Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık kuzum
Ay tablomuzda mini minnacık kaldı
Katılmak isteyenler topiğine bakıyorum orda da işler kesat anlaşılan kk da herkes tatilde Eylül Ekim'de canlanır buralar

Cherry Mom gezmeler tozmalar bitti mi kaptancım izmir de. Nerelere gittin suya girdin mi ısınmış mı
Canım benim için gezmeler başlamadı bunu saymıyorum burada kayınvalide var onun için geldik gelmişken yakın yerlere sahillere falan gittik ama gündüz sıcak gezilmiyor cafeler kapalı oturuup keyif yapılmıyor akşam yasak çıkılmıyor e zaten cocukta var anlayacağın çok birşey yapmadık :) 6 sında Anamur tatili ayarladık 10 günlük orada denize gireceğiz inşallah

Canım üzülme birşey yemedim diyorsun e menülerinide gördük hep ölçülü ödem olduğu kesin suyunu içer bugünüde dikkatli geçirirsen yarın ödem gider seni de üzmez bence

KAPTAN YARDIMCILIĞI HK
Kızlar bildiğiniz üzere mevcut karar defterindeki kaptan yardımcılarımız farklı sebeplerden ötürü takımda değiller o yüzden karar defterini güncellettirmem gerekiyor artık.. kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 5.takım sizleri dört gözle bekliyor ama kilo almadan Mehfam Nikinik Namaria

Eski arkadaşlarımız yerine benim takımda olamadığım zamanlarda işlerin ve devamlılığın aksamaması için özellikle

-Cuma günü yaptığımız kilo bildirim listesini yapabilecek ..

- takımı takip edip,takım içindeki üyelere destek vererek kaptanlık vasfını üstelenebilecek yardımcılara ihtiyacım var Max 2 3 kişi olabilir

teklifim öncelikle takımımıza desteklerini esirgemeyen kızlar içindir

Anka ( bende de tecrübeli eski kaptana bu teklifi sunmak ayıp belki ama )
ummhnisa
yarimuhendis
hzlsel
muhursuzpusula

@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai

@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel

Ohh anamur denizi güzeldır sığ bir denizi var çocuklarda rahat girer. Bizde geçen hafta bi foçaya uğradık insanlar girmeye başlamış denize İnşallah çok güzel olur gittiğinizde hava

Kaptancım yardımcı olmayı çok isterdim ama önce kendim bi istediğim kiloya ineyim ondan sonra herkese motivasyon benden @Emnis
Aaa kuzum asıl mevcut kiloya inmeden daha güzel olur bu işler o zman sende daha aktif olursun birde karşı tarafı daha çok anlıyor olursun ..

Eline sağlık kuzum
Ay tablomuzda mini minnacık kaldı
Katılmak isteyenler topiğine bakıyorum orda da işler kesat anlaşılan kk da herkes tatilde Eylül Ekim'de canlanır buralar
Sağ ol kaptancım şimdi herkes ya tatile ya ailelerin yanına gidecek artık tatil dönüşü kalabalıklaşırız inşallah
Kaptancığım yardımcı olmayı çok isterim ama o kadar yeni ve tecrübesizim ki o yüzden kendimde kaptan yardımcılığı vasfını şu an göremiyorum ama her zaman arkadaşlara moral ve motivasyon konusunda desteğim olacaktır

Ohh anamur denizi güzeldır sığ bir denizi var çocuklarda rahat girer. Bizde geçen hafta bi foçaya uğradık insanlar girmeye başlamış denize İnşallah çok güzel olur gittiğinizde hava
İnşallah canım biz hiç gitmedik bilmiyoruz da sürpriz olacak tamamen orada askeri kamp alanı var oraya gideceğiz dedik sevmezsek fazla kalmayız ne yapalım teşekkürler canım sen öyle diyince sevindim şimdi

Korkmayın yaaa birşey yok ayrıca yeni sayılmazsın bence

Ayy ne güzel bol bol kardiyo yap tatile kadar çok güzel incelirsin benim tatilime daha çok var
Benim de daha 2 ay var ama 2 aya bile toparlanmaz bu vücut çok çalışmam lazım
Yarın yola çıkuyorum kızlar Allah izin verirse anneme gidicem aylar sonra Allah kimseyi ailesinden çok uzakta bırakmasın
iyi yolculuklar canım ne güzel anneciğine kavuşuyorsun bol bol hasret giderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…