- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.255
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.621
Tmm kuzumCanım if aynı zamanda aralıklı oruç olarak da geçiyor. Belli saat aralıklarında açlık yapıyorsun. Ben mesela 12:00 ilk öğün ve 18:00 ikinci öğün yapmayı düşünüyorum. 18:00 den ertesi gün 12 ye kadar hiç yemek yok. Bu saatleri kendine göre ayarlıyorsun.
Apa ise ahmet apa diye bi adamın seviye seviye uygulattığı bi sistem. Sistemin amacı bedeni temizleyip hastalıklardan kurtulmak ama yanında bonus olarak kilo verdirdiği için çoğu kişi kilo vermek için yapıyor. Ben daha önce denemiştim ama yarım bırakmıştım. Tekrar başlayacağım bakalım. Arama motorlarından daha ayrıntılı açıklamalar bulabilirsin çok uzun ve ayrıntılı konular ikisi de
Piyangodan çıktım ben dün
Evet yaa kilomuzun yakın olması da çok iyi oldu
Ben 33 yaşındayım. 4 çocuğum var ev hanımıyım
Ohooı ona bakarsan ben 2009 da düştüm buralarao zamandan beri verip verip alıyorum insanız sonuçta napalım zararından neresinden kar az önce de bahsettiğimiz gibi
bu aradaCherry Mom ve ortim ben bu gün akşam yemeğiyle başlayacağım inşallah aslında akşamdan bu gün başlamaktı niyetim ama kahvaltıda accık cıss kaçtı
Menüleri de yarın yazmaya başlarım inşallah
Canım normalde yüzde 5 kuralı var ama sen daha ona takılmıyorsun yukarı çekebiliriz.Hedef kilomuzu istediğimiz zaman değiştirebiliyor muyuz kaptanım, yukarı çekebiliyor muyuzkafamda deli sorular Cherry Mom
Cuma günü hatırlat tatlım 80 yapalımBen de temmuzda izine çıkacağım çıkmışken mezun olarak mı gitsem diye düşündüm şu an hedefim 75 ona ulaşmam imkansız o yüzden 80 e yükselteyim en azından
Tamam kaptanım hatırlatırımselamlar kızlarrrr gelemedim bir türlü benim bu hafta misafiiirim var eşimin kardeşi eşimde full evde olunca iş güç bitmiyornasılsınız
Tmm kuzum
Canım normalde yüzde 5 kuralı var ama sen daha ona takılmıyorsun yukarı çekebiliriz.
Cuma günü hatırlat tatlım 80 yapalım
10- 16 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 10 mayıs 12 mayıs 15 mayıs Hedef60kgolmak 1+2 1+4+6 2 yarimuhendis 5+6 5 2+5 @olvidos 6 ------ ----- @karabiber01 6 ----- 1 @monarosaa 2+4 1 2 @Mathildablue 1 1+5+6 ----- ummhnisa 6 1+2 ---- C Cagrihilal1 4+6 4+6 2+6 hzlsel 2 2+4 @seyrulsefer 2+6 ----- 2 @pacman ------ 1 ----- @muhursuzpusula ----- ------ 1 @redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime ------ 2 2+4 Kendinin en iyi hali ol 6 1 ----
melita09 72 mekikten çok sıkıldım çıkardım valla listeden
@kollontai kuzum evinde sıkıntılar olduğu için bu hafta çıkarmıştım senihaftaya ekleyeyim
3 gün de spor yapanHedef60kgolmak yarimuhendis @monarosaa C Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz
15- 21 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
@muhursuzpusula
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa ,
hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@Samara96
@redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
@kollontai
matteroftime
Canım mümkünse aynı gün içinde paylaşıyoruz ama yetişmediyse ertesi gün sabahtan girebilirsinCanım bu günden itibaren katilcam insAllah çok özür dilerim internet çok kötüydü menümü bile paylasamiyodum bide nasıl olucak menü paylasimi bildirirsinizmi saat kaç aralığında ben bu gün aralikli oruca baslicam
Rica ederiim
Darısı başımıza inşallahRica ederiimay garip bi duygu gerçekten ya
