- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.741
Bende cok soruyorum bu soruyu hayata hayatimiz nasil bu hale geldi. Hep vardi biz mi gormedik yoksa insanlar zivanadan mi cikti anlamıyorum. Boylesini anlamakta mumkun degil zaten nasil bi kafa nasil bir zihniyet cozmek cok zor Allah kimseyi boyle biseyle sinamasin kimseye yasatmasinKızlar kızlar, bugün tartılamadım. Sabah kahvaltısıyla duruyorum, öyle yoğun bir gündü ki daha yeni eve attım kendimi. Haliyle dışarda olduğum için öğlen ve akşam menüleri kaçtı. Bu saatten sonra da anca ayran içerim artık.
Bugün barodan iki küçük kızın cinsel istismar görevlendirmesi geldi. Tüm gün onlarla uğraştım. Bu vakaları ne yazık ki çok görüyorum ancak ne kadar görürsem göreyim asla alışamıyorum. Her defasında içim parça pinçik oluyor, yüreğimi de alıp götürüyorlar giderken o çocuklar. Bu toplum niye böyle oldu, nasıl bu hale geldi. Bir baba(baba demeye dilim varmıyor) nasıl kendi canından kanından bir parça olan küçücük bir çocuğu istismar edebilir aklım fikrim almıyor. Ya da o anneler sırf kocası ile arası bozulmasın diye nasıl bunu örtbas etmeye, görmezden gelmeye çalışır. Ay kusura bakmayın akşam akşam o kadar sinirlerim bozuldu ki, yazmadan edemedim. Yazdıktan sonra da burası bunun yeri değil niye yazdın dedim kendime ama olsun varsın. Hayat paylaştıkça güzel..
Sizler nasılsınız bakalım? Takip edemedim güzel eksiler geldi mi? Ben yarın sabah aç karnına tartılır bildirim yaparım inşallah.
Ya bir tabir var ya hani arap atı diyeÇok acı bir şey insan müsveddesi bile değil bunlar alışamaman çok doğal canım Allah yardımcın olsun bu kadar yakından şahit olmak ve ilgilenmek apayrı zor olsa gerek
Tahmin et bakalım ben pazartesiye nasıl başladımtabiki de sabit
Okudukça duydukça her seferimde tüylerim diken diken oluyor ! Bu cezasızlık sistemiyle bu eğitimsizlikle çok duyarız daha böyle! Rabbim yardımcın olsunKızlar kızlar, bugün tartılamadım. Sabah kahvaltısıyla duruyorum, öyle yoğun bir gündü ki daha yeni eve attım kendimi. Haliyle dışarda olduğum için öğlen ve akşam menüleri kaçtı. Bu saatten sonra da anca ayran içerim artık.
Bugün barodan iki küçük kızın cinsel istismar görevlendirmesi geldi. Tüm gün onlarla uğraştım. Bu vakaları ne yazık ki çok görüyorum ancak ne kadar görürsem göreyim asla alışamıyorum. Her defasında içim parça pinçik oluyor, yüreğimi de alıp götürüyorlar giderken o çocuklar. Bu toplum niye böyle oldu, nasıl bu hale geldi. Bir baba(baba demeye dilim varmıyor) nasıl kendi canından kanından bir parça olan küçücük bir çocuğu istismar edebilir aklım fikrim almıyor. Ya da o anneler sırf kocası ile arası bozulmasın diye nasıl bunu örtbas etmeye, görmezden gelmeye çalışır. Ay kusura bakmayın akşam akşam o kadar sinirlerim bozuldu ki, yazmadan edemedim. Yazdıktan sonra da burası bunun yeri değil niye yazdın dedim kendime ama olsun varsın. Hayat paylaştıkça güzel..
Sizler nasılsınız bakalım? Takip edemedim güzel eksiler geldi mi? Ben yarın sabah aç karnına tartılır bildirim yaparım inşallah.
