- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.541
Ellerine sağlık canım17-23 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 17 mayıs 19 mayıs 22 mayıs sonuç :) kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 2 ------ 2+5 2 @olvidos 1 6 ------ 2 @karabiber01 ----- 1 ------ 1 @monarosaa 1 1 1 Mathildablue 1+6 1+6 6 ummhnisa 1+2 1 1+2 C Cagrihilal1 1+2+6 2+6 ------ 2 @hzlsel 1 1 2+4 S seyrulsefer 1+2+6 1+2+6 ----- 2 @pacman ----- ----- ------ redsonja87 1 1 ------ 2 @matteroftime 2+4 ------ 2+4 2 @Kendinin en iyi hali ol 1 1 ------ 2 @melita09 6 ------ ----- 1
3 gün de spor yapan @monarosaaMathildablue ummhnisa @hzlsel tebrik ediyoruz kızlar
diğer günler spor yapan kızları da başta @pacman kuşum olmak üzere tebrik ederim
@hzlsel cim bilgisayar başına erken oturduğum için tabloyu tamamlayayım dedim
Kızlar artık hazalcığıma emanetsiniz hepinizi çok öpüyorum yine uğrayacağım arada
Fosilleşeceğiz biz burda2007den beri burdayım ben
Tatlım geçmiş olsun, havalar çok dengesiz hasta olmaya o kadar müsait ki. İnşallah grip değil de nezlesindir, kolay atlatırsın. Ateşin mi çıktı gece acaba, benim ateşim çıktığında çok üşürüm çünkü. Sen yine de ihmal etme korona testini yaptır canım ne olur ne olmaz. Bir de limon ye, çok iyi geliyor.Günaydınlar herkese
Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
Yok canım ateşim yoktu. Ne zamandır da köydeyiz bir yere gitmedik aslında şu an iyiyim şükür üşümem de burun akıntım da biraz geçti rahatladım bakalım duruma göre gidebilirim testeTatlım geçmiş olsun, havalar çok dengesiz hasta olmaya o kadar müsait ki. İnşallah grip değil de nezlesindir, kolay atlatırsın. Ateşin mi çıktı gece acaba, benim ateşim çıktığında çok üşürüm çünkü. Sen yine de ihmal etme korona testini yaptır canım ne olur ne olmaz. Bir de limon ye, çok iyi geliyor.
Tabi ki canım haklısın, benim anlatmaya çalıştığım sadece sen yeter ki işte idi birbirimizi gazlayalım gibisineYok sen yapıyorsundur ama ben hala dediğim eski iplerle atlayamıyorum. Bu biraz kondisyon ve beceri işi. Sen marifetliymişsin maşallah sana
Dün benim beslenme de kötü geçti bu gün toparlarım inşallahkolay gelsin sana
Tabi canım birazdan yazıp atarımSüper canım istedikten sonra yapılmayacak bişey yok doğru söylüyorsunIm
Spor programını bana da yazar mısın Bi inceliyim belki kendime göre Bi şeyler bulurum
Evet canım hem o yüzden hemde şu pandemi kapanma sürecinde burası nüfus patlaması yaşadı resmen
Yanlış yere yorum yapmışım canı çok güzel menün22 mayıs
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
2 dilim ekmek
Öğle
Balık
Ara 1
7-8 tane erik
Ara 2
Detoks içeceği
Akşam
3 tane bisküvi
su 2.5 lt
Cherry Mom ummhnisa @olvidos
Spor
300 küsur ip atlama (350 den sonrasını sayamadım)
@hedef54kg
Guzel menu ortim suda artmis sporda yapilmis super22 mayıs
Kahvaltı
Susamlı omlet, 1 dilim peynir, domates,salatalık, 2 ceviz, filtre kahve
Ögle
12 badem , biraz kuru üzüm, biraz leblebi
Aksam
3 içli köfte, salata
Ara
5 erik
Su:2lt
Spor: 45 dk kardiyo
Cherry Mom C Cagrihilal1 ummhnisa
Ben de çok seviyorum tulumuTulum peyniri en sevdiğim ben engel olamıyorum onu yerken Detoks içeceği şu bilindik olan mı
Teşekkürler canım denemek lazım bu hafta benim için dönüm noktası olacak beni tatmin edecek Bi eksi göremezsem izne çıkıcam artık çünkü takımı kötü etkiliyorum 1 aydır lanetli gibi üstüme yapıştı kilolar gitmiyorWarm up
Jumping jack 25*2
Lunge 25*2
plank jack. 25*2
Air squat. 25*2
Sumo squat 25*2
core
Plank hips dips 25*2
Mountain climber 25*2
Crunch 25*3
Reverse crunch 25*3
Side crunch. 25*3
Spiderman plank 25*3
Push up. 10*3
Burpee. 10*3
Streching......
