Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar yazamadım bu gün çocukların odasıyla uğraşıyorum yatak alındı yeni eskileri götürdüler yenileri geldi ama ranza gelmedi ortalık baya dağıldı kollontai canım ben pazartesi olduğunu unuttum tartılmadım yarın sabah tartılırım inşallah canım yarına işleri bitirir gelirim akşam yatacak yer çocuklara daha

Tebrikler canım Haydi inşallah
Bu sefer olacak inşallah kaptanım bugün ilk imtihanımı verdim önümde sıcacık poğaçslar vardı hatta kalleş arkadaşlarım baya ballandırarak yediler ama ben naptım yemedim tabi ki Bi lokma bile her nekadar aklım kalsa da mutlu ve gururluyum kendimle

Cok iyi yapmissin canim 5li rakamlar harika taaa 7lerden geldin bravo sana
Gozun aydin canim ablanlara da cok selamlar hasret giderin insallah
Kuzum benim isyerinde kisilerden kaynakli problemler var yasantima inancima saygilari yok ben de haliyle tavrini koydum kimseyle konusmuyorum is harici konusan olirsa cevap veriyorum. Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Onun dışında ramazani ve bayrami da yalniz geçirdim kapanmadan ailemi goremedim birkac haftaya izin alip gidicem insallah askkusum bunaldım baya.
Tartimin da pili bitti ama en son ramazan sonrasi 84 lere dayanmistim simdi toparladim biraz öyle kuzum benden taraf

Çok iyi canım bu cuma güzel bir eksi geliyor senden
Ay hadi işallak şu bi haftada artı geldiklerimi versem ona da fitim valla
Harikasın canım tebrikler
Sağolasın kaptanım
Canım benim hem hayırlı olsun hem kolay gelsin o vakit menünü bekliyorum bugün :)
Test sonuçlarımız negatif geldi bi rahatladık ister istemez diken üstündeydik
Oh şükür, büyük geçmişler olsun

Namaria Almıla ablacııııım vallahi bugün aklımdan geçtin hatta yazayım dedim buraya ama sonra başka şeylerle uğraşmaktan unutmuşumnasılsın sen iyi misin
Ablasinin gülü gülü ozledim seni de nasilsin canim hersey yolunda mi?
Kuzum ben de biraz sosyal medya detoksu insan detoksu yaptim hayatimda daha da devam ediyorum onun disinda ailemi ozledim gidemedim kapanmalardan senin nasil gidiyor Zeynebim diyetisyene gidiyordun sinavlarin vardi en son

Diyetisyen bitti ben anladım ki kendim daha iyi ilerliyorumsınavlarım da bitti finaller yaklaşıyorvallahi özlettin kendini yokluğunu hissettim ne yalan söyliyeyimdetoksun inşallah istediğin gibi etki etmiştir ablam ya bazen insana gerekiyor gerçekten ama aile evinde biraz zor galiba insan detoksu yapmak

Canim benim insallah finallerin de iyi geçer ben de ozledim canim ya giriyim dedim dua gruplari icin, baktim Burcumuz mezun olmus mesajini gördüm Hedef60kgolmak cok sevindim
Devam ediyorum canim detokslara sosyal medya ve beni anlamayan bana saygi duymayan insanları hayatimdan cikariyorum aile evi ayri kuzum bak ben aylardir ailemi görmüyorum

pacman canım ortim bak canım çok fena tatlı istiyor ellerimlen babama kadayıflı muhallebi yaptım ama ne yapacağım yemeyeceğim hepsi senin için cuma gününe bomba gibi gelmek için
Yaa sen ponçik misinnn?? Benim de canım çok fena tatlı istiyor. Pms’teyim tam. Ama ben de senin için kendimi tutuyoruum. Birazdan bir tanecik hurma yerim belki o kadar. Seninle ne güzel bir ikili olduk.

Aynen en güzelini yapıyorsun ne zaman dönmek istersen burdayız zaten yani ben daimi burdayım galiba

Yaa sen ponçik misinnn?? Benim de canım çok fena tatlı istiyor. Pms’teyim tam. Ama ben de senin için kendimi tutuyoruum. Birazdan bir tanecik hurma yerim belki o kadar. Seninle ne güzel bir ikili olduk.
Ben de hurma yemeyi düşündüm ama sonra ara öğünümde meyve yiyince vazgeçtim çok olmasın diye işlerim vardı onları hallettim sporumu yaptım şimdi duşa girip yapabilirsem ödev yaparım

Kızlar kızlar, bugün tartılamadım. Sabah kahvaltısıyla duruyorum, öyle yoğun bir gündü ki daha yeni eve attım kendimi. Haliyle dışarda olduğum için öğlen ve akşam menüleri kaçtı. Bu saatten sonra da anca ayran içerim artık.

Bugün barodan iki küçük kızın cinsel istismar görevlendirmesi geldi. Tüm gün onlarla uğraştım. Bu vakaları ne yazık ki çok görüyorum ancak ne kadar görürsem göreyim asla alışamıyorum. Her defasında içim parça pinçik oluyor, yüreğimi de alıp götürüyorlar giderken o çocuklar. Bu toplum niye böyle oldu, nasıl bu hale geldi. Bir baba(baba demeye dilim varmıyor) nasıl kendi canından kanından bir parça olan küçücük bir çocuğu istismar edebilir aklım fikrim almıyor. Ya da o anneler sırf kocası ile arası bozulmasın diye nasıl bunu örtbas etmeye, görmezden gelmeye çalışır. Ay kusura bakmayın akşam akşam o kadar sinirlerim bozuldu ki, yazmadan edemedim. Yazdıktan sonra da burası bunun yeri değil niye yazdın dedim kendime ama olsun varsın. Hayat paylaştıkça güzel..

Sizler nasılsınız bakalım? Takip edemedim güzel eksiler geldi mi? Ben yarın sabah aç karnına tartılır bildirim yaparım inşallah.

Ah bu arkadaşlar çok iyi yapmışsın canım kendini tutarak mükafatını alacaksın inşallah

Çok acı bir şey insan müsveddesi bile değil bunlar alışamaman çok doğal canım Allah yardımcın olsun bu kadar yakından şahit olmak ve ilgilenmek apayrı zor olsa gerek

Tahmin et bakalım ben pazartesiye nasıl başladım tabiki de sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…