Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ellerine sağlık canım

Günaydınlar herkese

Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
Tatlım geçmiş olsun, havalar çok dengesiz hasta olmaya o kadar müsait ki. İnşallah grip değil de nezlesindir, kolay atlatırsın. Ateşin mi çıktı gece acaba, benim ateşim çıktığında çok üşürüm çünkü. Sen yine de ihmal etme korona testini yaptır canım ne olur ne olmaz. Bir de limon ye, çok iyi geliyor.

Yok canım ateşim yoktu. Ne zamandır da köydeyiz bir yere gitmedik aslında şu an iyiyim şükür üşümem de burun akıntım da biraz geçti rahatladım bakalım duruma göre gidebilirim teste

Tabi ki canım haklısın, benim anlatmaya çalıştığım sadece sen yeter ki işte idi birbirimizi gazlayalım gibisine bugün ikimize de bi yeşil çay mı desek toparlamak için ortim
Tabi canım birazdan yazıp atarım

Guzel menu ortim suda artmis sporda yapilmis super ben dun spor yapmadim cok kotu hissettim kendimi kafam cok daginikti kafami toplayip spora baslayamadim bir turlu bugun drvam yine

Warm up
Jumping jack 25*2
Lunge 25*2
plank jack. 25*2
Air squat. 25*2
Sumo squat 25*2

core
Plank hips dips 25*2
Mountain climber 25*2
Crunch 25*3
Reverse crunch 25*3
Side crunch. 25*3
Spiderman plank 25*3
Push up. 10*3
Burpee. 10*3

Streching......

canım ben tam kondisyon çalışırken bu programı yapıyorum yaklaşık 45 dk sürer, şuan tam kondisyon çalışamadığım için bazı hareketlerde set ve tekrar sayılarını azaltarak yapıyorum, streching dediğim yerde yogaya başlıyorum . ummhnisa

Tulum peyniri en sevdiğim ben engel olamıyorum onu yerken Detoks içeceği şu bilindik olan mı
Ben de çok seviyorum tulumu geçen sene grupta beni tulumdan lor peynirine geçirmeye çok çalıştılar ama bir türlü vazgeçemedim.
Canım ben diyetisyen kontrolünde 5 günlük detoks yapmıştım ya. Diyetisyenim bana 5 gün boyunca her gün içeceğim sıvı içecekleri ve yiyeceğim katıları hazırlatıp yolladı. Sıvıların hepsini tüketememiştim. Sıvı içecekte juico markasınınki gibi düşün. Dün akşam içtiğim detoks içeceğinin içinde ada çayı, karanfil, badem, ananas ve çilek vardı ancak su şeklinde hepsi (badem parçacıkları hariç). Posalı değildi yani..

Teşekkürler canım denemek lazım bu hafta benim için dönüm noktası olacak beni tatmin edecek Bi eksi göremezsem izne çıkıcam artık çünkü takımı kötü etkiliyorum 1 aydır lanetli gibi üstüme yapıştı kilolar gitmiyor

Guzel menu ortim suda artmis sporda yapilmis super ben dun spor yapmadim cok kotu hissettim kendimi kafam cok daginikti kafami toplayip spora baslayamadim bir turlu bugun drvam yine
Ben de chloe program var ya mecbur hissediyorum o kadar yapmışken yarım kalmasın diye devam ediyorum ama ayak tabanı dizimde agrı yapıyor bazen bitsin baska program yapcam . Aksama kadar ben de spor yapmamıştım te gece yaptm

Chloe mahvediyor adami cok zor kalbim duruyor benim

Günaydınlar herkese

Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
Zeynebim çok geçmiş olsun ya
Eline sağlık Ümmühancım
kollontai menülerde nerede kuzuuuu
Her şey için teşekkür ederiz Burcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…