Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bi küçük muzun da yarısını kullanıyorum benmuzu çok severim ama porsiyon kontrolü yapmak gerekiyor tabibi de muz tükettiğim günler başka meyve tüketmiyorum
Ohoo ondan bi şeycik olmaz. Sen de çok güzel porsiyon kontrolü yapıyorsun. Ben de muz yediysem başka meyve yok. Yanında bazen azıcık ceviz yiyorum. Çok güzel oluyor.
Görünüş kesinlikle ama beni tarıdaki rakam daha çok motive ediyorbiz de Cuma günü göreceğiz inşallah canım
Off beni de yaa. Ne olacak bizim bu halimiz. 59’ları görsem ne mutlu olurdum... İnş temmuz gibi... Regl etkilemezse güzel bir eksi yakalarım umarım. Sen kesin eksi gelirsin, inanıyorum sana.

Evet mesela bugün sabahtan muz yedim ara öğünümü kahve ve biraz kuruyemişle yaparım

Ben de 79 ikimiz herhalde aynı anda göreceğiz bu rakamları regl etkilemez inşallah canım etkilerse eğer sonraki hafta güzel kilo verirsin o yüzden hiç takma kafana

Ben de 79 ikimiz herhalde aynı anda göreceğiz bu rakamları regl etkilemez inşallah canım etkilerse eğer sonraki hafta güzel kilo verirsin o yüzden hiç takma kafana
Evet aynı zamanlara denk gelecek gibi. Regl olayını normalde kafama takmam da yarimuhendis kankimle ortiyiz bu hafta. Onu yüzüstü bırakamam. Ondan çaresine bakmalıyım.
Ben de köyden dönüyorum eve gidip hemen notlarımı ayarlayıp ders çalışma düzenimi oturtmam lazım bi duş alıp kahvemle beraber akşam dersime kadar ders çalışırım
Bugün mü döneceksin canımcım? Köydeki ziyafetten sonra evde daha rahat edersin eminim. Finallerin ne zamandı? İnşallah bir an önce halledersin sen de.

Ben geçen hafta regldim canım ananaslı bir su içtim üç gün boyunca ve güzel bir eksiyle gelmeyi başardım sen de bu tarz sular hazırlayıp içebilirsin

Ay aşkımsu yerim seni yerimrefl ol da gerisi önemli değil

Finallerim 14 haziranda başlıyor canım hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…