Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya 2 gündür takımda ses seda yok inşallah her şey yolundadır

@Kendinin en iyi hali ol benim ortim de yok dün menü de paylaşmamış hu huu orticanım nerelerdesinn
Ses seda olmadığını bile fark edememişim ama geçmişi bitirirken helak olmadığıma göre evet kaybımız var hâlâ bayram rehavetimi kızlar ???

Bayramda kacirdim diye ekstra sporu artirdim her yerim agriyor etlerim doğuraniyor ve ben artiyim iyi mi
Ortim bende artıyım desem
Aynı durumdayım bi de bende kaçamaklarda var. Hafta içi toparlıyacağıma inanıyorum. Yani inşallah.

İıııııı böylede motive ederiz mi dedin şimdi sen
Gaza getiriyorum kaptanım böyle böyle daha da şevklenecek
Niye ki erken iyi olmuş ama cumaya ödem kalmaz
Ay evet Cuma’ya bir şeycik kalmaz inşallah kaptanım Ben genelde iki ayda bir regl olurum bu bir hafta gecikti sadece şaşırdım

ummhnisa kendine çarpı koymak nasıl bir şey yaaaa tabloyu paylaşmadan önce menüyü yazıp çarpıdan kurtulmak varken o kadar mı masum olunur
Yaaa kaptanım iyi değilim pek 2 gündür sonuçta ben paylaşınca hemen yazanları düzeltemiyoruz hak gibi geldi bide listeyi paylaşıp çıktım hemen evde 2 küçük köpüşümüz var etti mi bana 4 çocuk onlarla uğraşıyorum yarında veterinere götürücem yavrucakları

Resim yollasana canım köpüşlerintam bir köpüş hastasıyımdır

Tulum peyniri yerine lor peynir veya normal peynir
Pide yerine tam buğday
Keşkek ise hiç olmasa menü şahane

15 Mayıs
Menüm ekte

su 2 lt
Spor 4 ve 6 nolu yapıldı
20 dk cardio
30 dk yoga

Cherry Mom ummhnisa @hedef54kg @Mathildablue

15.05

Kahvaltı

Bir avuç ceviz

Akşam
Bol salata
2 kase yayla çorbası
Köz biber sarımsaklı yoğurt

5 hurma çay

3lt su
72 mekik
Cherry Mom ummhnisa @redsonja87

Güzel menüleriniz için teşekkürler kızlar harikasınız

Yaaa gördümmm şahaneler kolay gelsin

Bacak nasil inceldi o kadar masallah

Evet gerçekten de çok incelmiş, maşallah

Kız inceciksin zaten bırak boşver diyeti
Ya valla bende anlamadım sanki hepsi bacaktan gitmiş gibi, ödem toplamıştım muhtemelen ondandır ama yağ oranım da artmış o Nası olmuş onu hiç anlamadım

Aslında hiç diyet yapmasam hepyesem diyorum ama su içse yarayan tayfaya üyeyim yaw olmuyor birde boyum pek ufak çaktırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…