Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy düşüncesiz insan hiç sevmem ya bizimki iyidir Allahı var beni sever. Ama aşırı ogulcudur oğlumdan uzak olucam diye neler yaptı biz nişanlıyken. En iyisi bile az ötede dursun bu kaynanalar eşlerden göremedikleri ne varsa ogullarından bekliyorlar ilgi alaka naz hep ogullarına . Nedenini çözemiyorum bizimki iyi hoş ama bi hastaneye gitsin serumla fotograf atar ogluna bak ne haldeyim diye

Ay kaptanım severim seni benburalarda evet aktifim ama şimdi sınav haftam geldiği için liste işlerine girebiliceğimi sanmıyorum ama takımdan haberim olur herkesi gazlarım ondan yana sıkıntın olmasın
Kuzucuğum yardımcılık 1 haftalık birşey değil ki zaten tek yardımcı da olmayacak e bende burdayım sen yardımcı oldun bu hafta liste sende demeyeceğiz tek sıkıntı bu ise seni kaptan yardımıcısı ilan ediyorum

Tamam o zaman kaptanım çok zorda kalırsanız listeyi bana verin ben geriliyorum öyle işlerde çünküama menü takibi moral motive bende

Yaaa hahahaha
Oğulculuk konusuna hiç girmeyeyim zaten yerlere yatar inanmazsınız 2 oğlu 2 kızı var kızları paspas ediyor erkekleri padişah
Küçük oğlu gözünden lazer oldu bizdeydi 1 hafta neymiş 1 hafta boyunca abisi onla birlikte yatak odasında yatacakmış oraya yatak hazırlayacakmışım ikisi bir yatacakmış kalkacakmış

Kaynanan ne içiyor bacım çay diye özel bir karışım mı içiyor. Çünkü bu kafa başka türlü oluşamaz. Seni de begenmiyordur çünkü böyle şehzade yetiştirenler gelinleri hep bi kötüleme eleştirme modunda oluyor off evlerden ırak olsun böyle insanlar

Bana birşey demiyor belli de etmiyor
Arada giydiğime ettiğime laf eder o kadar neden pembe kırmızı giymiyormuşum üstümde renkli birşey görünce pek mutlu oluyor garibim Allah'tan sık görüşmüyoruz canım yılda 1 ancak yoksa hiç çekilmez gerçekten buraya geldik geleli hergün peşimize takıldı hergünde söyledi ayy başım çatladı ayy tansiyonum ayy zatenn ben dışarı çıktığımda böyleyim yemkte yapamadık e otur evde yap ozmann değil mi gelme ama her gün ısrarla geldi

Son düzenleme:
Ne bileyim kaptanım genelde arkadaşlar benden daha eski o yüzden yeniymişim gibi hissediyorum
Yeni eski diye düşünme canım
Bende kaptan yardımcısı olduğumda benden de eskiler vardı ama kiminin şartları uyuyor kiminin uymuyor kimi liste yapabiliyor kimi yapamıyor aslında kolay ama biraz el becerisi isteyen şeyler sende spor listesini yapınca anlamışsındır..
Yani farkındasınızdır bende artık eskisi gibi giremiyorum ve o anlarda örnek veriyorum ekibe 3 4 gün hiç girmemiş bir arkdaş var ise kaptan yardımcımız ona bir dokunsun x nerelerdesin desin istiyorum normal üye iken ortağı vs değilse genelde gözden kalıyor böyle şeyler ..
Yada menüleri takip etksin kaçamaklar çok oldu ise tatlı dille uyarabilsin istiyorum
Seninde tek takıldığın konu eski yeni ise senide kaptan yardımcısı olarak yazıyorum olar mı ? :))

Allah yardımcın olsun canım Allah böyle annelerede akıl fikir versin. Bırak sen gezsinler tozsunlar zaten her zaman tatile çıkamıyorlar. Otur evinde istersen git otobüsle nereye gidiyorsan

Zaten düzenli giriyorum kaptanım liste olayına da alışmaya başladım bugün çok daha rahattım olur kaptanım yazın beni de

Yaparsin sen aslansın kaplansın inşallah canım gidecek ödemler

Bu haftanın birincisi biziz
Hadi ortim son günü motivasyonla kapatalım öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…