- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.661
Insallah, evet evde su an abur cubur hiç bir şey yok, dun kaldırdım, mesele satın almamak gerci ah bıktım şu kilolardan artık.Üzülme hiç ex ortim hemen evdeki bütün abur cuburları at yada kaldır
Ohoo ondan bi şeycik olmaz. Sen de çok güzel porsiyon kontrolü yapıyorsun.Canım bi küçük muzun da yarısını kullanıyorum benmuzu çok severim ama porsiyon kontrolü yapmak gerekiyor tabi bi de muz tükettiğim günler başka meyve tüketmiyorum
Off beni de yaa.Görünüş kesinlikle ama beni tarıdaki rakam daha çok motive ediyorbiz de Cuma günü göreceğiz inşallah canım
İyiyim canım tşkler sen nasılsın eşimin memleleti ne gidicez aktif olamam listeyi etkilemeyim diye istedim kuzum döndüğümüzde yine burdayımNeden ortağım iyi misin
Evet mesela bugün sabahtan muz yedim ara öğünümü kahve ve biraz kuruyemişle yaparımOhoo ondan bi şeycik olmaz. Sen de çok güzel porsiyon kontrolü yapıyorsun.Ben de muz yediysem başka meyve yok. Yanında bazen azıcık ceviz yiyorum. Çok güzel oluyor.
Off beni de yaa.Ne olacak bizim bu halimiz. 59’ları görsem ne mutlu olurdum... İnş temmuz gibi... Regl etkilemezse güzel bir eksi yakalarım umarım. Sen kesin eksi gelirsin, inanıyorum sana.
Ben de birazdan kahvaltımı yapayım. Sonra güzel bir Türk kahvesi eşliğinde odama gideceğim.Evet mesela bugün sabahtan muz yedim ara öğünümü kahve ve biraz kuruyemişle yaparım
Ben de 79Ohoo ondan bi şeycik olmaz. Sen de çok güzel porsiyon kontrolü yapıyorsun.Ben de muz yediysem başka meyve yok. Yanında bazen azıcık ceviz yiyorum. Çok güzel oluyor.
Off beni de yaa.Ne olacak bizim bu halimiz. 59’ları görsem ne mutlu olurdum... İnş temmuz gibi... Regl etkilemezse güzel bir eksi yakalarım umarım. Sen kesin eksi gelirsin, inanıyorum sana.
Ben de köyden dönüyorum eve gidip hemen notlarımı ayarlayıp ders çalışma düzenimi oturtmam lazım bi duş alıp kahvemle beraber akşam dersime kadar ders çalışırımBen de birazdan kahvaltımı yapayım. Sonra güzel bir Türk kahvesi eşliğinde odama gideceğim.
Evet aynı zamanlara denk gelecek gibi.Ben de 79ikimiz herhalde aynı anda göreceğiz bu rakamları regl etkilemez inşallah canım etkilerse eğer sonraki hafta güzel kilo verirsin o yüzden hiç takma kafana
Bugün mü döneceksin canımcım? Köydeki ziyafetten sonra evde daha rahat edersin eminim.Ben de köyden dönüyorum eve gidip hemen notlarımı ayarlayıp ders çalışma düzenimi oturtmam lazım bi duş alıp kahvemle beraber akşam dersime kadar ders çalışırım
Ben geçen hafta regldim canım ananaslı bir su içtim üç gün boyunca ve güzel bir eksiyle gelmeyi başardım sen de bu tarz sular hazırlayıp içebilirsinEvet aynı zamanlara denk gelecek gibi.Regl olayını normalde kafama takmam da yarimuhendis kankimle ortiyiz bu hafta. Onu yüzüstü bırakamam. Ondan çaresine bakmalıyım.
Bugün mü döneceksin canımcım? Köydeki ziyafetten sonra evde daha rahat edersin eminim.Finallerin ne zamandı? İnşallah bir an önce halledersin sen de.
Ay aşkımsu yerim seni yerimEvet aynı zamanlara denk gelecek gibi.Regl olayını normalde kafama takmam da yarimuhendis kankimle ortiyiz bu hafta. Onu yüzüstü bırakamam. Ondan çaresine bakmalıyım.
Bugün mü döneceksin canımcım? Köydeki ziyafetten sonra evde daha rahat edersin eminim.Finallerin ne zamandı? İnşallah bir an önce halledersin sen de.
İnşallah çıkmaz canım ama iyi yaptınız aklınızda kalmasınAy geldik test yaptırdık çok kötü olduk dedik annemler aşımız var dediler bal gibi yaptılarinşallah sonuç negatiftir
İnşallah negatiftir canım bir şey çıkmazAy geldik test yaptırdık çok kötü olduk dedik annemler aşımız var dediler bal gibi yaptılarinşallah sonuç negatiftir
Ya ben kendim için değil de annemle babam aşı vurulacaklardı o yüzden tedirgin olduk bi de covidli aşı olmasınlar diyeİnşallah çıkmaz canım ama iyi yaptınız aklınızda kalmasın
İnşallah canımİnşallah negatiftir canım bir şey çıkmaz
Tabi ki canım bide önlemini alırsınızYa ben kendim için değil de annemle babam aşı vurulacaklardı o yüzden tedirgin olduk bi de covidli aşı olmasınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?