- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.681
İnşallah negatiftir canımAy geldik test yaptırdık çok kötü olduk dedik annemler aşımız var dediler bal gibi yaptılarinşallah sonuç negatiftir
Ortim seninki nasıl? Dün akşamki kacamaktan sonra + görmek sürpriz olmadı ama bu hafta 0 kaçamak ve cumaya kadar her gün Spor.Cuma 56.4 bugün 56.8.
Bu hafta benim için çok kritik hedef kiloma ulaşmam lazım
Cherry Mom Deniz ve Kum
Aynen öyle canımTabi ki canım bide önlemini alırsınız
İnşallah canımİnşallah negatiftir canım
Çok iyi canım sabit inşallah cuma gününe eksiye geçeceksinSabit geldim bende yaşasın inşallah eksiye geçmem daha kolay olacak. Haziran 11 e kadar halletmem lazım kilolarımı haftasonu için küçük Bi tatil ayarladık o açıkbüfelerin önünde ciğerci kedisi gibi bakmak istemiyorum da
Cherry Mom hzlsel
Beybi menün de sporun da çok iyi, bu tempoyu cumaya kadar tutturursan güzel bir eksi gelir sana. Kabak gerçekten detoks etkisi olan ve içeriğinin çoğunluğu su olan bir yiyecek. O da senin kilo vermene ve ödem atmana yardım edecektir. Aynen devam, şahanesin.23 mayıs pazar
Sabah
Yulaflı omlet
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Öğle
Izgara kabak patlıcan 1 kase yoğurt
Akşam
Haşlanmış tavuk
Ayran
2 lt su
10 bin adım
Cherry Mom @ummhnisa redsonja87 hzlsel
Eksiyim Birtanem 100 gr çok çutluyım çünkü hafta sonu daha fazlaydım
İnşallah Zeynepcim yarına çıkar herhalde değil miAy geldik test yaptırdık çok kötü olduk dedik annemler aşımız var dediler bal gibi yaptılarinşallah sonuç negatiftir
Tebrikler canım bunun üstüne katarak ilerleleyim cumayaEksiyim Birtanem 100 gr çok çutluyım çünkü hafta sonu daha fazlaydım
Çok fazla bir artı değil ha gayret canımCuma 56.4 bugün 56.8.
Bu hafta benim için çok kritik hedef kiloma ulaşmam lazım
Cherry Mom Deniz ve Kum
Tebrikler canım Haydi inşallahSabit geldim bende yaşasın inşallah eksiye geçmem daha kolay olacak. Haziran 11 e kadar halletmem lazım kilolarımı haftasonu için küçük Bi tatil ayarladık o açıkbüfelerin önünde ciğerci kedisi gibi bakmak istemiyorum da
Cherry Mom hzlsel
Aşıları ne zmandı canım ? İlk dozmu ikinci miYa ben kendim için değil de annemle babam aşı vurulacaklardı o yüzden tedirgin olduk bi de covidli aşı olmasınlar diye
Akşam 5 gibi çıkar dedi kaptanımİnşallah Zeynepcim yarına çıkar herhalde değil mi
2.dozları kaptanım 31 inde olacaklarAşıları ne zmandı canım ? İlk dozmu ikinci mi
Bence hiç fazla almamışsın canım bizim kızlar o artıyı 1 hafta içinde aldılar bu cumaBen bu sabah tartıldım bu arada 70.2 çıktım fotosunu da atacaktım ama dosya ekle deyince olmuyor niyeyse. 1.6 kilo almışım
Tebriklerrrr canım çok GüzelGünaydın kızlar
İlk pazartesi tartısı benden gelsin. 300 gram eksi gözüküyorum cumaya göre.
Çok sevindim çünkü pazar sabah artı çıkmıştım. Cumartesi gecesi çok spor yaptığım içindi sanırım, bacaklarım şişti hep. Yine de eksiye geçemem diye korkuyordum. Bu bana ders olsun perşembe akşamları ağır spor yok, öğle gibi spor seansını kapatacağım.
A çok iyi canım yaz bizede hadi hayırlı güzel haberler inşallahAkşam 5 gibi çıkar dedi kaptanım
2.dozları kaptanım 31 inde olacaklar
İnşaAllah kaptanımTebrikler canım bunun üstüne katarak ilerleleyim cumaya
Benim aney 64lü babey 62liA çok iyi canım yaz bizede hadi hayırlı güzel haberler inşallah
Bizim anney babeyler yaşıt mı acaba65 li biizmkiler onlarda 2.dozu 30 unda olacaklar inşallah
Benim babam da haftaya olacak kaptanım 64lüA çok iyi canım yaz bizede hadi hayırlı güzel haberler inşallah
Bizim anney babeyler yaşıt mı acaba65 li biizmkiler onlarda 2.dozu 30 unda olacaklar inşallah
Tamamdır canım iyi oldaİyiyim canım tşkler sen nasılsın eşimin memleleti ne gidicez aktif olamam listeyi etkilemeyim diye istedim kuzum döndüğümüzde yine burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?