- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.761
Evde olunca yeniyor malesefDun maalesef mercimek koftesi komasına girdim, cok şişkin hissediyorummidem genislemis baya onu anladım, agzima bir sey atmadan duramadım.
Ah ben de bayılırım mercimek köftesine gerçekten en iyisi böyle sevilesi şeyleri yapmamak lazım çünkü insan kendini tutmakta zorlanıyorDun maalesef mercimek koftesi komasına girdim, cok şişkin hissediyorummidem genislemis baya onu anladım, agzima bir sey atmadan duramadım.
Evde olunca yeniyor malesefEn iyisi hiç yapmamak
Aynen, bir süre yapmasam iyi, paketli gıda kaldırdım, boyle aparatif de yok bir süre, evdekiler de idare edecek artık.Ah ben de bayılırım mercimek köftesine gerçekten en iyisi böyle sevilesi şeyleri yapmamak lazım çünkü insan kendini tutmakta zorlanıyor
Ay inşallah sonuçta güzel olur canım değsin yani yaptığımaÇok iyi canım detoks içecekleri de içilmişspor da gayet iyi daha ne olsun
Çok zor oldu ama oldu çok şükür yemeden atlattım bu hafta hep böyle iradem sınanıyor. Şimdi kızımın okuluna gidicem tam deniz kenarında arkadaşlarla biraz oturalım orda dedik hemen ne alalım ne yapalım diyorlar valla dedim siz naparsanız yapın benim ki belli dedim inşallah da öyle olurAmanın sıcacık poğaça ve sen yemedin, tebrik ediyorum, elimin altında gözümün önünde olunca ben batiriyorum mesela, sanki hiç tatmadım yani, anlık bir şey bak yemedin ve gecti gitti.
Gecmis olsun canım, rahatlamissindir tabi.
Eline sağlık canım etiket gelmemiş sevinmiştim yapmamışsın diye22 - 28 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel
Ahh yaa kola ne ortim diye çıkışacaktım tuborg ne ki diye googlea baktım bira çıktı
UYE | 24 Mayıs |
| ------ |
| 2 |
@olvidos | ------ |
@karabiber01 | 1+6 |
M monarosaa | ------ |
| 1 |
| 1+7 |
C Cagrihilal1 | 2+6 |
| 1+2 |
S seyrulsefer | 1+6 |
| ------ |
| ------ |
| 4 |
| 1 |
| ------ |
Çok sevindim canım tebrik ederimSelam kizlar
Mathildablue merhaba ortjm dun +2.3 gelmistim bugun 500 gr gitmis. Bugun if sistemime tekrar dönüyorum insallah aksamlari gecirmek 1 2 gun zor olacak ama olsun alisiriz. Insallah cumaya kadar artilari toparlayip eksiye gecerim.
Bazen etiketler gelmiyor aslında bekliyorum da yetişen olur diye amaEline sağlık canım etiket gelmemiş sevinmiştim yapmamışsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?