- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.521
77 ile başladım canım gruba ve iyiki gelmişim gerçekten esas bundan sonra başlıyor düzenli, disiplinli olmak ve bugün kuzenler gördü beni şok oldu çok belli olmuş dediler nasıl zayıfladın diye soru yağmuruna tuttular, tatlıyı da yapmak yerine ozaman az tadına bakacak kadar alır yerim başka zaman evde yapacaktım yoksa ben güllaç hiç sevmiyorum ona benzetende var+100 ne ki kuzuuumRamazan'da zordu gerçekten ben de mezun olayım diye hırslandım ama zordu gerçekten
oyyy al benden bir tane dahaaaa
bak umutlu değildin çok amaaa tebriklerrkaç kg oldu gruba geldiğinden beri cnm
bu arada soğuk baklavayı yedim hafif tramisuyu andırıyor cnm ama çok sevmedim hamur çok yumuşamıştı biraz çıtır seviyorum baklavayısütlü nuriye daha güzel
canııım tebrikssmerak edince dönünce akacak o kilolar
evet tartılar yalan söylemez
muhursuzpusula da izliyor ağır yaşamları
vayyy ilk ve son kez eksiksiz menü bildirimim
eline sağlık kuzum
Oyy ne tür bir restoran olcak canımmmhakettin şimdiden valla
ineceksiiin moral bozmak yokk
Menun kalorili ama cok az olmus doydun mu. Bayram menusu artik toparlariz sporda eklersek super oluruzSabah
1 bardak ıhlamur çayı
1 dilim peynirli börek
Öğle
1 dilim revani
Akşam
2 avuç kavrulmuş fındık 1 kase cacık
2 lt su Spor yok
Cherry Mom C Cagrihilal1 @ummhnisa
Kaptanım Ramazan saatine alışmışım özür daha erken paylaşıcam. Bi de ortlm den başka kimi etiketliyceğimi bilemedim1 bardak ıhlamur çayı
1 dilim peynirli börek
Öğle
1 dilim revani
Akşam
2 avuç kavrulmuş fındık 1 kase cacık
2 lt su Spor yok
Cherry Mom C Cagrihilal1 @ummhnisa
Kız zaten yerken bunlar kaç kaloridir kim bilir dedim dedim durdum. Annem kafayı yedi bizim ki dedi,Menun kalorili ama cok az olmus doydun mu. Bayram menusu artik toparlariz sporda eklersek super oluruz
Yok kuzum ne özrüKaptanım Ramazan saatine alışmışım özür daha erken paylaşıcam. Bi de ortlm den başka kimi etiketliyceğimi bilemedim
Bende bisey yemeden once bakiyorum kim bilir kac kalori diyorum dun baklava yedim 2 saat spor yaptim o kadar kalori yakamadimKız zaten yerken bunlar kaç kaloridir kim bilir dedim dedim durdum. Annem kafayı yedi bizim ki dedi,
AnlaşılmıştırYok kuzum ne özrü
Normal günlerde etiketler bu kadar canım birde spor günlerinde cumartesi pazartesi çarşamba içinHedef60kgolmak
Süpermiş bu, ben yarın öğle akşam bu çorbadan içeyim. Bir tarife baktım tencere toplam 350 kalori diyorAblamın diyetisyeni vermişti ona içerik aynı isim farklıydı tbi metabolizma çalıştıran çorba olarak vermişti..
Sabah normal kahvaltı
Öğlen ve akşam bu çorbadan içiyordu bende geçtiğimiz sene listedeyken çoğu Çarşamba Perşembe günümü böyle geçirmiştimtadı güzel doyurucu bir çorba bol baharat koyuyordum hoşuma gidiyordu
Ya ne yalan söylim ben çok spor yapamıyorum. Çocuklardan fırsat olmuyor. Eşim de evde olunca alay ediyo.Bende bisey yemeden once bakiyorum kim bilir kac kalori diyorum dun baklava yedim 2 saat spor yaptim o kadar kalori yakamadim
Canım seni tebrik ediyorum ve ben yine duygusal moddayım şuan kilo verdiğin için seviniyorum gittiğin için üzülüyorum ama sen kendi günlüğünü kursanda buraya sohbet etmeye gel, canımCanlar me'zun oluyorum ama 2 hafta daha tablo sporu günleri burdayıım sonra da arada uğrarım six pack imi oluşturup atmadan me'zun olmuş saymıyorum kendimi
Şimdi 1 Haziran'a kadar kendimi bayram tatiline alıcam
Hoşgeldin tekrardan aramıza lol senide bekliyoruzAyy ortak mı yaptın bizibu hafta güzel toparlayalım kuzum ben bugün chole nin bi serisine başlamayı düşünüyorum
Ortim sporun suyun çok iyiKahvaltı
3 zeytin, avuç içi kadar tereyağlı 1 tk ballı pide, 1kk tulum, az dereotu, 1 çay bardağı kayısı suyu,
Öğle
1 dilim baklava 1top dondurma, 1 servis kaşığı keşkek
1 fincan karışık bitki çayı, 1 soda
2 litre su
3 mil leslie 45dk, zumba 15 dk
Cherry Mom , @ummhnisa, matteroftime
Benimde fenaydı kuzum ama bugün ödül günü yarından itibaren toparlarız nasılsabenim kadar yapmış olamazsın
Bende üzüldüm ne yalan söyliyeyimTeşekkürler kaptancııım. Benim için kendimi tutmak adına zorlu bi haftaydı yalan yok.Ama sonucu için çok mutluyuum.
Ahh canım kuşum... Seni çok özleyeceğim.Tam anlamıyla gitmeyeceğini biliyorum ama yine de insan üzülüyor. Evet yeni ortim de pek tatlışş.
Hoşbulduk canımHoşgeldin tekrardan aramıza lol senide bekliyoruz
İnşallah canım, bu, hafta daha aktif olacağım sporda geçen hafta çok güzel yapmıştım spor sen spor yapıyormusun hiç
Bu koca hangi burçBenim kocayla yine tartıştık kızlar ofbu kadar nazlanan bir eş asla bulmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?