Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun herkesi hastalıktan
Ama senin pasta börek yemenin annene bu anlamda bir faydası yokki bu hafta herkesten güzel yüzdeler bekliyorum sonra toparlarım kendime güveniyorum dersen sen bilirsin artı gelenlerin bu hafta kaçamak yapmamasını rica etmiştim

Canım öyle düşünme vücudun direnç noktaları olabiliyor ve aylarca gr gr gidiyor önemli olan sağlıklı bi düzen oturtabilmek, o yazdığım hareketlerin yapılışı YouTube da var başlangıç düzeyinden itibaren kendine uygun olanlara bakarsın , burpee kesinlikle tavsiye ederim birde acılı baharatlı yiyebilirsin onlarda çok zayıflatır! Bacım 2014 de mi ne gelmişim takıma hala uğraşıyoruz senelerdir sen sıkma canını kilo bu gitmiyor mübarek
Zeynebim çok geçmiş olsun ya

Eline sağlık Ümmühancım
kollontai menülerde nerede kuzuuuu

Her şey için teşekkür ederiz Burcum
Bugünden itibaren menüler geliyor kaptanım
kollontai valla an itibariyle ipe teşvik ettin beni dostum. Yarından tezi yok ip alıp başlıyorum
Süper challenge için +1 yazalım hemen

Ayrıldı canım evet
Hedef listesini devam edip edemeyeceği için ona özelden yazdım ama dönmedi devam edemez diye düşünüyorum ama bi cevap alayım yinede demiştim
Geldimmmm, listeyi tutmaya devam ederim kaptanım en azından buralardan uzaklaşamam fazla

Geçmiş olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın.
Akşamda kontrollü gidersen senin için iyi olur
Direncin level atlamış haliyim artık ben
Egzersizlere henüz bakamadım ama bakıcam kesin.
Dün 400 ip atladım bacaklarım rahat şuanda bugün de 500 600 atlıycam. 1000 tane atlayınca bacaklarım ertesi güne çıkmıyor zira

Tartıldın mı bugün canım

İlaç içtim biraz gözüm nefesim açıldı burnum tıkalı değil ama tıkalı gibi hissediyorum burnumun içinde bi ağırlık var sanki
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat bu havalar kandırıkçı :/

Ahahahaha kız ne güldüm valla biliyorsun bizde ya tartı bozuk ya ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…