- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.641
-100 de iyi canım ben de senin gibiyim ne güzel 85 i görmüştüm ama bugün yine olmadıBen de aynıyım aslında. Bir lokma alsam kendimi durduramam.Sadece iki gündür birer tane sarma yiyorum. Kendime hakim olabildim, o kadarcık.
Ya ben reglden önce şişmeye başlıyorum.Regl’nin 2-3. günü de gidiyor. O yüzden biraz gerginim.
Canım benim sen de mesleğinde mükemmel olacaksın eminimmm.
Oh oh, çok sevindim. Aman covid olmasın da, dinlenir atlatırsınız. Aynen yine de devam et ilaçlarına. Birkaç gün bi izle bakalım.
Ben cumadan sadece -100 görünüyorum şu an. Ahh ah. 64’leri görmüştüm. Gitti işte.Ama asla kilo aldığıma inanmıyorum. Çünkü benim meşhur bi elbisem var. Ona bayadır sığamıyordum yine. Bugün içine girdim! Regl ödemi olsa bile ben halledicem orticim. Seni eksisiz bırakmam!
Gayet güzel canım ödemli uyandık bugüne sadece cuma gününe bol bol eksiye geçeriz eminimVe ben de tartıldım ortim cumadan -200gramcık dün -300dü dayanamayıp tarrılmıştım ödemli uyanmış olabilirim bugün sporumu da yapacağım hayırlısı bakalım artıkbiz cumaya bomba gibi gelebiliriz inanıyorum
Zaten leslie yapacağım canım daha ağırını yapamam bi de ip atlamaya çalışırım bakalım eğer atlayabilirsem☺☺bi de sabah canım bi tatlı istedi o yüzden kakaolu muzlu yulaf yaptım ondan yiyeceğim yoksa gözüm gofretlere gidiyorduBizi bu merak öldürecek.Hafif sporlar yap da kendini yorma bebeğim. Sana ihtiyacım var. Bence de cumaya kadar baya iyi olucaz! Yarından itibaren 3 gün hastanedeyim bi de. Gelsin yorgunluklar, gelsin eksiler.
Evet tabii ki çok iyi.Ama ben cumartesi daha çok eksi görnüştüm o yüzden üzüldüm hahahahah Bi de benim ne hikmetse cumadan pazartesiye çok gidiyor, sonra cumaya kadar en fazla -100 daha gidiyor o kadar. Bedenimi anlayamıyorum.
Aynen ben de yüzümde şişlik hisseditorum zaten bi de dün spor yapamadım hareketsiz kaldım hep uyudum gün içinde ondan oldu-100 de iyi canım ben de senin gibiyim ne güzel 85 i görmüştüm ama bugün yine olmadıbenim de bir hedef elbisem vardı 42 beden ona çok rahat girdim yani kesinlikle zayıflıyoruz
Gayet güzel canım ödemli uyandık bugüne sadece cuma gününe bol bol eksiye geçeriz eminim
Olsun canım hastasın o yüzden dinlenmeye de ihtiyacın vardı hafif hafif spor yaparsın bugünden itibarenAynen ben de yüzümde şişlik hisseditorum zaten bi de dün spor yapamadım hareketsiz kaldım hep uyudum gün içinde ondan oldu
Evet inşallah bozmıyacağım tek korkum çarşamba günü Bi buluşmamız var oraya da detoks içeceğimi ve ara öğünümü yanıma alıp gidicem de inşallah ağzıma ordan birer lokma da olsa Bi şeyler atmamAa çok iyi canım eşin de ne güzel sana destek olacak bozmamaya çalış elinden geldiğince sporunu da bugün gibi yaparsan gelirsin
Canım sıkma canını yeni gelen kilolar daha çabuk giderBen bu sabah tartıldım bu arada 70.2 çıktım fotosunu da atacaktım ama dosya ekle deyince olmuyor niyeyse. 1.6 kilo almışım
Yaa süpersin cumaya katlanarak gelecekGünaydın kızlar
İlk pazartesi tartısı benden gelsin. 300 gram eksi gözüküyorum cumaya göre.
Çok sevindim çünkü pazar sabah artı çıkmıştım. Cumartesi gecesi çok spor yaptığım içindi sanırım, bacaklarım şişti hep. Yine de eksiye geçemem diye korkuyordum. Bu bana ders olsun perşembe akşamları ağır spor yok, öğle gibi spor seansını kapatacağım.
