- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.001
Önemli değil canım benim sen işlerini hallet sakin kafa gelirsinBen teşekkür ederim kaptanım anlayışın için... Bu hafta ortaklara eklemeseler iyi olur. Arkadaşımı tek bırakmak istemem.matteroftime kusura bakma arkadaşım bu hafta ilgilenemedim
Seninkiler artı gelmene çok şaşırdım menülerin hep güzeldi çünküYarın tartı güzel bir sürpriz yapacak bence endişelenme
Öyle yaptım bebeğim. Bolca su içtim. Öğlen ve akşam da ayran aşı çorbası içtim. Cidden çok üzgünüm. Yarın en geç kaçta tartılabilirsem o zaman tartılıcam valla.Aaaaaa ortim deme böylemoral bozucu evet biliyorum ama bugün daha fazla sıvı tüketmeye çalış ve akşam yemeğini erken bitirmeye gayret et artı olmadığını biliyorsun sonuçta ben senin mutluluğunu isterim. beni düşünüp üzülmek niye. bunu kabul etmiyorum ben,sen güzel beslenmeseydin hiç dikkat etmeseydin üzülürdüm şimdi vakit ekstra dikkat ederek bol sıvı tüketerek akşam yemeğini bitirerek bir gün geçirip cumaya bomba gibi gelmek
Hahahahahah keşke suçu tartıya atabilseeem.ah bu hain zalım bozuk tartılarsen hiç sıkma canını doğru ilerlediğini düşünüyorsan bugün gitmez yarın gider bol sıvı tüket, maydonoz suyu ben denemedim ama iyi geliyor diyorlar bi dene istersen
Öyle tabii. Hayır bi de üzücü olan şu. Ben geçen cumadan sonra -700 gördüm cumartesi. Bi de şimdiye bakıyorum.Takma kafana bebiş moral bozucu ama ne yazık ki regl öncesi böyle oluyor haftaya çok daha fazlası gider yarın inşallah daha iyi bir sonuç görürsün
Ah o dolunay... Bulursam kesicem cezasını.canım dolunaydan dolayı çok normal bazı vücutlar ödem topluyor
Kaptancııım, gerçekten çok üzgünüm. Hayır bi de dikkat etmesem diycem ki ne yaptın ki ne bekliyorsun. Ama böyleyken çok moralimi bozdu. Cumartesi 64.5 gördüm. Şimdi böyle... Yarın kaça kadar bildirim yapabiliyoruz kaptancım? Ben aç okula gidip öğleden sonra bildirim yapsam olar mı?Canım üzülme birşey yemedim diyorsun e menülerinide gördük hep ölçülü ödem olduğu kesin suyunu içer bugünüde dikkatli geçirirsen yarın ödem gider seni de üzmez bence
Başınız sağ olsun canımEline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyordu
Başınız sağolsun canım rabbim sabır versinEline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyordu
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesinEline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyordu
ahaha full detoks takılmışsınKahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek
Ara
10 fındık, activia yoğurt
Akşam
2 kase mercimek çorbası, 1 wasa
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 1.5 LT su
Yeşil çay, kiraz saplı çay
Spor yok
Cherry Mom @ummhnisa
Başınız sağolsunEline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyordu
Ahaha yılmak yok devam, sonraki seçimlerde artıkBugün de kaptan yardımcısı olamadık.Olsundu... Ben demirbaş üyeyim.
