Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim gayet güzel menü ve özellikle sporun. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşam yemeği bir tık ama porsiyon olarak tüm gün az yemişsin, dengelemişsin bence Bir tık sebzeyi artırabilirsin
Tşkler canım dikkat edicem.. Senin menünde sporunda şahaneydi tebrikler kuzum

Evet yag oranini artmasi olayini bende hic anlamadim kilo verince vucuttan yag ve su azalir ilk olcumde yanlismi yazdin acaba

İki gündür o kadar çok dikkat ediyorum ki menülerime. Artık yarın ekside olmazsam tartıda problem var diye düşüneceğim. Bunu da buraya şerh düşeyim
Canım geçen hafta aynısını ben yaşadım perşembe günü birden gitti senin de öyle olabilir o yüzden eksi görmezsen moral bozma sakın

Çok güzel menün canım kalorisi baya az, sporun da var harika
İki gündür o kadar çok dikkat ediyorum ki menülerime. Artık yarın ekside olmazsam tartıda problem var diye düşüneceğim. Bunu da buraya şerh düşeyim

Ben de bakıyorum menülerine kuş kadar bile yemiyorsun, nası dayanıyorsun maşallah Çok güzel bir eksi gelicek bence sana

Canım geçen hafta aynısını ben yaşadım perşembe günü birden gitti senin de öyle olabilir o yüzden eksi görmezsen moral bozma sakın
Ay umarım öyle olur. İster istemez morali bozuluyor insanın dikkat etmesine rağmen kilo vermeyince. Gerçi yarın diyetisyene de gideceğim zaten, orada da kilo ve yağ, kas değerlerim ölçülecek. Tartım yanlış mı tartıyor doğru mu göreceğiz, ak koyun kara koyun çıksın ortaya artık.

Sende durumlar nasıl? Geçen hafta çok iyiydin maşallah, bu haftada gider herhalde bir o kadar. Şeytanın bacağını kırdık mı sanki? Ben mezun olmadan seni 7 li sayılarda göreceğim gibi :)

Akşam 7den sabah 9a kadar yazmamız lazım canım

Ben de bakıyorum menülerine kuş kadar bile yemiyorsun, nası dayanıyorsun maşallah Çok güzel bir eksi gelicek bence sana
Gerçekten hiç yemiyorum ya birkaç gündür Benim huyum o. Sadece diyet mevzusunda değil, ben kafamda bir şeyi bitirdim mi ya da odaklandım mı ona kitleniyorum tamamen.

Fakat bugün yarın regl olacağım, o yüzden korkuyorum tartıda kilo almış olarak çıkar mıyım diye. Ay hepimiz eksilerde çıkarız inşallah kızlar, açız çünkü yani Verilen 100 gramda bile büyük çabamız, irademizle savaşımız var bizim.

Benim kardeşim et mangalında etleri atar yağları yerdi şimdide ağzına sokmaz yağ

Ben birşey farkettim spor günlerinde yapmayıp diğer günlerde yapıyormuşum bazen bu günlere hiç dikkat etmiyordum canım hergün yürüyorum bir gün yürümüyorum ogünde liste günü oluyormuş

Azimli olmak çok güzel, böyle giderse sonuçları hızlıca alırsın. Regli kafaya takma bence birkaç günlük şişlik yaratır sonra geçer cumaya kadar, hepimizin sırası gelecek o konuda

Ben birşey farkettim spor günlerinde yapmayıp diğer günlerde yapıyormuşum bazen bu günlere hiç dikkat etmiyordum canım hergün yürüyorum bir gün yürümüyorum ogünde liste günü oluyormuş
Ben de başta tam çözememiştim sistemi, pazartesi çarşamba cumartesi günleri belirli sporları yapmalıymışız. Menüleri yazdığımız sayfanın ilk sayfasında var detayları. Artık ona göre ayarlıyorum kendimi

Geçmiş olsun canım vertigo falan oldu acaba annemde arefe günü öyle olmuş vertigo demiş doktor

Bende bayramda bozunca benimde cumadan fazla çıkıyor kilom inşallah sabitlesem yeter cumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…