- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.509
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.561
Yaa artılardayım deyip kandırıyorsun bizi, sonra tartı günü bir “aaa zayıflamışım nasıl oldu ki bu, hüüüğğ” ler falanlar filanlar. Sınavım kötü geçti deyip sınıfın en yüksek notunu alan kızlar vardı, bilmem anlatabildim miBak sen eksiye geçtin bile ben allah bilir kaç artılardayım
Paylaşırsan çok seviniriz canım ben bi de detoks hastası bir insan olduğum için detoks diyince mest oluyorum
Bak moralimin bozulacağını bilmesem gider tartılırımYaa artılardayım deyip kandırıyorsun bizi, sonra tartı günü bir “aaa zayıflamışım nasıl oldu ki bu, hüüüğğ” ler falanlar filanlar. Sınavım kötü geçti deyip sınıfın en yüksek notunu alan kızlar vardı, bilmem anlatabildim misana artık hiiiiiç inanmıyoruz biz
Tabii tatlım tüm içeriği paylaşırım merak etme. Katı sıvı detoksu olduğu için katı öğünler de olacak. Öğünler her gün sabahtan gelecekmiş. Ben sabah teslimat olunca buraya yazarım menüde nelerin olduğunu. Böylece o gün için fikir olur sana da
Profil fotosu şahaneBak moralimin bozulacağını bilmesem gider tartılırımama pazartesi mecbur tartılacağım için göreceğiz
Sen 81 le mi başlamıştın canım.Teşekkür ederim
Yok kız ben 58.5la başlamıştım aralıkta 53e düştüm geri aldım izine falan gittim onları vermeye çalışıyorumSen 81 le mi başlamıştın canım.
Ben de öyle biliyordum da alttaki gösterge 81 den başlayınca ondan sordumYok kız ben 58.5la başlamıştım aralıkta 53e düştüm geri aldım izine falan gittim onları vermeye çalışıyorum
Anladım canımBen de öyle biliyordum da alttaki gösterge 81 den başlayınca ondan sordum
Amin canım amin benim de az kaldı işte görmeden döndüm yineAnladım canımallah o sayıları göstermesin ya
Nerden dönersek kardırAmin canım amin benim de az kaldı işte görmeden döndüm yine
Olsun tabiki ortim. Bende bu hafta ife başladım bakalım bana iyi gelecek mi.... Ama bunu herkese borçluyum. Çok emekler veriliyor bize. Kendimiz için ekip için... Güzel rakamlar çıkaralım ozamankollontai Tatlım Kendi sıkıntılarının arasında her gün yorum yaptın menülerime. Desteğin için çok teşekkür ederim. Bu arada umarım problem çözülmüştür. Üzgün iken iştah da gidiyor demiştin ancak kilo alınır verilir hiç önemli değil yeter ki senin huzurun, keyfin yerinde olsun
melita09 Melitacım Selam. Daha önce tanışmamıştık. Bu hafta orti olmuşuz. Pazartesi günü itibariyle bir detoks programına dahil oldum. Sporla birlikte desteklemeyi düşünüyorum bu hafta. Senin için de bu hafta pek beklediğin gibi geçmemiş anladığım kadarıyla. Cuma tartıda şaşırtalım ekibi ne dersin? Cuma günü dönüşümüz muhteşem olsun mu
Ya cahilliğime ver canım. Bu İf ve apa ne oluyor?Takıma ilk yazarken if yapmaktı niyetim akşam bi anda apaya niyetlendim çok geç
Canım görmedim ortim yok diye biliyordum adım Merve 2 çocuk annesi öğretmenim kilolarımız yakınmışGünaydın kızlar
Cherry Mom 74 geldim ben sabah ortiliğe katılmasam cumaya kadar tartılmayacaktım ama katılınca mecburen tartıldım ortim de yok nerde benim ortim @olvidos gelsene hadi tanışalım artık
Canım ben 56 kilo ile mezun olmuştum şimdi 72 kiloyum hiç birşey şaşırmam kendime olan kızgınlığım atamıyorum bir türlü68 le izine ayrılmıştım
Kız girince şaşıracak anka kim bir sürü etiketlemiş diye
Aynen çok almadım Allahtan hallederim benHayır canım dip demeyelim olur böyle iniş çıkışlar önemli olann yola devam etmek ki eminim sen çok daha iyi devam edeceksinbu hafta kaçamak bile olsa mutlaka menülerini yaZ canım aksatma sakın ortağın olmasada biz zeyneple seni takip ederiz değil mi yarimuhendis
Canım if aynı zamanda aralıklı oruç olarak da geçiyor. Belli saat aralıklarında açlık yapıyorsun. Ben mesela 12:00 ilk öğün ve 18:00 ikinci öğün yapmayı düşünüyorum. 18:00 den ertesi gün 12 ye kadar hiç yemek yok. Bu saatleri kendine göre ayarlıyorsun.Ya cahilliğime ver canım. Bu İf ve apa ne oluyor?
Piyangodan çıktım ben dünCanım görmedim ortim yok diye biliyordum adım Merve 2 çocuk annesi öğretmenim kilolarımız yakınmış
Ohooı ona bakarsan ben 2009 da düştüm buralaraCanım ben 56 kilo ile mezun olmuştum şimdi 72 kiloyum hiç birşey şaşırmam kendime olan kızgınlığım atamıyorum bir türlü
Canım benim çok haklısın yeter ki huzurumuz olsun, evdeki sıkıntılar sürüyor hala dünde yazamadım o yüzden lakin son 2 gün inşallah herşey çözülecekkollontai Tatlım Kendi sıkıntılarının arasında her gün yorum yaptın menülerime. Desteğin için çok teşekkür ederim. Bu arada umarım problem çözülmüştür. Üzgün iken iştah da gidiyor demiştin ancak kilo alınır verilir hiç önemli değil yeter ki senin huzurun, keyfin yerinde olsun
melita09 Melitacım Selam. Daha önce tanışmamıştık. Bu hafta orti olmuşuz. Pazartesi günü itibariyle bir detoks programına dahil oldum. Sporla birlikte desteklemeyi düşünüyorum bu hafta. Senin için de bu hafta pek beklediğin gibi geçmemiş anladığım kadarıyla. Cuma tartıda şaşırtalım ekibi ne dersin? Cuma günü dönüşümüz muhteşem olsun mu
Selam yeni ortim kusuruma bakma dün gelemedim buralara lakin tam gaz devam bu hafta hep biz vericez kilolarıBen de teşekkür ederim güzel ortaklığın iciniyi geldik birbirimize güzel eksiler gördük kollontai selam yeni ortim güzel bir hafta olsun bol motivasyon bol eksili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?