Ben de... Ama canım tavuk istedi evde de dünden kalan fasülye olunca onları yiyim dedim. Bir de geçen hafta kabak yemeyi biraz abartmış olabilirimGüya kabak yiyecektimama yine olmadı boğazımdan geçmedi resmen küçük çocuklar gibiydim 1 çatal aldım bıraktım bugün kv gittim eltim filan da oradaydı ne kadar incelmişsin ne yaptın böyle filan dediler baya motive oldum
Çok güzel canım benim yarına tartı sana sürpriz yapacak inanıyorum benKahvalti
1 orta haslanmis patates
7 zeytin
salatalik
domates
ara
1 kuru kayisi
1 elma
Ogle
1 tabak firinda kabak yemegi sogan domates biber kabak birazda tavuk vardi icinde
1 kase yoğurt
2 kasik makarna
3 lt olur su
Spor yok bugun
Cherry Mom @ummhnisa @Mathildablue
Tebrik ederim canım benim çok güzel27 Mayıs
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, iki kaşık lor, bir çatal beyaz peynir, iki çatal çeçil peyniri
1 dilim tahıllı ekmek, 1 kaşık acuka, 1 domates, 6 zeytin, 1 parça füme
1 küçük bardak yağsız süt
Akşam:
Yarım tabak taze fasülye
2 parça tavada tavuk (orta büyüklükte)
Yarım kase yoğurt
2 çatal fırında sebze
Cherry Mom @melita09 @ummhnisa
Su: 2 litreyi geçer, daha da içerim
Spor: Leslie Boosted
Akşamı çok hafif güzel geçirmişsin tebrikler canımKahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek
Ara
10 fındık, activia yoğurt
Akşam
2 kase mercimek çorbası, 1 wasa
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 1.5 LT su
Yeşil çay, kiraz saplı çay
Spor yok
Cherry Mom @ummhnisa
Yiaaa Hazalcım
Orticanım selam. Menün yine efsane olmuş. Kalbimden bu hafta 1.5 kilo hatta belki daha fazla vereceksin gibi geçiyor, bakalım tutturabilecek miyim. Sanırım bu haftaki tek şanssızlığın benimle orti olmak oldu. Çok fazla aktif olup yorum yapamadım yoğunluktan. Çok yoğundum gerçekten ve dahi çok da yoruldum bu hafta. İnşallah yarın eksi görürüm tartıda ben de ve en azından ortiler yarışmasında sana faydam olur diye umuyorum26 mayıs çarşamba
Sabah
Menemen 1 dilim peynir 5 zeytin salatalık 1 dilim ekmek
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Akşam
Taze fasülye yemeği
Cacık
3 lt su
10 bin adım
Cherry Mom @ummhnisa @hedef54kg redsonja87
Aynen canım ya yarına eksi görmem lazımahaha full detoks takılmışsınsüper!
Tahmin ettim canım zaten Allah kolaylık versinYiaaa HazalcımÇok yoğundum bu hafta. Bir adliye, bir emniyet, bir savcılık, bir ofis derken koştur koştur işlerimi halletmeye çalışıyorum. O yüzden çok fazla giremedim buralara ancak hepiniz aklımdasınız Yarın da yoğun olacağım sanırım, sabahtan tartılıp kilo bildirimini yaparım akabinde yine ben vınn Sen nasılsın, iyi misin? Yarın kilo bildirimi yaparken beni de etiketlesene, yoğunluktan bakamazsam mesajların hepsine diye seninkini kaçırmayayım
Insallah canim yaÇok güzel canım benim yarına tartı sana sürpriz yapacak inanıyorum ben
Tebrik ederim canım benim çok güzel
Akşamı çok hafif güzel geçirmişsin tebrikler canım
Bebek lahmacun hariç hiçbir şey yememişsinnn. Valla benim yerime de yüzde yapıp sonuncu getirmeyeceksin bizi.27 mayıs
11.30 : salatalık domates marul 1dilim peynir
16.30 : 2 lahmacun(toplasan 1 lahmacun ancak ederdi)ayran
Su : 3lt
Spor : 30dk cardio,6500adım
Cherry Mom @ummhnisa pacman
Üzülme, her koşulda daha kötüler var takımda (bendeniz)Aynen canım ya yarına eksi görmem lazımbugün fena değildi tartı ama beni tatmin etmedi
Tahmin ettim canım zaten Allah kolaylık versinTabi canım etiketlerim seni de bakalım bir sürpriz yapacak mı yarın tartım sen de bu koşuşturmayla güzel vermişsindir
Tartıda bugün azcuk güzel bir şeyler görmüş olabilirim yarına da lahmacun artı çıkarmaz herhalde yaBebek lahmacun hariç hiçbir şey yememişsinnn. Valla benim yerime de yüzde yapıp sonuncu getirmeyeceksin bizi.Çok mahcubum... Lahmacun da en sağlıklı kaçamaklardan zaten. Afiyet, bal şeker olsun.
Bak ortim demedi deme o minik çikolata sana bir şey yapmaz ama içimden bir ses yarına güzel eksi gelmene vesile olacak diyor(yanlış anlaşılmasın içeriğinden kaynaklı demiyorum)Sabah: 1 yumurtadan omlet, 30 gr peynir, domates, salatalık, marul, 1 form etimek, kayısı çayı
Ara: 1 sade türk kahvesi, 1 minik kare çikolata (Tutamadım kendimi ama çok minikti)
Öğle: 2 kepçe ayran aşı çorbası
Akşam: 1 kepçe ayran aşı çorbası
Cherry Mom @ummhnisa yarimuhendis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?