Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bazıları hareketleri zarar veriyor diyor emin olamadım bende yorulmayın gectim
Beni 1 hafta mahvetti, doktora gidecektim, yuruyemiyordum belimi kötü etkiledi ki jillian fln yapan bir insanım. Sanirim iyi ısınmak gerekiyor canım
Cok gecmis olsun annene canım

Ben dünkü ip atlama maceramdan sonra bugün de zorlaya zorlaya 100 ip atlayabildim. Umuyorum vücudum ip atlamaya da alışacak ve bu ertesi gün yaşadığım kas ağrılarını yaşamayacağım. Dayak yemiş gibiyim resmen kızlar, merdiven inip çıkamıyorum arka bacak ağrımdan. Tutmuyor. Piston aşağı indi.

Birkaç gün daha öyle gidersin sonra alışır ama abartıya kaçmadan atla canım

Annemde öksürük başladı hemen acile gittik ama test yapmadılar ikimize de ilaç verdi kullanın yarın da geçmezse sonraki gün teste gelin dediler. Ya ben anlamıyorum bi de covid olma ihtimalimiz var mı diye soruyoruz var kendinizi izole edin diyorlar gelmişiz oraya kadar yap testi rahatlayalım yani covid diğer ilaçlarla geçirilebilen bir hastalık da değil ki ya covidsek allah korusun ciğerlerimize inerse şu 2 günde ne olacak

Birkaç gün daha öyle gidersin sonra alışır ama abartıya kaçmadan atla canım
Evet yarın ara verip yürüyüş yapacağım. Biraz kas ağrılarım geçsin ip atlarım yine, kollontai nin de dediği gibi ip atlamak gerçekten kondisyon istiyor ve bence zorlamadan da kilo verilmiyor. O yüzden ip atlamaya devam. Eskiden ne güzel saatlerce tenis oynardım ben, şimdi bana ne olmuş ip atlarken bile ertesi gün hamura dönüyorum. Ah yaşlılık

Aaaaaaaaa çok geçmiş olsun. Ya ben de teste gitmiştim semptomlarınız var test yapalım demişlerdi. Covid çıkmamıştım ancak yine de en azından covid miyim değil miyim onu öğrenmiştim. Siz devlete mi özele mi gittiniz canım? Olmadı annen bir test yaptırsın özele ya da başka hastaneye gidip.

Aynen ip atlarken nefes de çok önemli ağızdan alınınca diyafram şişiyor zorlaştırıyor atlamayı o yüzden düzenli nefes almak gerekiyor

Devlete gittik ilaçları kullanacağız yarın köyden dönüyoruz birkaç günlüğüne duruma göre gideceğiz

Devlete gittik ilaçları kullanacağız yarın köyden dönüyoruz birkaç günlüğüne duruma göre gideceğiz
Yiiaaa kıyamam olumsuzu düşünme, limon yiyin için bol bol. Annen umarım daha iyidir şimdi, yatıp dinlensin yarına kadar. Umuyorum ki covid değilsinizdir ancak velev ki covid olsanız dahi şimdi ki mutasyonlu virüs olduğu için kolay bulaşıyor ancak etkisini azalttı, eskisi gibi hırpalamıyor bünyeyi. Dur bakalım, Yarın ola hayrola..

İlaçlarımızı içtik şimdi annem biraz daha iyi öksürüğü çok yok allahtan. İnşallah değilizdir çünkü annemle babam haftaya 2.doz aşılarını vurulacaklar

Beni 1 hafta mahvetti, doktora gidecektim, yuruyemiyordum belimi kötü etkiledi ki jillian fln yapan bir insanım. Sanirim iyi ısınmak gerekiyor canım

Cok gecmis olsun annene canım
Hadi ya geçmiş olsun. Ben bırakayım o zaman farklı kardiyodan devam edeyim. Benimde dizim agrıdı bugün farklı bisey yaptım ondan

Tartıldın mı bugün canım
Canım sabah ödemimle +300 Dü tartı da yine reglim çok yakın onun etkisi de var tabi senin günün nasıl geçti
Yaa kıyamam ilk günler öyle oluyor ben dün 200 *2 yaptım Bi sıkıntım yok şükür 1000 atlayınca çok zorluyor beni de
Kuzum köyden dönünce tekrar gidin bence hastaneye test isteyin biraz sayı azalsın diye de yapmıyorlar. Görümcemin kocası olmuştu görümcemde de vardı semptomlar ona ne test yaptılar ne de ilaç verdiler

İlaç içtim biraz gözüm nefesim açıldı burnum tıkalı değil ama tıkalı gibi hissediyorum burnumun içinde bi ağırlık var sanki
Çok geçmiş olsun canım
Benim de dün çok kötüydü ayaklarımın arkası, bugün daha iyi durumda. Ben de bugün ipe ara verdim yarın devam edeceğim. Yavaş yavaş alışacağız
İlaçlarımızı içtik şimdi annem biraz daha iyi öksürüğü çok yok allahtan. İnşallah değilizdir çünkü annemle babam haftaya 2.doz aşılarını vurulacaklar
İnşallah basit soğuk algınlığıdır

Kuzum köyden dönünce tekrar gidin bence hastaneye test isteyin biraz sayı azalsın diye de yapmıyorlar. Görümcemin kocası olmuştu görümcemde de vardı semptomlar ona ne test yaptılar ne de ilaç verdiler
Aynen öyle ama devlette hep öyleler ya bariz covid değilsen yapmıyorlar
Çok geçmiş olsun canım

İnşallah basit soğuk algınlığıdır
Çok sağ ol canıminşallah dediğin gibidir bakalım yarına nasıl olacağız

300 pek bir şey değil canım gider o benim bugün güzeldi şimdilik -400 gözüküyor ama yarın ne olur bilmem uykusuz olacağım için her şey mümkün

Valla bende evde spor yapamayangillerin başkanıyım öyle ip atlama tutma hoplama leslie falan yok yapamıyorum, kendimi gördüm şuan sende

Evde test yapan ekipler oluyor canım özel tıp merkezleri falan eğer varsa oralarda da çağırın bence yaptırın. Bide artık hiç anlaşılmıyo covid misin değil misin bazen belirtiler bile garip olabiliyo mesela ben covid oldum ama nezleyi yaşadım sadece ve test olmasam covidim demezdim asla belirtileri yoktu hiç ama şimdi baş dönmesi mide bulantısı ve kusma sebebiyle acile gitmiştim pazartesi günü o belirtilerle covidden şüphelendiler ama yakın zamanda geçirdiğimiz için ihtimal değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…