- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.561
Sağ ol canımyarimuhendis geçmiş olsun canım.gece üstün açıldıysa o yüzden de üşütmüş olabilirsin . Havalar da değişik bu aralar dikkat et
Çok geçmiş olsun canım Allah korusun herkesi hastalıktanDeniz ve Kum canım maalesef bugün bendende bi kaçamak gelecek çünkü annemin doğum günü bi de kadın aylarca kovitten hastanede yattı ölümden döndü. Her ay akciğerden kontrolü var. Akşama sürpriz yapıcam inşallah
Rica ederiim bir zevkti kapticimZeynebim çok geçmiş olsun ya
Eline sağlık Ümmühancım
kollontai menülerde nerede kuzuuuu
Her şey için teşekkür ederiz Burcum
Cıkksss %3 altını kabul edemiyoruz müessesemizin kesin kati kuralıdırCherry Mom muhursuzpusula benim bu haftaki hedefim 74,9 olsun. %1 hedef koyacağım artık fazlası gelirse yan cebime koyarım diğer türlü 100 gr için şeytanı yapıştırıyonuz
Canım öyle düşünme vücudun direnç noktaları olabiliyor ve aylarca gr gr gidiyor önemli olan sağlıklı bi düzen oturtabilmek, o yazdığım hareketlerin yapılışı YouTube da var başlangıç düzeyinden itibaren kendine uygun olanlara bakarsın , burpee kesinlikle tavsiye ederimTeşekkürler canım denemek lazım bu hafta benim için dönüm noktası olacak beni tatmin edecek Bi eksi göremezsem izne çıkıcam artık çünkü takımı kötü etkiliyorum 1 aydır lanetli gibi üstüme yapıştı kilolar gitmiyor
Bugünden itibaren menüler geliyor kaptanımZeynebim çok geçmiş olsun ya
Eline sağlık Ümmühancım
kollontai menülerde nerede kuzuuuu
Her şey için teşekkür ederiz Burcum
Süper challenge için +1 yazalım hemen
Geldimmmm, listeyi tutmaya devam ederim kaptanım en azından buralardan uzaklaşamam fazlaAyrıldı canım evet
Hedef listesini devam edip edemeyeceği için ona özelden yazdım ama dönmedi devam edemez diye düşünüyorum ama bi cevap alayım yinede demiştim
Çok geçmiş olsun canımİlaç içtim biraz gözüm nefesim açıldı burnum tıkalı değil ama tıkalı gibi hissediyorum burnumun içinde bi ağırlık var sanki
Sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Ondan sonra yapıştır şeytanıCıkksss %3 altını kabul edemiyoruz müessesemizin kesin kati kuralıdır
Geçmiş olsun canımİlaç içtim biraz gözüm nefesim açıldı burnum tıkalı değil ama tıkalı gibi hissediyorum burnumun içinde bi ağırlık var sanki
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım
Tutturamazsan sana başka bi emoji bulurumOndan sonra yapıştır şeytanı
Geçmiş olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın.Deniz ve Kum canım maalesef bugün bendende bi kaçamak gelecek çünkü annemin doğum günü bi de kadın aylarca kovitten hastanede yattı ölümden döndü. Her ay akciğerden kontrolü var. Akşama sürpriz yapıcam inşallah
Direncin level atlamış haliyim artık benCanım öyle düşünme vücudun direnç noktaları olabiliyor ve aylarca gr gr gidiyor önemli olan sağlıklı bi düzen oturtabilmek, o yazdığım hareketlerin yapılışı YouTube da var başlangıç düzeyinden itibaren kendine uygun olanlara bakarsın , burpee kesinlikle tavsiye ederimbirde acılı baharatlı yiyebilirsin onlarda çok zayıflatır! Bacım 2014 de mi ne gelmişim takıma hala uğraşıyoruz senelerdir sen sıkma canını kilo bu gitmiyor mübarek
Bugünden itibaren menüler geliyor kaptanım
Süper challenge için +1 yazalım hemen
Tartıldın mı bugün canımGeçmiş olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın.
Akşamda kontrollü gidersen senin için iyi olur
Direncin level atlamış haliyim artık ben
Egzersizlere henüz bakamadım ama bakıcam kesin.
Dün 400 ip atladım bacaklarım rahat şuanda bugün de 500 600 atlıycam. 1000 tane atlayınca bacaklarım ertesi güne çıkmıyor zira
%3 gelirse daha afilli bişey isterim amaTutturamazsan sana başka bi emoji bulurum
Ooo tutturursan zaten emojilerden emoji beğeen%3 gelirse daha afilli bişey isterim ama
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat bu havalar kandırıkçı :/İlaç içtim biraz gözüm nefesim açıldı burnum tıkalı değil ama tıkalı gibi hissediyorum burnumun içinde bi ağırlık var sanki
Ahahahaha kız ne güldüm valla biliyorsun bizde ya tartı bozuk ya ipGeçmiş olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın.
Akşamda kontrollü gidersen senin için iyi olur
Direncin level atlamış haliyim artık ben
Egzersizlere henüz bakamadım ama bakıcam kesin.
Dün 400 ip atladım bacaklarım rahat şuanda bugün de 500 600 atlıycam. 1000 tane atlayınca bacaklarım ertesi güne çıkmıyor zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?