Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O kadar iyi anlıyorum ki seni

Ben şu an artıdayım canım ama regl oldum bugün o yüzden doğal karşılıyorum zaten yarın yazlığa gideceğim perşembe akşamı döneceğim yarın tartılırım bir de ancak cuma tartılırım tartıyı bilerek yanımda götürmeyeceğim sürpriz olacak bana da inşallah görürüm 7 Li kiloları ya yıllar oldu

Oyyy yavru mu

Geçmiş olsun canımdaha bugün annem de aynı şeyleri yaşamış vertigo olmasından şüphelendik inşallah değildir ama eğer yine olursa ihmal etme mutlaka doktora git

Çok geçmiş olsun yarına daha iyi olursun inşallah

Ortim sen de çok güzel kilo vermişsin
Çok güzel kilo alabildiğim gibi çok güzel de veriyorum orticim ama koruyamıyorum iştegeçen yazdan beri uğraşıyorum canım hoş arada dört ay boşluğum var ama çok kilo almadan yine sizle başladım 6lı rakamları görmeden bırakmayacağım inşallah

pacman ortim nasılsın dün bakamadım hiç. Yarın hastane günündü demi şimdiden kolaylıklar dilerim
Neredesin sen yahu Dün menü de yazmadın... Neyse bugün yazmışsın. Birazdan bakıcam. Yarın gidecektim aslında ama hocanın covid servisine gitmesi gerekiyormuş. Salıya erteledi. Daha iyi oldu benim için de. Bir iki konuyu bitirememiştim. Onu çalışıcam yarın. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor? Motivasyonun iyidir umarımm.

Ben biliyorum artık ama nedense listeye bir bakıyorum hep o gün yapmamışım

Sabah
2 dilim ekmek le peynirli tost. 1 domates 1 salatalık ve 3 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen1 kase tarhana çorbası

Akşam
5 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
2 süsbiberi
1 kase yoğurt
2 litre su
Çok güzel menü ortim , su da güzel içmişsin tek eksik spor onu da spor günü değil diye yapmadın herhalde

Çok güzel olmuş. Bayıldım! 1 tanecik çiğ köfte de nazar boncuğu olsun.

Olsun canım ben senin menü yazdığını görünce yorumlarım ismimi mi değiştirsem acaba

gider herhalde ödem atıcı su filan da yapacağım bakalım Cuma’ya bana da sürpriz olacak
İsmini seviyorsan değiştirme canım ben kağıda yazar öyle etiketlerim seni canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…