Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

-100 de iyi canım ben de senin gibiyim ne güzel 85 i görmüştüm ama bugün yine olmadı benim de bir hedef elbisem vardı 42 beden ona çok rahat girdim yani kesinlikle zayıflıyoruz
Gayet güzel canım ödemli uyandık bugüne sadece cuma gününe bol bol eksiye geçeriz eminim

Zaten leslie yapacağım canım daha ağırını yapamam bi de ip atlamaya çalışırım bakalım eğer atlayabilirsem☺☺bi de sabah canım bi tatlı istedi o yüzden kakaolu muzlu yulaf yaptım ondan yiyeceğim yoksa gözüm gofretlere gidiyordu

Aynen ben de yüzümde şişlik hisseditorum zaten bi de dün spor yapamadım hareketsiz kaldım hep uyudum gün içinde ondan oldu

Aa çok iyi canım eşin de ne güzel sana destek olacak bozmamaya çalış elinden geldiğince sporunu da bugün gibi yaparsan gelirsin
Evet inşallah bozmıyacağım tek korkum çarşamba günü Bi buluşmamız var oraya da detoks içeceğimi ve ara öğünümü yanıma alıp gidicem de inşallah ağzıma ordan birer lokma da olsa Bi şeyler atmam
Ben bu sabah tartıldım bu arada 70.2 çıktım fotosunu da atacaktım ama dosya ekle deyince olmuyor niyeyse. 1.6 kilo almışım
Canım sıkma canını yeni gelen kilolar daha çabuk gider
Yaa süpersin cumaya katlanarak gelecek
Günaydın kızlarben yine eksiye geçemediğim bir pazartesiye uyandım ama gerçekten kendimi aşırı şiş hissediyorum daha dün -400 düm ama bugün sabit geldim
Günaydın canım bence o eksi sende var merak etme ödemdir o
Uykusuzluk ödem yapıyorsa sende Bi takip et canım aman perşembe erkeklerden yat tamam mıı
Bende sabah ödemi mi atayım azıcık tartılıcam bugün yüzüme gülecek gibi hissediyorum

Öyle şartlandırma kendini, cumartesi güzel eksi gördüysen cumaya kadar daha da artar
Beni rahatlattın. Tişikkirlir bebeğim inşallah hepimizinki süper eksi olur.
-100 de iyi canım ben de senin gibiyim ne güzel 85 i görmüştüm ama bugün yine olmadı benim de bir hedef elbisem vardı 42 beden ona çok rahat girdim yani kesinlikle zayıflıyoruz
Hahahahhaah kaderimiz aynı resmen. Ya önemli olan tartı değil, görünüş zaten. Ama tartıda da görmek istiyor insan ister istemez.
Tamam canımcım. Sen nasıl rahat olup yormayacaksan o şekilde yap. Hahahahaa muz, kakao bunlar masum şeyler ya. Diyetisyenler muz çok yemeyin diyor ama ben bi ara günde bir tane yiyordum orta boy. O zaman da zayıflamıştım. Önemli olan porsiyon. Tatlı ihtiyacını azaltacaksa ye gitsin.

Canım bi küçük muzun da yarısını kullanıyorum benmuzu çok severim ama porsiyon kontrolü yapmak gerekiyor tabibi de muz tükettiğim günler başka meyve tüketmiyorum

Çarşamba gününe dikkat et canım cuma gününe çok yakın çünkü mutlaka kendi ara öğününü götür ve kaçamak yapma tut kendini

Evet ya hafta sonu geç yatıp geç kalkıyorum pazartesi vücut afallıyor erken kalkınca ama cuma gününe kadar alışıyor ben zaten tartıda eksiyi perşembe cuma günleri görüyorum o yüzden pek takmıyorum kafaya

Senin tartı sonucunu bekliyorum at ödemini öyle tartıl

Görünüş kesinlikle ama beni tarıdaki rakam daha çok motive ediyorbiz de Cuma günü göreceğiz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…