Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı
Benimkide başak ama nazlı değil çok sert birisi gölgesi dahi ağır gören çekinir duruşundan, bende dahil, bende çok şen şakrak geveze biriyimdir,

Hedef60kgolmak canımm mezuniyetin hayırlı olsuunn, darısı başımaa
İnşallah kuşum birkaç kilon kaldı valla sık dişini

Hedef60kgolmak ve S seyrulsefer tebrik ederim kızlar dereceler için
Sağol cnmmm

Aynen cnm pacman davşanımın dediği gibi kanda eksiklik olabilir hem o yapıyor olabilir direkt olarak hem de ruhsal olarak sıkıntı hissettirip stresten dökülüyo olabilir vitaminler de önemli ruh halimizde
muhursuzpusula kuşumun dediği karışımı da yaptır bence lokal destek olur cnm özelden sor geçmiş olsun aşkm
.benim ki çok nazlı kaptanım hep arada bir söylerim tam regl zamanım hele hiç tahammül edemiyorum küsüştük herkes kendini çalışma odasına kapattı
Yaa kıyamam üzmek de istemiyor seni bişey diyip

Tebrik ederim kızlar bu hafta 2. Olmuşuz
Hedef60kgolmak S seyrulsefer sizleri ayrıca tebrik ederim bu hafta süperdiniz
Çok sağol cnmm

Oyyy 10 kilo ne zaman oldu yaa maşallah sana kuzum aynen cnm denemelik al önce biz de 4 dilim almıştık 1 yiyebildim beğensem biterdi de

Hedef60kgolmak tebrik ederim mezuniyetini canim. Azmin başarıyı getirdi bu azimle koruyacagina da eminim. Darisi basimiza
Çok sağol şekerim amin amin çok güzel bir duygu

Canım seni tebrik ediyorum ve ben yine duygusal moddayım şuan kilo verdiğin için seviniyorum gittiğin için üzülüyorum ama sen kendi günlüğünü kursanda buraya sohbet etmeye gel, canım
Hem de ben davet ettiğim için duygulandın belki sağol cnm bnm tabi tabi 2 hafta daha spor listesi tutcam zaten sonra da kilomu bildirmeye sohbete gelirim

Hedef60kgolmak mezuniyetin hayırlı uğurlu olsundarısı başıma
İnşallah cnm sağol

Bende üzüldüm ne yalan söyliyeyim
Üzülmee buralarda olcammm

İnşallah canım, bu, hafta daha aktif olacağım sporda geçen hafta çok güzel yapmıştım spor sen spor yapıyormusun hiç
Ben çok yapamıyorum canım bir de kilom çok olduğu için zorlanıyorum ama genelde haftanın 6 günü 3 mil Leslie yapıp haftanın üç günü de bölgesel ekliyorum eğer kapanma biterse inşallah 3-4 gün en azından 10bin adım eklerim yavaş yavaş arttırıyorum sporu yolum uzun çünkü kendimi çok sıkmayım diyorum

Sabah
1 bardak ıhlamur çayı
1 dilim peynirli börek
Öğle
1 dilim revani
Akşam
2 avuç kavrulmuş fındık 1 kase cacık
2 lt su Spor yok
Cherry Mom C Cagrihilal1 ummhnisa

Kızlar biizim için bayram bitti uyandırayımmm bugün tatlılar matlılar hamurlar olmasın menülerde artık toparlanma vakti

2 küsür kilo Ya birşey olmaz daha kötü bekledim
@olvidos görmedi sanırım menü yazıp çıkmış

Ben de sabah 57.0 çıktım. 400 gram gitmiş bile. Bu şekilde devam edersem Cuma günü şampiyonluk gelir mi acaba eski günlerdeki gibi diye diye motive ediyorum kendimi. Umut fakirin ekmeği sonuçta. Dereceye de tav olurum aslında Bu haftanın birincisinin yüzdesi kaçtı kaptanım? Cherry Mom

Detoks programına da yazıldım. Pztesi eve/ofise teslimat olacak 5 gün boyunca. 2-4 kilo arası verirsiniz şayet menüye uyarsanız dediler. Diyetisyenle de irtibat içerisinde olacağız. Menü içeriğini de detaylıca paylaşırım kızlar, fikir olması adına.

Herkese günaydın

Kızlar biizim için bayram bitti uyandırayımmm bugün tatlılar matlılar hamurlar olmasın menülerde artık toparlanma vakti
Yok kaptanım midemle cebelleştim gece boyunca zaten bugün detoksa başlıyorum ve leslieyle ip atlamayı da ekliyorum bitti bu kadar

Bak sen eksiye geçtin bile ben allah bilir kaç artılardayım

Paylaşırsan çok seviniriz canım ben bi de detoks hastası bir insan olduğum için detoks diyince mest oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…