- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.701
O kadar iyi anlıyorum ki seniSelam canlar
Sabah 6 da güya yürüyüşe gidecektim hazırlandım çıkarken 4 yaşındaki oğlana yakalandım. Neyse onu yatırdım saar 6:30 oldu yine kalktım bu sefer en küçük uyandı onu uyutayım derken uyumuş kalmışımyarına artık kısmetse
Ben şu an artıdayım canım ama regl oldum bugün o yüzden doğal karşılıyorum zaten yarın yazlığa gideceğim perşembe akşamı döneceğim yarın tartılırım bir de ancak cuma tartılırım tartıyı bilerek yanımda götürmeyeceğim sürpriz olacak bana daAy umarım öyle olur. İster istemez morali bozuluyor insanın dikkat etmesine rağmen kilo vermeyince. Gerçi yarın diyetisyene de gideceğim zaten, orada da kilo ve yağ, kas değerlerim ölçülecek. Tartım yanlış mı tartıyor doğru mu göreceğiz, ak koyun kara koyun çıksın ortaya artık.
Sende durumlar nasıl? Geçen hafta çok iyiydin maşallah, bu haftada gider herhalde bir o kadar. Şeytanın bacağını kırdık mı sanki? Ben mezun olmadan seni 7 li sayılarda göreceğim gibi :)
Nasılsın nasıl geçti gününTabi canım bugünkü menüde yazarım
Hoşgeldinizz aramızaMerhaba. Ben de kilo vermek icin burdayım. 40 yasindayim. Öğretmenim. 1 oglum var.
1.59 boy kilo 74 civaridir. Yarin sabah tam olarak yazayim kilomu.
ummhnisa daveti uzerine geldim
Oyyy yavru muYaaa kaptanım iyi değilim pek 2 gündür sonuçta ben paylaşınca hemen yazanları düzeltemiyoruz hak gibi geldi bide listeyi paylaşıp çıktım hemen evde 2 küçük köpüşümüz var etti mi bana 4 çocuk onlarla uğraşıyorum yarında veterinere götürücem yavrucakları
Olsun canım ben senin menü yazdığını görünce yorumlarımHzl aklımda diğeri bir türlü gelmedi nasıl yazacağım kaç şey denedim olmadı
gider herhalde ödem atıcı su filan da yapacağım bakalım Cuma’ya bana da sürpriz olacakŞişkinliğin gider cumaya kadar canım
Teşekkür ederim canımmmAy canım sana hoş geldin dememişim ben yaAnka hoş geldin ben de 1.5 aydır buradayım çok kilo almamışsın zaten verirsin hemencecik
Diyet olarak güzel beslendim ama öyle tempolu geçiyor ki annem yaprak almış bu saate kadar onunla uğraştıkNasılsın nasıl geçti gününBenim kötü geçti diyet moduna geçemedim bi türlü çocuklar çok yordu
Geçmiş olsun canımAyy bugün hayatımın en berbat ötesi günüydü yaaa, sabah bir uyandım daha yataktaydım daha yerimden kalkmadım yeltenmedim bile ama inanılmaz berbat bir baş dönmesi ama öyle böyle değil yerimden kalkamadım gözümü kapadım artık ama yok geçmiyo gözüm kapalı bile dönüyorum. Sonrası zaten tüm gün baş dönmesi, bulantı, kusma devam etti. hiç birşey yiyemedim bi akşam çorba ile haşlanmış patates
Çok geçmiş olsun yarına daha iyi olursun inşallahAyy bugün hayatımın en berbat ötesi günüydü yaaa, sabah bir uyandım daha yataktaydım daha yerimden kalkmadım yeltenmedim bile ama inanılmaz berbat bir baş dönmesi ama öyle böyle değil yerimden kalkamadım gözümü kapadım artık ama yok geçmiyo gözüm kapalı bile dönüyorum. Sonrası zaten tüm gün baş dönmesi, bulantı, kusma devam etti. hiç birşey yiyemedim bi akşam çorba ile haşlanmış patates
Ortim sen de çok güzel kilo vermişsinCanım geçen hafta aynısını ben yaşadım perşembe günü birden gitti senin de öyle olabilir o yüzden eksi görmezsen moral bozma sakın
Gider gider canım ben bile kilo verebiliyorsam herkes verir diyorum hep sen o moda gir bak ne güzel gidecekTeşekkür ederim canımmminşallah yaa bakalım zaten o kilolar da hastalıkla gitmişti ondan çabuk geldi giderler inşllah yine :))
Evet canım daha 1 aylıklarOyyy yavru mu
Seninkiler kaç yaşındaO kadar iyi anlıyorum ki seni
Çok güzel kilo alabildiğim gibi çok güzel de veriyorum orticimOrtim sen de çok güzel kilo vermişsin
Neredesin sen yahupacman ortim nasılsın dün bakamadım hiç. Yarın hastane günündü demi şimdiden kolaylıklar dilerim
Ben biliyorum artık ama nedense listeyeBen de başta tam çözememiştim sistemi, pazartesi çarşamba cumartesi günleri belirli sporları yapmalıymışız. Menüleri yazdığımız sayfanın ilk sayfasında var detayları. Artık ona göre ayarlıyorum kendimi
Çok güzel menü ortim , su da güzel içmişsin tek eksik spor onu da spor günü değil diye yapmadın herhaldeSabah
2 dilim ekmek le peynirli tost. 1 domates 1 salatalık ve 3 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen1 kase tarhana çorbası
Akşam
5 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
2 süsbiberi
1 kase yoğurt
2 litre su
Çok güzel olmuş. Bayıldım! 1 tanecik çiğ köfte de nazar boncuğu olsun.16 mayıs
2dlm tb ekmek
1 tane yumurta
1kk süzme peynir
Domates maydanoz
1çk tereyağ
1çk ajvar
Ara
Sade Türk kahvesi 1 tane minik lokum
Akşam
2küçük kabaktan tarator yaptım
1 tane çiğ köfte
Su: 1.5 lt
1lt de dukan birası
Cherry Mom pacman
İsmini seviyorsan değiştirme canım ben kağıda yazar öyle etiketlerim seni canım benimOlsun canım ben senin menü yazdığını görünce yorumlarımismimi mi değiştirsem acaba
gider herhalde ödem atıcı su filan da yapacağım bakalım Cuma’ya bana da sürpriz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?