- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.541
Ortim menün çok güzel spor da var. Böyle gidersen hedeflediğin kilonun altına bile inersin.Kahvalti
2 haslanmis yumurta
salatalik
domates
aksam
100 gr izgara et
100 gr izgara tavuk
1 dilim ekmek
patlican salatasi
1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor
30 dk kardio
30 dk leslie 3 mil
Cherry Mom ummhnisa S seyrulsefer
Kesin başaktırBu koca hangi burç
Iyyyyy benimkide başak seni çok iyi anlıyorumYok canım başak
Benimkide başak ama nazlı değil çok sert birisi gölgesi dahi ağır gören çekinir duruşundan, bende dahil, bende çok şen şakrak geveze biriyimdir,.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı
Bende uzatayım küslüğü derim ancak 10 Dakka hemen barışırız Allahtan özür dileme huyu varBen hiç küsemem ki yüzüme baksın gülerimböyle bi huyum var
Aynen öyle çıktı benimkide başak ve bana göre çok zor burçKesin başaktır
Takıma ilk yazarken if yapmaktı niyetim akşam bi anda apaya niyetlendim çok geçaman apa deme gözünü seveyim
İnşallah kuşum birkaç kilon kaldı valla sık dişini
Sağol cnmmm
Aynen cnmpacman bende öyle yapmaya karar verdim canım teşekkür ederim pazartesi sabahına randevu aldım umarım gerçekten bir eksiklik vardır ve ilaçla düzelir
Ayy canım inan ki evlilik çok tuhaf bir şey çogu zaman çok öfkeli olsan da seviyorsan affediyorsun. Küstüm ona diye bana çay getirmişaslında çok basit bir insanım ben
Yaa kıyamam üzmek de istemiyor seni bişey diyip.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı
Çok sağol cnmmTebrik ederim kızlar bu hafta 2. Olmuşuz
Hedef60kgolmak S seyrulsefer sizleri ayrıca tebrik ederim bu hafta süperdiniz
Oyyy 10 kilo ne zaman oldu yaa maşallah sana kuzum77 ile başladım canım gruba ve iyiki gelmişim gerçekten esas bundan sonra başlıyor düzenli, disiplinli olmak ve bugün kuzenler gördü beni şok oldu çok belli olmuş dediler nasıl zayıfladın diye soru yağmuruna tuttular, tatlıyı da yapmak yerine ozaman az tadına bakacak kadar alır yerim başka zaman evde yapacaktım yoksa ben güllaç hiç sevmiyorum ona benzetende var
Çok sağol şekerimHedef60kgolmak tebrik ederim mezuniyetini canim. Azmin başarıyı getirdi bu azimle koruyacagina da eminim. Darisi basimiza
Hem de ben davet ettiğim için duygulandın belkiCanım seni tebrik ediyorum ve ben yine duygusal moddayım şuan kilo verdiğin için seviniyorum gittiğin için üzülüyorum ama sen kendi günlüğünü kursanda buraya sohbet etmeye gel, canım
İnşallah cnm
Üzülmee buralarda olcammmBende üzüldüm ne yalan söyliyeyim
EyvaahTakıma ilk yazarken if yapmaktı niyetim akşam bi anda apaya niyetlendim çok geç
Ben çok yapamıyorum canım bir de kilom çok olduğu için zorlanıyorumİnşallah canım, bu, hafta daha aktif olacağım sporda geçen hafta çok güzel yapmıştım spor sen spor yapıyormusun hiç
1. seviye yapacağım canım. İki öğün. Belki ilerde 2 ay falan yapınca tek öğüne geçerim. Geçen sefer hızlandırılmış yaptık vücut seviyenin birine alışmadan seviye atladık ondan zorlandımEyvaahneyse ben bakmıyorum sen yap
14 mayıs
Sabah : yarım haşlanmıl yumurta,2 zeytin
Ara : muz 6 badem
Akşam : 1 tabak et sote,2 dilim ekmek
Ara : dayanamadım 2 küçük lokum yedim
Su : 2 5lt
Cherry Mom ummhnisa Kendinin en iyi hali ol
14 mayıs
Kahvaltı
2dlm tb ekmek
Yumurtasız menemen
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp peynir
Öğleden sonra
2tane avuç içi kadar poğaça
1 tane maraş çörwği
Sonrasında Bi Sade kahve
Su:1.5 lt
Spor yok
Cherry Mom pacman
14 mayıs
Bugün birkaç arkadaş piknik yaptık (yasak olmayan bir alanda, korona riski de yoktu). Gün menüsü ikramları vardı, ben de bir tabak yedim malesefBir daha olmayacak söz.
Bir tatlı tabağı gün menüsü, her şeyden biraz biraz yedim abartmadan (rulo pasta, poğaça, börek, patates salatası, kısır)
Başka da bir şey yemedim gün boyu vicdan azabından, şu an karnım aç hatta
Bol su
Spor: Leslie 3 mil
Cherry Mom M monarosaa ummhnisa
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Yumurta
Zeytin
2 yemek kaşığı lor peyniri
Ara
2 tane şekarpare
Öğlen yok
2 tane şeker
Akşam
Biraz fazlaca yedim burda tavuk mangalıydı
Ve yine 2 tane tatlı vardı
Neyse yarından itibaren eski düzenime sporlu günlere dönüyorum bugün ailemle birlikte mangal yaptık dikkat etmedim bende
ummhnisa
Sabah
1 bardak ıhlamur çayı
1 dilim peynirli börek
Öğle
1 dilim revani
Akşam
2 avuç kavrulmuş fındık 1 kase cacık
2 lt su Spor yok
Cherry Mom C Cagrihilal1 ummhnisa
Kızlar biizim için bayram bitti uyandırayımmmKahvaltı
3 zeytin, avuç içi kadar tereyağlı 1 tk ballı pide, 1kk tulum, az dereotu, 1 çay bardağı kayısı suyu,
Öğle
1 dilim baklava 1top dondurma, 1 servis kaşığı keşkek
1 fincan karışık bitki çayı, 1 soda
2 litre su
3 mil leslie 45dk, zumba 15 dk
Cherry Mom , ummhnisa , matteroftime
2 küsür kilo Ya birşey olmazGünaydın kızlar
Cherry Mom 74 geldim ben sabah ortiliğe katılmasam cumaya kadar tartılmayacaktım ama katılınca mecburen tartıldım ortim de yok nerde benim ortim @olvidos gelsene hadi tanışalım artık
Yok kaptanım midemle cebelleştim gece boyunca zaten bugün detoksa başlıyorum ve leslieyle ip atlamayı da ekliyorum bitti bu kadarKızlar biizim için bayram bitti uyandırayımmmbugün tatlılar matlılar hamurlar olmasın menülerde artık toparlanma vakti
Bak sen eksiye geçtin bile ben allah bilir kaç artılardayımBen de sabah 57.0 çıktım. 400 gram gitmiş bile. Bu şekilde devam edersem Cuma günü şampiyonluk gelir mi acaba eski günlerdeki gibidiye diye motive ediyorum kendimi. Umut fakirin ekmeği sonuçta. Dereceye de tav olurum aslında Bu haftanın birincisinin yüzdesi kaçtı kaptanım? Cherry Mom
Detoks programına da yazıldım. Pztesi eve/ofise teslimat olacak 5 gün boyunca. 2-4 kilo arası verirsiniz şayet menüye uyarsanız dediler. Diyetisyenle de irtibat içerisinde olacağız. Menü içeriğini de detaylıca paylaşırım kızlar, fikir olması adına.
Herkese günaydın
68 le izine ayrılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?