- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.581
Tamam canım takipteyim menuleri yazmayı unutmaCanım benim çok haklısın yeter ki huzurumuz olsun, evdeki sıkıntılar sürüyor hala dünde yazamadım o yüzden lakin son 2 gün inşallah herşey çözülecek
Selam yeni ortim kusuruma bakma dün gelemedim buralara lakin tam gaz devam bu hafta hep biz vericez kiloları
Bugün eski modumuza döndük, kaptanımKızlar biizim için bayram bitti uyandırayımmmbugün tatlılar matlılar hamurlar olmasın menülerde artık toparlanma vakti
Ben ilk başta 60 dedim ama ilk başta 65 olmak istiyorum, daha sonra belki daha verebilirimHedef kilomuzu istediğimiz zaman değiştirebiliyor muyuz kaptanım, yukarı çekebiliyor muyuzkafamda deli sorular Cherry Mom
Şimdi kaçsın canım kaç kilo almışsın ben 68 ile izne ayrılıp, 84 olmuştum68 le izine ayrılmıştım
Kız girince şaşıracak anka kim bir sürü etiketlemiş diye
Ben de temmuzda izine çıkacağım çıkmışken mezun olarak mı gitsem diye düşündüm şu an hedefim 75 ona ulaşmam imkansız o yüzden 80 e yükselteyim en azındanBen ilk başta 60 dedim ama ilk başta 65 olmak istiyorum, daha sonra belki daha verebilirim
Maşallah annesi genç yaşta 4 çocuk, Allahım ne tatlılardır şimdi bende keşke 4mcüyü dıpırsayfım diyorum ama geç kaldım artık büyük 22 yaşında anne sakınnnn diyorCanım if aynı zamanda aralıklı oruç olarak da geçiyor. Belli saat aralıklarında açlık yapıyorsun. Ben mesela 12:00 ilk öğün ve 18:00 ikinci öğün yapmayı düşünüyorum. 18:00 den ertesi gün 12 ye kadar hiç yemek yok. Bu saatleri kendine göre ayarlıyorsun.
Apa ise ahmet apa diye bi adamın seviye seviye uygulattığı bi sistem. Sistemin amacı bedeni temizleyip hastalıklardan kurtulmak ama yanında bonus olarak kilo verdirdiği için çoğu kişi kilo vermek için yapıyor. Ben daha önce denemiştim ama yarım bırakmıştım. Tekrar başlayacağım bakalım. Arama motorlarından daha ayrıntılı açıklamalar bulabilirsin çok uzun ve ayrıntılı konular ikisi de
Piyangodan çıktım ben dün
Evet yaa kilomuzun yakın olması da çok iyi oldu
Ben 33 yaşındayım. 4 çocuğum var ev hanımıyım
Ohooı ona bakarsan ben 2009 da düştüm buralarao zamandan beri verip verip alıyorum insanız sonuçta napalım zararından neresinden kar az önce de bahsettiğimiz gibi
bu aradaCherry Mom ve ortim ben bu gün akşam yemeğiyle başlayacağım inşallah aslında akşamdan bu gün başlamaktı niyetim ama kahvaltıda accık cıss kaçtı
Menüleri de yarın yazmaya başlarım inşallah
Evet canım belki vermesi zor olur ama izinde sakın almamaya dikkat etBen de temmuzda izine çıkacağım çıkmışken mezun olarak mı gitsem diye düşündüm şu an hedefim 75 ona ulaşmam imkansız o yüzden 80 e yükselteyim en azından
Evet canım hem kendimi de denemiş olacağım bakalım be yapıyorum diye zaten uzun süreli olmayacak iznim bir ay filan sonra yine geleceğimEvet canım belki vermesi zor olur ama izinde sakın almamaya dikkat et
Ben 60 olana kadar burdan gitmem inşallah
Ne güzel ya sitede oturunca rahat rahat yürüyorsunAkşama sitede yürüyüşe çıkacağım
Seriyye nerelerdesin canım ya
Düzeldi mi peki internet problemin bundan sonra düzenli girebilecek misin yani ? Böyle düzensiz olunca biz seni takip edemiyoruz canım çıkarmıştık bu sebeple listelerdendüzenli yazarım dersen alalım veya böyle listelerimiz dışında bizle olabilirsin
Menü takibini artık mehfam yapmıyor kendisini etiketleme Gerek yok canım @ummhnisa yapıyor
Düzelir düzelir hiç merak etme. Ben çook uzun zamandır halsiz, yorgun hissediyordum. Bi zamandan sonra hem koronaya hem de kendime bağladım.pacman bende öyle yapmaya karar verdim canım teşekkür ederim pazartesi sabahına randevu aldım umarım gerçekten bir eksiklik vardır ve ilaçla düzelir
Ayy canım inan ki evlilik çok tuhaf bir şey çogu zaman çok öfkeli olsan da seviyorsan affediyorsun. Küstüm ona diye bana çay getirmişaslında çok basit bir insanım ben
Canım çok uzun zamandır görüşemediğimiz bi arkadaşla görüştük
Zalımın kızı poğaçayı da çok güzel yapar hep onun suçu dayanabilseydim sabah kahvaltı da yapmayacaktım ama olmadı. Şu anda hiç aç değilim öyle çok yemişim ki. Yarın spor da yaparım dengelenir inşallah.
