Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah, evet evde su an abur cubur hiç bir şey yok, dun kaldırdım, mesele satın almamak gerci ah bıktım şu kilolardan artık.
Yaparsın sakin ol stre yaptıkça insan bocalıyor dün menünde çok güzeldi olacak verdin kiloları yine verirsin

Ben geçen hafta regldim canım ananaslı bir su içtim üç gün boyunca ve güzel bir eksiyle gelmeyi başardım sen de bu tarz sular hazırlayıp içebilirsin
Ben de dukan birası denemeyi düşünüyorum. Bana çok iyi geliyor. . Çok teşekkür ederim bebeğim.
Ay aşkımsu yerim seni yerimrefl ol da gerisi önemli değil

Finallerim 14 haziranda başlıyor canım hallederim
Ben de seni yerimmm. Dur bakalım, birlikte göriciğiz.

Oo iyi daha varmış. Baya halledersin.

Ben de seni yerimmm. Dur bakalım, birlikte göriciğiz.

Oo iyi daha varmış. Baya halledersin.
Benim de regl yaklaşıyor aslında geçen sefer kendiliğinden olmuştum bakalım bu sefer olacak mıyım

Aynen eve geldim ve ders çalışma isteğim kaçtı evi toparlıyorum düzensiz ortamlarda asla çalışamıyorum bi düzene sokayım odamı başlarım inşallah

Aynen öyle hafiften başlarım bakalım
Ay canım benim daha iyi olduğuna çok sevindim inşallah negatif çıkar kuzum
Ben de efervesan vit d c çinko aldım ablamlar geliyo nolur nolmaz
1.dozu oldum ama
Annemler 2sini de oldu

Ben de birazdan kahvaltımı yapayım. Sonra güzel bir Türk kahvesi eşliğinde odama gideceğim.
Canım Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin

Eksiyim Birtanem 100 gr çok çutluyım çünkü hafta sonu daha fazlaydım
Ayy tebrikler canım benim

Aynen ne olur ne olmaz bulundur evinde biz de dün acilde verdikleri ilaçları kullanacağız bakalım 2 3 saate de sonuçlar gelir☺

Benim aşı için umudum haziran öyle dediler ya 20 yaş üzerini aşılayacağız diye inşallah anlaşılan doz elimize çabuk ulaşır aşılama hızlanır

Ortim çok az yemişsin sanki, su 3 litre çok iyi. Hafif bir öğün daha ekleyip bir de spor eklersen tadından yenmez
Ah ortim sporu da bir yapabilsem.... Sende süpersin.. Sabah alıntı yapmaya çalıştım... Ekran bozuldu. Oğlum ekranını ayırmış telden. Telim pert. Zorla yazabiliyorum.... Güzel eksilerle gelelim inşallah. Ben patates detoksu yapacam... Deneyen var mı acaba

23 mayıs
Kahvaltı
1 tane yufka
Tulum peyniri

Öğlen
Haşlanmış et (avuç içi kadar)

Akşam
Ayran

Su 2lt
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos

Spor
100 tane ip atlama hzlsel
Yufka ve tulum peyniri ay nasıl canım çekti yarın kahvaltıya bende alayım birde domates kestim mi yanına hatta karpuz buz gibi offff
Menün harika akşam ayranla yatabildiysen süper

Çocukların peşinden koşmak da bir spor Patates detoksunu hiç duymadım Pazartesi kontrol tartın kaç geldi ortim, yazdın mı göremedim

İnşallah canım 6lı rakamları görmeyi çok istiyorum artık

Canım regli misin yoksa biseyi stres mi yaptın? Ben de neden eksi gelmediğimi düşünürken hasta oldum bugün. Ekstra dikkat etmem gerekecek bu hafta
Stres baya var alt ve ust komsularim kafayi yedirtmek icin ekstra bi caba icerisindeler spor bile yapamadim 2 gun ama cumaya kadar var gucumle devam carsamba sabaha kadar bakarim bisey degismezse en kotu detoks falan geciririz bu haftayi

Dünkü bulgur şişirmiş olabilir hilalcım moral bozma ne kadar bir artımız var
Bulguru sisirecek kadar cok yemedim zaten erken yedim aksam yemegini canim sıkkın biraz uyku duzenim falan bozuldu gece tuvalete kalkmistim gozlerim falan balon gibi sismisti uyuamıyorum onlar etkiliyor sanirim. Cumaya kadar toplarim ya 2.3 tu arti

Namaria cım ben de samsung fit2 aldım bugün internet tarifemi yenileyince verdiler taksitle mi 5 de vardı ama bu direkt telefonla uygun olur dediler ben çok memnunum şu an
canım merhaba sana ve tüm arkadaşlara mezuniyetini tebrik ediyorum harika kilolarla mezun olmuşsun canım Allah korumak nasip etsin hep fit ve mutlu ol nasılsın nası gidiyor hayat herşey yolunda mı?
fit2 akıllı bileklik değil mi canım çok işe yarıyor onlar takip açısından ve motivasyon açısından ben de mi 5 ten memnundum ama uzun zamandır kullanamadım şarjı bitti bi kerara attım :)) bulup şarj edicem
Cherry Mom kaptanım sen nasılsın özledim sizleri

Aşkkuşuummm hoşgeldin balımmm merhaba merhaba
İyiyim cnm aynen sıktım dişimi mezun oldum
Sen nasılsıın düzenini kurdun mu ilişkiler ne durumda işyerinde
Ablamgil geliyor yarın özledik valla
Ay ne güzel dualar Allah sana da en kısa zamanda hedef kilona inmeyi nasip etsin kuşum
Aynen akıllı bileklik cnm simsiyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…