- 29 Nisan 2016
- 3.097
- 11.950
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.661
Çok tatlış bunlar da
Canım mümkünse aynı gün içinde paylaşıyoruz ama yetişmediyse ertesi gün sabahtan girebilirsinummhnisa 9 10 gibi paylaşır artık o saatten sonrasına bırakmayalım bir disiplinimiz olsun takımda
Öyle iyi geliyorlar ki insana ama işte alışınca da bırakamıyoruz o çok zor oluyor bizeÇok tatlış bunlar da
Ben de çok seviyorum kedi ve köpek ama dediğin gibi zorlukları çok. Büyük bir sorumluluk, göze alamıyorumÖyle iyi geliyorlar ki insana ama işte alışınca da bırakamıyoruz o çok zor oluyor bize
Evet canım zorluğu var biz memlekete giderken bile sıkıntı oluyor Bi sefer götürdükte yolda kusarak gitti yazık 5 saatlik yolu 7 8 saatte gittikBen de çok seviyorum kedi ve köpek ama dediğin gibi zorlukları çok. Büyük bir sorumluluk, göze alamıyorum
Hoşgeldin aramıza canım ilk sayfa da takım kuralları ve form var onu doldurup paylaşırsan seni daha yakından tanımış oluruzMerhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
1.59 boy kilo 74 civaridir. Yarin sabah tam olarak yazayim kilomu.
ummhnisa daveti uzerine geldim
Hiç acelemiz yok canım burda hem eğlenerek hemde birbirimize destek olarak çok güzel kilolar verdik eminim sende güzel kilolar vereceksin bizimleÇok sıkı bir diyete ihtiyacım var. Hayatim biyunca bu kadar kötü bir vücuda sahip olmamistim
Hoşgeldin aramızaMerhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
Tesekkur ederimHoşgeldin aramıza
Çok üzüldüm canım ya özellikle ikincisineAynısından 1 tane daha var canımhzlsel
Ben de annem Allahtan yakın bir saatlik uzaklıkta tatile giderken filan hep ona bırakıyorum yoksa çok zor sorumluluğu büyükEvet canım zorluğu var biz memlekete giderken bile sıkıntı oluyor Bi sefer götürdükte yolda kusarak gitti yazık 5 saatlik yolu 7 8 saatte gittik
Hoş geldin canım ben de öğretmenimMerhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
Ee kuzum sen mezun oldun ya ondan çıkardım tuttursanda tutturmasanda artık senlik birşey kalmadı, hedefin zirvesindesinKız ben tutturamadım mı hedefi yazıklar olsun
Bizde çok üzüldük o yüzden devamlı bakmayı düşünmüyoruz açıkcası. 1 1.5 km kadar uzakta olacaklar canım inşallah orda ziyaret edicez. Geri vermeden aşı işlerini de kendim halletmek istedim. Bi aksilik çıkmazsa yarın halledicem onu daÇok üzüldüm canım ya özellikle ikincisineçocuklar da etkilenir üzülür gidip sevebileceğiniz yakınlıktaysa ne güzel arada gider sever çocuklar
Evet kaptanım haklısın daha dikkatli olacağım tşklerTulum peyniri yerine lor peynir veya normal peynir
Pide yerine tam buğday
Keşkek ise hiç olmasa menü şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?