- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.881
Sağ ol canım sumo squat arada yapıyorum ama düzenli değil önümüzdeki hafta itibariyle her gün yapmaya başlayım şınav konusuna gelirsek mümkün değil çekemem hemen yere yapışıyorumOrtim süpersin
Alkolü bırakıcam valla billa şu ayrılık sancılarımdan bi kurtulayım
Canım iç bacaklar için sumo squat öneririm çok faydası olacaktır, kol içinse plank yada yapabiliyorsan eğer yarım şınav yahut şınav çekmek, çok hızlı sonuç alacaksın hatta plank hip dip diye bİr hareket var YouTube can bakarsın yapılışına hem çok basit hem her yeri toparlar
Canım kuş kadar yemişsin valla tek diyebileceğim yoğunluk hep karbonhidrat olmuş
Teşekkür ederim karabiberiiim.Kk doğum günün kutlu olsun
Ortim çok iyisin! Hurma detoksunu ne kadar yapacaksın? Yarın da devam mı?26 mayıs
11.00 : 1 kupa sütlü nescafe,2hurma,2ceviz
13.30 : 4yk yoğurt,2hurma
15.30 : 1 paket altınbaşak bisküvi,60gr peynir
18.00 : 4yk yoğurt,2hurma
Su : 3.5lt
Spor : 15bin adım ve 35dk cardio(1 ve 6 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom ummhnisa hzlsel pacman
Evet canım ev hazır ama toparlanmak baya yorucu 20 bin adım atmışım bugün baya aktif bir gün :d kendiliğinden sporumu tamamladımDoğru ben özel araç gibi düşündüm otobüs olunca baya sürer canım naptın ev bulabildin mi
Çok iyisin canım benimKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim sğzme peynir, 1 form etimek, yeşillik
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 4 yk ıspanak kavurması, 50 gr tavuk köftesi
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 minik fırında kabak (içi kıymayla dolu, ama şok minnak bir kabak), 5-6 tane küçük etli sarma. (Ay bunu nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Biraz tuvalete çıkma sorunu çektiğim için sarma yedim. Yaprak yardımcı olur diye. )
Su: 2300 ml
Spor: 10 bin adım
Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis
Yok canım ya normalde 2 gün yapardım ama yarın arkadaşlarımla buluşacağım o yüzden yanımda bir şey götürmek istemiyorumTeşekkür ederim karabiberiiim.
Ortim çok iyisin! Hurma detoksunu ne kadar yapacaksın? Yarın da devam mı?
Hayırlısı olsun inşallah canım dilediğin gibi olsunEvet canım başlıca bakalım insallah hayırlı olur . Teşekkür ederim canım
Fıstıkla patates kızartması olmamış canım yoksa sporun güzel iyisin afiyet olsunSabah
1 yumurta
2 parmak az yağlı peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Salatalık ve domates
Ara
2 avuç Antep fıstığı
Akşam
Çıtır tavuk ve biraz patates kızartması
10 bin adım
1000 zıp
15 dk kardiyo
Cherry Mom ummhnisa hzlsel M monarosaa
Canım ne güzel 10bin adım atılmış menünde güzel sadece şu bar ve muz aynı anda gözüme çok geldi ama kalori işinden pek anlamıyorum belki de çok olmamıştırKahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay
Ara
Nesfit karamelli tahıllı bar, muz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 haşlanmış baget, 2 yk yoğurt, yeşillik
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su / 2 LT su
Kayısı Çayı
10bin adım
Cherry Mom ummhnisa
Fıstıkla patates kızartması olmamış canım yoksa sporun güzel iyisin afiyet olsun
