- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.701
Yaparsın sakin ol stre yaptıkça insan bocalıyorInsallah, evet evde su an abur cubur hiç bir şey yok, dun kaldırdım, mesele satın almamak gerci ah bıktım şu kilolardan artık.
Ben de dukan birası denemeyi düşünüyorum. Bana çok iyi geliyor.Ben geçen hafta regldim canım ananaslı bir su içtim üç gün boyunca ve güzel bir eksiyle gelmeyi başardım sen de bu tarz sular hazırlayıp içebilirsin
Ben de seni yerimmm.Ay aşkımsu yerim seni yerimrefl ol da gerisi önemli değil
Finallerim 14 haziranda başlıyor canım hallederim
Benim de regl yaklaşıyor aslında geçen sefer kendiliğinden olmuştum bakalım bu sefer olacak mıyımBen de seni yerimmm.Dur bakalım, birlikte göriciğiz.
Oo iyi daha varmış. Baya halledersin.
Ay canım benim daha iyi olduğuna çok sevindimAynen öyle hafiften başlarım bakalım
Canım Allah zihin açıklığı versin kolay gelsinBen de birazdan kahvaltımı yapayım. Sonra güzel bir Türk kahvesi eşliğinde odama gideceğim.
Ayy tebrikler canım benimEksiyim Birtanem 100 gr çok çutluyım çünkü hafta sonu daha fazlaydım
Aynen ne olur ne olmaz bulundur evinde biz de dün acilde verdikleri ilaçları kullanacağız bakalım 2 3 saate de sonuçlar gelir☺Ay canım benim daha iyi olduğuna çok sevindiminşallah negatif çıkar kuzum
Ben de efervesan vit d c çinko aldım ablamlar geliyo nolur nolmaz
1.dozu oldum ama
Annemler 2sini de oldu
Canım Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin
Ayy tebrikler canım benim
23 mayıs
Kahvaltı:
3-4 çatal lorlu yumurta, 2-3 zeytin, bir parça simit (çeyrekten az)
1 dilim peynir, 1 çay kaşığı nutella, yarım dilim tahıllı ekmek, 1 kaşık kahvaltılık sos
domates, salatalık, 1 ç.b. şekersiz çay
Ara: sade türk kahvesi
Öğle:
Terbiyeli ızgara kırmızı et (1 porsiyondan fazladır)
3-4 çatal patlıcan salatası
küçük bir parça ince lavaş
2 küçük bardak ayran
Ara:
şekersiz çay
Ara 2:
Yeşil çay
Bol su
3 mil leslie
Cherry Mom @ummhnisa melita09
Ah ortim sporu da bir yapabilsem.... Sende süpersin.. Sabah alıntı yapmaya çalıştım... Ekran bozuldu. Oğlum ekranını ayırmış telden. Telim pert. Zorla yazabiliyorum.... Güzel eksilerle gelelim inşallah. Ben patates detoksu yapacam... Deneyen var mı acabaOrtim çok az yemişsin sanki, su 3 litre çok iyi. Hafif bir öğün daha ekleyip bir de spor eklersen tadından yenmez
Yufka ve tulum peyniri ay nasıl canım çekti yarın kahvaltıya bende alayım birde domates kestim mi yanına hatta karpuz buz gibi offff23 mayıs
Kahvaltı
1 tane yufka
Tulum peyniri
Öğlen
Haşlanmış et (avuç içi kadar)
Akşam
Ayran
Su 2lt
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Spor
100 tane ip atlamahzlsel
Çocukların peşinden koşmak da bir sporAh ortim sporu da bir yapabilsem.... Sende süpersin.. Sabah alıntı yapmaya çalıştım... Ekran bozuldu. Oğlum ekranını ayırmış telden. Telim pert. Zorla yazabiliyorum.... Güzel eksilerle gelelim inşallah. Ben patates detoksu yapacam... Deneyen var mı acaba
İnşallah canım 6lı rakamları görmeyi çok istiyorum artıkBeybi menün de sporun da çok iyi, bu tempoyu cumaya kadar tutturursan güzel bir eksi gelir sana. Kabak gerçekten detoks etkisi olan ve içeriğinin çoğunluğu su olan bir yiyecek. O da senin kilo vermene ve ödem atmana yardım edecektir. Aynen devam, şahanesin.
Sabit gelmekte güzel bir kaç gün sonra kırarsınGünaydın kızlarben yine eksiye geçemediğim bir pazartesiye uyandım ama gerçekten kendimi aşırı şiş hissediyorum daha dün -400 düm ama bugün sabit geldim
İnşallah canım ya benim genelde perşembe cuma gidiyor zaten alıştım artık çok takılmıyorum o yüzdenSabit gelmekte güzel bir kaç gün sonra kırarsın
Stres baya var alt ve ust komsularim kafayi yedirtmek icin ekstra bi caba icerisindeler spor bile yapamadim 2 gun ama cumaya kadar var gucumle devam carsamba sabaha kadar bakarim bisey degismezse en kotu detoks falan geciririz bu haftayiCanım regli misin yoksa biseyi stres mi yaptın? Ben de neden eksi gelmediğimi düşünürken hasta oldum bugün. Ekstra dikkat etmem gerekecek bu hafta
Bulguru sisirecek kadar cok yemedim zaten erken yedim aksam yemegini canim sıkkın biraz uyku duzenim falan bozuldu gece tuvalete kalkmistim gozlerim falan balon gibi sismisti uyuamıyorum onlar etkiliyor sanirim. Cumaya kadar toplarim ya 2.3 tu artiDünkü bulgur şişirmiş olabilir hilalcım moral bozma ne kadar bir artımız var
Listeyi sen yapmiyor musun artik kacirmisim bunu arada
Ben senin kim oldugunu anlayamadim halaBen de pzt bildirimi yapayim, dun 70.2 ydi bugun de aynı.
canım merhaba sana ve tüm arkadaşlaraNamaria cım ben de samsung fit2 aldım bugün internet tarifemi yenileyince verdiler taksitle mi 5 de vardı ama bu direkt telefonla uygun olur dediler ben çok memnunum şu an
Evet cnm hazal kuşa devrettim artıkListeyi sen yapmiyor musun artik kacirmisim bunu arada
Just a perfect day cnm mavili gece ışıklı bir resmi vardı galibaBen senin kim oldugunu anlayamadim hala
Aşkkuşuummm hoşgeldin balımmmcanım merhaba sana ve tüm arkadaşlaramezuniyetini tebrik ediyorum harika kilolarla mezun olmuşsun canım Allah korumak nasip etsin hep fit ve mutlu ol nasılsın nası gidiyor hayat herşey yolunda mı?
fit2 akıllı bileklik değil mi canım çok işe yarıyor onlar takip açısından ve motivasyon açısından ben de mi 5 ten memnundum ama uzun zamandır kullanamadım şarjı bitti bi kerara attım :)) bulup şarj edicem
Cherry Mom kaptanım sen nasılsın özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?