canım ben tam kondisyon çalışırken bu programı yapıyorum yaklaşık 45 dk sürer, şuan tam kondisyon çalışamadığım için bazı hareketlerde set ve tekrar sayılarını azaltarak yapıyorum, streching dediğim yerde yogaya başlıyorum. ummhnisa
Ben de chloe program var ya mecbur hissediyorum o kadar yapmışken yarım kalmasın diye devam ediyorum ama ayak tabanı dizimde agrı yapıyor bazen bitsin baska program yapcam . Aksama kadar ben de spor yapmamıştım te gece yaptmGuzel menu ortim suda artmis sporda yapilmis superben dun spor yapmadim cok kotu hissettim kendimi kafam cok daginikti kafami toplayip spora baslayamadim bir turlu bugun drvam yine
Chloe mahvediyor adami cok zor kalbim duruyor benimBen de chloe program var ya mecbur hissediyorum o kadar yapmışken yarım kalmasın diye devam ediyorum ama ayak tabanı dizimde agrı yapıyor bazen bitsin baska program yapcam . Aksama kadar ben de spor yapmamıştım te gece yaptm
Bazıları hareketleri zarar veriyor diyor emin olamadım bende yorulmayın gectimChloe mahvediyor adami cok zor kalbim duruyor benim
Ayrıldı canım evetkızlar @muhursuzpusula izne ayrıldı mı?
Zeynebim çok geçmiş olsun yaGünaydınlar herkese
Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
Eline sağlık Ümmühancım22 - 28 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
@hzlsel
S seyrulsefer
@pacman
redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
Her şey için teşekkür ederiz Burcum17-23 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 17 mayıs 19 mayıs 22 mayıs sonuç :) kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 2 ------ 2+5 2 @olvidos 1 6 ------ 2 @karabiber01 ----- 1 ------ 1 @monarosaa 1 1 1 Mathildablue 1+6 1+6 6 ummhnisa 1+2 1 1+2 C Cagrihilal1 1+2+6 2+6 ------ 2 @hzlsel 1 1 2+4 S seyrulsefer 1+2+6 1+2+6 ----- 2 @pacman ----- ----- ------ redsonja87 1 1 ------ 2 @matteroftime 2+4 ------ 2+4 2 @Kendinin en iyi hali ol 1 1 ------ 2 @melita09 6 ------ ----- 1
3 gün de spor yapan @monarosaaMathildablue ummhnisa @hzlsel tebrik ediyoruz kızlar
diğer günler spor yapan kızları da başta @pacman kuşum olmak üzere tebrik ederim
@hzlsel cim bilgisayar başına erken oturduğum için tabloyu tamamlayayım dedim
Kızlar artık hazalcığıma emanetsiniz hepinizi çok öpüyorum yine uğrayacağım arada
Evet canlar sakatlanan çok varmış aman dikkat lütfenBazıları hareketleri zarar veriyor diyor emin olamadım bende yorulmayın gectim
Çok sağ ol kaptanımZeynebim çok geçmiş olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?