Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de temizliğe başladım ben de çok ilgilenemdim canım bu sıralar ay tutulması dolunay vb derken duygularımız da abartılı zaten. Zamanla toparlarsın inşallah. Ve ilerde iyi ki bitmiş dediğin günler gelir

Günaydın herkeseee. Çok mutsuzum bugün. Geçen cumaya göre +400 falan gösteriyor tartı. Her gün dikkat ettim, hatta ekstra dikkat ettim. Birkaç gündür hareketliyim de... Regl’nin 26. günü, biliyorum kilo değil ama artı olması çok moralimi bozdu şu an. yarimuhendis ortimi de yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum. Bugün çok çok hafif beslenicem. İnşallah en azından -100 -200 falan geleyim...

26 Mayıs çarşamba
Sabah
2 dilim TB ekmek 1 dilim kaşar ile tost
15:00
1 top dondurma
18:00 5 kaşık taze fasulye
Salata

Su:2,5 litre
ayrıca maynadonuz kürü, yeşil çay, kahve vb var aralarda

Ahahaha herkes dün taze fasülye yemiş Bugün ne pişiriyoruz kızlar

Seninkiler artı gelmene çok şaşırdım menülerin hep güzeldi çünkü Yarın tartı güzel bir sürpriz yapacak bence endişelenme

Aaaaaa ortim deme böylemoral bozucu evet biliyorum ama bugün daha fazla sıvı tüketmeye çalış ve akşam yemeğini erken bitirmeye gayret et artı olmadığını biliyorsun sonuçta ben senin mutluluğunu isterim. beni düşünüp üzülmek niye. bunu kabul etmiyorum ben,sen güzel beslenmeseydin hiç dikkat etmeseydin üzülürdümşimdi vakit ekstra dikkat ederek bol sıvı tüketerek akşam yemeğini bitirerek bir gün geçirip cumaya bomba gibi gelmek

2 günde 1 20 tane bile yapsan o squat efsane bişey hergün tavsiye etmem dizlerde ilerleyen dönemlerde ufak ufak sakatlıklara yol açabiliyor, benim dizler arada gıcırdamaya başladı normal şınav zaten zor alıyor ama yarım şınav rahat yapabilirsin dizler yerde ayaklarını çapraz koyuyorsun yada 3 kiloluk bi dumbell edinip direk kol bile çalışabilirsin çok pahalı şeyler değil en basiti ise plank şimdiden kolaylıklar bol kaslar efenim
Kolay gelsin canım bende badana temizlik falan yaptım bu hafta ufaktan ay sıcakta zor oluyor valla. çok haklısın dönem dönem böyle oluyoruz işte, hem regl hem dolunay hem yaşamsal değişiklikler derken yavaş yavaş toparlıyorum bakalım, hayırlısı hepimiz için güzel günler olsun inşallah
ah bu hain zalım bozuk tartılar sen hiç sıkma canını doğru ilerlediğini düşünüyorsan bugün gitmez yarın gider bol sıvı tüket, maydonoz suyu ben denemedim ama iyi geliyor diyorlar bi dene istersen

Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah yarın güzel bir eksi göreceksin haftaya daha da güzel gider ben de bugün azcık eksiye geçmişim inşallah yarın biraz daha gider

Takma kafana bebiş moral bozucu ama ne yazık ki regl öncesi böyle oluyor haftaya çok daha fazlası gider yarın inşallah daha iyi bir sonuç görürsün
Yarım şınavı deneyeyim yarın 1 kg’lık dumbellım var evde canım arada onlarla çalışıyorum ama düzenli değil işte bundan sonra düzenli çalışayım 3 kg fazla gelir şu an bu kollara tavsiyelerine bir bir uyacağım inşallah etkisi olur
Ay tartıda 57 oldum heralde derken 55.6 çıktım bugün -800 görünüyorum. Geçen haftaki artım neredeyse gidecek, bugün dikkat edeyim bakalım yarına hayırlısı
Çok iyi canım yarın daha da iyi gelirsin gider o eksi bundan sonra daha da dikkat edersin zaten

canım dolunaydan dolayı çok normal bazı vücutlar ödem topluyor

Yarım şınav çok güzeldir canım Akın saatçiye göre mutlaka zayıflamak isteyenler yapmalı ben düzenli yaptığım süredi kollarım ve karnım çok güzel inceliyordu

Yarım şınav çok güzeldir canım Akın saatçiye göre mutlaka zayıflamak isteyenler yapmalı ben düzenli yaptığım süredi kollarım ve karnım çok güzel inceliyordu
Kesin deneyeceğim canım kollarım inceldi tabi ilk zamanki gibi değil ama yeterli bir toparlanma olmadı o yüzden tatile gidene kadar var gücümle çalışacağım

Kesin deneyeceğim canım kollarım inceldi tabi ilk zamanki gibi değil ama yeterli bir toparlanma olmadı o yüzden tatile gidene kadar var gücümle çalışacağım
Ben de instagramda tuğba yüksel var o bana çok iyi geliyor ama bayadır yapmamıştım programlarını ama bi gazla başladım 15 günlük sıkılaşma programına çok iyi toparlıyor canım bi bakmak istersen bakarsın. Yaz geliyor tatile gidilecek herkes tatil için çalışıuor muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…