İyi o zaman canım ev hazırsa tekrar yeni işin yeni evin hayırlı olsunEvet canım ev hazır ama toparlanmak baya yorucu 20 bin adım atmışım bugün baya aktif bir gün :d kendiliğinden sporumu tamamladım
Kalori olarak dengeliydi sıkıntı yoktu ama evet ikisi de tatlış olduğu için haklısın aynı anda fazla olduCanım ne güzel 10bin adım atılmış menünde güzel sadece şu bar ve muz aynı anda gözüme çok geldi ama kalori işinden pek anlamıyorum belki de çok olmamıştır
Harika canım aksam yemegi yemeden durabilmisin ve o kadar spor tebrik ederimKahvalti
2 dilim ekmek
4 yemek kasigi menemen
biraz karpuz
Ogle ( bir arkadasimiz tasiniyordu veda etmek icin kizlarla parkta toplandik oglen yemegi karambole geldi ac kaldim resmen )
1 avuc leblebi
10 tane kadar kuru uzum
2 gunes kurusu kayisi
1 tane poagaca
2.5 lt su
Spor
30 dk kardio
30 dk leslie
10 bin adim
Cherry Mom ummhnisa hzlsel Mathildablue
Arap atı gibi sonradan açılıyorsun duruyor duruyor perşembe cuma eksiye geçiyorsun maşallah canım sanaİyi o zaman canım ev hazırsa tekrar yeni işin yeni evin hayırlı olsunadımlar süper olmuş
Kalori olarak dengeliydi sıkıntı yoktu ama evet ikisi de tatlış olduğu için haklısın aynı anda fazla oldu10bin adımı da tempolu ve ara ara koşarak tamamladım biraz yordu yarın zaten dinlenme günü kabak filan yapacağım yarına inşallah cuma günü eksi görürüm
Klasik yaz durgunluğu bebeğim bende giremiyorum baksanaGrubumuz nazar aldı nazar ne bu sessizlik yaCherry Mom kaptanım hemen takımı okuyup üfletelim hemen hemen
Dostlarııım!Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın.
Canım o halde senden bu 2 hafta içinde sadece artı gelmeme sözü alalım sabit yada az bir eksi ile 2 haftayı geçirebilirsek ne mutlu bize .. hem senin içinde bir oto kontrol olur yoksa tatiller inan bana çok tehlikeli bizim içinKaptanım 2 hafta kalacağız tartımı götürürüm yanımda listede kalmak istiyorum vereceğim kilo çok maleseff nasıl yapsam bilmiyorum yemekler oraya uymak zorundayım.. dikkat edicem ölçüye tabikide ama spor da zor olacak oyüzden izin istemiştim bana bir fikir verseniz nasıl bir yol izlemeliyim? Neyapsam bilemedim?
Kahvalti
2 dilim ekmek
4 yemek kasigi menemen
biraz karpuz
Ogle ( bir arkadasimiz tasiniyordu veda etmek icin kizlarla parkta toplandik oglen yemegi karambole geldi ac kaldim resmen )
1 avuc leblebi
10 tane kadar kuru uzum
2 gunes kurusu kayisi
1 tane poagaca
2.5 lt su
Spor
30 dk kardio
30 dk leslie
10 bin adim
Cherry Mom ummhnisa hzlsel Mathildablue
Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay
Ara
Nesfit karamelli tahıllı bar, muz
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 haşlanmış baget, 2 yk yoğurt, yeşillik
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su / 2 LT su
Kayısı Çayı
10bin adım
Cherry Mom ummhnisa
26 mayıs
11.00 : 1 kupa sütlü nescafe,2hurma,2ceviz
13.30 : 4yk yoğurt,2hurma
15.30 : 1 paket altınbaşak bisküvi,60gr peynir
18.00 : 4yk yoğurt,2hurma
Su : 3.5lt
Spor : 15bin adım ve 35dk cardio(1 ve 6 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom ummhnisa hzlsel pacman
Sabah
1 yumurta
2 parmak az yağlı peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Salatalık ve domates
Ara
2 avuç Antep fıstığı
Akşam
Çıtır tavuk ve biraz patates kızartması
10 bin adım
1000 zıp
15 dk kardiyo
Cherry Mom ummhnisa hzlsel M monarosaa
Kahvaltı
