- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.941
Bu dolunay bizi öldürecek hersey bize ödem yapiyor delirecegimcanım dolunaydan dolayı çok normal bazı vücutlar ödem topluyor
Değil mi bir kerede ödemleri alan bir zaman olsunBu dolunay bizi öldürecek hersey bize ödem yapiyor delirecegim
Kaynananin oldugu yerde tatil olmazCanım benim için gezmeler başlamadı bunu saymıyorumburada kayınvalide var onun için geldik gelmişken yakın yerlere sahillere falan gittik ama gündüz sıcak gezilmiyor cafeler kapalı oturuup keyif yapılmıyor akşam yasak çıkılmıyor e zaten cocukta var anlayacağın çok birşey yapmadık :) 6 sında Anamur tatili ayarladık 10 günlük orada denize gireceğiz inşallah
Aslında oruç tutmak lazım ve mümkün olduğunca çiğ sebzelerle beslenmek lazım bu dönemde. Peygamber efendimiz oruç tutarmış hep. Biz çok dikkat etmeyince kombo etkisi yapıyorBu dolunay bizi öldürecek hersey bize ödem yapiyor delirecegim
He ya bari hafta basina denk gelsin nedir bu aydan bizim cektigimiz .Değil mi bir kerede ödemleri alan bir zaman olsun
Vardı o da ya kozmik bakımda okumuştum bu dönem dikkat ederseniz iki katı kilo verirsiniz diyordu ama neydi o dönem bilmiyorum bi bakayımDeğil mi bir kerede ödemleri alan bir zaman olsun
Ayy benim neredeyse 3 ay varBenim de daha 2 ay varama 2 aya bile toparlanmaz bu vücut çok çalışmam lazım
iyi yolculuklar canım ne güzel anneciğine kavuşuyorsun bol bol hasret giderin
Hahahaaha en önemli şeyi kaçır senVardı o da ya kozmik bakımda okumuştum bu dönem dikkat ederseniz iki katı kilo verirsiniz diyordu ama neydi o dönem bilmiyorum bi bakayım
O etkide hep zayiflama surecinde olanlari vuruyor. Boyle seyleri bilmemek daha mi iyi acaba olmayacak odemi de olduruyoruz inanarak.Aslında oruç tutmak lazım ve mümkün olduğunca çiğ sebzelerle beslenmek lazım bu dönemde. Peygamber efendimiz oruç tutarmış hep. Biz çok dikkat etmeyince kombo etkisi yapıyor
Yok zayıflama derdi olmayan tartılmıyor o dönemde o yüzdenO etkide hep zayiflama surecinde olanlari vuruyor. Boyle seyleri bilmemek daha mi iyi acaba olmayacak odemi de olduruyoruz inanarak.
Diyet kafasında değilmişim demek kiHahahaaha en önemli şeyi kaçır sen
Sevmezseniz civarda küçük yerler var ama yıllardır gitmedim bende nasıl olmuştur bilmiyorum . Kumu çok güzeldi en son gittiğimdeİnşallah canım biz hiç gitmedik bilmiyoruz da sürpriz olacak tamamen orada askeri kamp alanı var oraya gideceğiz dedik sevmezsek fazla kalmayız ne yapalım teşekkürler canım sen öyle diyince sevindim şimdi
Sevmezseniz civarda küçük yerler var ama yıllardır gitmedim bende nasıl olmuştur bilmiyorum . Kumu çok güzeldi en son gittiğimdeegeyi çok seviyorum ama kesinlikle tatil için hele ki deniz için bence güney her zaman harikadır
Kaynanasına göre değişir bence ama genel olarak Türk kaynana profili belli
Ay kaptanım severim seni benKAPTAN YARDIMCILIĞI HKKızlar bildiğiniz üzere mevcut karar defterindeki kaptan yardımcılarımız farklı sebeplerden ötürü takımda değiller o yüzden karar defterini güncellettirmem gerekiyor artık.. kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 5.takım sizleri dört gözle bekliyor ama kilo almadan
@Mehfam @Nikinik @Namaria
Eski arkadaşlarımız yerine benim takımda olamadığım zamanlarda işlerin ve devamlılığın aksamaması için özellikle
-Cuma günü yaptığımız kilo bildirim listesini yapabilecek ..
- takımı takip edip,takım içindeki üyelere destek vererek kaptanlık vasfını üstelenebilecek yardımcılara ihtiyacım var Max 2 3 kişi olabilir
teklifim öncelikle takımımıza desteklerini esirgemeyen kızlar içindir
Anka ( bende de tecrübeli eski kaptana bu teklifi sunmak ayıp belki ama )
@ummhnisa
yarimuhendis
@hzlsel
@muhursuzpusula
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
@ummhnisa
@hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
@kollontai
@matteroftime
Anka
@Clair de lune
Yo yo benimki de sapına kadar geleneksel hatta şöyle örnek vereyim geleneksel olduğunu ... Zaten 1 haftadır burdayız değil mi hasret giderdik gördük görüştük.. dönüşte bizle Ankaraya gelecek bizde de 1 hafta kalacak ordan köye gidecekmişKaynanasına göre değişir bence ama genel olarak Türk kaynana profili belli
Ayy baktım haritalarda çok güzel yorumlar yapılmış hadi inşallah çok keyifli geçsinAy hadi İnşallah bakalım
Ayy baktım haritalarda çok güzel yorumlar yapılmış hadi inşallah çok keyifli geçsin
Dolunay ve yeni ay dönemleriymiş yine. bu dönemde yapılan detokslar daha faydalı oluyormuşHahahaaha en önemli şeyi kaçır sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?