Anladım canım sıkma canını hallederizStres baya var alt ve ust komsularim kafayi yedirtmek icin ekstra bi caba icerisindeler spor bile yapamadim 2 gun ama cumaya kadar var gucumle devam carsamba sabaha kadar bakarim bisey degismezse en kotu detoks falan geciririz bu haftayi
Beni de korkutmuyor değil haniYa bir tabir var ya hani arap atı diyeson düzlükte atağa geçiyorsun sen hep. Cuma eksi göreceğimizden çok eminim ama insanın aklında bir acaba bırakıyorsun. Ama böyle de iyi oluyor, heyecanlı oluyor yani senin sonuçları beklemek:))
Ohh çok şükür canım gözünüz aydınTest sonuçlarımız negatif geldi bi rahatladık ister istemez diken üstündeydik
Malesef böyle insanlar var hayatımızda bunlara caydırıcı Bi ceza yaptırımı olmalı artık yoksaKızlar kızlar, bugün tartılamadım. Sabah kahvaltısıyla duruyorum, öyle yoğun bir gündü ki daha yeni eve attım kendimi. Haliyle dışarda olduğum için öğlen ve akşam menüleri kaçtı. Bu saatten sonra da anca ayran içerim artık.
Güzel doyurucu Bi menü olmuş canım sporda var ne güzelKahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay
Ara
6 erik, yarım avuç kuruyemiş, züber bar, yeşil çay
Akşam
5 ızgara köfte, 1 kase yoğurt, domates, salatalık, 1 wasa
2.5 LT su , 10bin adım/ 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa
Evet yaa hadi ye bişey olmaz yarın tekrar başlarsın diyorlar dedim yooooookkk bu hafta gidecek bu kilolar inşallah öyle olacakAh bu arkadaşlarçok iyi yapmışsın canım kendini tutarak mükafatını alacaksın inşallah
Aa çok iyiymiş canım sende işe yararsa ben de Temmuz gibi denerimBen de çarşamba perşembe ayran detoksu yapmayı düşünüyorum canım ortim söyledi ama onun gibi değil benim baktığım.inşallah ters tepmez ama yapanlar memnunmuş 2 günde 2 kg diyollaaaaaaa deneyelim bakalım
Çok geldi akşam yemeği normalde Leslie yapmayacaktım ama içim rahat etmediOhh çok şükür canım gözünüz aydın
Malesef böyle insanlar var hayatımızda bunlara caydırıcı Bi ceza yaptırımı olmalı artık yoksa
Güzel doyurucu Bi menü olmuş canım sporda var ne güzel
Evet yaa hadi ye bişey olmaz yarın tekrar başlarsın diyorlar dedim yooooookkk bu hafta gidecek bu kilolar inşallah öyle olacak
Çok iyi canım detoks içecekleri de içilmiş24 mayıs
11.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 küçük salatalık
3 çeri domates
13.30
2 hurma
Yeşil çay
16.30
1 büyük kupa detoks içeceği
19.15
6yk ıspanak
2yk yoğurt
Küçük Bi kase salata
Su:2lt
yarım litre dünkü ananas kabuğundan kaynattığım içecek
Spor: 26dk zumba
10bin adım
Cherry Mom hzlsel
Bakalım detokslar bende işe yarıyor özellikşe hurma detoksu ve ilk denediklerim bu da inşallah yararAa çok iyiymiş canım sende işe yararsa ben de Temmuz gibi denerim
Bunları bir bir not ediyorumBakalım detokslar bende işe yarıyor özellikşe hurma detoksu ve ilk denediklerim bu da inşallah yararcuma günü hep beraber öğreniriz
Bu su orucunu ben denemeye çalıştım sabah kahvaltı edip bir sonraki sabaha kadar sadece sıvı beslenecektim ama elim ayağım titrediBunları bir bir not ediyorumbir yerde tıkanacak kilom kesin o zaman uygulayacağım su orucu gördüm dün bir yerde ama çok zor gibi pek gözüm yemedi
