Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

77 ile başladım canım gruba ve iyiki gelmişim gerçekten esas bundan sonra başlıyor düzenli, disiplinli olmak ve bugün kuzenler gördü beni şok oldu çok belli olmuş dediler nasıl zayıfladın diye soru yağmuruna tuttular, tatlıyı da yapmak yerine ozaman az tadına bakacak kadar alır yerim başka zaman evde yapacaktım yoksa ben güllaç hiç sevmiyorum ona benzetende var

Süpermiş bu, ben yarın öğle akşam bu çorbadan içeyim. Bir tarife baktım tencere toplam 350 kalori diyor

Canlar me'zun oluyorum ama 2 hafta daha tablo sporu günleri burdayıım sonra da arada uğrarım six pack imi oluşturup atmadan me'zun olmuş saymıyorum kendimi

Şimdi 1 Haziran'a kadar kendimi bayram tatiline alıcam
Canım seni tebrik ediyorum ve ben yine duygusal moddayım şuan kilo verdiğin için seviniyorum gittiğin için üzülüyorum ama sen kendi günlüğünü kursanda buraya sohbet etmeye gel, canım

Ortim sporun suyun çok iyi Ufak bir tatlı kaçamağı var ama bayramda olur o kadar, akşam yemeği de yemeyip dengelemişsin

Bende üzüldüm ne yalan söyliyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…