Günaydın canım bence o eksi sende var merak etme ödemdir oGünaydın kızlarben yine eksiye geçemediğim bir pazartesiye uyandım ama gerçekten kendimi aşırı şiş hissediyorum daha dün -400 düm ama bugün sabit geldim
Uykusuzluk ödem yapıyorsa sende Bi takip et canım aman perşembe erkeklerden yat tamam mııBen de öyle düşünüyorum canım o kadar yemek de yemedimvücudumda biraz ağrı var zaten hem de hiç uyuyamadım gece
Aynen ya yok yani olmuyorama her pazartesi uykusuz kalıyorum o yüzden oluyor diye düşünüyorum
Aynen öyle hafiften başlarım bakalımOlsun canım hastasın o yüzden dinlenmeye de ihtiyacın vardı hafif hafif spor yaparsın bugünden itibaren
Beni rahatlattın. Tişikkirlir bebeğim inşallah hepimizinki süper eksi olur.Öyle şartlandırma kendini, cumartesi güzel eksi gördüysen cumaya kadar daha da artar
Hahahahhaah kaderimiz aynı resmen. Ya önemli olan tartı değil, görünüş zaten. Ama tartıda da görmek istiyor insan ister istemez.-100 de iyi canım ben de senin gibiyim ne güzel 85 i görmüştüm ama bugün yine olmadıbenim de bir hedef elbisem vardı 42 beden ona çok rahat girdim yani kesinlikle zayıflıyoruz
Tamam canımcım. Sen nasıl rahat olup yormayacaksan o şekilde yap.Zaten leslie yapacağım canım daha ağırını yapamam bi de ip atlamaya çalışırım bakalım eğer atlayabilirsem☺☺bi de sabah canım bi tatlı istedi o yüzden kakaolu muzlu yulaf yaptım ondan yiyeceğim yoksa gözüm gofretlere gidiyordu
Canım bi küçük muzun da yarısını kullanıyorum benBeni rahatlattın. Tişikkirlir bebeğim inşallah hepimizinki süper eksi olur.
Hahahahhaah kaderimiz aynı resmen. Ya önemli olan tartı değil, görünüş zaten. Ama tartıda da görmek istiyor insan ister istemez.
Tamam canımcım. Sen nasıl rahat olup yormayacaksan o şekilde yap.Hahahahaa muz, kakao bunlar masum şeyler ya. Diyetisyenler muz çok yemeyin diyor ama ben bi ara günde bir tane yiyordum orta boy. O zaman da zayıflamıştım. Önemli olan porsiyon. Tatlı ihtiyacını azaltacaksa ye gitsin.
Çarşamba gününe dikkat et canım cuma gününe çok yakın çünkü mutlaka kendi ara öğününü götür ve kaçamak yapma tut kendiniEvet inşallah bozmıyacağım tek korkum çarşamba günü Bi buluşmamız var oraya da detoks içeceğimi ve ara öğünümü yanıma alıp gidicem de inşallah ağzıma ordan birer lokma da olsa Bi şeyler atmam
Canım sıkma canını yeni gelen kilolar daha çabuk gider
Yaa süpersin cumaya katlanarak gelecek
Günaydın canım bence o eksi sende var merak etme ödemdir o
Uykusuzluk ödem yapıyorsa sende Bi takip et canım aman perşembe erkeklerden yat tamam mıı
Bende sabah ödemi mi atayım azıcık tartılıcam bugün yüzüme gülecek gibi hissediyorum
Görünüş kesinlikle ama beni tarıdaki rakam daha çok motive ediyorBeni rahatlattın. Tişikkirlir bebeğim inşallah hepimizinki süper eksi olur.
Hahahahhaah kaderimiz aynı resmen. Ya önemli olan tartı değil, görünüş zaten. Ama tartıda da görmek istiyor insan ister istemez.
Tamam canımcım. Sen nasıl rahat olup yormayacaksan o şekilde yap.Hahahahaa muz, kakao bunlar masum şeyler ya. Diyetisyenler muz çok yemeyin diyor ama ben bi ara günde bir tane yiyordum orta boy. O zaman da zayıflamıştım. Önemli olan porsiyon. Tatlı ihtiyacını azaltacaksa ye gitsin.
Çok iyi canım bu cuma güzel bir eksi geliyor senden
Harikasın canım tebrikler
Canım regli misin yoksa biseyi stres mi yaptın? Ben de neden eksi gelmediğimi düşünürken hasta oldum bugün. Ekstra dikkat etmem gerekecek bu haftaGünaydın kizlar bu pazartesi de artiyim bi de niye oldugunu bilsem. Hesaplayamadim bile o derece yani
Cherry Mom Mathildablue
Dünkü bulgur şişirmiş olabilir hilalcım moral bozma ne kadar bir artımız varGünaydın kizlar bu pazartesi de artiyim bi de niye oldugunu bilsem. Hesaplayamadim bile o derece yani
Cherry Mom Mathildablue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?