10.TAKIM

2. Hedef60kgolmak ==> % 2.807==>5.TAKIM

3. S seyrulsefer ==> % 2,646==> 5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Eddaak ==> -%2.055==> 10. TAKIM

Çayın yanına birşey getirmemiş mi

Yanına diyince aklıma ne geldi

Bi gün annemi fena bir gıcık tuttu kadın tıkandı durdu bende koştum aceleyle bi lokma ekmek kaptım getirdim.. ekmeği aldı içini açtı bana bi yapıştırtı noluyor anne yaaaa dedim ekmek böyle boş mu getirilir içine peynir falan bir şey koysaydın dedi

.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı
Ya sonra tatlıya bağlanıyorsa sıkıntı yok bütün gün bağır çağır kavga etmekten iyidir masumdur küsmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…