1 fincan sütlü nescafe
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 fincan karışık bitki çayı
Akşam
2 servis kaşığı taze fasulye, 1 kase cacık
2 litre su
10.000 adım
Cherry Mom , ummhnisa , hzlsel , Kendinin en iyi hali ol
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim sğzme peynir, 1 form etimek, yeşillik
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 4 yk ıspanak kavurması, 50 gr tavuk köftesi
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 minik fırında kabak (içi kıymayla dolu, ama şok minnak bir kabak), 5-6 tane küçük etli sarma. (Ay bunu nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Biraz tuvalete çıkma sorunu çektiğim için sarma yedim. Yaprak yardımcı olur diye. )
Su: 2300 ml
Spor: 10 bin adım
Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis
26 Mayıs:
Kahvaltı: 12:15
65 gram tahıllı ekmeğe tost (içinde lor, bir parça füme ve acuka var)
1 dilim beyaz peynir, 5-6 zeytin, 1 domates, 1 küçük bardak yağsız süt
Ara: 15:30
10-15 tane kiraz
Akşam: 17:30
1 tabak taze fasülye (susuz)
1 dilim tahıllı ekmek, 1 lokma beyaz ekmek
birkaç kaşık yoğurt
Ara: 19:00
şekersiz çay, şekersiz türk kahvesi, 1 küçük kare bitter çikolata
Yatmadan yeşil çay içerim
Su: 2 litreyi geçmiştir
Spor: 50 dk yoga + 600 ip atlama
Cherry Mom ummhnisa hzlsel @melita09
Sabah
1 haşlanmış yumurta 7 zeytin 2 küp kaşar peyniri 1 dilim ekmek
Öğle
5 yk bamya yemeği
Ara
1 avuç tuzsuz fıstık
Akşam
2 kepçe taze fasulye 1 kase cacık
Ara
1 yeşil elma
3 lt su 10000 adım
Cherry Mom ummhnisa hzlsel @karabiber01
26 mayıs
Sabah
Sütlü menengiç kahvesi
Öğle
Sade Türk kahvesi
Ara
Detoks içeçeği
Akşam
6yk kabak yemeği
Küçük Bi kase salata
1yk yoğurt
Su:1.5 lt
Spor: 6bin adım
Cherry Mom @hzsel
Sabah
Filtre kahve, salatalık
Ögle
1 h. Yumurta, 5 erik, 1 salatalık, portakal suyu
Ara
1 ceviz,1 kuru erik, büyülü bohça beyaz çay
Aksam
235 gr tavuk sote, salata
Su: 2lt
Spor: 19.700 adım
Cherry Mom ummhnisa hzlsel @Cagrihilal1
Harikasınızzzzz harikaaaaaaSabah
1 türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 domates
Ara
1 elma
Akşam
2 tane haşlanmış tavuk but
3 kaşık pirinç pilavı
1 kase domates çorbası
2 litre su
10.000 adım yürüyüş yapıldı
hzlsel
@seyrulsefer
Ne kadar süreyle canım ?Cherry Mom kaptanım kızlar bazı sıkıntılarım var diyet devam bir müddet yazmasam olurmu... İstediğiniz bildirimleri yapayım ama
İyi ki gelmişsin ve tanıştık canım beniimDostlarııım!Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın.
Ay ortim hiçbir şey yememişsin26 mayıs
Sabah
Sütlü menengiç kahvesi
Öğle
Sade Türk kahvesi
Ara
Detoks içeçeği
Akşam
6yk kabak yemeği
Küçük Bi kase salata
1yk yoğurt
Su:1.5 lt
Spor: 6bin adım
Cherry Mom @hzsel
Canım bugün normalde kahvaltım süt ve meyve olacaktı ama arkadaşımın abisi çok rahatsız ona çok üzüldüm sabahki kahveyle 3e kadar durmuşum diğer kahveyi de birkadaş yaptı öyle içtim yoksa aklıma bile gelmedi yemek akşamda çocukların hatrına yedim yemeği. Yarın programımın son günü çok zorlanmadım şükür cumaya regli şişkinliği olsada bana moral olacak bir eksi göreceğim inanıyorumAy ortim hiçbir şey yememişsinnasıl dayandın valla helal sana yarın da böyle bir menüyle gel cuma günü bomba bir eksi göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?