Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağ ol canım sumo squat arada yapıyorum ama düzenli değil önümüzdeki hafta itibariyle her gün yapmaya başlayım şınav konusuna gelirsek mümkün değil çekemem hemen yere yapışıyorum ama duvarda şınav çekebilirim

Kk doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim karabiberiiim.
Ortim çok iyisin! Hurma detoksunu ne kadar yapacaksın? Yarın da devam mı?

Çok iyisin canım benimtuvalete çıkmana yardım ettiyse ne ala

Canım ne güzel 10bin adım atılmış menünde güzel sadece şu bar ve muz aynı anda gözüme çok geldi ama kalori işinden pek anlamıyorum belki de çok olmamıştır

Evet canım ev hazır ama toparlanmak baya yorucu 20 bin adım atmışım bugün baya aktif bir gün :d kendiliğinden sporumu tamamladım
İyi o zaman canım ev hazırsa tekrar yeni işin yeni evin hayırlı olsunadımlar süper olmuş
Canım ne güzel 10bin adım atılmış menünde güzel sadece şu bar ve muz aynı anda gözüme çok geldi ama kalori işinden pek anlamıyorum belki de çok olmamıştır
Kalori olarak dengeliydi sıkıntı yoktu ama evet ikisi de tatlış olduğu için haklısın aynı anda fazla oldu 10bin adımı da tempolu ve ara ara koşarak tamamladım biraz yordu yarın zaten dinlenme günü kabak filan yapacağım yarına inşallah cuma günü eksi görürüm

Harika canım aksam yemegi yemeden durabilmisin ve o kadar spor tebrik ederim

Arap atı gibi sonradan açılıyorsun duruyor duruyor perşembe cuma eksiye geçiyorsun maşallah canım sana

Grubumuz nazar aldı nazar ne bu sessizlik ya Cherry Mom kaptanım hemen takımı okuyup üfletelim hemen hemen
Klasik yaz durgunluğu bebeğim bende giremiyorum baksana her yaz oluyor takımlarda böyle ama mevcut kadromuzun her zamankinden az giriyor olsada kural ve takım sorumluluklarlarını unutmaması gerekiyor yoksa öperimmmmm kızlar

Canım pacom ne tatlısın sen biz de iyi ki seni tanıdık asıl biz teşekkür ederiz inanıyorum ki pozitif enerjin,sempatikliğin internet sınırlarını aşıp hepimizin evine giriyordur

Canım o halde senden bu 2 hafta içinde sadece artı gelmeme sözü alalım sabit yada az bir eksi ile 2 haftayı geçirebilirsek ne mutlu bize .. hem senin içinde bir oto kontrol olur yoksa tatiller inan bana çok tehlikeli bizim için
Tartını götürüp bildirim yaparsan bir sıkıntı yaratmayacaktır.

26 mayıs
Sabah
Sütlü menengiç kahvesi

Öğle
Sade Türk kahvesi

Ara
Detoks içeçeği

Akşam
6yk kabak yemeği
Küçük Bi kase salata
1yk yoğurt

Su:1.5 lt
Spor: 6bin adım
Cherry Mom @hzsel

Harikasınızzzzz harikaaaaaa @Kendinin en iyi hali ol hadi bu güzel menüler arasında sende kaynayıver sporların çok güzel kıyamadım

İyi ki gelmişsin ve tanıştık canım beniim

26 mayıs
Sabah
Sütlü menengiç kahvesi

Öğle
Sade Türk kahvesi

Ara
Detoks içeçeği

Akşam
6yk kabak yemeği
Küçük Bi kase salata
1yk yoğurt

Su:1.5 lt
Spor: 6bin adım
Cherry Mom @hzsel
Ay ortim hiçbir şey yememişsin nasıl dayandın valla helal sana yarın da böyle bir menüyle gel cuma günü bomba bir eksi göreceksin

Ay ortim hiçbir şey yememişsin nasıl dayandın valla helal sana yarın da böyle bir menüyle gel cuma günü bomba bir eksi göreceksin
Canım bugün normalde kahvaltım süt ve meyve olacaktı ama arkadaşımın abisi çok rahatsız ona çok üzüldüm sabahki kahveyle 3e kadar durmuşum diğer kahveyi de birkadaş yaptı öyle içtim yoksa aklıma bile gelmedi yemek akşamda çocukların hatrına yedim yemeği. Yarın programımın son günü çok zorlanmadım şükür cumaya regli şişkinliği olsada bana moral olacak bir eksi göreceğim inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…