Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım takipteyim menuleri yazmayı unutma

Ben ilk başta 60 dedim ama ilk başta 65 olmak istiyorum, daha sonra belki daha verebilirim
Ben de temmuzda izine çıkacağım çıkmışken mezun olarak mı gitsem diye düşündüm şu an hedefim 75 ona ulaşmam imkansız o yüzden 80 e yükselteyim en azından

Maşallah annesi genç yaşta 4 çocuk, Allahım ne tatlılardır şimdi bende keşke 4mcüyü dıpırsayfım diyorum ama geç kaldım artık büyük 22 yaşında anne sakınnnn diyor

Ben de temmuzda izine çıkacağım çıkmışken mezun olarak mı gitsem diye düşündüm şu an hedefim 75 ona ulaşmam imkansız o yüzden 80 e yükselteyim en azından
Evet canım belki vermesi zor olur ama izinde sakın almamaya dikkat et
Ben 60 olana kadar burdan gitmem inşallah

Evet canım belki vermesi zor olur ama izinde sakın almamaya dikkat et
Ben 60 olana kadar burdan gitmem inşallah
Evet canım hem kendimi de denemiş olacağım bakalım be yapıyorum diye zaten uzun süreli olmayacak iznim bir ay filan sonra yine geleceğim
Akşama sitede yürüyüşe çıkacağım
Ne güzel ya sitede oturunca rahat rahat yürüyorsunkapanmanın bitmesini bekliyorum yürüyüş için 3 mil Leslie yaptım birde 30 dk bölgesel çalıştım ben de bugün kolay gelsin sana

Canım bu günden itibaren katilcam insAllah çok özür dilerim internet çok kötüydü menümü bile paylasamiyodum bide nasıl olucak menü paylasimi bildirirsinizmi saat kaç aralığında ben bu gün aralikli oruca baslicam

Düzelir düzelir hiç merak etme. Ben çook uzun zamandır halsiz, yorgun hissediyordum. Bi zamandan sonra hem koronaya hem de kendime bağladım. Dedim ki herhalde ben genel de üşengeç, enerjisiz bi insanım. Sonra şubat ayında buzda feci düştüm. Bel ağrım hala geçmedi o derece. Tam da belim ağrıdığı için annemin kullandığı magnezyum takviyesinden kullanmaya başladım. Kasları gevşettiği için belime iyi gelir diye. Amanın. Kullandıktan birkaç zaman sonra bana bi enerji geldi ki... Meğer mg eksikliğim varmış. Şimdi her gün bir tane içiyorum. Tabii sonradan doktoruma da danıştım nolur nolmaz, kafama göre iş yapmayayım diye. Kullanabilirsin dedi. Böyle işte.

Hahahahahaha o basit şeyler bile aslında çok önemli ama. İki yetişkin insanın her dakika uyum içinde olmasını beklemek biraz ütopik bir şey olurdu zaten. Önemli olan iki tarafın da gönül almasını bilmesi, mızmızlık etmemesi. Umarım hep mutlu olursunuz bebiş.
Benim de genelde her türlü yemeğe zaafım var yahu. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Umarım bugün telafi etmişsindir. Birazdan göreceğiz.
Aslında akside olabilir yani bak onlar daha kötü durumda ama maşallah biz iyiyiz oh oh da diyebiliriz
Aslında öyle düşünen de var baya. Youtube yorumlarda görüyorum. Ama videolarda o kadar çok ve karmakarışık şeyler yiyorlar ki benim iştahım kaçıyor. Her seferinde hem de. Adabı olmalı yemeğin. Özen olmalı efenim. Bu bebekler ne bulsa karıştırıyor.

Yok merak etme Birtanem tartıda sonra yedim sana yetişemem yani canım akşam mangal vardı biraz fazla kaçtı birde tatlı yedim daha ne olsun değilmi, canım
Aaa saçmalama hem de ne güzel yetişirsin. Tatlın sütlü tatlıysa hiç problem değil. Haftada bi kereden bi şey olmaz.
pacman davşanım ben esmerim bu arada kumral gibi gördüm resminde yazmıştın şimdi hatırladım
nE? Ay ben niye öyle gördüm o zaman sjdjsjdjsjs esmere uygun şarkı da bulurum bi ara ama onun tınısı güzel. Biraz da o yüzden seçtim hahahaha

Kelebeklerim Bugün çok giremedim. Çok yoğun olacağım bir döneme girdim biraz da. Pazartesi hastaneye gitmeye başlayacağız. Gerçi bu hafta sadece pzt gidecekmişiz ama diğer haftalarda 4 gün falan olacak. Baya hareket edicem, grubumuz için müthiş haber. Ama eskisi gibi her dakika giremeyebilirim. Çünkü sözlü yapma ihtimallerine karşı ders çalışıyorum. Ama hep aklımdasınız, diyetimi de hiç bozmuyorum.

Maşallah annesi genç yaşta 4 çocuk, Allahım ne tatlılardır şimdi bende keşke 4mcüyü dıpırsayfım diyorum ama geç kaldım artık büyük 22 yaşında anne sakınnnn diyor
Öyleler canım rabbim hakkıyla hayırlısıyla yetiştirebilmeyi nasip etsin nasipten öteye yol yok canım nasibinde varsa rabbim olmazları oldurur

Teşekkürler canım eve kolaylık oluyor sitede yürümek ama yasak kalkarsa dışarda yürüyeceğim 10 000 adım daha kolay atılıyor

Aaa ortim oldu mu şimdi yaun çorbasından emin olamadım bir tek canım onun dışında gayet güzel bir menü ve sporun da var

Ortim gayet güzel menü ve özellikle sporun. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşam yemeği bir tık ama porsiyon olarak tüm gün az yemişsin, dengelemişsin bence Bir tık sebzeyi artırabilirsin

Kolay gelsin canım
Canım ben 2 ay olmada sanırım ayrılalı. 74 olmuşum. 6 kilo
Hoşgeldin, ben de geçen hafta katıldım. İnşallah çabucak verirsin kiloları tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…