Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaynananin oldugu yerde tatil olmaz

Aslında oruç tutmak lazım ve mümkün olduğunca çiğ sebzelerle beslenmek lazım bu dönemde. Peygamber efendimiz oruç tutarmış hep. Biz çok dikkat etmeyince kombo etkisi yapıyor
O etkide hep zayiflama surecinde olanlari vuruyor. Boyle seyleri bilmemek daha mi iyi acaba olmayacak odemi de olduruyoruz inanarak.

İnşallah canım biz hiç gitmedik bilmiyoruz da sürpriz olacak tamamen orada askeri kamp alanı var oraya gideceğiz dedik sevmezsek fazla kalmayız ne yapalım teşekkürler canım sen öyle diyince sevindim şimdi
Sevmezseniz civarda küçük yerler var ama yıllardır gitmedim bende nasıl olmuştur bilmiyorum . Kumu çok güzeldi en son gittiğimde egeyi çok seviyorum ama kesinlikle tatil için hele ki deniz için bence güney her zaman harikadır

Ay hadi İnşallah bakalım

Ay kaptanım severim seni benburalarda evet aktifim ama şimdi sınav haftam geldiği için liste işlerine girebiliceğimi sanmıyorum ama takımdan haberim olur herkesi gazlarım ondan yana sıkıntın olmasın

Kaynanasına göre değişir bence ama genel olarak Türk kaynana profili belli
Yo yo benimki de sapına kadar geleneksel hatta şöyle örnek vereyim geleneksel olduğunu ... Zaten 1 haftadır burdayız değil mi hasret giderdik gördük görüştük.. dönüşte bizle Ankaraya gelecek bizde de 1 hafta kalacak ordan köye gidecekmiş yarı yolda dinlenmiş olurmuş yol uzuyor halbuki birde ben zaten tatile gitcem ona göre buzdolabını falan doldurmayacak tatil hazırlığı yapacaktım şimdi kayınvalide ağırlamaca dediğim gibi sapına kadar geleneksel

Hahahaaha en önemli şeyi kaçır sen
Dolunay ve yeni ay dönemleriymiş yine. bu dönemde yapılan detokslar daha faydalı oluyormuş ben dün maydanoz bu gün lahana suyu falan içtim yeşil çay form çayı vs güzel bi eksi bekliyorum yarın zehirlenmezsem akşam bi de magnezyum sülfat gönderdim mi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…