Aslında öyle düşünen de var baya. Youtube yorumlarda görüyorum.Aslında akside olabilir yani bak onlar daha kötü durumda ama maşallah biz iyiyiz oh oh da diyebiliriz
Aaa saçmalama hem de ne güzel yetişirsin.Yok merak etme Birtanem tartıda sonra yedim sana yetişemem yani canım akşam mangal vardı biraz fazla kaçtı birde tatlı yedim daha ne olsun değilmi, canım
nE?
Canım ben 2 ay olmada sanırım ayrılalı. 74 olmuşum. 6 kiloŞimdi kaçsın canım kaç kilo almışsın ben 68 ile izne ayrılıp, 84 olmuştum
Öyleler canım rabbim hakkıyla hayırlısıyla yetiştirebilmeyi nasip etsinMaşallah annesi genç yaşta 4 çocuk, Allahım ne tatlılardır şimdi bende keşke 4mcüyü dıpırsayfım diyorum ama geç kaldım artık büyük 22 yaşında anne sakınnnn diyor
Teşekkürler canım eve kolaylık oluyor sitede yürümek ama yasak kalkarsa dışarda yürüyeceğim 10 000 adım daha kolay atılıyorEvet canım hem kendimi de denemiş olacağım bakalım be yapıyorum diye zaten uzun süreli olmayacak iznim bir ay filan sonra yine geleceğim
Ne güzel ya sitede oturunca rahat rahat yürüyorsunkapanmanın bitmesini bekliyorum yürüyüş için 3 mil Leslie yaptım birde 30 dk bölgesel çalıştım ben de bugün kolay gelsin sana
Senin çok değilmiş en azından hemen verirsin burdaCanım ben 2 ay olmada sanırım ayrılalı. 74 olmuşum. 6 kilo
Aaa ortim oldu mu şimdi yaSabah 1 dilim ekmekle un çorbası 1 kase
Ara 1 türk kahvesi
Akşam 2 kaşık pirinç pilavı
5 yemek kaşığı bezelye
1 kase salata
1 kase yoğurt
10 000 adım yürüyüş
@hedef54kg
@ummhnisa
Ortağımı nickini hatırlıyamadıö
Kahvaltı
1 kk tulum, az yeşil nane, 3 zeytin, 1 avuç içi kadar tereyağlı pide, 2 çatal kahvaltılık domates sosu, şekersiz çay
1 sade türk kahvesi, 1 yeşil çay
Akşam
1 yk döner, 1 servis kaşığı keşkek
2 litre su
4 mil leslie
Cherry Mom , @ummhnisa, @hedef54kg, matteroftime
Kolay gelsin canımKelebeklerimBugün çok giremedim. Çok yoğun olacağım bir döneme girdim biraz da. Pazartesi hastaneye gitmeye başlayacağız. Gerçi bu hafta sadece pzt gidecekmişiz ama diğer haftalarda 4 gün falan olacak. Baya hareket edicem, grubumuz için müthiş haber. Ama eskisi gibi her dakika giremeyebilirim. Çünkü sözlü yapma ihtimallerine karşı ders çalışıyorum. Ama hep aklımdasınız, diyetimi de hiç bozmuyorum.
Eki Görüntüle 2849960
Hoşgeldin, ben de geçen hafta katıldım. İnşallah çabucak verirsin kiloları tekrardanCanım ben 2 ay olmada sanırım ayrılalı. 74 olmuşum. 6 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?