Çok iyi gitmiş bir günde ama gerçekten zor olmalı bir tam gün boyunca aç kalmak en son seçenek olarak saklıyorum bunuBu su orucunu ben denemeye çalıştım sabah kahvaltı edip bir sonraki sabaha kadar sadece sıvı beslenecektim ama elim ayağım titredisabah 11 de sadece 2 ceviz 2 hurma ve kahveyle kahvaltı etmiştim akşam 6da bi çorba içmiştim(sonuçta o da sıvıydı )9 gibi de 1 tane köfte atmıştım ağzıma bayılmamak için çok ödemli olduğum için sonraki güne 1.7 eksi görmüştüm
Son son seçenek olsun zaten yapılacak iş değilÇok iyi gitmiş bir günde ama gerçekten zor olmalı bir tam gün boyunca aç kalmak en son seçenek olarak saklıyorum bunu
Yemediğin iyi olmuş o zaman hemşehrim. Elma da yemişsin zaten. Biraz kesmiştir tatlı isteğini.Ben de hurma yemeyi düşündüm ama sonra ara öğünümde meyve yiyince vazgeçtim çok olmasın diye işlerim vardı onları hallettim sporumu yaptım şimdi duşa girip yapabilirsem ödev yaparım
Oh oh süper menü, süper spor. Su da çok iyi! Sadece 1.5 tabak taze fasülye ne kadara tekabül ediyor?24 mayıs
10.45 : muzlu kakaolu yulaf (küçük muzun yarısını kullandım)
14.30 : 1 elma 6 badem 1 ceviz
18.00 : 1 kepçe çorba,1.5 tabak z.yağlı fasülye 2 lokma ekmek
Su : 3lt
Spor : 3mile leslie
Cherry Mom ummhnisa hzlsel pacman
Valla tabağım tatlı tabağı kadardıYemediğin iyi olmuş o zaman hemşehrim. Elma da yemişsin zaten. Biraz kesmiştir tatlı isteğini.Gününü ne güzel dolu dolu geçirmişsin. Ben de derse odaklanmaya çalıştım ama evde tamamen boşken motivasyonum çok olmuyor. Okula gidip gelince daha iyi çalışıyorum
Oh oh süper menü, süper spor. Su da çok iyi! Sadece 1.5 tabak taze fasülye ne kadara tekabül ediyor?6 yk falan mı?
Oh afiyet olsun canım yarından itibaren adımlar da geliyor demesinler keyfimizeBugünkü Menüm
Kahvaltı: Valla ne yalan söyleyeyim. Kahvaltıyı annem hazırladı bugünlük. Tereyağlı yumurta yapmış. Kalorili olduğu için bir çatalcık ondan aldım. Kibrit kutusundan biraz fazla süzme peynir yedim. Domates, salatalık, 1 form etimek
Ara: 10 gr çiğ kuruyemiş
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 105 gr diyet tavuk köfte, bol salata
Ara: 2 hurma
Su: 2300 ml
p.s: Kahvaltıda o kadar az yedim ki akşam yemeğini 17.15 gibi yaptım. O yüzden de 8 gibi 2 hurma yedim. Zaten canım aşırı tatlı bi şeyler istiyordu.Çok geçe kalmadı yani hurma.
Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis
Amanın sıcacık poğaça ve sen yemedin, tebrik ediyorum, elimin altında gözümün önünde olunca ben batiriyorum mesela, sanki hiç tatmadım yani, anlık bir şey bak yemedin ve gecti gitti.Bu sefer olacak inşallah kaptanım bugün ilk imtihanımı verdim önümde sıcacık poğaçslar vardı hatta kalleş arkadaşlarım baya ballandırarak yediler ama ben naptım yemedim tabi ki Bi lokma bile her nekadar aklım kalsa da mutlu ve gururluyum kendimle
Gecmis olsun canım, rahatlamissindir tabi.Test sonuçlarımız negatif geldi bi rahatladık ister istemez diken üstündeydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?