Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menünde sporunda çok iyi böyle devam

Menün çok güzel canım sporun şahane zaten inşallah yarın sabit gelip cuma gününe eksiye geçeceksin canım ama bugün ki gibi devam et
Canım menünde sporunda çok iyi böyle devam
Sağ ol canımcım güzel yedim aslında ama canım çok tatlı çekiyor şöyle çikolatalı bir şeyler olsa da yesem

Evet ama burda yapan var mı bilmiyorum hiç. Yarın ki durumumuza göre özele gideceğiz zaten bakalım şimdi ben de iyiyim verdiği ilaçları içtim annem de iyi şükür

Tanı koymadan ilaç vermeleri de çok garip gerçekten, ya ters tepse
İşte biz de ona sinirlendik bi de bize covid olma şüpheniz var izole olun diyorlar e rahatlat bizi tani test yap gelmişiz oraya kadar ne diye 2 gün bekletiyorsunuz ama yarın kötüleşirsek gideriz zaten beklemeyiz daha

Evet ama burda yapan var mı bilmiyorum hiç. Yarın ki durumumuza göre özele gideceğiz zaten bakalım şimdi ben de iyiyim verdiği ilaçları içtim annem de iyi şükür
Evet canım hiç uğraşmayın direk özele giden valla kafanız rahat olsun en azından

Yarın buraya attığım detoks programına başlıycaz eşimle inşallah bozmadan devam edersem cumaya eksi görebilirim
Yani inşallah öyle olur

Hadi ya geçmiş olsun. Ben bırakayım o zaman farklı kardiyodan devam edeyim. Benimde dizim agrıdı bugün farklı bisey yaptım ondan
Canım bilemiyorum belki de ben ters yaptım bir hareketi ama çok hızlı yapıyor o, bir seferde bir hareketi belki biraz yumuşak yapmak lazım. Bu ara bana daha cardio seyler lazım olduğu için ilismedim chloe ye hiç.

Çok geçmiş olsun canım, ya bu covid ilaçlarının da yan etkisi çok diyorlar, yine doktor arkadaşlar daha iyi bilir ama duyduğumu söyleyim. Kendinize iyi bakın yaw üzüldüm inşallah covid değildir :/
Isınma açma germe yap canım birkaç güne alışır normale döner vücudun ama yatın mutlaka hareketli bişeyler yap hiç hareket etmezsen daha da sertleşir kaslar ve ağrıların artar

Hadi ya geçmiş olsun. Ben bırakayım o zaman farklı kardiyodan devam edeyim. Benimde dizim agrıdı bugün farklı bisey yaptım ondan
Ben surekli spor yapiyorum kardioda cok yapiyorum ona ragmen chloe yapinca mutlaka bi yerim agriyor cok ters harekwtler var bi de cok hizli ilerliyor hareketi anladim sekli aldim yaptim yetistim derken dengesiz yapiyoruz galiba ondan oluyor. Gecen yaptigim kardionun yanina 20 dk da chloe yapayim dedim ertesi gun ayak bilegim agrimaya basladi devam edersen bile hareketleri kontrollu yap zor falan ama yapabilsek hizli sonuc veren bisey

Aynen öyle ama devlette hep öyleler ya bariz covid değilsen yapmıyorlar

Çok sağ ol canıminşallah dediğin gibidir bakalım yarına nasıl olacağız
Gecmis olsun havalar bi anda degistigi icin grip olmussundur buyuk ihtimal ama onlem almakta lazim sen yine dikkatli davran izole edin kendinizi insallah griptir hemen gecer

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 yk labne

Aksam
200 gr haslanmis tavuk
4 yk bulgur pilavi
1 bardak ayran
Salata

2 lt su

Cherry Mom ummhnisa Mathildablue
Harika canım spor da olsaymış daha iyimis
Evet bende yaparken onun hızında yapmaya calısıyorum özellikle zıplamalı tempolu hareketlerde çıtlıyorum gibi oluyor. Birde kardiyoya daha ihtiyacım var gibi 55 altını görünce yaparım bölgesel calısmayı

Yarın buraya attığım detoks programına başlıycaz eşimle inşallah bozmadan devam edersem cumaya eksi görebilirim
Yani inşallah öyle olur
Aa çok iyi canım eşin de ne güzel sana destek olacak bozmamaya çalış elinden geldiğince sporunu da bugün gibi yaparsan gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…