Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar kızlarrrr gelemedim bir türlü benim bu hafta misafiiirim var eşimin kardeşi eşimde full evde olunca iş güç bitmiyor nasılsınız

Tmm kuzum
Hedef kilomuzu istediğimiz zaman değiştirebiliyor muyuz kaptanım, yukarı çekebiliyor muyuz kafamda deli sorular Cherry Mom
Canım normalde yüzde 5 kuralı var ama sen daha ona takılmıyorsun yukarı çekebiliriz.
Ben de temmuzda izine çıkacağım çıkmışken mezun olarak mı gitsem diye düşündüm şu an hedefim 75 ona ulaşmam imkansız o yüzden 80 e yükselteyim en azından
Cuma günü hatırlat tatlım 80 yapalım

Tamam kaptanım hatırlatırım

melita09 totem yapıyor 72 mekik ile
Melitaaaa sağlam sporlar beklyoruz haydiiiii

Eline sağlık kuzum

Canım mümkünse aynı gün içinde paylaşıyoruz ama yetişmediyse ertesi gün sabahtan girebilirsin ummhnisa 9 10 gibi paylaşır artık o saatten sonrasına bırakmayalım bir disiplinimiz olsun takımda

Bacak nasil inceldi o kadar masallah

Bayramda kacirdim diye ekstra sporu artirdim her yerim agriyor etlerim doğuraniyor ve ben artiyim iyi mi

Normalde de if yapsan canım alışınca zor gelmiyor
Baya çok incelmis benim 1 senede o kadar olmuyor
Senin en zor giden bölgen olduğu için öyle oluyor canım inatçı oluyor bazı bölgeler benim de üst bölgem aynı şekilde

Kız inceciksin zaten bırak boşver diyeti

Darısı başımıza inşallah Ben if de karar kıldım 1 ay if yapıp sonra yasaklara geçeceğim
İnşallah kuşum if en iyisi

Ayy sanırsam regl oldum bu kadar erken beklemiyordum
Gözün aydın cnm

Bayramda kacirdim diye ekstra sporu artirdim her yerim agriyor etlerim doğuraniyor ve ben artiyim iyi mi
Olsun geçer cnm

Ramazan da if aslında cnm 16/8 bile desek
If e devam et bence de vücut yeniden şaşırdı saatler değişti vs
Ama buna da alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…