Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizde çok seviyoruz özellikle köpekleri ama daha önce 2 kere köpek deneyimimiz oldu birisi kayboldu bahçeden diğeri de tatile giderken aldığımız kişiye bıraktık üzüntüden 2 gün hastanede yattı sonra da öldü çooook üzüldük bu sefer biraz sevsinler vericez geri sonra da arada ziyarete gidicez artık hzlsel

Ben de çok seviyorum kedi ve köpek ama dediğin gibi zorlukları çok. Büyük bir sorumluluk, göze alamıyorum
Evet canım zorluğu var biz memlekete giderken bile sıkıntı oluyor Bi sefer götürdükte yolda kusarak gitti yazık 5 saatlik yolu 7 8 saatte gittik

Merhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
1.59 boy kilo 74 civaridir. Yarin sabah tam olarak yazayim kilomu.
ummhnisa daveti uzerine geldim
Hoşgeldin aramıza canım ilk sayfa da takım kuralları ve form var onu doldurup paylaşırsan seni daha yakından tanımış oluruz

Evet canım zorluğu var biz memlekete giderken bile sıkıntı oluyor Bi sefer götürdükte yolda kusarak gitti yazık 5 saatlik yolu 7 8 saatte gittik
Ben de annem Allahtan yakın bir saatlik uzaklıkta tatile giderken filan hep ona bırakıyorum yoksa çok zor sorumluluğu büyük

Merhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
1.59 boy kilo 74 civaridir. Yarin sabah tam olarak yazayim kilomu.
ummhnisa daveti uzerine geldim
Hoş geldin canım ben de öğretmenim iyi yapmışsın gelerek inşallah burada güzelce kilolarından kurtulursun ben 1.5 aydır buradayım şimdiden 11 kilom gitti

Çok üzüldüm canım ya özellikle ikincisine çocuklar da etkilenir üzülür gidip sevebileceğiniz yakınlıktaysa ne güzel arada gider sever çocuklar
Bizde çok üzüldük o yüzden devamlı bakmayı düşünmüyoruz açıkcası. 1 1.5 km kadar uzakta olacaklar canım inşallah orda ziyaret edicez. Geri vermeden aşı işlerini de kendim halletmek istedim. Bi aksilik çıkmazsa yarın halledicem onu da

Ayy bugün hayatımın en berbat ötesi günüydü yaaa, sabah bir uyandım daha yataktaydım daha yerimden kalkmadım yeltenmedim bile ama inanılmaz berbat bir baş dönmesi ama öyle böyle değil yerimden kalkamadım gözümü kapadım artık ama yok geçmiyo gözüm kapalı bile dönüyorum. Sonrası zaten tüm gün baş dönmesi, bulantı, kusma devam etti. hiç birşey yiyemedim bi akşam çorba ile haşlanmış patates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…