- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.681
Tşkler canım dikkat edicem.. Senin menünde sporunda şahaneydi tebrikler kuzumOrtim gayet güzel menü ve özellikle sporun. Karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşam yemeği bir tık ama porsiyon olarak tüm gün az yemişsin, dengelemişsin benceBir tık sebzeyi artırabilirsin
Evet yag oranini artmasi olayini bende hic anlamadim kilo verince vucuttan yag ve su azalir ilk olcumde yanlismi yazdin acabaYa valla bende anlamadım sanki hepsi bacaktan gitmiş gibi, ödem toplamıştım muhtemelen ondandırama yağ oranım da artmış o Nası olmuş onu hiç anlamadım
Aslında hiç diyet yapmasam hepyesem diyorum ama su içse yarayan tayfaya üyeyim yaw olmuyorbirde boyum pek ufak çaktırma
Oo masallah 11 kilo çok iyiHoş geldin canım ben de öğretmenimiyi yapmışsın gelerek inşallah burada güzelce kilolarından kurtulursun ben 1.5 aydır buradayım şimdiden 11 kilom gitti
Canım geçen hafta aynısını ben yaşadım perşembe günü birden gitti senin de öyle olabilir o yüzden eksi görmezsen moral bozma sakınİki gündür o kadar çok dikkat ediyorum ki menülerime. Artık yarın ekside olmazsam tartıda problem var diye düşüneceğim. Bunu da buraya şerh düşeyim
Çok güzel menün canım kalorisi baya az, sporun da var harikaKahvaltı
3 zeytin, az maydonoz, yeşil nane, kahvaltılık sos 1tk 1 yumurtadan omlet, kayısı çayı, şekersiz çay
Öğle
Yeşil çay
Akşam
1 kase yayla çorbası
2 litre su
10.000 adım
Cherry Mom , ummhnisa , @hedef54kg, matteroftime
İki gündür o kadar çok dikkat ediyorum ki menülerime. Artık yarın ekside olmazsam tartıda problem var diye düşüneceğim. Bunu da buraya şerh düşeyim
Ay umarım öyle olur. İster istemez morali bozuluyor insanın dikkat etmesine rağmen kilo vermeyince. Gerçi yarın diyetisyene de gideceğim zaten, orada da kilo ve yağ, kas değerlerim ölçülecek. Tartım yanlış mı tartıyor doğru mu göreceğiz, ak koyun kara koyun çıksın ortaya artık.Canım geçen hafta aynısını ben yaşadım perşembe günü birden gitti senin de öyle olabilir o yüzden eksi görmezsen moral bozma sakın
Hzl aklımda diğeri bir türlü gelmedi nasıl yazacağım kaç şey denedim olmadıAaa ortim oldu mu şimdi yaun çorbasından emin olamadım bir tek canım onun dışında gayet güzel bir menü ve sporun da var
Akşam 7den sabah 9a kadar yazmamız lazım canımCanım bu günden itibaren katilcam insAllah çok özür dilerim internet çok kötüydü menümü bile paylasamiyodum bide nasıl olucak menü paylasimi bildirirsinizmi saat kaç aralığında ben bu gün aralikli oruca baslicam
Gerçekten hiç yemiyorum ya birkaç gündürBen de bakıyorum menülerine kuş kadar bile yemiyorsun, nası dayanıyorsun maşallahÇok güzel bir eksi gelicek bence sana
Benim kardeşim et mangalında etleri atar yağları yerdi şimdide ağzına sokmaz yağHahahahahah ben de şimdi öyle söylüyorum ama ben de çocukken acur turşusuyla kek yemeğe bayılırımTezat tatlar birleşince güzel oluyor esasen. Ama Ağır Yaşamlar çok başka boyut ya
Hahahahahaha gül tabii, o da kalori yaktırıyor bebeğimm
Ben birşey farkettim spor günlerinde yapmayıp diğer günlerde yapıyormuşum bazen bu günlere hiç dikkat etmiyordum canım hergün yürüyorum bir gün yürümüyorum ogünde liste günü oluyormuş10- 16 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 10 mayıs 12 mayıs 15 mayıs @hedef54kg 1+2 1+4+6 2 @yarimuhendis 5+6 5 2+5 @olvidos 6 ------ ----- Deniz ve Kum 6 ----- 1 M monarosaa 2+4 1 2 @Mathildablue 1 1+5+6 ----- ummhnisa 6 1+2 ---- C Cagrihilal1 4+6 4+6 2+6 hzlsel 2 2+4 @seyrulsefer 2+6 ----- 2 pacman ------ 1 ----- @muhursuzpusula ----- ------ 1 redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime ------ 2 2+4 @Kendinin en iyi hali ol 6 1 ----
@melita09 72 mekikten çok sıkıldım çıkardım valla listeden
@kollontai kuzum evinde sıkıntılar olduğu için bu hafta çıkarmıştım senihaftaya ekleyeyim
3 gün de spor yapan @hedef54kg @yarimuhendis M monarosaa C Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz
Azimli olmak çok güzel, böyle giderse sonuçları hızlıca alırsın. Regli kafaya takma bence birkaç günlük şişlik yaratır sonra geçer cumaya kadar, hepimizin sırası gelecek o konudaGerçekten hiç yemiyorum ya birkaç gündürBenim huyum o. Sadece diyet mevzusunda değil, ben kafamda bir şeyi bitirdim mi ya da odaklandım mı ona kitleniyorum tamamen.
Fakat bugün yarın regl olacağım, o yüzden korkuyorum tartıda kilo almış olarak çıkar mıyım diye. Ay hepimiz eksilerde çıkarız inşallah kızlar, açız çünkü yaniVerilen 100 gramda bile büyük çabamız, irademizle savaşımız var bizim.
Şişkinliğin gider cumaya kadar canımAyy sanırsam regl oldumbu kadar erken beklemiyordum
Ben de başta tam çözememiştim sistemi, pazartesi çarşamba cumartesi günleri belirli sporları yapmalıymışız. Menüleri yazdığımız sayfanın ilk sayfasında var detayları. Artık ona göre ayarlıyorum kendimiBen birşey farkettim spor günlerinde yapmayıp diğer günlerde yapıyormuşum bazen bu günlere hiç dikkat etmiyordum canım hergün yürüyorum bir gün yürümüyorum ogünde liste günü oluyormuş
Geçmiş olsun canım vertigo falan oldu acaba annemde arefe günü öyle olmuş vertigo demiş doktorAyy bugün hayatımın en berbat ötesi günüydü yaaa, sabah bir uyandım daha yataktaydım daha yerimden kalkmadım yeltenmedim bile ama inanılmaz berbat bir baş dönmesi ama öyle böyle değil yerimden kalkamadım gözümü kapadım artık ama yok geçmiyo gözüm kapalı bile dönüyorum. Sonrası zaten tüm gün baş dönmesi, bulantı, kusma devam etti. hiç birşey yiyemedim bi akşam çorba ile haşlanmış patates
Bende bayramda bozunca benimde cumadan fazla çıkıyor kilom inşallah sabitlesem yeter cumayaKizlar ramazan bitti yemek duzeni degisti ben hopp artılara geçtim bu degisiklikleri hic sevmiyorum if e baya alismistim ramazan geldi ramazana uyum sagladik derken ramazan bitti sudan cikmis balik gibi saskin stresli çırpınıyorum resmen
Bu, hafta bizi idare kaptanım bayram dan dolayı olduYarın tartı günü göreceğiz ak koyun kara koyun
Tabi canım bugünkü menüde yazarımafiyet olsun canım saatleri de yazabilir misin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?