Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar

İlk pazartesi tartısı benden gelsin. 300 gram eksi gözüküyorum cumaya göre.

Çok sevindim çünkü pazar sabah artı çıkmıştım. Cumartesi gecesi çok spor yaptığım içindi sanırım, bacaklarım şişti hep. Yine de eksiye geçemem diye korkuyordum. Bu bana ders olsun perşembe akşamları ağır spor yok, öğle gibi spor seansını kapatacağım.

Çok iyi canım cuma günü yine güzel bir eksi geliyor

Ya ben de diyorum ortim niye menü paylaşmamışetiketimi yapamamışsın kuzuöama menün her zamanki gibi çok çok iyi yaaaaa

Bi de iyi misin canım dün çok yoktun buralarda

Çok iyi canım cumaya katlansın eksiler inşallah

Çok iyi canım cuma günü yine güzel bir eksi geliyor
İnşallah canım
Çok iyi canım cumaya katlansın eksiler inşallah
Katlansın canım hepimizin
Günaydın kızlarben yine eksiye geçemediğim bir pazartesiye uyandım ama gerçekten kendimi aşırı şiş hissediyorum daha dün -400 düm ama bugün sabit geldim
Dün akşam spor yaptın mı canım ondan olabilir, hemen yeşil çay maydanozlu su içip ödemini at bence. Eksisin sen kesin 1 günde o kadar almamışsındır

Günaydın kızlarben yine eksiye geçemediğim bir pazartesiye uyandım ama gerçekten kendimi aşırı şiş hissediyorum daha dün -400 düm ama bugün sabit geldim
Artık sen pazartesiye eksi geleceğin zaman biz şaşırıyoruzbir günde 400 gram çıkman tabi ki şiişiktendir takma yarına gider

İnşallah canım

Katlansın canım hepimizin

Dün akşam spor yaptın mı canım ondan olabilir, hemen yeşil çay maydanozlu su içip ödemini at bence. Eksisin sen kesin 1 günde o kadar almamışsındır
Ben de öyle düşünüyorum canım o kadar yemek de yemedim vücudumda biraz ağrı var zaten hem de hiç uyuyamadım gece
Artık sen pazartesiye eksi geleceğin zaman biz şaşırıyoruzbir günde 400 gram çıkman tabi ki şiişiktendir takma yarına gider
Aynen ya yok yani olmuyor ama her pazartesi uykusuz kalıyorum o yüzden oluyor diye düşünüyorum

bebeğim normal zaman için menün çok güzel ama biraz rahatsızdın. Keşke daha çok yiyip biraz güç toplasaydın. Hiçbir şey senden önemli değil kii.
Ya ben de diyorum ortim niye menü paylaşmamışetiketimi yapamamışsın kuzuöama menün her zamanki gibi çok çok iyi yaaaaa

Bi de iyi misin canım dün çok yoktun buralarda
Aaa yapamamışım cidden skdkskdkskd Teşekkür ederim canımcım. Şu aralar canım çok tatlı istiyor. Regl’ye 1 hafta kadar kaldı. İnş şişmem durduk yere.

İyiyim iyiyim. Ders çalışıyorum. Bugün yine çalışacağım, bugünkü hastane işi iptal oldu. Hoca yıllık izne çıkmış. Yarın gidicez o yüzden. Biraz daha çalışırım. Ama arada girerim merak etmee. Sen nasıl oldum kelebeğim? Daha iyi misin?

Ay kuzum ben ufak kaçırsam devamı geliyor öyle olması iyi oldu o yüzden

Sen de inşallah hafta sonu olursun regl ben genelde 2.gün şişerim

Ay iyi iyi çalış derslerini mütüşlü doktor yolda geliyor

Ben iyiyim ya dün olan halsizliğim yok bugün gayet rahatım ilaçlarımı da kullanayım bakalım ilerleyen saatlerde ne olurum☺

Ben de aynıyım aslında. Bir lokma alsam kendimi durduramam. Sadece iki gündür birer tane sarma yiyorum. Kendime hakim olabildim, o kadarcık.

Ya ben reglden önce şişmeye başlıyorum. Regl’nin 2-3. günü de gidiyor. O yüzden biraz gerginim.

Canım benim sen de mesleğinde mükemmel olacaksın eminimmm.

Oh oh, çok sevindim. Aman covid olmasın da, dinlenir atlatırsınız. Aynen yine de devam et ilaçlarına. Birkaç gün bi izle bakalım.

Ben cumadan sadece -100 görünüyorum şu an. Ahh ah. 64’leri görmüştüm. Gitti işte. Ama asla kilo aldığıma inanmıyorum. Çünkü benim meşhur bi elbisem var. Ona bayadır sığamıyordum yine. Bugün içine girdim! Regl ödemi olsa bile ben halledicem orticim. Seni eksisiz bırakmam!

Ve ben de tartıldım ortim cumadan -200gramcık dün -300dü dayanamayıp tarrılmıştım ödemli uyanmış olabilirim bugün sporumu da yapacağım hayırlısı bakalım artıkbiz cumaya bomba gibi gelebiliriz inanıyorum

Kızlar sadece iki günde ekside olmak çok çok iyi bence, -100 olsun -200 olsun fark etmez. Cumaya artırırız bence

Bizi bu merak öldürecek. Hafif sporlar yap da kendini yorma bebeğim. Sana ihtiyacım var. Bence de cumaya kadar baya iyi olucaz! Yarından itibaren 3 gün hastanedeyim bi de. Gelsin yorgunluklar, gelsin eksiler.
Kızlar sadece iki günde ekside olmak çok çok iyi bence, -100 olsun -200 olsun fark etmez. Cumaya artırırız bence
Evet tabii ki çok iyi. Ama ben cumartesi daha çok eksi görnüştüm o yüzden üzüldüm hahahahah Bi de benim ne hikmetse cumadan pazartesiye çok gidiyor, sonra cumaya kadar en fazla -100 daha gidiyor o kadar. Bedenimi anlayamıyorum.

Öyle şartlandırma kendini, cumartesi güzel eksi gördüysen cumaya kadar daha da artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…