Okul bitmiş gibi ama unutmamak için tekrar etmek gerekiyor gibi
Sen de hoş geldin canımKolay gelsin canım
Hoşgeldin, ben de geçen hafta katıldım. İnşallah çabucak verirsin kiloları tekrardan
Evet tam bir sessizlik hakimYa 2 gündür takımda ses seda yok inşallah her şey yolundadır
Kendinin en iyi hali ol benim ortim de yok dün menü de paylaşmamış hu huu orticanım nerelerdesinn
Bacak nasil inceldi o kadar masallahHanımlar ben kendim için ufak bi ölçü tablosu tutuyorum, kilo dışında vücudumdaki değişimi takip edip mutlu olmak adına, yazdığım ilk ölçüler 1 Mayıs ikinci ölçüler 16 Mayıs, 15 günde bir ölçüyorumEskiden ben takımdayken de yapardık böyle ölçüm ara sıra, sizinle de paylaşmak istedim
kilo 58,3 / 55,3
yağ 32,5 / 33,9
içyağ 5 / 5
BMI 25,4 / 24,3
göğüs 92 / 90
bel 75 / 74
kalça 95 / 92
kol 27 / 26
bacak 52 / 45
Bayramda kacirdim diye ekstra sporu artirdim her yerim agriyor etlerim doğuraniyor ve ben artiyim iyi mi10- 16 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 10 mayıs 12 mayıs 15 mayıs Hedef60kgolmak 1+2 1+4+6 2 yarimuhendis 5+6 5 2+5 @olvidos 6 ------ ----- @karabiber01 6 ----- 1 @monarosaa 2+4 1 2 @Mathildablue 1 1+5+6 ----- ummhnisa 6 1+2 ---- C Cagrihilal1 4+6 4+6 2+6 hzlsel 2 2+4 @seyrulsefer 2+6 ----- 2 @pacman ------ 1 ----- @muhursuzpusula ----- ------ 1 @redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime ------ 2 2+4 Kendinin en iyi hali ol 6 1 ----
melita09 72 mekikten çok sıkıldım çıkardım valla listeden
@kollontai kuzum evinde sıkıntılar olduğu için bu hafta çıkarmıştım senihaftaya ekleyeyim
3 gün de spor yapanHedef60kgolmak yarimuhendis @monarosaa C Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz
Evet gerçekten de çok incelmiş, maşallahBacak nasil inceldi o kadar masallah
Baya çok incelmis benim 1 senede o kadar olmuyorEvet gerçekten de çok incelmiş, maşallah
Normalde de if yapsan canım alışınca zor gelmiyorKizlar ramazan bitti yemek duzeni degisti ben hopp artılara geçtim bu degisiklikleri hic sevmiyorum if e baya alismistim ramazan geldi ramazana uyum sagladik derken ramazan bitti sudan cikmis balik gibi saskin stresli çırpınıyorum resmen
Senin en zor giden bölgen olduğu için öyle oluyor canım inatçı oluyor bazı bölgeler benim de üst bölgem aynı şekildeBaya çok incelmis benim 1 senede o kadar olmuyor
Kız inceciksin zaten bırak boşver diyetiHanımlar ben kendim için ufak bi ölçü tablosu tutuyorum, kilo dışında vücudumdaki değişimi takip edip mutlu olmak adına, yazdığım ilk ölçüler 1 Mayıs ikinci ölçüler 16 Mayıs, 15 günde bir ölçüyorumEskiden ben takımdayken de yapardık böyle ölçüm ara sıra, sizinle de paylaşmak istedim
kilo 58,3 / 55,3
yağ 32,5 / 33,9
içyağ 5 / 5
BMI 25,4 / 24,3
göğüs 92 / 90
bel 75 / 74
kalça 95 / 92
kol 27 / 26
bacak 52 / 45
İnşallah kuşumDarısı başımıza inşallahBen if de karar kıldım 1 ay if yapıp sonra yasaklara geçeceğim
Gözün aydın cnmAyy sanırsam regl oldumbu kadar erken beklemiyordum
Olsun geçer cnmBayramda kacirdim diye ekstra sporu artirdim her yerim agriyor etlerim doğuraniyor ve ben artiyim iyi mi
Ramazan da if aslında cnm 16/8 bile desekKizlar ramazan bitti yemek duzeni degisti ben hopp artılara geçtim bu degisiklikleri hic sevmiyorum if e baya alismistim ramazan geldi ramazana uyum sagladik derken ramazan bitti sudan cikmis balik gibi saskin stresli çırpınıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?